pondelok 3. júna 2013

Fifty Shades of Styles. 5. časť

Všímate si tú rýchlosť? 2 dni a už nová časť? Ach :') 

„Ramená, páni, ramená.“ kričala staršia pani na chlapcov, keď som vošla do sály. O zrkadlo som zazrela Zayna, ako sa potáca s Perrie. Naopak to Liamovi s Danielle išlo. Louis a Niall len vzadu popri tancovaní kecali. Harry stál pri okne a s niekým volal. Buchla som dverami a viac podišla dnu. Harry letmo pozrel mojim smerom. Uvidel ma, usmial sa a zložil. Úsmev som mu opätovala a smerovala k nemu. „Sústreďte sa, pán Horan!“ skričala po ňom učiteľka, keď už strácala nervy. „Ahoj.“ objala som ho a veci hodila do kúta. „Tak čo? Môžeme začať?“ podal mi ruku, ktorú som okamžite prijala. „Pán Styles, to je vaša spoločníčka?“ konečne si ma všimla. „Áno, pani Rodriguez.“ prekrútil očami
a ďalej sa už  venoval mne. „Ľavá, až tak pravá!“ chytala sa za hlavu pri Louisovi. „Tomlinson, neflákaj sa.“ zakričal po ňom Harry so smiechom. „Sklapni.“ vyplazil naňho jazyk Louis. El ho pri tom buchla do ramena. Takto ďalej prebiehala hodina. Napodiv nám to s Harrym celkom šlo. „Výborne chlapci, pre dnešok by to stačilo. Vidíme sa o 2 dni.“ oznámila koniec hodiny lektorka. Každý sa od seba odlepil a odišiel. Ostali sme tam sami. Len my dvaja. Stále ma nepustil a jemne sa pohyboval do rytmu hudby. „Harry?“ pozrela som sa naňho. „Mhm?“ pozrel mi do očí. Milujem ich. Milujem tú zmysluplnosť v jeho očiach. Nechala som teda všetko tak, usmiala sa a oprela sa o jeho rameno. Pocítila som jeho úsmev a následné pritlačenie k sebe. Ruky som mu položila na plecia a on ma chytil okolo pásu. Zatvorila som oči a vdychovala jeho vôňu. Dýchal mi na krk, a tým mi spôsoboval jemné zimomriavky. V spoločnom objatí, v jednej miestnosti sme tancovali ešte dlhé minúty. Po sále sa rozoznel Harryho mobil. „Ahhh.“ odtrhol hlavu od mojich vlasov a pozrel na mňa. „Choď to už dvihnúť.“ zasmiala som sa, keď na mňa celý čas pozeral. Podišiel k rohu sály a ja som si ľahla na podlahu. Studené parkety mi urobili husiu kožu a striasla som sa. Dvihla som hlavu a pozrela na Harryho. Sedel na zemi a  opierajúc sa o stenu sa na mňa pozeral. Mobil odložil a ďalej ma sledoval. Otočila som sa na bok a oprela sa lakťom o podlahu. Pozerali sme sa len tak na seba, že by niekto povedal, že sme si zrejme fetli. „Uvedomuješ si, že si krásna?“ spýtal sa do hĺbky ticha, až sa to ozvalo po celej sále. „Harry, stačí povedať hneď, pamätaj, ja som za to platená.“ žmurkla som naňho, vediac kam tým mieri, vstala som a pozbierala si všetky veci. „Ja to myslím vážne.“ chytil ma za predlaktie. Usmiala som sa a mierila som k dverám. „Počkaj aspoň.“ počula som rýchle kroky za mnou. Zastavila som a obehol ma. Otvoril mi dvere a počkal, kým prejdem. „Ďakujem, gentleman.“ zasmiala som sa a opäť išiel za mnou.
Nastúpili sme do výťahu a pred nami nás čakali 4 poschodia. Vyklepkávala som nohou a hrýzla si do pery. „Nerob to.“ povedal v tichosti bez jediného pohľadu. „Čo nemám robiť?“ spýtala som sa, hľadiac na výťahové dvere. „Nehryz si do pery.“ „A to vyklepkávanie ti nevadí?“ otočila som sa už a stále som nohou vyklepkávala. Pobozkal ma. Oprel ma o stenu výťahu a jazykom mi prechádzal po perách. Prestala som vyklepávať a sústredila sa len a len naňho. Nádychy pomedzi bozky robilo chvíľu ešte vášnivejšiu. Naposledy ma pobozkal na krku, upravil si sako, v ktorom mimochodom vyzeral sexy a výťahové dvere sa otvorili. Vyšla som hneď za ním a mierili sme k autu.   
V aute sme sa bili o rádio. Nakoniec som ho vypla a bolo ticho. „Nie si hladná?“ spýtal sa po čase jazdy až ma vyrušil z myšlienok. „Trochu.“ hneď na túto odpoveď zabočil do ľava a zastavil pred reštauráciou. „Harry? Nemyslím, že je to dobrý nápad.“ povedala som a s obavami pozrela na Harryho. „Nič sa neboj, je to podnik, kde je vždy pokoj.“ odpovedal a vystúpili sme.
„Harry, stále pamätám, že je to moja práca, ale ja dnes nemôžem.“ povedala som mu popri jedení. „Čože?“ dvihol pohľad na mňa. „Myslíš, že neviem, prečo to všetko? Ani keby som mohla, tak by si toto robiť nemusel, vlastne ani nemal.“ zmätene na mňa hľadel.


Stále jej to nedošlo. Stále jej nedošlo, že by som sa kvôli tomu prepadol pod zem. Stále jej nedošlo, že som k nej začal cítiť niečo viac. Stále mi pripomínala, že ju za to platím. Že si chcem užiť len za peniaze. Že toto byť nemuselo a nemalo. „Emily, ale ja viem, že nemôžeš.“ oprel som sa lepšie o stoličku a ďalej jedol. V hlave som si premietal tú noc, kedy to všetko začalo. „Harry, ale..“ „Emily.“ potichu som ju prekríkol. „Ešte budeš jesť?“ spýtal som sa, keď som videl, že sa do toho veľmi neťahá. „Nie.“ položila vidličku. Usmial som sa a čakal, až kým mi ho neoplatí. Chvíľu som síce čakal, ale oplatila. Vstal som a šiel zaplatiť. Za ten čas sa Emily pozbierala a spolu sme vyšli. „Už nech ten týždeň rýchlo prejde.“ povedal som, keď som zabáčal do uličky pred domom. „Necelý.“ opravila ma a ja som sa usmial. „Je to ako večnosť.“ posledné slová a vyšli sme z auta. „Ani sa nenazdáš a budeš mať opäť voľný mesiac pred sebou.“ zasmiala sa a konečne sme sa zvalili na gauč. „Chalani už asi spia.“ pritvrdil som, keď po nikom nebolo ani stopy. „A ja idem tiež.“ oznámila a už vstavala z gauča. „Trebalo by.“ a išiel som za ňou.
„Dobrú, Harry.“ stála oproti vo dverách, opretá o zárubňu a čakala na moju odozvu. „Dobrú, Emily.“ usmial som sa a obaja sme zatvorili dvere. „A sladké sny.“ dopovedal som, keď som si zničený ľahol na posteľ. 



Okeeej, komentáre potešia:3 Tentokrát 10+ komentárov:P Ňu:3 Mimochodom, u predošlej ste ma fakt dosť prekvapili ;)

21 komentárov:

  1. OMG OMG OMG OMG to je jake super :3 boze mirka ja nevydrzím kym tu bude 10+ komentov !!! och to je uplne ze MEGAAAA !! ♥♥♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oooooooooo :OOOOOOO
    Dokonalosť!!! :3 Nemám slov proste! Ja potrebujem Ďalšiu :3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. juu je to supér jak moc sa teším na Ďalšiu :3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak tohle je dokonalé :3 potřebuju další :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super :3 Fakticky super! Poprosím ďalšiu a čo najrýchlejšie! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. wooow.... to je megaa.... rýchlo ďalšiu lebo neprežijem :O :3 :D to jeee dokonalé :3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. wtf!!! je to uuuzasneeee:-D:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. dalsia super cast ryclo dalsiu

    OdpovedaťOdstrániť
  9. :OOOo Will you kill ME ???? :OOO ty ty ty .... okamžite daj ďalšiu :3 je to úplne super :3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krasne to pises :3 Nejsou to jak nektere pribehy jenom o sexu... Nadhera moc chvalim... :33 Dalsi prosim ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. super!!! ;) dalšiu prosim !! :) (y)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. dokonalé :)) a teraz rýchlo pridaj ďalšiu !!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. zase tak dokonale krásné ;)) xx

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Kedy bude ďalšia?? :((

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Babenky moje,nová časť už dlho nebola, pretože notebook mám pokazený a teraz som stále na mobile. Dúfam, že ho čoskoro opravia, tiež mi to už chýba. Týmto vás prosím o čas a aby ste vydržali a nezanevreli na tento príbeh, pretože by mi bolo toho ľúto a nové nápady stále pribúdajú.
    P.S. Ak by ste tiež mali nápad, ktorým by ste chceli neskôr príbeh oživiť, kľudne mi napíšte. Či tu alebo na mail.
    Ďakujem za pochopenie a ešte raz sa ospravedlňujem. Ľúbim vás!:/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Kdy budeš mít opravená notebook ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Bude tato poviedka este vobec pokracat?? Presli skoro dva mesiace a stale nie je nova cast..

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Bude vôbec ďalšia časť ...polrok prešiel a stale nič. :((

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rada by som ti (vám) odpísala nejakú potešujúcu odpoveď, ale Mirka mi toho nasľubovala dosť už začiatkom šk. roka a stále nič, bohužiaľ. Neviem Vám napísať kedy to bude a či vôbec bude. Je mi to ľúto.

      Odstrániť