piatok 15. novembra 2013

Dreams come true. 13.kapitola

Cez víkend som preč, takže Secrets nebude, bohužiaľ.

Sorry.
*K
______________________________________________________________

Keď som sa ráno zobudila na neskutočné suchoty v ústach po prepitej noci, rozhodla som sa, že si zájdem do kúpeľne po pohár čistej vody, no len čo som sa pohla ozvala sa
tupá, ale za to veľmi silná bolesť. Svalovka. Och nie. V hlave som sa snažila spomenúť si na detaily poslednej noci, ale mala som len záblesky. Hlavné je, že som sa dobre zabavila a zoznámila som sa s množštvom ľudí, na ktorých mená sa absolútne nepamätám. Nevadí, ja si spomeniem. Raz a možno nikdy. Rozosmiala som sa sama nad sebou, ale hneď som prestala, lebo sa ozvala tupá bolesť v bruchu. Tak či tak som sa musela postaviť z postele a ísť si po vodu. Prečo som len pila? Moju hlavu zmiatol silný závrat a ja som padla naspäť do perín. Počkala som, kým sa mi vyjasní pred očami a znova som sa snažila postaviť sa. S menšími bolesťami som sa postavila, a akoby som mala obe nohy v sadre, som prešla do kúpeľne. Nechápala som, prečo mám takú silnú svalovku, veď sme s Nickie včera zabehli len niečo cez 3 a pol kilometra aj s cestou domov. Keď som sa pozrela do zrkadla skoro ma porazilo. Pod očami som mala hlboké čierne kruhy, ktoré podfarbovali aj oči, ktoré som včera nejako nestihla odmaľovať a vlasy stáli na všetky svetové stany. Z podstavca som vzala najbližšiu gumičku a rýchlo som si ňou stiahla vlasy do chvosta. Do pohára, ktorý bol položený na umývadle som naliala vodu a na ex som ju vypila. Bez slov som do seba vyliala ďalšie 2 poháre a nakoniec som vzala odličovač a odmaľovala som si oči, ktoré následne vyzerali trošku lepšie než predtým. Vyzliekla som sa zo zvyškov oblečenia, ktoré na mne ostali a vhupla som sa do sprchy, ktorá ma konečne prebudila a uvoľnila mi ubolené svaly, ktoré prestali aspoň na chvíľu bolieť. Potichu, aby som si nespôsobila bolesť hlavy, som vyliezla zo sprchy a utrela som mokré kvapky z môjho tela, pričom som si obliekla krátke kraťasy a tielko. Prešla som naspäť do mojej izby a do rúk som vzala mobil. Keď sa rozsvietil displej skoro ma šľahlo. 10 neprijatých hovorov a 4 správy. Všetky neprijaté hovory boli od Liama, 1 správa od mamy, 1 od Nickie a posledné 2 znova od Liama.

- Ahoj zlatko. Keď sa zobudíš zavolaj mi, potrebujem ti niečo povedať. Mama. -

- Aj ty sa cítiš ako zbitý pes? Som mimo a ešte k tomu mám aj svalovku. Povedz, že si na tom rovnako. N. xx -

- Hi Lea. I have free time so I thought.. well.. Can we go outside today? Yesterday was really funny. L. xx -

- Babe, why don't u reply me? Is something wrong? Again? L. :( -

Och Bože. Padla som na chrbát s mobil nalepeným pred nosom a vytočila som mamino číslo.

,,Mami som hore, čo si potrebovala?" snažila som sa vyzerať a hlavne znieť čerstvo a nie ako po opici.
,,Ooo. Dobré poobedné ránko drahá moja." smiala sa mama a ja som sa začervenala. ,,Je pol 4 poobede a ty si práve vstala. Gratulujem. Museli ste mať fakt party hard." smiala sa na mne mama a ja som následne zhíkla. Pol 4? Wtf?
,,Noo. Neviem, čo ti povedať." zasmiala som sa a poškrabala som sa na temene, aby som zahnala pocit previnilosti.
,,To je v poriadku. Dúfam, že si si to užila. Ani neviem kedy si prišla domov, takže super." stále sa smiala a ja som si stále pripadala trápne. ,,Iba som ti chcel oznámiť, že dnes ani jeden z tvojich rodičov nedôjde domov." zasmiala sa a ja som zaskočene vypúlila oči.
,,Čože?"
,,Noo, včera večer sme si povedali, že si s ockom ideme oddýchnuť do wellness. Tak nám jednu noc bez teba azda odpustíš." počula som ako sa usmieva.
,,No.. ehm.. jasné.. Žiaden problém, užite si to." vyhapkala som zo seba zaskočene.
,,Dole v kuchyni máš na stole peniaze na večeru ak by si niečo chcela. Zajtra k večeru sme doma. Teraz bežím. Dávaj na seba pozor, zlatko. Pa!" povedala rýchlo a hneď na to zrušila. Nechápavo som sa pozerala na mobil v mojej ruke a v hlave som zajasala. Aspoň sa nemusím hrať na to, že nie som po opici.

- Čau Nickie. Teraz som sa zobudila takže ti ani nemusím vravieť, že sa cítim určite ešte horšie. Nevieš, čo som včera popila?! -_- L. xx -

- Liam. Sorry for not replying but I'm after party hard and I can't stay on my legs. Sorry. L. xx -

Odpísala som obom blízkym ľuďom a zamyslela som sa nad týmto všetkým. Bez pochýb sa mi začal nový život, ktorý sa mi neskutočne páči, ale. Ale najviac ma trápi Liam. Správam sa k nemu ako najlepšia kamarátka a to ho poznám osobne len niečo cez pár dní. Predsa. Správať sa ako najlepšia kamarátka sa môžem, ale vždy keď som s ním, mám taký zvláštny pocit. Pocit, že som úplná, že mi už nič nechýba. Bála som sa pripustiť si predstavu, že som sa do ňho zaľúbila. Bála som sa pripustiť si, že ľúbim celosvetovo uznávaného chlapca z chlapčenskej skupiny, ktorú prirovnávajú k legendám. Hoci som sa bála, v tej chvíli som si to priznať musela. Ľúbim toho namakaného chlapca s čokoládovými očami. Neverila som, že to je možné, že sa človek dokáže zaľúbiť za pár dní a zároveň som neverila, že chlapec ako on, by ma mohol ľúbiť naspäť. To je to, čo mi sužuje myseľ a najviac trhá moje srdce.
Prúd mojich myšlienok prerušilo pípnutie môjho telefónu vedľa mojej hlavy.

- R u okay? I'm frightened. L. xx -

- Yeah I am. Thanks God that my parents are in wellness from today to tmrw so I don't have to play game that I'm not after drunk. L. xx -

- I can bring u some things that I use when I'm after drunk. When u want. So. L. xx -

- I don't know if u want to see me now. I look like a monster. -_- L. xx -

- U never look like a monster! 5 or 10 minutes and I'm there. L. xx -

- Okay. I've never say things like that. I don't know but.. okay.. I'm waiting. :) L. xx -

- I'm flyiiiing!! :P L. xx -

- Nickie!! Pomoc! Ide ku mne Liam a ja vyzerám ako príšera. Čo mám robiť? L. -

Odoslala som správu pre Nickie a dúfala som, že odpíše skôr ako čierny športiak zaparkuje pred mojim domom. S veľkou pravdepodobnosťou som vedela, že sa to nestane keďže mi ešte neodpísala na predchádzajúcu správu. Silou mocou som sa pretočila na brucho a ako tuleň som sa postavila, aby sa svaly až tak veľmi neozývali. Nepomohlo a tak som sa ako invalid presunula po schodoch dole do kuchyne, kde som sa rozhodla, že pripravím niečo na jedenie.

,,Ahoj." pozdravil ma Liam a následne vybuchol v nehorázny rehot, keď som mu silou-mocou otvorila dvere. Dúfala som, že sa ma nezľakne, ale keď sa smial bolo mi ešte trápnejšie.
,,Ahoj." odpovedala som zachrípnuto a cítila som, ako sa mi do líc vlieva červeň. ,,Keď sa mieniš smiať, tak ďakujem." povedala som napoly urazene a ruky som si založila v bok.
,,Prepáč, ale.." ospravedlňujúco sa na mňa pozrel a rukou mi zahrnul do vlasov, z ktorých vytiahol špagetu. ,,Varíš niečo?" zasmial sa, keď mi špagetu držal pred nosom a ja som si dlaňou zakryla ústa, pričom som sa tiež rozosmiala a očervenela som ešte viac než som bola.
,,Ja.. pane Bože.." rozosmiala som sa ešte viac a tvár som si sklonila do dlaní. ,,Poď radšej dnu." zasmiala som sa a uvoľnila som mu cestu , aby mohol vojsť dnu. Konečne sa dosmial a nesmelo vošiel dnu do chodbičky a ja, s veľkými ťažkosťami, za ním.
,,Prečo tak čudne chodíš?" zaskočene sa na mňa pozrel, keď som sa snažila ako-tak prejsť okolo neho bez ťažkostí do kuchyne.
,,Ani sa ma nepýtaj." zachripela som a pohla som hlavou, aby ma nasledoval.
,,Nié, fakt prečo?" zasmial sa a spýtavo sa na mňa pozrel.
,,Pri čom si ma zastihol včera ráno?" sarkasticky som sa na ňho pozrela.
,,Ahá." zasmial sa a dlaňou si buchol po čele.
,,Dáš si aj ty zo špagiet?" usmiala som sa na ňho, keď som si z linky začínala vyberať tanier.
,,Ak mi ich nenahádžeš do vlasov, tak si dám s radosťou." vyplazil na mňa jazyk a z tašky, ktorú priniesol so sebou, vybral akúsi krabičku.
,,Och. Veď ja ani neviem ako sa tam dostala." zasmiala som sa sama nad sebou a na tanier som mu naložila špagiet ako sa patrí. Videla som, ako mu zažiarili oči, keď som tanier položila pred neho na stôl.
,,Ak budú také dobré ako pra.. ehm.. omeleta minule, tak k tebe budem chodiť na raňajky, obedy aj večere." zasmial sa a hneď sa do nich pustil. ,,Ale za to som ti aj ja niečo doniesol. Pravý vývar, čo si varím, keď som po opici." dodal ešte predtým, než si do úst dal prvé sústo. ,,Bože to je vynikajúce. Neveril som, že obyčajné špagety môžu byť takéto skvelé." slastne dodal s plnými ústami nakoniec.
,,Až tak veľmi nepreháňaj. Sú to obyčajné špagety. Ešte sa vôbec čudujem, že sa mi nerozvarili, keď som takáto." usmiala som sa na ňho, keď som si s ťažkosťami prisadala k nemu za stôl s oveľa menšou porciou.
,,Popravde, čakal som, že budeš vyzerať viac mimo, ale stále si to ty." usmial sa na mňa a ja som sa začerveňala.
,,Si fakt milý." zaškerila som sa na ňho a hodila som po ňom ironický pohľad.
,,Nie je začo." vyplazil na mňa jazyk a znova sa pustil do jedla.
,,Už ti nič nenavarím." odula som spodnú peru a odmietala som sa na ňho pozrieť.
,,Nie, len to nie." povedal vystrašene a snažil sa mi dostať do zorného poľa.
,,Smola." povedala som zaťato a do úst som si vložila posledné sústo, na čo som sa následne postavila a prešla som k drezu, kde som na tanier pustila vodu, aby som ho opláchla.
,,Leaaaa." natiahol zmierlivo Liam za mojím chrbtom a ja som od ľaku až podskočila.
,,Čo je?" opýtala som sa urazene a otočila som sa tvárou k nemu. Vôbec som nečakala, že sa ocitnem až tak blízko. Od priameho dotyku našich tiel nás delilo možno len pár milimetrov. ,,Upozorňovala som ťa, aby si sem nechodil, že vyzerám ako príšera, tak nechápem, čo teraz riešiš. Keď sa ti niečo nepáči, tak tu byť nemusíš." povedala som už omnoho tichšie, pričom posledné slová skoro nebolo možné zachytiť.
,,Prepáč. Sama vieš, že som len srandoval. Podľa mňa si krásna. Najkrajšia." usmial sa na mňa a končekmi prstov ma pohladil po líci. Moje srdce sa znova rozhodlo, že si dá preteky a rozbúchalo sa ako o život. Keď som videla ako sa jeho pery pomaly približujú môj dych sa zrýchlil na maximum a modlila som sa, aby mi nepáchlo z úst. Keď som o pár sekúnd pocítila jeho pery na mojich, všetko, čo doteraz bilo ako o život sa zastavilo. Naše pery sa o seba len jemne obtreli a Liam sa ihneď odtiahol s rozpakmi a obavami v očiach.
,,Ja.. Lea.. eehm.. p-prepáč.. neviem, čo to.." začal hapkať a videla som, ako sa ho zmocňuje zmätok.
,,Pšššt." ukazovákom som mu zakryla ústa a jemne som sa usmiala. Dlaňou druhej ruky som ho chytila za líce a postavila som sa na špičky, aby som ho mohla znova pobozkať. Keď sa naše pery znova spojili cítila som nielen svoje srdce, ktoré bilo ako o život, ale aj Liamovo, ktoré tiež nezaháľalo. Jeho dlhé prsty ma chytili za boky a pritlačili ma k nemu, pričom jeho jazyk rýchlo vkĺzol do mojich úst a začal láskať ten môj. Pocit, ktorý ovládol moje srdce sa nedal opísať ani jedným slovom, ktoré obsahovala moja slovná zásoba. Liam ma bez slov vyložil na kuchynskú linku a natlačil sa ku mne, akoby sme boli spolu naposledy. Moje pľúca si už žiadali ďalší nával kyslíka, ale čas som sa snažila natiahnuť na čo najdlhšiu dobu. Moje snaženie ihneď prerušil môj telefón, ktorý sa rozozvučal na stole. Sprvu som si povedala, že to budem ignorovať, ale keď sa Liam odomňa ihneď odlepil vedela som, že nemám inú možnosť. Jemne som sa na ňho usmiala a zoskočila som z linky, aby som do rúk vzala telefón a prijala hovor od mamy.


Tadá. Sú spolu. Tak?

Dáme zmova podmienky?
4+ komentáre k ďalšej kapitole?

8 komentárov:

  1. Zlatooo,
    suprise jak něco :) Já ztratila řeč!...A taky konečně jsem se za dnešek úpřímně a pořádně zasmála! :D S tou špagetou ve vlasech..ála můj případ, když vařím :D
    Dokonalá spisovatelkááá :P Těšíííng na další :3 Že megální! :)
    Love ya :*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je uplne TOP! žerem to:3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to super.. už nech je ďalšia.. som taká rada, že sú už konečne spolu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pašoooo! tak tohle jsem nečekela.. zase nedýchám!!! úplně nejvíc boží!!! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super skvele fantasticke užasne len slova takého to tipu ma napasaju ked čitam tento príbeh ***

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jééj, to je aké super§ :3

    OdpovedaťOdstrániť