nedeľa 19. mája 2013

NEW STORY!! *K

Tamtadá! 
Dievčatá prekvapenie! :)

Na blog bude prispievať nová autorka Mirka, ktorá bude písať tiež príbeh. Bude s Haroldom a jeho názov bude Fifty Shades of Styles.

Ak by ste sa o tomto chceli dozvedieť viac. Tu je popis od autorky, ktorý ma vééľmi zaujal. 

Ak poznáte
knihu Fifty shades of Grey, čiže Päťdesiat odtieňov sivej, skôr pochopíte o čom to približne bude. Nie, nebude to hneď presne také ako v knihe, ani scenárom, dejom, ani menami postáv.
Príbeh by sa volal Fifty Shades of Styles. Kedže všetci okrem Harryho majú v poviedke priateľky a Nialla by som na také miesto postavy dať nemohla. Je to jednoducho anjel a jednou poviedkou si zničiť predstavu toho rozkošného, blonďavého Íra sa jednoducho nedá. Často sa hovorí aký je Harry sukničkár. Samozrejme, že je, ale tak zdravo, ako sa to k Stylesovi hodí.
Rozmýšľala som nad niečím takýmto..
Slečna, ktorej meno ešte neviem(:D) vychádza z ďalšej nemenovanej firmy, kde bola podať už zrejme stú žiadosť o prácu. Vyštudovaná vysokoškoláčka to však nemá tak jednoduché, ako predpokladala, že to po vysokej mať bude. Vchádza do ďalšej firmy, keď ju zastaví okoloidúci pán. Keď Dievča zistí, že muž hľadá pracovníčku a po pár minútach preberania jej stručného životopisu jej podá letáčik. Muž odchádza a Dievča začne študovať letáčik. "Chlapčenský boyband hľadá schopnú asistentku. Ak máš vek od 18 do 23 a rada cestuješ po svete, príď a zúčastni sa castingu!" zaujato rozmýšľa či má ísť, no nakoniec opúšťa vchodové dvere do firmy s tým, že to skúsi na castingu.
Sedí pred piatimi chlapcami z boybandu One Direction a diskutujú o práci. Postupne zisťuje, že len o akú takú asistentku nejde. Každý. Verejnosť, management,rodina, blízki, priatelia, či novinári by boli v tom, že im všade na cestách pomáha s varením, či upratovaním. Oni šiesti by však vedeli, že okrem varenia, či upratovania by bola menšou vzburou pre Harryho Stylesa, ktorý nesmie mať podľa managementu priateľky, či obyčajné 'kamarátky' na jednú noc, aby počet fanúšičiek rapídne nekleslo. Harry s tým nesúhlasí a je si istý, že takéto sexuálne 'pauzy' nevydrží. Preto túži po takejto tajnej žene, ktorá bude ochotná s ním stráviť noc, kedy bude chcieť.
Dievča celá roztrasená, dívajúca sa na Harryho, ktorý ju po celý čas uprene sleduje, a ktorý má v očiach iskričky túžby a prosby vstáva zo stoličky a smeruje k dverám. "Prosím nepochop to tak zle ako to znelo, jednoducho, každý si môže dovoliť dievča na noc, či dlhodobú priateľku, no ja to nemôžem. Ale ja to potrebujem."
Po dlhodobom uvažovaní v čakárni budovy, kde sa koná casting, kade už odišli zrejme všetky uchádzačky so Zmluvou o tajnosti v ruke,sa nesmelo rozhoduje, že to príjme. Mzda, ktorú by dostávala, by nepomohla len jej, ale aj jej rodine. Pobyt a stravu by mala zabezpečenú. Len ten pocit štetky jej z hlavy neodchádza ani po tom, ako vstupuje do kancelárie a kde ju chlapci už očakávajú. "Beriem to.." 2 slová, ktoré jej zmenia celý život.
Po prvých mesiacoch si na to zvykla. Slovo štetka jej z hlavy už zmizlo, pretože vedela, že to tak nie je. Dokonca začala po Stylesovi túžiť. Keď bol on unavený a momentálne to nechcel, ona nedostala svoju drogu, ktorú tak veľmi potrebuje.
Harry sa do nej bezhlavo zamiluje, ale hanbí sa za to, že ju využíva na sex, a preto ju len potajme sleduje, vníma jej vôňu a myslí na ňu.Rozmýšľa ako zo dňa na deň je krajšia a krajšia. Milšia a milšia. Dokonalejšia a dokonalejšia.
On je bláznivo zbláznený do nej, ona do neho...

__________________________________________________

No čo? Páči sa? Zaujalo?

Prvú časť čakajte už v najbližšej dobe.

*K

6 komentárov:

  1. P.A.R.Á.D.N.E!!! teším sa na pokračovanie ..:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. toto je bláznivé.... neskutočne sa teším na ďalšiu časť a ako sa to všetko bude vyvíjať.... úžasný nápad s dejom... prosto MEGA .... tak šup šup ďalšiu časť :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zaujalo, len ma mierne irituje ten názov, ktorý nemá opodstatnenie. "Život so mnou vyjebal a mne ostalo len mojich 50 odtieňov sivej." Christian Grey. Preto sa mi to tam nehodí. Ale inak allright. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem, že sa vám nápad páči :)
    Adela, áno viem, ale len vďaka tejto knihe ma toto napadlo,, preto som použila z nej názov :)

    OdpovedaťOdstrániť