nedeľa 14. júla 2013

Secrets. 22.kapitola

Pfúú.
Trvalo mi to dlho, ale za to je trošku dlhšia. 
Ja len. Enjoy the chapter. :3
Love u so much! :)
_______________________________________________________________________

,,Dobré ránko, princezná." ozval sa mi Niallov hlas pri uchu a ja som si pomocou dlaní pretrela oči, ktoré som hneď otvorila. Nad mojou tvárou som uvidela Niallovu, na ktorej sa ukazoval širokánsky úsmev. Neodolala som a tiež som sa usmiala.
,,Aj tebe zlatko." povedala som a prsty som si vplietla do jeho vlasov, aby som si ho mohla pritiahnúť na pery. Jemne som jazykom pohladila jeho dolnú peru a zasmiala som sa, keď sa ku mne pritiahol ešte bližšie a tak prehĺbil bozk. Jeho jazyk sa jemne pohrával s mojim a motýle v mojom bruchu nechceli prestať lietať. Jedna jeho ruka blúdila po mojom tele a druhou sa podopieral, len aby ma svojou váhou nepriľahol. Nakoniec ho to asi prestalo baviť a tak ma chytil za obe boky a stiahol ma na seba. Za môjho hlasného smiechu sme nechali našim pľúcam trochu času na vzduch a o pár sekúnd na to, sme mali naše pery opäť nalepené na sebe.
,,Si rovnako šialená ako ja." vykríkol po chvíli Niall a ja som sa na ňho nechápavo pozrela.
,,Nič šialené som predsa neurobila." zasmiala som sa a skĺzla som vedľa neho, len aby som na ňom nemusela ležať.
,,Aha. To je fakt, ale aj tak si." povedal zaskočene a rozkošne sa zasmial. Vôbec som nechápala, čo mu to napadlo.
,,Ty si inak riadny magor." rozosmiala som sa a tvár som si skryla do jeho nahej hrude.
,,Po tebe." zasmial sa a vyplazil mi jazyk po tom, čo som sa na ňho pozrela. Veď ty počkaj.
,,Takže ja som magor?! Dobre, ako chceš." zahrala som sa na urazenú
a odtiahla som sa od neho za účelom ísť do sprchy a zamknúť sa tam.
,,Lauri! Noták, ja som to tak nemyslel." BINGO! Uveril mi! povedal smutne a natiahol sa po mne. Chcela som vydržať ešte dlhšie, ale jeho pohľad ma prinútil rozosmiať sa na plné ústa.
,,Nehnevám sa ty magor." na oplátku som mu vyplazila jazyk ja a s veľkým smiechom som sa rozbehla do kúpeľne, aby som mu utiekla.

,,Zlatko?" opýtal sa ma smutne Niall, len čo som vyšla z kúpeľne zabalená do svojho obľúbeného žltého županu.
,,Áno?" pozrela som sa na ňho s otázkou v očiach a sadla som si na koniec postele k nemu.
,,Kým si bola v sprche volal Jake." povedal s neutrálnym tónom v hlase, z ktorého sa nedalo nič vyčítať. Čakala som, čo z neho vypadne, ale bol ticho a jeho azúrové oči pohĺcovali môj pohľad.
,,Niall!! Veď mi to povedz!" povedala som nedočkavo a pritiahla som sa bližšie k nemu.
,,Tvoj otec.. on.." začal hapkať a moje slzné kanáliky sa pripravovali na najhoršie. ,,Prebral sa. Do hodiny sa máme zastaviť." dokončil vetu s víťazoslávnym úsmevom a rozosmial sa.
,,Ty si hrozný! Vieš ako si ma vystrašil?" rozkríkla som sa a skočila som na ňho tak, ako to vôbec nečakal. Zvalila som ho na posteľ a začala som ho búchať päsťami do hrude.
,,Ja som ti len vrátil to, čo si mi spravila pred sprchou." smial sa na mne a ja som prestala s bitím jeho stále nahej hrude. Namiesto odpovede moje ústa nepovedali ani slovo, ale končeky mojich prstov začali spolu s mojim mozgom naplno vnímať svaly na jeho bruchu aj hrudi. Jemne hladili miesta, kde som ho pred pár minútami udierala a vnímali jemnú pokožku pod nimi. Periférnym videním som si všímala reakcie Nialla, ktorý sa na mňa fascinovane pozeral a jeho dlane ma jemne držali za zadnú časť stehien. Nechtami som prešla od podbruška pomalými pohybmi až k hrudi a krku, na ktorý som natlačila svoje pery a jemne ho bozkávala až k jeho perám. Mojim telom lomcoval strach a zároveň vášeň, ktorá ma zvierala odkedy som Nialla prvýkrát uvidela v bare. Spomienky na Roba sa v mojej mysli vynorili ani neviem ako a ja som sa musela od Nialla, ktorý si to viditeľne užíval, odtiahnuť. Zišla som z jeho tela dole a otočila som sa mu chrbtom, len aby nevidel slzy, ktoré sa mi tlačili do očí. Viečka som zatlačila k sebe za cieľom skryť tie, ktoré chceli výjsť von, ale jedna sa aj tak predrela a spadla cez moje líce po mojej tvári. Ani som sa nestihla nazdať a Niall už kľačal pri mojich kolenách a pýtal sa ma, čo sa stalo.
,,Zlatko, noták! Povedz mi to. Čo som spravil zle?" pýtal sa ma naliehavo a ja som si chrbtom ruky zotrela slzu z môjho líca. Natiahol dlaň k mojej tvári a jemne ma pohladkal po líci.
,,To nič. To nie je tvoja vina. Len, spomienky. Zlé spomienky. Prepáč." povedala som smutne a nasilu som sa usmiala, len aby sa necítil zle.

,,Ocko!!!" skríkla som, len čo sme s Niallom vošli do jeho izby a uvideli sme ho, ako sa usmieva na mamu. Stále bol pripojený na viacero prístrojov, ktoré kontroľovali jeho zdravotný stav, ale v tvári už nebol taký bledý a pomyselná iskra v jeho očiach taktiež nechýbala.
,,Lauri!" zasmial sa otec, keď som sa na ňho hodila a poriadne som ho objala.
,,Laura, dávaj pozor. Ešte mu môžeš ublížiť." skočila do nášho zvítania Marie s úsmevom na perách, ktorý sa konečne vrátil.
,,Ou, prepáč." zasekla som sa v pohybe a odtiahla som sa.
,,Ale Marie. Som v poriadku. Nezabije ma jedno objatie od dcéry." skočil jej do reči otec s očami prilepenými na mojej tvári a usmial sa na mňa, pričom ma pohladil po líci.
,,Vieš ako si nás vystrašil, oci?!" prísne som na ňho zazrela a celou izbou sa ozval chichot ostatných. Chcela by som vedieť, prečo sa smejú. Nevravím azda pravdu?
,,Prepáč dcérka. Bolo to neplánované." zasmial sa otec a ja som sa od neho vrátila do Niallovho objatia, aby som nechala voľný priestor Marie, ktorá sa ihneď chopila šance starať sa o otca ako najlepšie vedela. Kým som sledovala Marie s otcom ako si vymieňali krásne pohľady pozrela som sa na Nialla, ktorý zadumane pozeral von oknom a sledovala som kontúry jeho tváre.
,,Na čo myslíš?" pošepky som sa opýtala a usmiala som sa, keď sa na mňa pozrel.
,,Na to, ako mi je fajn, keď som s tebou. Zlatko, ja chcel som sa ťa na niečo opýtať." vážne sa na mňa pozrel, aj keď sme obaja stále šepkali len aby sme nevyrušili tie dva holúbky na posteli meter od nás. Jake sa šiel po celej noci domov osprchovať a Kristen ešte spala doma.
,,Marie, oci ideme na chodbu. Potrebujeme niečo prebrať." povedala som s úsmevom a bez Niallovho súhlasu som vstala a potiahla som ho za ruku.
,,Jasné choďte." usmial sa otec a ďalej sa venoval jedeniu polievky od Marie. Chytila som kľučku dverí a potiahla som Nialla skrz ne, pričom som prešla ku stoličke a sadla som si na ňu.
,,Čo si sa ma chcel opýtať?" usmiala som sa na ňho a úsmev mi z tváre nezmizol ani vtedy, keď si sadol vedľa mňa a preložil si ma na svoje kolená.
,,No vieš.. sme spolu už nejaký ten čas a no.. verejnosť už tiež špekuluje či niekoho nemám. Totiž.. chcel som sa ťa opýtať, či by som verejne nemohol priznať náš vzťah, pretože ma už nebavia neustále otázky zo strán fanúšičok atď." vysypal svoju otázku a moje ústa sa otvorili dokorán. ,,Proste chcem, aby celý svet vedel, že si moja princezná, a že ťa už nikomu nedám!" usmial sa na mňa a z líca mi jemne odhrnul prameň vlasov. Bez slova som si ruku prehodila okolo jeho krku a objala som ho najsilnešie ako som vedela. On ma chce ukázať celému svetu. ,,No môžem?" opýtal sa ma, keď som sa od neho trošku odtiahla.
,,Budem poctená byť oficiálne vyhlásená za tvoje dievča." zasmiala som sa a na pery som mu vlepila nežný bozk. Niall sa usmial, pričom z vrecka ihneď vyberal mobil a zapol twitter. Bez slova som sledovala ako píše status a videla som, ako sa pri tom blažene usmieval. Prišlo mi to veľmi rozkošné a tak som neodolala a jemne som sa perami obtrela o jeho líce. Niall sa usmial a ukázal mi displej, na ktorom sa črtal jeho najaktuálnejší status. Len čo som si ho celý prečítala do očí sa mi natlačili slzy a vyhľadala som Niallove pery, aby som sa mu aspoň z časti poďakovala.


Háá, stáva sa zo mňa neviem čo. :D

Ak sa páči, ale aj ak sa nepáči = komentujte prosím. 

*K

8 komentárov:

  1. Klaudiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! <3333333333333 ja ťa milujem!!! Dokonalé to je <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Salanciováááá!! Ty si dokonalá :3 aj ja chcem taký obrázok :O k aktuálnemu stavu :3333
    -Jane ;)
    P.S...pašánku milujem ťa <333

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zlatkooo!! Hejže normálně nedýchá z toho celýho!! :33
    Úžasný, úžasný, úžasný.. seš úžasná .. and u know i love u ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné , nádherné , nádherné ! :3 dokonalé , perfektné !! I love it soo much ! <3 ;) ;*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Salancik, toto je dokonalo úžastnuté!! :) Ty by si mala vydať knihu, naša spisovatelkaaa :PP
    Megáá těšing na dalšiu :33

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Klaudíííí :DDD ... najdokonalejšia, najprefketnešia :DDD ja tento príbeh doslova M-I-L-U-J-E-M !! :DDD :33 :DDD ... i ked som ho dlho nečítala :'(( nemohla som ho nechať :DDD .. píš dalej :DDD ... napíš knižku a ja sebe ju kupim ! :D tomu príbeh uše neda odolac ! :D

    OdpovedaťOdstrániť