utorok 3. decembra 2013

Dreams come true. 14.kapitola


Počuli ste už Midnight Memories?

Pecka!!! :3 Milujem ten album. Lepší byť nemohol.

Moje 3 najobľúbenejšie pesničky?
Strong, Happily, Little white lies a Midnight Memories.
Dobre, tak 4. :D

A vaše? KOMENTÁR! ;)




,,Dobre mami, ale nemusíš ma kontrolovať každú hodinu." zasmiala som sa mame do telefónu a pozrela som sa na Liama, ktorý stál chrbtom opretý o linku, kde sme sa pred pár sekundami bozkávali, a zaujato ma pozoroval.

,,Dobre, aj tak ti už dnes nezavolám. O chvíľu sme na mieste a tam už nechávam telefón na izbe. Tak sa maj a dávaj na seba pozor. Dobrú noc, ahoj moja." vyrapkala zo seba a hneď na to, bez môjho pozdravu, zrušila hovor. Zaskočene som odobrala mobil od môjho ucha a pozrela som sa na ňho. Bez slova som ho položila naspäť na stôl a pozrela som sa na Liama. Odrazu som nevedela, čo povedať a tak som sa len pozerala, ako stojí opretý o linku, pričom on robil to isté, čo ja.
,,Eehm.. dáš si kávu alebo čaj?" opýtala som sa po chvíli trápneho ticha a bez slova som sa presunula k linke dva metre od neho, aby som si vybrala pohár na kávu.
,,Lea?" ozval sa po chvíli Liam a pozrel sa na mňa.
,,Áno?" zapozerala som sa na ňho a zabodla som zrak do jeho zreničiek.
,,To, čo sa stalo pred chvíľou sa stalo naozaj alebo sa mi to zdalo?" spýtavo sa na mňa pozeral a ja som vyprskla v smiech.
,,Čo myslíš teraz?" usmiala som sa na ňho a pohár som položila na linku, pričom som sledovala ako sa pomaličky pohol smerom ku mne a lišiacky sa usmial. Bez slova som sa pozerala ako sa malými krokmi približuje ku mne a moje srdce sa znova roztrepotalo. O pár nekonečných sekúnd si ma jeho dlhé prsty pritiahli k sebe a druhá dlaň sa mi zamotala do vlasov.
,,Možno si spomenieš." usmial sa na mňa a sklonil sa k mojim perám, aby sa o ne obtrel. Jeho horná pera nežne brázdila tú moju a ak by ma nebol držal okolo pása, určite by som padla na zem. Prsty mi mimovoľne zabehli na jeho šiju a moje vnútro plesalo radosťou. Pomaly, ale isto sa začal odťahovať, aby nabral do pľúc potrebný kyslík, ktorý chýbal už aj mne a sladko sa na mňa usmial. Nikdy v živote som sa tak nebála, čo bude nasledovať, ako v tejto chvíli a tak som sa len bez slova otočila tvárou k drezu a napustila som si vodu, aby som sa čiastočne spamätala. O pár sekúnd som cítila ako jeho dlane brázdia moje boky a dych šteklí môj krk. Mimovoľne som sa usmiala, ale neotočila som sa, pretože som nevedela, čo bude nasledovať.

,,Ostaň na noc." vyhŕkla som mimovoľne bez rozmýšľania a zapozerala som sa do jeho čokoládových očí, ktoré na mňa upierali zaskočený pohľad. ,,Prosím." pípla som na doplnenie a sklopila som zrak. Všimla som si ako prekvapenie v jeho pohľade vystriedalo váhanie, no zrazu sa jeho osoba pohla a potichu si to zamierila do obývacieho priestoru. Pomalým pohybom si sadol na gauč a jeho pohľad sa znova zabodol do mojich zreničiek. Pohla som sa z miesta. Srdce v mojom hrudnom koši vystrašene bilo, že som mala miestami pocit, že vyskočí zo svojho miesta a skočí priamo do Liamovej teplej náruče. Sústredila som sa na svoje kroky, no hneď čo som sa pozrela naspäť do jeho zreničiek už nič viac neexistovalo. Už ma viac nezaujímalo, čo sa bude diať, ako zareaguje alebo možné variácie ako by som si mohla rozbiť tvár na nejakom predmete. Zaujímal ma len on. Chcela som ležať v jeho náručí a vdychovať omamnú vôňu jeho tela. Keď som sa konečne dostala k jeho osobe sediacej na našej bielej koženej pohovke, uvidela som ako roztvoril náruč a čakal, kým sa k nemu pritúlim. Vyzula som si z nôh teplé papuče a ponorila som sa do nastaveného raja.
,,Ak chceš, aby som ostal. Ostanem." zašepkal mi do vlasov a pritúlil si ma ešte bližšie k sebe.
,,L-Liam?" ozvala som sa pridusene spod jeho ramena a pozrela som sa hore, do jeho tváre.
,,Áno?" zachrapčal a pousmial sa. Videla som otázku v jeho očiach.
,,U-už ma nikdy nepusť." povedala som a schúlila som sa čo najtesnejšie k jeho telu.
,,Neboj sa, nepustím ťa." usmial sa a na temene hlavy mi zanechal odtlačok jeho plných pier.

Ranné slnečné svetlo odrážajúce sa od okien prinútilo moje telo pomrviť sa a ruky sa mi samovoľne roztiahli, aby som si ponaťahovala svaly. Končeky mojich prstov sa stretli s jemnou pokožkou a moje viečka, ktoré boli doteraz pevne zlepené pri sebe sa od seba odlepili a zazreli na polonahé vypracované telo nahrnuté pri mne. Ruka, ktorá bola vlastnícky obmotaná okolo môjho tela sa stiahla a pritiahla ma bližšie k nemu. Vôbec netuším ako som sa sem dostala. Pohľadom som prečesala celé moje telo oblečené v šortkách a bielom tielku, v ktorých bežne spím, ale nevedela som si spomenúť na to, ako som sa do toho obliekla. Prudko som otočila hlavu práve vo chvíli, keď čokoládové zreničky vykukli spod viečok.
,,Ako sme sa dostali do mojej izby, keď sme ležali spolu dole na gauči?“ opýtala som sa zachrípnutým ranným hlasom a otočila som sa na bok, pričom som si hlavu podoprela lakťom, aby som mala lepší výhľad a cítila som ako sa Liamova ruka posúva po mojom drieku bez toho, aby sa zošmykla.
,,Keď sme sa včera večer rozprávali postupne si zaspala a tak som si dovolil vziať ťa hore, prezliecť ťa a ľahnúť si k tebe. Prepáč, ak to bolo nemiestne. Ja.. chcel s-som len, aby sa ti dobre spalo.“ Priznal sa a začal sa zakoktávať. Páni, Liam Payne a kokce. Pri mne. Zdvihla som prst a zakryla som mu ním ústa čím som ho prinútila prerušiť tok slov, ktoré sa valili z jeho úst a bez rozmyslenia som sa pritisla na jeho pery, čo spôsobilo nechutnú búrku v mojich útrobách.
,,Vďaka Bohu za tento pocit.“ Usmial sa, keď som sa od neho pomaly odtiahla a moje vnútro sa znova rozexplodovalo.
,,Aký pocit máš na mysli?“ uchechtal som sa a prstom som mu brnkla do nosa.
,,Teno.“ Zaškeril sa a za bradu si ma pritiahol späť na svoje pery. Jeho pery nebezpečne láskali tie moje, no po pár dlhých minútach sa láskanie zmenilo na vášnivé bozky a jeho jazyk sa o pár sekúnd hral s tým mojim.
,,Ty ma raz zabiješ.“ Zašepkala som zadychčane a moja dlaň jemne dopadla na jeho líce. Nečakala som,  že na jeho pokožke nájdem zvyšky po strnisku.
,,Po tom stopercentne netúži ani jedna bunka tvoriaca moje telo.“ Usmial sa a znova sa chcel nahnúť, aby ma pobozkal, no vyrušil ho v tom zvuk zvončeka pri dverách. Zaskočene som sa striasla a hlava mi automaticky vystrelila smerom k dverám na mojej izbe akoby som mohla jediným pohľadom zistiť, kto stojí za dverami.
,,Za rohom je kúpeľňa, ak potrebuješ ísť, o čom nepochybujem. Ja sa idem pozrieť kto to zvoní.“ Naoko ľahostajne som ukázala na dvere mojej kúpeľne a striasla som zo seba jeho ruku. Rukou som nahmatala gumičku a vlasy som si zopla na temene do strapatého drdola. Všimla som si, ako sa na mňa Liam pozeral, ale bez slova som sa postavila a snažila som sa nevšímať si jeho odhalený hrudník, za ktorý by vraždilo toľko mužov. Teda vlastne, aj žien. Prešla som okolo nočného stolíka a vyšla som z dverí zanechávajúc svoj živý sen za svojim chrbtom. Na dverách sa už ozývalo neustále nedočkavé klopanie, ba až búchanie a ja som zrýchlila krok, aby to už čo najskôr prestalo. Uchopila som kľučku do ruky a otvorila som dvere.
,,Marek?!!!“ vydýchla som prekvapene, keď som za dverami zbadala osobu, ktorú nenávidím najviac na svete.


Druhýkrát prosím o reakcie. :)

*K

8 komentárov:

  1. Že wooow! Nemám slov...a Salanc..pohni si s další!!! :D
    Miluji tě :P**

    OdpovedaťOdstrániť
  2. oo to je dokonaleeeee ;) P.A.R.A.D.A!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moje naoblubenejsie songy? Little white lies, midnight memories a little black dress :3 a cast? Klaudia, kolko krat ti mam povedat, respektive napisat, ze si moja oblubena spisovatelka?! :

    OdpovedaťOdstrániť
  4. toto je fantasticke a čo sa tika albumu je uzasny text hudba proste awesome ale moje najoblubeniejšie su asi: Alive, Better than words a tak by som mohla pokračovat aj dalej

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. cely album *** neviem prečo som to nedokončlla jak tak pozeram ale :D ***

      Odstrániť
  5. som nedýchala celý čas! je to perfektné ! ♥ joj ...moje asi Little White Lies, Better than words a Happily..ale samozrejem všetky sú dokonalé :) L.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak šongy : You and I, Better the words, Strong, Right now,MM ♥ ale celý album je sdkljgfaiogjoaigjflkdjsgildk dokonalý :3
    a k části? awwww ♥ moja musíš mě tak napínat? koukej hodit další!!
    zbožnuju tě paško ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ruchlo dalsiuuu :))) dokonalé!

    OdpovedaťOdstrániť