pondelok 14. decembra 2015

Dreams come true 38. kapitola


SURPRISE! 
Nová kapitola je tu a to nie po tak dlhom čase!
Dúfam, že si ju užijete, a že sa bude páčiť! Snažila som sa. :)
Už len dve kapitolky a lúčime sa aj s DCT.. 
Moje štvrté dieťa bude kompletné. Neverím.
PS: Dole čakám na komentáre. :)
_________________________________________________________________

,,Myslím, že toto je ten najlepší spôsob, ako ukončiť naše koncertovanie a začiatok našej prestávky!“ zakričal už dosť opitý Niall, keď ho Nickie vtlačila do spoločného auta, ktoré nás malo odviezť ku chalanom domov, po X-Factorskej afterparty, na ktorej sme sa zúčastnili.

,,Nechcem byť zlý, ale neskutočne sa teším na ten pokoj, ktorý na nás čaká.“ Zamumlal Liam opierajúc sa o moje plece s presvedčením, že si na chvíľu zdriemne. Alkohol nás mal všetkých v moci a veľmi sa mu ani nečudujem po takom dojímavom rozlúčení, aké sme zažili. Auto sa bez varovných signálov pohlo a ja s Nickie sme prekvapene vykríkli.
,,Ja sa teším na to, že konečne doma strávite viac než týždeň, pretože to neustále čakanie mi už začínalo liezť hore krkom.“ Poznamenala som potichu a pozrela sa na Liama, ktorý mi už stihol za tých pár sekúnd oslintať rameno a zvaliť sa na mňa plnou váhou. Krása. ,,Ešte, že váš dom odtiaľto nie je ďaleko.“ Zašepkala som skôr sama pre seba, keďže sme boli v aute iba my štyria a všetci ostatní okrem mňa zaspali. Fajn. Liamove sliny ma začínali štekliť na ruke a tak som sa od neho odtiahla a utrela sa do jeho saka, pričom som si ho bezpečne privinula k sebe a zapozerala sa von oknom. Môj život nabral tak rýchle obrátky, že neviem, čo sa môže stať ďalej. Vždy, keď začínam byť šťastná, príde niečo, čo ma pošle späť ku dnu a ja sa bojím, že to tak bude aj teraz.
,,Vystupováť!“ zakričal Mike spredu a otočil sa, aby sa na nás pozrel. Jeho pohľad sa stretol s mojim a on sa odrazu začal smiať. Chápala som, že som bola jediná, čo ešte nespala a mohlo to naozaj vyzerať komicky, ale aspoň mi mohol pomôcť s vykladaním týchto opitých tiel a nie smiať sa.
,,Aspoň keby si mi pomohol a nesmial sa.“ Zaškerila som sa na neho a Mike sa bez odvrávania zdvihol a vystúpil z auta, pričom sa okamžite dostal k zadným dverám a otvoril ich naťahujúc sa za Nickie a Niallom.
,,Č-čo sa deje?“ Niallove oči sa prekvapene otvorili a pozreli na Mika.
,,Asi by si mohol vziať Nickie a ísť sa vyspať do vlastnej postele.“ Zasmiala som sa a pozrela sa rovno do jeho očí. ,,Teda, ak to zvládneš.“ Smiala som sa, sledujúc ako sa snaží vyslobodiť z objatia sedadla a preskočiť Nickie, ktorá sa oprela o miesto, kde sedel. Bez zaváhania sa k nej nežne prihovoril a pritúlil si jej telo, keď ju vytiahol z auta a na rukách niesol do domu ukazujúc Mikeovi, aby mu otvoril a podržal dvere.
,,Liam, láska. Je čas vystupovať a ísť spať do vlastnej postieľky.“ Pošepkala som jemne do jeho ucha a dlaňou prešla po jeho tvári. Ako som čakala, jeho telo sa pod mojim dotykom pomrvilo a oči sa rozospato otvorili.
,,To už sme doma?“ opýtal sa rozkošne a vystrel sa, aby sa mi mohol pozrieť do očí.
,,Áno a ideme spinkať. Poď.“ Povedala som potichu a zdvihla sa, aby som vystúpila. Keď sa moje opätky dotkli zeme obrátila som sa späť k autu sledujúc, ako sa Liam snaží vymaniť z jeho zovretia. Pri vystupovaní si nejako neuvedomil, že auto je proste trošku nad zemou a spôsobil mi menší infarkt, keď som sledovala ako sa na mňa rúti hora jeho svalov. V poslednej chvíli som ho zachytila pred pádom a Liam sa na mňa s vďačnosťou usmial. Možno nie je až tak opitý ako vyzerá. ,,To nevadí, nič sa nestalo. Poď ideme. Vďaka Mike.“ Usmiala som sa na šoféra, ktorý sa neustále smial a otočila sa ťahajúc Liamovo telo za sebou.
,,Lea? Vieš o tom, že ťa veľmi ľúbim?“ zamumlal, keď sa mi s ním podarilo prejsť ku hlavným dverám a moje pery sa roztiahli do úsmevu.
,,Aj ja ťa ľúbim.“ Povedala som späť, keď sme za sebou zabuchli dvere a vybrali sa ku schodom. Ako som tak sledovala jeho telo, naozaj nebol tak opitý ako sa zdalo. Schody bral jeden po druhom úplne ako triezvy. Pustila som ho, nech ma za sebou vedie, až kým sme sa nedostali pred jeho izbu a nevošli dnu. Bez slova som pustila jeho ruku a nahla sa k svojim opätkom, ktoré som si vyzula a nechala chodidlá voľne dýchať. Medzitým som sa pozrela na Liama, ktorý úspešne dobojoval so svojim sakom a košeľou a musela si zahryznúť do pery pri pohľade na jeho odhalené telo. Fascinovane som podišla k jeho osobe a bruškami prstov sa dotkla jeho pokožky. Tvrdé svaly prerývajúce sa spod jeho kože mi vliali do tváre červeň a môj pohľad sa stretol s Liamovym. Bez slova, s prerývaným dychom sa dlaňou dotkol mojich lícnych kostí a nahol sa, aby ma pobozkal. V momente, keď sa jeho pery stretli s mojimi sa moje vnútro dalo dohromady a zároveň sa rozbilo na milióny kúskov. Chcem ho.
Nežný, anjelský bozk prerástol do zúrivejšieho a vášnivejšieho a moje kolená sa podlomili. Liamove ruky sa presunuli z môjho zátylku na celé moje telo a jeho pery sa oddelili od tých mojich a zaborili sa do môjho krku. Slasť prechádzajúca mojim telom ma prinútila zakloniť hlavu dozadu a privrieť oči, pričom som si plnými dúškami vychutnávala ten pocit.
,,Dnes si bola neskutočne sexy a na zožratie v tých krátkych šatách. Ani nevieš koľko chlapov na tebe mohlo oči nechať a ja som bol kurevsky hrdý na to, že si moje dievča. Ani si nevieš predstaviť ako veľmi ťa milujem. Ako milujem tvoje telo, pery, oči, tvoju osobnosť a aj to, aká si celá dokonalá a sexy aj bez toho, aby si sa snažila.“ Liamove slová mi rezonovali v ušiach a izbu preťal môj hlboký ston.
 ,,Liam, chcem ťa.“ Vzdychla som hľadajúc jeho pohľad a akoby čarovným prútikom boli jeho pery späť na mojich a jeho jazyk sa dožadoval pozornosti. Nazberala som všetku odvahu, ktorú som v sebe v tej chvíli našla a posilnená alkoholom som presunula svoju dlaň z jeho hrude nižšie až k narastajúcemu kopčeku v jeho nohaviciach a prešla po ňom. Ston, oveľa hlasnejší a vášnivejší než môj, sa znova ozval izbou, čo naštartovalo moje telo ešte viac, pretože mi to znelo ako rajská hudba. V okamihu som ležala priklincovaná k posteli s Lamom skláňajúcim sa nado mnou, s jeho vášnivými bozkami lemujúcimi celé moje telo a mojimi rukami na tom jeho. Prstami sa dostal pod môj chrbát, čím mi rozopol šaty spolu s podprsenkou a zo všetkého ma vyzliekol, pričom som pred ním ostala ležať len v nohavičkách. Perami sa prisal na moju bradavku a druhú stlačil medzi prstami. Neustále stony sa ozývali miestnosťou a zvyšovali tak teplotu v okolí našich tiel, ktoré boli odeté do kvapiek potu. Prstami som nahmatala Liamovu tvár a pritiahla si ho k sebe, pričom som sa prstami dostala až ku gombíku na jeho nohaviciach a rozopla ich snažiac sa vyzliecť jeho dokonalý zadok z tesnej látky. S úsmevom na perách mi pomohol, zároveň si vyzliekol aj boxerky, a vrátil sa naspäť ku skúmaniu môjho tela, ktoré sa z jeho dotykov mohlo zblázniť. Keď som zaregistrovala aký veľký je, nevedela som, čo všetko mám očakávať a mojou mysľou prešla sekunda strachu. 
,,Ak chceš, tak prestanem. Nebudem ťa do ničoho nútiť." zašepkal, keď si všimol ako som sa zháčila a ustarostene sa na mňa zapozeral.
,, Nikdy som ťa nechcela viac Payne, takže si prosím ťa nasaď kondóm a rob, čo máš." zavrčala som potichu a znova sa zamilovala, keď sa rozosmial. Zo zásuvky vedľa postele vytiahol kondómy a balíček položil vedľa nás na matrac. Bez varovania sa vrhol na moje nohavičky, ktoré opatrne stiahol z mojich bedier a končekmi prstov prešiel po najcitlivejšom mieste na mojom tele. 
,,Si iba moja. Moja princezná.“ zapriadol a na moje tvári sa rozžiaril úsmev. Nestihla som si všimnúť, že si nasadil kondóm, ale cítila som ako sa jeho špička obtrela o miesto mojej slasti a jeho zreničky ma začali prepaľovať. 
,,Ak by ťa to bolelo alebo by si chcela, aby som prestal, tak mi to ihneď povedz. Nechcem ti ublížiť." varoval ma, no hneď po mojom najviac presvedčivom prikývnutí sa začal tlačiť oproti mne a jeho veľká maličkosť ma naplnila. Klamala by som, ak by som povedala, že ma to nebolelo, ale po chvíli, keď bolesť ustúpila do úzadia, sa zjavil až príliš príjemný pocit na to, aby sme prestali. Liam začal jemne prirážať a z môjho hrdla unikol ston zmiešaný s pradením.
,, Milujem ťa. Tak veľmi, až to nie je možné." vravela som medzi vzdychmi a bozkami sledujúc Liamov omámený pohľad a nechtami sa mu zaryla do pokožky, ktorá sa pomaly začínala chvieť. Vedela som, že dnes sa svojho vyvrcholenia nedočkám, ale chcela som, aby to Liamove stálo za to. ,,Chcem, aby si sa spravil. Chcem cítiť, že len ja dokážem, čo iné nie. O čom môžu iné len snívať. O tom, že Liam Payne, iba Liam Payne je môj, a že len ja ho dokážem dostať do takéhoto stavu." moje slová prerušili Liamove pery, ktoré sa prisal na tie moje a jeho boky zrýchlili v tempe, pričom sa z jeho hrdla vydral hlboký ston a vyvrcholil. 

**

Tupá, nie veľmi silná bolesť ozývajúca sa z mojich spánkov ma prinútila odlepiť viečka od seba a začať nový deň. Pomalým pohybom som sa otočila na druhý bok, čím sa mi z nahých pŕs stiahla plachta, ktorou sme boli prikrytí a mojou mysľou prebehli myšlienky na minulú noc. Nevedela som prísť na to, ako sa cítim po svojom prvom sexe, dokonca mi na chvíľu zišlo na um, že to ľutujem, ale Liamova krásna tvár oddychujúca vedľa môjho nahého tela ma presvedčila, že včerajšie rozhodnutie bolo to najlepšie, ktoré som mohla urobiť. Konečne som cítila vytúžené dotyky na mojej pokožke, jeho dych na zátylku a pery na tých mojich.
Nechcela som sa dotýkať jeho spiacej tváričky, ale zároveň som nechcela len tak nečinne ležať a nudiť sa, preto som sa rozhliadla po izbe až sa môj pohľad zasekol na krabičke cigariet položenej na komode oproti posteli. Opatrne som sa pohla a vymanila z Liamovho objatia, dúfajúc, že ho nezobudím. Keď sa moje chodidlá dotkli chladného povrchu podlahy, natiahla som sa po moje nohavičky a na svoje holé telo som obliekla jeho bielu košeľu prevesenú cez kraj kresla vedľa postele. Tichými krokmi som prešla ku komode odkiaľ som vzala cigarety so zapaľovačom a vybrala sa k posuvným dverám smerujúcim na balkón. Tlmene som otvorila dvere a vstúpila do zimy. Vánok prinútil moje telo, aby sa zatriaslo a moje už teraz studené prsty vytiahli kus cigarety a zapálili ju. Pľúca mi zaplnil dym a moja hlava sa vyprázdnila behom sekundy. Žiadne myšlienky ani pocity, iba prázdna hlava a úžasný výhľad na západnú časť Londýna. Ani som si neuvedomila, že je tu tak krásne, kým som sa nerozhliadla naokolo a znova si potiahla z cigarety.
,,Si si vedomá, že v tejto zime môžeš jednoducho ochorieť?“ ozvalo sa mi za chrbtom, pričom som od ľaku nadskočila a rozkašľala sa z dymu, ktorý mi nečakane zaplnil pľúca.
,,A si si vedomý, že ma takto môžeš zabiť?“ karhala som ho cez kašeľ a pohľadom zišla na jeho telo oblečené len v boxerkách a zababušené v bielej plachte, pod ktorou sme spali.
,,Prepáč, nechcel som ťa vystrašiť.“ Usmial sa a pomaly prešiel ku mne, aby ma obmotal do teplého náručia.
,,Mohla si ma zavolať, dal by som si s tebou.“ Poznamenal ukazujúc na ohorok cigarety medzi mojimi prstami.
,,Prepáč, ale ešte si spal a potrebovala som chvíľku sama pre seba.“ Usmiala som sa odhadzujúc ohorok do popolníka a vrátila som sa späť do Liamovho teplého objatia.
,,Odpustené. Stalo sa niečo, že si chcela byť sama?“ opýtal sa ma zvedavo a čakal na odpoveď.
,,Nie, proste som mala chuť na cigaretu a keďže si ich nechávaš na očiach, neodolala som. Dúfam, že nevadí.“ Nemohla som sa predsa priznať, že mi myseľ preťala myšlienka ľutovania včerajšieho večera, a že som o tom potrebovala popremýšľať.
,,Samozrejme, že nevadí. Mimochodom, trochu som premýšľal a mám menšiu otázku.“ Poznamenal akoby naoko a ja som otočila hlavou, aby som sa na neho mohla pozrieť.
,,Počúvam. Na čo prišla tvoja chytrá hlavička?“ Zasmiala som sa čakajúc na jeho otázku a vyplazila jazyk.
,,S chalanmi sme sa rozhodli predať tento dom, keďže tu ani jeden z nás neplánuje bývať cez pauzu a tak mi neostáva nič iné, len nájsť nový byt, teda skôr apartmán na moje pomery a bol by som rád, ak by si mi pomohla s výberom a keďže viem, že rada zariaďuješ priestory, bol by som rád, ak by si mi ho zariadila podľa tvojich predstáv.“ Vyklopil svoje požiadavky na jeden jediný raz a moje ústa nejako nevedeli nájsť slová.
,,No Payne, že váhaš.“ Zasmiala som sa a otočila sa k nemu, aby som ho mohla s mojimi skrehnutými prstami objať a pobozkať.



2 komentáre:

  1. Musela jsem hoooodne zhluboka dychat,abych tuhledokonalost docetla :3 nechci verit,ze uz bude konec :( ale vim,ze ty plodis nejlepsi "deti" na svete :3:* milujuuu <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aww..to byla naprosto cute část! :33 Ani mi nepříjde, že se blíží příběh ke konci, ale těším se, jak ho napíšeš! :) A věřím, že se možná dočkáme i něčeho nového, klidně jen jednodílovky :) Užívej prázdnin a krásné svátky! :)

    OdpovedaťOdstrániť