piatok 24. mája 2013

Fifty Shades of Styles. 2.časť


Dobalila si posledné veci, pozrela ešte raz na svoju izbu a z kuframi zišla dole. Jej mama Rose a otec Oliver ju už čakali pri dverách. Objali sa a jej mladší 7 ročný brat Dylan, ktorý práve pribehol z obývačky jej dal bratský bozk na líce. „Budeš nám chýbať Emily.“ povedala jej mama a usmiala sa. „Aj vy mne. Prídem vás pozrieť kedy sa len bude dať.“ dopovedala a započula trúbenie auta. „To bude ono.“ povedala Emily a vzala dva kufre. Otec jej pomohol s ďalšími a vyšli von. Vonku stál luxusný čierny Mercedes a pri ňom čakal šofér v obleku. „Nevedel som až o takom luxuse.“ povedal jej otec, kráčajúc k autu. „Ani ja nie.“ odvetila zarazená Emily. Šofér sa predstavil pod menom Billy. Pripravená na odchod sa ešte raz rozlúčila s rodinou a nastúpila do auta. „Te
šíte sa?“ spýtal sa zrazu v aute cestou ku chlapcom Billy. „Na čo?“ otočila pohľad z preplnenej cesty na Billyho. „Na nový život. Verte mi, viem o čom hovorím. A to som len šofér.“ usmial sa spokojne Billy. Emily mlčala, opäť sledovala cestu a rozmýšľala nad tým novým životom. „Ako sa zmenil život vám?“ opýtala sa Emily po chvíli. „No viete, pred tým som bol len obyčajný taxikár s mizerným platom. S rodinou sme žili v paneláku. Takmer sme vyžili s platom. A teraz? Bývame v rodinnom dome s obrovskou záhradou a 2 osobnými autami. Je síce pravda, že niekedy sa často nevidíme, ale deti sú šťastné, že sa im už nevysmievajú a manželka strávi svoj voľný čas v záhrade.“ dopovedal Billy a ďalej sledoval cestu plnú áut.
„Ahoj Emily!“ pozdravil ju celý natešený Liam a hneď vyberal z auta kufre. „Ahoj Liam.“ odzdravila mu s úsmevom Emily. Vošli do domu a tam ju čakali aj ostatní chalani. „Vitaj Emily.“ zborovo ju privítali a podišli k nej. „Ahojte chlapci.“ položila kufre na studenú vykachličkovanú podlahu a s každým z nich sa objala. Samozrejme si Harryho nechala na koniec. „Ahoj Emily.“ povedal keď sa objali. „Ahoj Harry.“ odzdravila mu a odsunula sa od neho. „Takže, Harry ti ukáže tvoju izbu, že Harry?“ povedal Louis a všetci sa už pratali do obývačky. Vzali teda kufre a išli na poschodie. „Tu je Niallova izba, tu je Louisova, tu Liamova, vedľa Zaynova....“  ukazoval jej postupne každú izbu, aby sa vedela zorientovať. „Toto je moja izba.“ povedal Harry, pootvoril dvere a Emily sa usmiala. „A toto je tvoja.“ posledná izba, hneď oproti Harryho izbe. Otvoril jej dvere a Emily vošla. Útulná fialová izba s nábytkom a dekoráciami ju hneď uchvátila. Pustila kufre a hneď sa pustila vyskúšať posteľ. S radosťou na ňu skočila a skúšala ju z každej strany. Po chvíľke si všimla, že vo dverách stojí Harry s úsmevom na tvári. „Takže sa páči?“ opýtal sa a kráčal k nej. „Jasné, že áno.“ posunula sa a Harry si prisadol. „Som rád.“ povedal a krúžil nohami po zemi. Nastalo to ticho, kedy nevieš čo povedať a čakáš, že začne ten druhý.
„Nejdeme dole?“ spýtala sa nakoniec Emily. „Môžeme.“ povedal a spolu zišli dole.
„Tak čo? Páči sa izba?“ spýtal sa Niall. „Páči.“ usmiala sa Emily a sadla si vedľa neho. „Čo pozeráte?“ spýtala sa a sledovala televíziu. „Seriál. Nič moc.“ povedal Zayn.
„A nie ste hladní?“ vstala a už kráčala do kuchyne. „Len mi niekto ukážte, kde čo máte.“ kričala do obývačky Emily. Kuchyňa bola priestranná a hneď sa jej zapáčila. „Tu sú taniere a poháre.“ povedal Louis až Emily podskočila. „Prepáč.“ povedal so smiechom Louis. „V pohode.“
Louis jej všetko poukazoval a odišiel do obývačky. Emily tam ostala sama a pripravovala ľahkú večeru. Po 10 minútach sa vybrala aj s táckou do obývačky a započula ako sa chlapci rozprávajú. „Je super, hejže Harry?“ „Hmm..“ „Tebe sa nepáči?“ „Ale jasné, len..“ nechcela to ďalej počúvať, tak vošla do obývačky. „To je v pohode Harry.“ povedala a položila tácku na stôl. „Mňam.“ každému sa už zbiehala chuť na jedlo. Emily sa len usmiala a vyšla do svojej novej izby vybaliť sa.
„Môžem vojsť?“ započula po pol hodine vybaľovania sa a otočila sa k dverám...

Máte tu novú časť :) Prepáčte, že je to tak krátke, nabudúce to bude dlhšie! :)

9 komentárov:

  1. Mirka je to úplne super :))) :*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dokonalost, dej co nejdřív další :3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Juuuuu ppci cast.. strssne sa mi paci ten jjej pristup :-P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. je to uuuzasneeee!!!:-D dokonale!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. je to super ale neznasam taketo konce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Júúj, napínaš! Je to fakt úžasné, a to sme ešte len na začiatku! Omg, asi pOčas tej poviedky skapem.. -_- :D :3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. úžas... teším sa na ďalšiu časť.... som strašne zvedavá ako to bude všetko pokračovať... takže honem ďalšiu! :D

    OdpovedaťOdstrániť