pondelok 4. augusta 2014

Dreams come true 25.kapitola


Dúfam, že táto kapitola vynahradí tie dva dni, čo meškám s pridaním. Sorry, ale aj ja mám svoje potreby. ;)

Extra dlhá.
____________________________________________

Ťažké zabúchanie na dvere ma prebudilo z podriemkávania pod rukami Lou a moje oči sa rýchlo otvorili. Zachmúrene som zazrela na dvere a následne som si všimla, že Lou sa pozerá tiež tým smerom.
,,Ženy o päť minút odchádzame tak si pohnite." Zaynov hlas ozývajúci sa
spoza dverí ma znervóznil ešte viac než som bola doteraz. Odovzdávanie cien sa má začať o hodinu a pol a ja sa už od rána trasiem ako osika. Netuším prečo, proste som nervózna. 
,,Jasné Zaynie, už len dokončím Lei fasádku a ide sa." zakričala späť Lou a so smiechom sa pozrela späť na mňa. Všetci naokolo mňa boli pripravení len ja ako jediná som ešte sedela pod jej rukami. Eleanor sediaca vedľa mňa ťukala niečo do telefónu a ja som mohla už asi po stýkrát obdivovať jej krásu. Hnedé vlasy kaskádovito spádajúce okolo jej tváre vo vlnách jej pridávali na atraktívnosti a jej tvár bola ešte krajšia než ktorejkoľvek modelky, čo som kedy videla. Jej telo obopínali čierne šaty, ktoré pôsobili decentne, ale zároveň vyzývavo a môj pohľad sa znova vrátil na prsty ležiace v mojom lone. Lou spravila ešte pár ťahov štetcom po mojej tvári a začala mi upravovať vlasy do finálnej podoby. Nemala som ani poňatia o tom, ako som som vyzerala a to ma robilo ešte viac rozpačitou než som mohla byť.
,,Smiem sa už pozrieť do zrkadla?" zvuk môjho hlasu preťal ticho, ktoré vypĺňalo steny izby a môj pohľad sa stretol s tým Louiným.
,,Daj mi ešte dve minútky a uvidíš sa." žmurkla na mňa a pokračovala s nanášaním blbostí na moju tvár. Pohľad mi padol na biele šaty oblečené na mojom tele. Čipkovaný korzet mi zvýrazňoval prednosti a šilónová sukňa končila v polovici mojich stehien. Chodidlá som mala nazuté v modrých kotníkových opätkoch s otvorenou špičkou a na stole vedľa mňa ležala kabelka v rovnakej farbe ako topánky. Zlatá spona ladila so slatými doplkami na mojom tele a ja som sa spokojne usmiala. Aspoň oblečenie ladí, ako má.
,,Ták a hotovo." usmiala sa Lou a spoločne s Eleanor sme sa na ňu pozreli. Zrkadlo, ktoré pridržavala pred mojou tvárou mi ukázalo obraz, v ktorom sa dievča podobalo na mňa, ale nebola som si istá, či som to ja. Hnedé vlasy natočené do lenivých vĺn okolo mojej tváre podobným štýlom ako tie Eleanorine a jemný, prirodzený make-up s linkou lemujúcou oči a ružovkastým rúžom na mojich perách.
,,Lou, ty máš zázračné prsty, ruky a ešte neviem čo." zakoktala som sa a spoločne sa zasmiala s dievčatami.
,,Len robím svoju prácu, zlatíčko. Si krásna." usmiala sa na mňa a moje líca sa vyplnili pomocou červenej farby. Ani som sa nestihla poďakovať, keďže v sekunde sa do dverí vtrepal Louis s nahnevaným výrazom na tvári.
,,Dámy je čas, aby sme sa vzali a šli." pohľadom skenoval naše postavy až kým sa nedostal k tej Eleanorinej, pri ktorej sa mu ako mávnutím čarovného prútika vyčaril na tvári najoslnivejší úsmev, aký som u neho kedy videla. Všimla som si, ako sa Eleanorine líčka naplnili červeňou a s kabelkou v ruke sa vydala k jej chlapovi vo dverách. Lou dopila šálku kávy, ktorú položila na stôl ku všetkým kozmetickým pomôckam a usmiala sa na mňa, pričom sa otočila na odchod a stratila sa za dverami. Nervózny úsmev plávajúci na mojej tvári ma prinútil vybrať sa k umývadlu a opláchnuť si čoraz viac spotené ruky. Otočila som kohútikom s modrou bodkou v strede a vydýchla, keď sa studená voda dotkla mojej pokožky a spôsobila, že sa moje telo trošku uvoľnilo. Zvuk vŕzgajúcich dverí ma prinútil zdvihnúť hlavu od hry vody a mojich dlaní, a pozrieť sa na dvere s návštevou. Liamovu tvár zdobil nervózny úškrn, keď prehľadával izbu a hľadal ma, ale vo chvíli, keď ma uvidel sa jeho oči rozšírili a ústa sa otvorili do prekvapenej grimasy.
,,Stalo sa niečo?" nervy drásajúce moje žily sa prejavili aj na mojom hlase a pomalými krokmi som dokráčala až k Liamovi.
,,Si nádherná." vydýchol úchvátene a koncom prstov ma pohladil po líci. Moje pery sa rozšírili do širokého úsmevu a pre istotu som uhla pohľadom, aby nevidel ako ma jeho slová potešili.
,,Ďakujem" úsmev stále rozprestretý na mojej tvári pohasol, keď sa jeho svalnaté telo natlačilo na moje a pery zautočili. Jazykom sa dobíjal do vnútra mojich úst a ja som ho bez problémov nechala, aby si so mnou robil, čo chcel. Prsty mi samovoľne zablúdili do vlasov na jeho šiji a moje pery sa znova roztiahli do úsmevu. V sekunde, keď sa jeho pery odlepili od tých mojich moje telo znova ovládla nervozita, ale jeho prsty preplietajúce sa s mojimi ten pocit zahnali do úzadia a ja som, chytajúc moju kabelku, nasledovala Liama von z domu.

***

Svetlá zhasli, dievčatá sa rozpišťali a moje ušné bubienky mali pocit, že už nechcú existovať. Pozrela som sa na Eleanor, ktorá spravila to isté so zvláštnou grimasou na tvári a obidve sme vybuchli v neuveriteľný smiech. Naše pohľady sa rozdelili, keď sa piskot znásobil a moje oči sledovali pódium, na ktoré vybehla pätica idiotov a usadila sa na reproduktory porozmiestňované po stagei. Cítiac na sebe Liamov pohľad som sa zapozerala do jeho očí a na pár sekúnd som nepočula nič. Iba jeho a môj pohľad. Na jeho tvári sa rozhostil úsmev a ja nechajúc moje uši ušami som dvihla obe ruky a ukázala zdvihnuté palce spolu so žmurknutím. Žmurknutie mi opätoval a moje uši započuli zmenu atmosféry. S úvodnými tónmi sa do vzduchu vytiahli všetky svietiace predmety, ktoré mal každý poruke a vytvorili magický zážitok. S úžasom som siahla po zapaľovači, ležiacom na Zaynovom kresle, kde mu pravdepodobne vypadol a tiež som ho dvihla do vzduchu pripájajúc sa s Eleanor k tomuto čarovnému momentu.

"Your hand fits in mine ,, Zaynov krásny hlas preťal ticho, ktoré odrazu napĺňalo arénu a moje srdce podskočilo pri zvuku tej harmónie.
,,Like it's made just for me
But bear this in mind
It was meant to be
And I'm joining up the dots
With the freckles on your cheeks
And it all makes sense to me" jeho pohľad bol celý čas upriamený na Perrie, ktorá sedela v spoločnosti dievčat zo svojej skupiny a videla som, ako si zložila dlane pred tvárou a spievala spolu s ním, na čo mu poslala vzdušný bozk.

,,I know you've never loved" keď sa arénou rozozvučal Liamov hlas neexistovalo nič. Len jeho pohľad, ktorý zabodával do mojich zreničiek aj cez tú vzialenosť, ktorá ma od neho oddeľovala. Jeho hlas znel tak božsky až som prestávala veriť, že ten zvuk vychádza z jeho hrdla.
,,The crinkles by your eyes when you smile
You've never loved
Your stomach or your thighs
The dimples in your back
At the bottom of your spine
But I'll love them endlessly" tentoraz to nebol len text, ktorý ma stále napĺňal šťastím, ale bolo to vyznanie. Vyznanie, ktoré patrilo iba mne a ja som si tento moment vychutnávala viac než čokoľvek iné. Moje srdce podskočilo pri myšlienke, že Liam ma ľúbi minimálne tak veľmi, ako ja jeho.

,,I won't let these little things 
Slip out of my mouth
But if I do
It's you,
Oh it's you
They add up to
I'm in love with you
And all these little things,, v sekunde, keď z jeho pier vyšla posledná veta a on prstom ukázal rovno na mňa, moje telo zamrzlo na kresle a do očí sa mi vtlačili slzy. Neviem sa dočkať chvíľe, keď sa vráti sem a ja sa mu budem môcť hodiť okolo krku a nezabráni mi v tom ani celé pódium plné fanúšičiek.

,,You can't go to bed
Without a cup of tea" keď začal Louis spievať svoje sólo pocítila som, ako sa El vedľa mňa roztriasla presne tak ako ja pred pár sekundami a ja som sa usmiala užívajúc si hru ich harmonických hlasov v eufórii šťastia.

***

,,Babe, čo si dáš na pitie?" Liamov hlas mi zakričal do ucha, keď sme sa usadili za okrúhly stôl v miestnom bare, kde sa konala afterparty. Pri hlasnej hudbe sa nedalo komunikovať inak, ako krikom a tak som mu zakričala do ucha, že si dám vodku s džúsom a zasmiala sa pri pohľade na jeho hlasný smiech. Kričiac mi do ucha, že to ide všetko objednať k baru som sa usmiala a na pery mu vtisla jemný bozk. Sledujúc jeho vzďaľujúci sa chrbát som sa začala hrabať v kabelke a zapla telefón.
,,Ako sme sa ti páčili?" Niallove silné ruky sa obkrútili okolo mojich ramien a ja som na ňho zazrela. Bolo mi smutno, že sa tu dnes nemohla ukázať aj Nickie, ale Niall jej prikázal ležať doma, keďže mala vysoké horúčky. Predstavil mi jeho plán, v ktorom mi vravel, že sa tu zdrží len chvíľu a pôjde za ňou.
,,Boli ste skvelí! Malo to svoje čaro." usmiala som sa a zazrela na obrazovku telefónu, ktorá mi ukazovala 10 neprijatých hovorov od mamy.
,,Myslíš, že sa pozerala aj Nickie?" opýtal sa ma s nádejou v hlase a ja som vybuchla v obrovský rehot.
,,Samozrejme Niall, určite má teraz jej mamke dosť problémov s utieraním jej slín z obrazovky." usmiala som sa na ňho a rukou mu prehrabla vlasy. ,,Prepáč, mám pár zmeškaných hovorov od mamy, tak to idem vybaviť a potom sa vrátim." povedala som zamyslene a nechala ho sedieť za mojim chrbtom prechádzajúc von z miestnosti, aby som sa vyhla hluku. V momente, keď sa za mnou zatvorili dvere, som vytočila mamino číslo a mojim vnútrom sa ozvala úzkosť.
,,Lea?" ozvala sa po prvom zvonení a v jej hlase som začula, že plakala a moje srdce podskočilo od strachu.
,,Mami, čo sa stalo? Prečo plačeš?" opýtala som sa so strachom v hlase a zazrela na špičky svojich topánok.
,,Potrebujem, aby si čo najskôr prišla domov, babka je v nemocnici a je to vážne. Musíme letieť naspäť domov." jej prerývaný dych spôsobil, že mi dlhšie trvalo kým som pochopila, čo povedala, ale keď mi došlo, moje ústa si dovolili výkrik a pred očami sa mi zahmlelo až som sa musela oprieť o stenu za mojim chrbtom.
,,Dobre, o chvíľu som doma." zložila som bez slova a rozbehla sa do útrob baru, aby som mohla nájsť Liama a poprosiť ho, aby ma odviezol domov. Ťažké dvere ma znova vpustili do víru tanca a ja som so zahmleným pohľadom bežala smerom k stolu, kde sedela celá naša partia. Všimla som si, ako sa Liam niečo nahnevane opýtal Nialla a vybral sa mojim smerom bez toho, aby si ma všimol.
,,Liam!" zakričala som, keď som si všimla, že sa plánoval vydať iným smerom, ale našťastie započul môj zúfalý výkrik a zamieril si to smerom ku mne.
,,Babe, kde si bola?" opýtal sa ma mierne vykoľajene, ale vo chvíli, keď zbadal moje oči plné sĺz sa zháčil.

,,Potrebujem, aby si ma odviezol domov. O pár hodín odlietam preč." povedala som zúfalo a hodila sa mu do náruče.

________________

5+ komentárov ako vždy? :)
Ešte ten jeden ku Secrets by ste mohli dať. 
*K

6 komentárov:

  1. Moja!!! to je tak úžasný !! ♥ úplně že top!! :* chudák Lea a Lee :( ale bude dobře :3 milujuuuu ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Woow! Dokonalá část! :33 Mega těšííng na další...a hlavně nedočkavá :P

    OdpovedaťOdstrániť
  3. fajn .-)))))))))))) L.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekne ;)) Next part :))

    OdpovedaťOdstrániť