nedeľa 17. augusta 2014

Dreams come true. 27.kapitola


Ani ja sama neverím, že som dodržala sľub. :D
Ale, je to tu a dúfam, že ma za ňu budete chcieť zabiť. :P
Muhehe.
*K
________________________________

Slnečné svetlo, presvitajúce cez biele závesy, ma prebudilo z nepokojného spánku a moja ruka v momente vyletela k telefónu položenom na nočnom stolíku vedľa našich hláv. Displej sa rozsvietil pod mojim dotykom a ja som zazrela na obáločku oznamujúcu novú správu od mamy.

- Už sme na Slovensku. Babka
bez zmeny, v umelom spánku. Ak by sa niečo zmenilo, tak ti dám vedieť. Dávaj na seba pozor a pozdrav Liama. Ľúbime ťa. Mama. xx -

Kým som pohľadom hĺtala slová správy, Liamove silné ruky ma pritisli k sebe ešte tuhšie a na spánok sa mi odtlačili jeho vláčne pery. S nepokojným pocitom a krátkou odpoveďou som telefón odložila naspäť na nočný stolík a s nie veľmi pravým úsmevom na perách som sa otočila na Liama, ktorý ma ešte stále zvieral okolo pása a so zamračeným pohľadom hypnotizoval ten môj.
,,Bez zmeny." zašepkala som potichu a sklonila pohľad. Jeho dlane stlačili moje líca a prinútili ma pozrieť sa mu do očí, pričom mi venoval upokojujúci úsmev.
,,Bude v poriadku, neboj sa." znova sa usmial a pritiahol si ma k sebe, aby ma mohol pevne objať. Slzy, v poslednej dobe veľmi častý návštevník mojich očí, sa znova drali do nepovoleného priestoru, ale ja som im nedovolila prekonať ich hrádzu. Nesmiem byť tak veľmi zakríknutá a uplakaná.
,,Áno ja viem." nútený úsmev na mojich perách sa nedal prehliadnuť, ale nechal to tak a len si povzdychol.
,,Inak, dobré ránko, kráska." jeho nezvyčajný ranný chrapľavý hlas ma zasiahol ako elektrický prúd a ja som sa striasla. Prisahám, nikdy v živote som nepočula nič viac sexy než jeho ranný chrapľák. Dokonca, ani Haroldov normálny hlas nebol tak sexy ako toto a to je už čo povedať. Paralyzovaná z neho som ani nestihla zareagovať, keď si dlaň vplietol do mojich vlasov, aby si ma pritiahol k sebe a spojil naše pery v jemnom bozku. Vôbec mi nevadilo, že mi jeho jazyk brázdil spodnú peru, ale práve naopak. Túžba, ktorá vo mne vzrastala zakaždým, len čo sme sa ocitli spolu v jednej miestnosti, mi pootvorila pery a pocítila som, ako jeho jazyk vyhľadal ten môj a spoločne sa preplietli v jemnom tanci. Krídla motýľov sa obtierali o celé moje vnútro a vytvárali tak príjemný pocit. Dlaňou som vbehla do jeho vlasov na zátylku a slabo za ne zaťahala, za čo som si vyslúžila prudký výdych valiaci sa z jeho hrdla a usmiala som sa do bozku. Prstami skúmal moje boky, čím ma prinútil presadnúť si na neho a obmotať tak svoje nohy okolo jeho pása. Ak by nás nevyrušilo opätovné zavibrovanie môjho telefónu za mojim chrbtom, tak by som ostala v polohe, v akej som bola, asi celú večnosť. Pomalým pohybom som sa odtiahla od jeho neodolateľných pier a palcom mu ich zatarasila, aby nemohol povedať ani slovo. Ospravedlňujúco som sa pozrela do jeho očí, keď som sa naťahovala za telefónom a zazrela na displej.

- Pán Večne si nenabíjam mobil sa má dostaviť do domu chalanov a bola by som veľmi vďačná, ak by priniesol aj tvoju riť. Už dlho som ťa nevidela. Nickie. xx -

,,Myslím, že musíme ísť." povzdychla som si a pozrela sa späť na Liama, ktorý sa vďaka mojim slovám zamračil.

***

Podrážky mojich bielych tenisiek sa odrážali od asfaltovej cesty a prsty preplietali s tými Liamovými, pokým sme kráčali od auta do domu, kde sme sa mali spoločne dostaviť. Moje vnútro sa tešilo na objatie od najlepšej kamarátky po dlhej dobe aj na výsluch, ktorý ma čakal. V tichosti sme prešli okolo zelene lemujúcej kamenný chodník a vošli do domu.
,,Chalaní!" zvrieskol Liam a ja som od silného zvuku prižmúrila oči. Načiahla som sa a päsťou ho udrela do ramena, aby sa krotil. ,,Zvykaj si, kráska." zasmial sa, keď pochopil a so žmurknutím sa vybral do obývačky, kde som ho so smiechom nasledovala.
,,Aby si si nezvykal ty, pán dokonalý." neodpustila som si štuchnutie a rozutekala sa preč od neho, keď som si všimla, že mi to chce, prinajlepšom, vrátiť. Úsmev sa mi ešte viac rozšírili pri pohľade na moju najlepšiu kamarátku sediacu na gauči s úsmevom roztiahnutým na celej jej tvári a zvýšila som svoj beh, aby som sa na ňu mohla hodiť. Zvláštna hravá nálada kolovala v mojich žilách a ja som sa zvalila na Nickie s hysterickým smiechom.
,,Liam, všetci sú v pracovni a počuj, dal si jej nejaké drogy alebo z čoho je taká prepnutá?" zasmiala sa Nickie, keď som sa vedľa nej smiala ako retardovaná koza a nechápavo preskakovala pohľadom na nás dvoch.
,,Neviem čo sa jej stalo." smial sa Liam a vybehol do zadnej časti domu, kde sa nachádzala pracovňa, ktorá ukrývala tie štyri zadky s jedným veľký zadkom.
,,Dobre, Lea. Čo si si dala? Weed, speedo alebo koks?" nechápavo na mne zazrela Nickie, pričom v sebe dusila smiech, ktorému som ja nechávala priestor na prejavenie. Úprimne, vôbec som netušila prečo sa smejem ako idiot, ale bolo to príjemné nemyslieť na nič a len sa smiať.
,,Nič, proste som len v dobrej nálade." usmiala som sa, keď sa moje telo trošku uvoľnilo a načiahla sa po káve ležiacej na stole, ktorá bola pripravená pre mňa. ,,Ďakujem." žmurkla som na Nickie a ďakovala Bohu za dar s názvom telefón a správy.
,,Nie je začo, ale som hladná." zasmiala sa a postavila sa, aby mohla okolo mňa prejsť do kuchyne.

,,Tiež by som si niečo dala, vďaka za pozvanie." poznamenala som ironicky a kávu položila naspäť na stôl, zatiaľ čo som sa postavila a chcela vykročiť za zadkom najlepšej kamarátky. Zvláštny tlak na mojej hrudi, ktorý sa v sekunde objavil mi zabránil v plnom nádychu a hmla, ktorá sa mi začínala tvoriť pred očami ma úplne znehybnela. Moje telo akoby zrazu vážilo niekoľkonásobne viac, moje kolená sa podlomili a moja myseľ upadla do tmy.
_____________________________________________________________
Viete, že aj ja vás mám rada? :D

5+ komentárov ako vždy? ;)

5 komentárov:

  1. Salancííík! Co toto má znamenat? Ten konec části..vrrr, ty mě chceš naštvat? :D Co nejdřív další část!!
    PS: Jako vždy dokonale napsaný ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ty chceš po papuli za ten konec coooo :D :OOO ach bože, jak já miluju tvoje psaní, to je tak boží!! :3 s velkým B! milujuuuuu ♥ :*

    OdpovedaťOdstrániť