piatok 18. júla 2014

Secrets 30.kapitola


Viem, je krátka a o ničom, ale ja už dnes naozaj nevládzem.
Ospravedlňujem sa, že nebola cez deň, ale nenachádzala som sa doma.
Zajtra by sa to už malo napraviť. 
Btw: Neverím, že to je už tridsiata kapitola. 
__________________________________________________________

,,Zlatko, mali by sme sa začať baliť." dlane kĺzajúce po mojom chrbte ma prebudili z obedného spánku a ja som nespokojne zamraučala.
,,Ešte chvíľku." zatiahla som a perinu si pretiahla cez hlavu.
,,Vyženiem ťa odtiaľto aj inak." šteklenie na
mojom drieku ma nanovo prebudilo a ja som sa striasla.
,,Niaaaaall, prosím, len chvíľu." zasmiala som sa a odtiahla od jeho dotyku.
,,Poď, pobalíme sa a potom si môžeš znova zdriemnuť." strhol zo mňa perinu a ja som sa na ňho škaredo pozrela. Smiech, ktorý sa vydral z jeho hrdla spôsobil, že sa na mojej tvári rozhostil široký úsmev.
,,Si blázon." povedala som zaspato a len v jeho tričku som sa zdvihla z postele a zamierila si to ku skrini, dokiaľ som začala vyberať veci a hádzať ich na Nialla, ktorý ešted stále sedel na posteli a usmieval sa ako slniečko na hnoji.
,,Som blázon a ty ma preto miluješ, ja viem." zasmial sa a v sekunde som cítila jeho dlane na mojom drieku a pery tlačiace sa na záhyb môjho krku. Motýle, ktoré sa rozleteli v mojom bruchu ma na chvíľu zastavili v pohybe a viečka som pevne pritisla k sebe. Blažený pocit, ktorý opantával moju myseľ ma držal v napätí a z úst sa mi vydral ston.
,,Niall." zašepakala som do ticha medzi nami a otočila sa mu tvárou v tvár. Ten pocit, keď ma oprel o stenu vedľa skrine a vrhol sa na moje pery, bol neopísateľný. Jeho dlaň zablúdila na zadnú časť môjho stehna a objala ním svoj pás. Panvou som sa natlačila ešte viac k jeho telu a mojimi bunkami prešla chuť. Chuť na neho, na jeho telo.
,,Chcem ťa." zastonal do mojich pier a ja som ho zatiahla za vlasy na zátylku.
,,Nikto ti nebráni vziať si, čo je tvoje." vášnivo som si zahryzla do spodnej pery a znova sa vrhla na jeho pery. Moje nahé telo navlečené len v jeho tričku sa dožadovalo dotykov, ktoré mi mohol poskytnúť len on. Dlaňou som prešla po hrči v jeho boxerkách a izbou sa znova ozval ston. Ruka, ktorá ma držala pri stene zosilnela svoj stisk a druhou si zvliekol posledný kus oblečenia, ktorý padol k zemi. Prsty, ktoré znova obmotali moje stehno okolo jeho pása, sa zaryli do pokožky a ešte predtým, než do mňa vnikol som sa cítila ako v siedmom nebi. Keď ma jeho dĺžka naplnila až nadoraz, nevydržala som nával extázy a hlavu som, popri stene, zaklonila dozadu. Cítila som, ako sa každým prírazom dostávam k vrcholu, pričom sa moje uši vyžívali vo zvukoch, ktoré vydávalo Niallove hrdlo.
,,Si taká krásna." jeho slová znásobovali príjemný tlak v mojom podbrušku a ja som sa cez vzdychy opäť natiahla k jeho perám. Zmocnila som sa jeho jazyka a po prvýkrát ma nechal vyhrať boj o nadvládu. Vo chvíli, keď ma jeho tekutina naplnila sa moje vnútro obtočilo okolo neho a nechalo ma zažiť výbuch rozkoše.

,,Ach Lauri." zaplakala Maura a hodila sa mi okolo krku. ,,Tak rada som ťa spoznala. Veľmi mi budeš chýbať, ale pamätaj, staraj sa o môjho chlapčeka." tíško mi plakala do ucha a ja som sa usmiala. Bola mi ako druhá mama.
,,Maura, taktiež som vás, teda ehm teba, spoznala. Ver, že sa o neho budem starať a bude ako v perinke." usmiala som sa, keď sa odo mňa odtiahla a jej dlane sa presunuli na moje líca.
,,To ti verím, moja drahá. Hlavne sa čoskoro ukážte!" povedala prísne a škaredo na mňa zazrela. Miestnosť naplnil môj smiech a ja som sa na ňu znova vrhla, aby som ju mohla objať.
,,Greg, pozdrav Denise aj malého." usmiala som sa, keď Mauru vystriedal Niallov brat a tiež som ho objala.
,,Určite im to odovzdám a vy dvaja, dávajte na seba pozor!" usmial sa na mňa a stisol ma v náručí. Jeho príjemné objatie ma prinútilo spomenúť si na Jakea, Kristen a moju rodinu. Chýbali mi.
,,Tak Laura, sme radi, že si nás poctila svojou návštevou. Niall si vybral veľmi dobre!" zasmial sa Bobby a žmurkol na svojho syna, ktorý sa v tej chvíli objímal so svojou mamou, ale pritom sa pozeral na mňa. ,,Vráťte sa skoro." poslednýkrát ma pevne stisol a prepustil z jeho zovretia.
,,Ďakujem a určite sa čoskoro uvidíme znova." usmiala som sa a vrátila sa k Niallovi, ktorý ma chytil za ruku a pritiahol k sebe. Tašky, v ktorých sme mali zbalené všetky veci už ležali v kufri a chlap z ochranky nás čakal za volantom v aute, ktoré nás malo odviesť na letisko.
,,Sme radi, že ste nás navštívili. Drž sa synček, aj ty Lauri." zakričala Maura spoza dverí, keď sme vyšli z dverí ruka v ruke a nastúpili sme do naštartovaného auta.
,,Budú mi chýbať." vzdychla som smutne a pritúlila som sa k Niallovi, zatiaľ čo sme sa pohli z miesta a zamierili si to na letisko.
,,Aj mne láska, aj mne." povedal Niall a pobozkal ma do vlasov.

_______________________________________

Zvýšime laťku na 5+ komentárov?
Som si istá, že to zvládnete.
*K

6 komentárov: