štvrtok 5. júna 2014

Dreams come true. 19.kapitola


Nová kapitolka je tu. 
Myslím, že si v živote znova začínam uvedomovať o čom toto všetko je.
Milujem písanie a ak by ste tu bola len jedna, písať neprestanem.

Preto dúfam, že sa budem len lepšiť a lepšiť a Vám prinášať čoraz kvalitnejšie výtvory mojej hlavy.

Už len, užívajte si časť!

Ľúbim Vás.
_____________________________________________________________________

,,Si si istá, že si v poriadku?" opýtal sa ma Liam už asi po stý raz od toho, čo sme
nasadli do taxíka. V hlave som mala prázdno a moje srdce neprestávalo tĺcť ako o život, ale svojim spôsobom som v poriadku bola. Môj pohľad vyhľadal ten jeho a jemne som prikývla. Liam sa na mňa nedôverčivo pozrel, ale nevydal ani hlások. Prívetivo som sa na neho usmiala a zapozerala sa na mihotajúce sa svetielka okolo cesty. Periférne som zachytila, že jeho pohľad tiež zablúdil von oknom, ale vzápätí som pocítila ako moje prsty zovrela jeho dlaň. Na tvári sa mi rozležal blažený úsmev a do líc sa mi vliala červeň. Chcela by som vedieť, či sa Liam cíti rovnako ako ja. Zistiť, či je rovnako zaľúbený ako ja, či sa cíti sám sebou v mojej blízkosti tak, ako ja v tej jeho. Chcela by som vedieť, ako sa cíti, aby som sa mohla odvážiť správať sa tak, ako chcem bez strachu, že niečo pokazím.

,,Tak, čo chceš robiť?" opýtala som sa, keď sme sa dostali do jeho izby a posadila som sa na koniec postele. Všimla som si, že niečo nie je v poriadku, keďže sa nepohol ani na krok a neodpovedal. Bez slova som sa znova postavila z postele a pohla som sa smerom k jeho telu otočenému chrbtom ku mne. Moja ruka sa natiahla až zastala na jeho ramene. ,,Stalo sa niečo?" opýtala som sa neisto a hneď som aj svoju dlaň stiahla, aby som prerušila kontakt medzi našimi pokožkami.
,,Prepáč mi." prudko vydýchol a jeho pohľad znova zablúdil do mojich očí.
,,Čo ti mám prepáčiť? Veď si nič nespravil." opýtala som sa prekvapene a vytrvalo som udržiavala očný kontakt.
,,Tých novinárov. Vieš, že ťa chcem ochrániť, však to vieš?" uisťujúco sa spýtal a ja som sa zasekla. Myslela som si, že už je po tom. Nechcem to rozoberať. 
,,Liam, nemysli na to. Naozaj to je v poriadku." povedala som nežne a otočila som ho tvárou k sebe.
,,Nemám ten pocit. Vlastne, ja ani netuším, čo cítim. V jednu chvíľu ťa mám chuť poslať preč a v druhú.. och, ja ani sám neviem, čo chcem." nahlas si povzdychol a mňa jeho slová bodli do srdca. Chuť poslať preč. Slová, ktoré sa mi vrezali do pamäte a nešlo ich vymazať. Na tvári sa mi objavila bolesť a do očí sa vtlačili slzy.
,,Aha." pošepkala som chápavo a otočila som sa na päte, aby som mu vyhovela v jeho žiadosti. ,,Tak ja teda pôjdem." prešla som k posteli odkiaľ som si vzala kabelku a vybrala som sa k dverám.
,,Lea, stoj." povedal odrazu a ja som sa zasekla v pohybe, pričom som sa na neho znova zadívala.
,,Čo je?" zašepkala som a pohľad som sklonila k prstom na mojich nohách. Zmena vzduchu okolo mňa mi naznačila, že sa pohol z jeho pôvodného miesta, ale môj pohľad ostal nalepený na čiernych nechtoch na mojich nohách.
,,Neodchádzaj. Nechcem, aby si odišl.."
,,Ale veď si povedal, že ma chceš poslať preč, tak ti vyhoviem, ak nestojíš o moju prítomnosť." skočila som mu do rečí a pozrela som sa mu do očí.
,,Ja, prepáč. Nemyslel som to tak." vyslovil zrazu a sklopil zrak.
,,A ako si to potom myslel?!" môj hlas vyznel drsnejšie ako som čakala, že vyznie.
,,Neviem. Pozri, ani si nevieš predstaviť ako veľmi chcem, aby si bola so mnou, ale zároveň sa desím toho, čo sa udeje, keď sa to dozvie verejnosť. Nechcem, aby ti niekto ublížil. Chcem, aby si si užívala voľnosť života. Už teraz to je pre teba dosť ťažké a neviem, čo to bude, keď sa to naozaj niekto dozvie." jeho dlaň mi zablúdila k lícnej kosti a ostala tam, aby udržala môj pohľad na ňom.
,,Ale ja chcem byť s tebou." zaplakala som a sklopila som zrak. Pripadala som si neskutočne zraniteľná, keď som sa pred ním odvážila vysloviť túto vetu.
,,Ja viem, zlatko. Aj ja s tebou, ale bude to ťažké a ja nechcem, aby si trpela." privinul si ma do náruče a mne podskočilo srdce z toho ako ma oslovil. Zlatko.
,,Prosím, neopúšťaj ma. Nenechaj ma odísť." mumlala som do jeho hrude a ešte tuhšie som sa k nemu natlačila.
,,Nikam nepôjdeš. Na to, aby som ťa mohol pustiť, som až príliš sebecký." povedal mi do vlasov a ja som slastne vdychovala jeho vôňu.
,,Vďakabohu." usmiala som sa sama pre seba a vnímala som tento okamih.
,,Chceš tu prespať?" navrhol po chvíli ticha a ja som zaskočene zdvihla hlavu.
,,Ak smiem." prikývla som nesmelo a do líc sa mi vkradla červeň.
,,Dám ti nejaké svoje veci, aby si sa mohla prezliecť z tých šiat?" ukázal smerom na obtiahnuté šaty na mojom tele a ja som sa pousmiala.
,,Možno by sa nejaké tričko hodilo." usmiala som sa a natiahla som sa, aby som ho mohla pobozkať. Moja dlaň sa obmotala okolo jeho krku a keď sa naše pery spojili ozvalo sa šteklenie motýľov v bruchu. Brušká Liamových prstov sa obmotali okolo môjho pása a dlaňami si ma pritiahol ešte bližšie k telu, čím spôsobil, že sa z mojich úst vydral ston. Jazykom vkĺzol do mojich úst a začal sa hrať s tým mojim. Nežnosť sa postupne vytratila a vystriedala ju stupňujúca sa vášeň, ktorá sa chcela plne prejaviť a prevalcovať naše pocity. Naše telá sa mimovoľne pohli k posteli, na ktorú ma Liam jemne položil a ľahol si nado mňa, aby mohol pokračovať v bozkávaní mojich pier. Po chvíľke vojny sme sa od seba odtiahli a dali sme pľúcam priestor na oddýchnutie.
,,Si krásna." zašepkal a pobozkal ma na špičku nosa. Cítila som, ako sa mi do líc nahrnula červeň a musela som uhnúť pohľadom. ,,Idem ti po to tričko." usmial sa a postavil sa z postele, aby prešiel ku komode, ktorá zároveň slúžila aj ako polica na televízor. O pár sekúnd už ku mne letelo čierne tričko a ja som ho pohotovo zachytila.

,,Pozrieme si film?" navrhol Liam, keď som osprchovaná vyšla z kúpeľne oblečená len v spodnom prádle a jeho voľnom tričku, ktoré mi siahalo tesne nad kolená. Pripadala som si ako medvedík.
,,Čo máš na výber?" pohla som sa smerom k nemu na posteľ, pričom on už bol prikrytý a prezlečený.
,,Chceš niečo romantické alebo komédiu alebo čokoľvek iné? Čo si len povieš." usmieval sa ako slniečko na hnoji a potiahol perinu, aby som mohla vyliezť na jeho obrovskú posteľ, pričom som si všimla jeho odhalenú pokožku. Môj bože, on leží v posteli len v trenýrkach.
,,Možno niečo vtipné." poznamenala som a vošla som pod prikrývku k nemu. Hneď som pocítila teplo, ktoré  z neho vyžarovalo hlboko som sa nadýchla. Liam vybral na obrazovke žáner komédia a kým sa filmy načítavali, pozrel sa na mňa.
,,Vieš o tom, že si veľmi rozkošná v tom tričku?" usmial sa a ukazovákom mi pichol do líca, po čom sa moje ústa roztiahli do úsmevu.
,,Ďakujem." zašepkala som hanblivo a pozrela som sa naspäť na obrazovku, pričom som jeho pohľad stále cítila na svojej osobe. ,,Pusti Pána Poopera a jeho tučniakov. Prosím." podskočila som na posteli a ukázala na obrazovku.
,,Dobre, dobre. Ideme pozerať Pána Poopra." stlačil tlačítko play a odložil ovládač na nočný stolík vedľa postele. Ja som sa oprela o vankúše a pohodlne som sa usadila aj keby by mi bolo pohodlnejšie v jeho náručí. Nevedela som, či si to môžem dovoliť. Nevedela som, na čom som.
,,Ani sa ku mne nepritúliš?" ozval sa po chvíli ustavičného pohľadu na mňa. Nemohla som si pomôcť, ale na mojej tvári sa roztiahol široký úsmev. Bez slova som nadvihla jeho ruku a hlavu som si položila na jeho hladkú hruď. Jeho pokožka ma hladkala po líci a moje oči sa pod návalom citov mimovoľne privreli.
,,Spokojný?" zasmiala som sa po chvíli a pozrela sa do jeho očí. Jeho súhlasný úsmev bol neprekonateľný a ja som sa natiahla, aby som ho mohla pobozkať. Keď sa moje líce opäť raz dotklo jeho hrude, pocítila som, ako sa jeho ruky obmotali okolo môjho tela. Pocit, ktorý sa v ten moment rozlial v mojom tele sa nedá opísať slovami. Zapozerala som sa na televízor a chvíľu som sledovala dej, ale únava, ktorá sa na mňa začala postupne ukladať zaťažila moje viečka natoľko, až som ich spojila a oddala sa snom na najlepšom mieste na tejto planéte. V jeho náručí.

Tak čo na to poviete?
Viem, nudná časť, ale pár vecí sa musí vyriešiť aj takto.
Snažila som sa, tak prosím, komentáre (3+) ?? :)

Dobrú noc a krásne sny. ;)
*K

4 komentáre:

  1. Dokonalost! Těšing na další :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nudná část jo? -.- to by sis musela dělat srandu!:* to byla tak ňuňu část :3 božeeee,jestli přijdou ještě nějaký lepší,tak já jdu do nemocnice už teď :O nejlepší! :* zbožnuju tě pašoooo <3

    OdpovedaťOdstrániť