pondelok 27. mája 2013

Fifty Shades of Styles. 3. časť

Kočky, máte to tu:) Som neskutočne rada, že to čítate a nechávate komentáre:) Len tak ďalej, vždy ma povzbudia a mám potom väčšiu chuť písať nové časti:3 Takže aj tentoraz píšte, čo si o tom myslíte :) Hope u like it. 


Uvidela vo dverách Harryho. Prikývla, aby vošiel a posunula sa na posteli. Harry si k nej prisadol. „Doniesol som ti zoznam dátumov, aby si vedela kedy budeme preč.“ povedal a podal jej papier. „Nie si tu kvôli tomu.“ povedala jednoznačne Emily a čítala si dátumy. „Nie.“ začal a oprel sa o stenu.  „V piatok ideme na interview a neskôr na party.“ „Harry?“ „Áno?“ „To je všetko?“ pozrela naňho a on sa iba usmial. „Áno..“ vstal a odišiel.
Týždeň prešiel rýchlo a bezstarostne. Bol piatok, počasie ako vždy sychravé. Emily vstala skôr, aby pripravila chlapcom raňajky. Dokonale už poznala všetky miesta v dome. „Dobré ráno.“ počula za chrbtom Liamov rozospatý hlas. „Dobré.“ sviežo odzdravila a podala mu pod nos tanier s raňajkami. „Čo taká vysmiata?“ spýtal sa Liam popri raňajkovaní. „Ja? Nič. Len tak.. Cítim to na super deň.“ usmiala sa Emily. Liam iba prikývol a jedol ďalej. Behom polhodiny sa už v kuchyni všetci zoskupili.
„Za hodinu vyrážame na interview.“ vyhlásil Zayn, keď sa pozrel na hodinky. V momente niekto zaklopal. „To bude Lou.“ skríkol Niall a rozbehol sa k dverám. Z chodby už započula detský smiech. Do kuchyne vošiel Niall, tentoraz aj s Lux na rukách a za ním Lou.
„Ahooj Lou.“
„Čaute chlapci.“
„Lou, toto je Emily. Emily, toto je Lou.“ zoznámil ich Louis. Pribehla k Emily a objala ju. „Rada ťa spoznávam.“
„Aj ja teba.“ usmiali sa na seba a o chvíľu sa už po celej kuchyni rozľahol Luxin smiech.
Neskôr sa presunuli do obývačky a jeden za druhým chodili na poschodie s Lou pripraviť sa. Po hodine už boli všetci hotoví a vyrazili na interview. Emily sa ocitla v novom domove sama. Naladila si teda rádio, kde chlapci budú a začala upratovať kuchyňu. Práve doumývala posledné poličky, keď v rádiu započula ich hlasy. Usmiala sa a oprášila si ruky. Rádio dala hlasnejšie a začala počúvať. „Harry. A ako si s dievčatami na tom ty?“ krátka chvíľka ticha. „Nemám dievča.“ povedal neutrálne Harry a Emily si spomenula na casting. Jeho tajomný, a pritom chrapľavý hlas jej spôsoboval jemnú husiu kožu. Jeho vôňu si zapamätala hneď pri ich prvom objatí. S rádiom sa presunula do obrovskej kúpeľne. Vo vani s kopou peny si užívala pokoj a relax. Kým vyšla vydrhnutá z kúpeľne po hodine, chlapci už skončili. Domov prídu, ale až po párty, ktorá bude trvať minimálne tri hodiny. Skočila pred telku. 1 hodina. Skype s rodičmi. 1 hodina. Neskôr vypla notebook a zaspala na posteli. Zobudila sa až na buchnutie dverí zdola. Pozrela na hodinky vedľa jej postele a zhrozila sa. Spala hodinu a pol. Čo bude robiť v noci?! Zišla teda dole privítať chlapcov. „Čaut..“ nedokončila, keď uvidela chlapcov ako sa ledva dotrepú k pohovke. Jediný Liam bol zrejme pokope, a tak sa vybrala Emily k nemu. „Ahoj Liam..“ stále pozerala na chlapcov. „Emily.. Tak čo? Ako si sa tu mala sama?“ spýtal sa totálne v pohode. „V pohode. A čo chlapci?“ spýtala sa a ukázala na hŕbu tiel, ležiacich na pohovke. „V pohode.“ kričal už z kuchyne. Emily išla za ním. „To sú vždy takýto?“ spýtala sa konečne na rovinu, keďže predošlú otázku nepochopil. „Jáj.. No jasné, party sa rovná alkohol.“ odpovedal pobavený Liam. „Aha. Paráda.“ oprela sa o kuchynskú linku a počúvala tie žalostné hlasy z obývačky. „Podaj mi minerálku, prosím ťa.“ vstala Emily a s vodou v ruke zašla do obývačky. Každý lapal po minerálke ako lev po koristi.
Po hodine trápenia sa s chalanmi opäť zaľahla pod paplón. Prekvapivo zaspala. Zobudil ju zvuk otvárajúcich sa dverí do jej izby, ale neriešila to. Zrejme si niekto z tých opilcov pomýlil jej izbu s toaletou. Namiesto toho, aby počula opätovné zabuchnutie dverí, cítila tlak na druhej strane postele. Stále to nevnímala, až kým ju niekto zozadu neobjal. Na to sa už otočila a pri nej ležal Harry. „Harry? Čo tu robíš? Choď si ľahnúť.“ povedala milo Emily, išla vstať, aby mu pomohla, no Harry ju stiahol naspäť. „Ja chcem byť tu.“ zašepkal jej do ucha, s rukou zašiel pod tričko a začal jej hladkať brucho. Ju to jemne zašteklilo a prešiel ňou mráz. Cítila, ako sa usmial. „Harry. Si opitý. Zajtra to bude lepšie.“ nahovárala mu. „Cítiš zo mňa alkohol? Cítiš?!“ pošepkal jej trochu hlasnejšie do ucha. Emily si ho viac obzrela. „Dokázal si sa vydrhnúť?“ spýtala sa a odtiahla sa. „Nie. Predstieral som, že som opitý.“ „Prečo preboha?“ spýtala sa neveriacky. „No vieš. Styles sa na párty neožerie a všetci začnú zisťovať prečo.“ „A prečo?“ opäť sa opýtala Emily. „Kvôli tomu.“ povedal a bez slov jej začal vyzliekať tielko. Emily si len spomenula, že je za to platená, a keďže Harry nie je opitý nechala ho. Začala len spolupracovať. Zhodila z neho tričko, nohavice. Jemne ju zavalil celou plochou jeho tela a bozkával jej tie najcitlivejšie miesta na tele, pri ktorých ju striaslo. Vášeň pulzovala pri každom dotyku ich nahých tiel. Nedočkavosťou si Harry stiahol napnuté trenky a Emily tušila, že orgazmus nebude len predstierať. Zadrapila sa s nechtami do chrbta, keď pocítila ako do nej vnikol.
„Harry..“ vzdychla Emily a snažila sa čo najmenej ho poškriabať. Dobré bolo, že chlapci boli opití a iste si vzdychy slasti, vychádzajúce z Emilinej izby pamätať nebudú. Tempo sa zvyšovalo čoraz viac. Emily sa konečne po dlhých mesiacoch cítila naplnená. Harry prirážal a objímal jej obnažené telo. „Emily..“ prirazil poslednýkrát, keď jeho telo striasla lavína orgazmu. Emily vďačne, ale hlavne nahlas vzdychla a ešte dlhých 20 sekúnd cítila, že jej telo prešlo vášnivou hrou. „Emily?“ spýtal sa vedľa ležiaci Harry. „Áno?“ pozrela naňho stále neuveriteľne prekvapeným pohľadom, aký je v posteli úžasný. Áno, to treba zažiť! „Ďakujem.“ zavrel oči a pomaly zaspával vedľa nej. „Aj ja..“ pošepkala a bála sa, že sa to od tohto okamihu celý ten život s ním zmení.



15 komentárov:

  1. juuuuj!! ty si dokonala! perfektne pises dievca:-*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kriste pane :O neskutocna cast ! :-) prosiiiiiim dalsiu !:-*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. OMG ja odpadnem z teba :OOO to je úplne mega :OOO och ja už chcem ďalšiu :P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. uzasne ryclo dalsiu a chcem sa spytat bude to cely čas v tretej osobe alebo to bude aj ako v prvej

    OdpovedaťOdstrániť
  5. úžas... ako vždy... normálne ústa dole na konci... nemám slov :O :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Do frasa... Prečo píšeš tak dokonale? A mama sa čuduje, že som závislá na internete.. No ďakujem pekne! :D No proste, je to super! :3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. skveléé :) dalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Je to vážna bomba!! :3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Oooo paráda :3 Jak strašne moc sa teším na ďalšiu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Je to naprosto dokonalé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ano.. je to naprostá bomba ;) Moc se těším na další ;)
    x

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ďakujem baby:) Ale ako sa už pýtala baba vyššie, bude to v tretej stále alebo tam bude aj prvá osoba.. Mne to je osobne jedno.
    Takže.. chcete aby to bolo písané v 3. alebo v 1. osobe? Menej alebo viac vášnivých chvíľ? A ešte jedna, chcete to mať aj z pohľadov Harryho?:)
    Dúfam, že odpoviete na tieto otázky, chcem len, aby sa vám príbeh páčil :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa by bolo lepšie v 1.osobe , veľmi veľa vasnivich chvíľ :3 a mne je to jedno či tam budú aj Harryho pohľady ale môže byť :*

      Odstrániť
    2. 1. tak som zvyknutá čítať v prvej osobe takže asi by to tak bolo lepšie ;) 2. vášnivé chvíľe.. to by bolo supeer :3 a 3. a Harryho pohľady môže byť aspoň budeme vedieť čo sa odohráva v jeho hlave a ako to všetko aj on prežíva... :D :D :D

      Odstrániť
  13. Je to supeeer kdy bude další :))) :*

    OdpovedaťOdstrániť