piatok 21. februára 2014

Secrets. 28.kapitola


Prinášam Vám novú kapitolu Secrets.
Nechce sa mi veriť, že sa postupne približujeme k tridsiatke.

Je jedna z dlhších a na konci Vás čaká veľmi príjemné prekvapenie.

Enjoy!
_________________________________________________________________

,,Nech sa páči, madam." usmial sa na mňa Niall, keď odomkol dvere na chatke, v ktorej sme sa chystali stráviť dnešný večer. Milo som mu opätovala úsmev a vstúpila som dovnútra, kde panovalo príjemné, tlmené, oranžové svetlo. Moje oči sa rozžiarili pri pohľade na okrúhly stolík prestretý v bielom obruse a posiaty lupienkami ruží, medzi ktorými boli uložené dva taniere a v strede svietila červená sviečka v zlatom stojane.
,,Páni, oslavujeme niečo?" zaskočene som sa pozrela na Nialla stojaceho za mnou a on sa širokánsky usmial.
,,Áno, oslavuj
eme. 152 dní, 22 hodín a 30 minút, čo sme spolu." vyhlásil a ja som sa z chuti rozosmiala.
,,Ty si snáď robíš srandu." smiala som sa a pomohla som mu vyzliecť mi kabát, ktorý zavesil na vešiak pri dverách spolu s mojou kabelkou.
,,Nie, nerobím. Á už 31 minút!" zasmial sa a pobozkal ma líce. Bez slova vzal moju dlaň do tej jeho a viedol ma k stolu. Vyzeralo to, že varil a moje chuťové poháriky sa už začínali tešiť na pochúťky z jeho kuchyne. Človek by nepovedal, že chlap dokáže tak dobre variť, no pri Niallovi to je výnimkou. ,,Sadni si a nechaj sa obsluhovať." zašepkal mi do ucha ja som sa zachichotala. Otočila som sa za jeho krokmi a sledovala som ako na tanier čerpe tekutinu, ktorá asi mala byť polievkou. O pár sekúnd na to už leží predo mnou tanier, Niall sa pripája a so širokánskym úsmevom mi praje dobrú chuť.

,,Niall, vedela som, že vieš dobre variť, ale niečo také dokonalé som nejedla ani od babky a to už je čo povedať. Bolo to úžasné." usmiala som sa na ňho a taniere som položila na jednu kôpku. Chcela som sa postaviť a odniesť to ku drezu, aby som umyla riad, ale Niallova ruka sa načiahla po tej mojej a ja som sa na neho nechápavo pozrela.
,,Ďakujem ti, láska." usmial sa na mňa a jemne si ma k sebe pritiahol. Nemala som inú možnosť než položiť taniere späť na miesto na akom boli a pritúliť sa k jeho hrudi. Moje ruky sa obmotali okolo jeho pása a hlavu som mala položenú na jeho hrudi. Tlkot jeho srdca mi bubnoval do uší a ja som si ani neuvedomila, že sa hýbeme do neznámeho rytmu. Pre nás to bolo len pochybovanie sa zo strany na stranu, no iný pozorovaťeľ by to mohol nazvať tancom. Cítila som ako sa Niallove dlaň premiestnila z môjho chrbta na driek a jeho druhá dlaň si zdvihla tú moju a položila ju na miesto, kde som predtým mala hlavu. Teraz to už naozaj pripomínalo tanec a na mojej tvári sa rozhostil široký úsmev. Slová neboli potrebné. Šťastie, ktoré teraz napĺňalo moje vnútro mi nemohol nik vziať a tobôž nie osobu, ktorá bola dôvodom toho šťastia. Toho chlapca už neopustím ani keby mal nastať koniec sveta. Niall zmenil stisk, ktorým ma držal a pritiahol si ma bližšie k sebe, pričom urobil jednoduchý krok do strany. ,,Vieš tancovať valčík?" usmial sa mi vedľa tváre a následne žmurkol.
,,Že váhaš. Oveľa lepšie než ty!" zasmiala som sa a na líce som mu vlepila bozk.
,,O čo sa stavíme?" vyzývavo sa na mňa pozrel a ja som sa znova rozosmiala.
,,Kto bude horší umýva riad!" štuchla som do jeho ramena po dlhom rozmýšľaní s víťazoslávnym úsmevom na tvári.
,,Beriem! Ale priprav sa na prehru." rozosmial sa a jeho prst sa varovne vztýčil pred mojimi očami. Rozosmiala som sa, ale to ma už Niall zvieral v náručí a vykrúcal ma po izbe. Ešte, že som chodila na hodiny tanca.

,,Dobré! Uznávam porážku! Moje koleno to už nezvláda." zasmial sa Niall po pätnástich minútach tancovania po zúženom priestore malej obývačky a zdvihol ruky do vzduchu na znak vzdania snahy poraziť ma.
,,Ha! Vravela som ti, že to vyhrám!" zasmiala som sa a štuchla som mu do ramena. ,,Teraz šup, umývať riad!" usmiala som sa a ukázala som smerom na minimalistickú kuchynku.
,,Ale mne sa nechcee." zatiahol lenivo a dlane natiahol za mojimi bokmi, ktoré následne uchopil a pritiahol si ma k sebe. Moje ruky automaticky vyleteli k jeho tvári a vplietli sa do jeho blond vlasov.
,,Či sa ti chce alebo nechce, stávka je stávka." usmiala som sa, pričom som svoje pery jemne otlačila na tie jeho. ,,No poď, ja ti pomôžem." usmiala som sa a potiahla som ho za ruku smerom k drezu.
,,Čo už s tebou." usmial sa a objal ma zozadu. Keď sme prešli okolo krémového gauča začula som ako sa mi v kabelke rozzvonil telefón. Na pár stotín sekundy som sa zháčila, no hneď na to som sa usmiala na Nialla a popohnala som ho do kuchyne. Ruky som natiahla ku kabelke ležiacej pol metra na gauči predo mnou. Chvíľu mi trvalo kým som ho vylovila medzi stovkou zbytočností, ktoré som so sebou vláčila v kabelke a nikdy ich nepoužila, až som ho nakoniec držala v ruke a pozrela som sa na rozsvietený displej, na ktorom svietilo meno mojej najlepšej kamarátky. Kristen si vie vybrať 'správny' čas na vyzvedanie.

- Sorry, Kris. I will call u later. I am allright, we r allright. Everything later. Bbye. L. xx -

Odpísala som a mobil som vložila naspäť do kabelky. Zdvihla som zrak a pozrela som sa na Nialla, ktorý už stál pri dreze a umýval prvé kúsky tanierov. S úsmevom na perách som sa presunula k nemu a z linky som vzala utierku.
,,No vidíš, že ti to ide." zasmiala som sa a štuchla som mu do rebier.
,,Chceš sa vymeniť?" usmial sa na mňa a za pomoci svojich dlhých prstov ma ošpliechal s vodou z drezu.
,,Héééj! Ja som povedala, že ti to ide, nie že sa chcem vymeniť." zamračila som sa a vrátila som mu nádielku vody s penou.
,,To ma nezaujíma." zasmial sa a znova ma ošpliechal. Moje rýchle reflexy mi tentoraz pomohli ubrániť sa pomocou utierky. Z linky som schmatla už čistý pohár, naliala som doň vodu a všetko som to vyliala na Nialla, ktorý sa rozpišťal ako žena. Môj smiech sa rozoznel po celej chatke a keď som uvidela, že sa to isté snaží vyviesť aj mne, tak som sa rozpišťala tiež a rozutekala som sa preč, čo najďalej od jeho dosahu. Všimla som si ako sa rozutekal za mnou bez vody a ja som si to zamierila ku schodom, ktoré určite mierili na horné poschodie. Brala som ich po dvoch a bežala som ako o život za sprievodu môjho smiechu.
,,Lauraaa, čakaj ma!" smial sa mi za pätami a ja som ani nepomyslela na zastavenie. Moje nohy zdolali posledný schod a oči si vybrali prvé dvere, čo im padli do zorného poľa. Rozbehla som sa so smiechom k nim a otvorila som dvere, aby som sa mohla ukryť pred chlapcom, ktorého milujem najviac na svete. Moja dlaň zachytila kľučku a dvere sa predo mnou otvorili dokorán. Môj plán bol zavrieť dvere a zamknúť sa v neznámej izbe, no pohľad, ktorý sa mi vynoril pred očami ma priklincoval k zemi.
,,Niall?" zašepkala som prekvapene a zvedavo som sa pozrela na Nialla, ktorý sa v tej sekunde postavil vedľa mňa a dlaňami objal môj pás.
,,Chcel som ťa prekvapiť, no vidím, že si sa prekvapila sama." usmial sa na mňa a ja som sa opäť pozrela na obraz pred sebou. Veľká biela posteľ s baldachýmom, všade sviečky a ruže. Všetko vyzeralo tak dokonalo.

,,Je to krásne, Niall." vydýchla som pošepky a
otočila som sa k nemu. ,,Naozaj." usmiala som sa a natiahla som sa po jeho perách. V momente, keď sa jeho pery dotkli mojich som vedela, že to, čo sa chystám urobiť je naozaj správne. Vpíjala som sa do ňho jazykom s takou vervou, až som mala pocit, že sa chvíľami zamýšľa nad tým, čo sa mi porobilo. Jeho dlane si ma pritiahli ešte bližšie k sebe a posunuli ma smerom k posteli. Kráčali sme bez toho, aby sme sa pozerali pod nohy a nie to, aby sme rozpojili naše pery. Naše telá sa k sebe doslova prilepili a moje ústa začínali lapať po dychu. Niall ma jemne zatlačil na posteľ a ja som sa zvalila do perín. Bez slova sa podoprel lakťom a nahol sa nadomňa, aby sa naše pery mohli znova spojiť v jedno. Moje prsty sa vybrali na cestu bádania v jeho vlasoch a z Niallových úst sa vydral tichý ston. Vedela som, že miluje, keď sa mu niekto hrá s vlasmi. Či ste žena, muž, starec alebo dieťa, bude Vás milovať, len sa mu pohrajte s vlasmi. Jeho druhá dlaň sa vybrala k môjmu boku, kde si našla lem môjho trička a povytiahla ho vyššie, aby sa končekmi prstov mohol dotknúť mojej rozpálenej pokožky. Len čo som ich pocítila ako hladia moje telo z mojich úst unikol tichý ston, vďaka ktorému sa Niall tlmene zasmial. Bažiac po jeho dotykoch som nadvihla panvu a bokom som sa obtrela o ten jeho. Prsty sa mi z vlasov mimovoľne spustili po jeho tele dole až sa zastavili na leme jeho trička, ktoré následne povytiahli a snažili sa ho zbaviť toho pre mňa nadbytočného kusu oblečenia. Niall sa na mňa začudovane pozrel a keď som videla ako chce namietať položila som mu prst na pery. Slová boli v týchto chvíľach úplne zbytočné, preto som svoje pery znova prisala na tie jeho a Niall mi pomohol dať mu dole kus látky, ktorá mi v tejto chvíli prekážala najviac. Na oplátku sa vrátil k môjmu tričku a tiež mi ho pretiahol cez hlavu.
,,Si tak krásna." zašepkal, len čo som si naspäť ľahla a odhalila som svoju, podľa mňa sexy, čipkovanú bielizeň. Moje pery sa roztiahli do úsmevu a ja som si ho znova pritiahla na pery. Niallova ruka dlho neotáľala a sama sa vydala preskúmať záhyby môjho tela. Ako prvý sa vydal skúmať môj krk a záhyby na kľúčnej kosti, kam sa následne vybral aj s perami. Jeho jemné pery lemovali každý záhyb môjho tela a pomalými pohybmi sa presúvali k lemu mojej podprsenky. Jeho zvedavá ruka si ma nadvihla a bez problémov ma zbavila jednoduchého zapínania na podprsenke čím si zľahčil cestu k mojim prsiam, ktoré následne začal bozkávať. Jeho dlaň sa od môjho zapínania presunula k môjmu podbrušku, kde si našla cestu popod nohavice až k môjmu miestečku, ktoré bolo ukryté pod čipkovaným dielom mojej bielizne. Ukazovákom začal jemne dráždiť môj klitoris a moje ústa si neodpustili ston. Na boku som cítila hrču, ktorá sa každou sekundou zväčšovala a tak som natiahla ruku a dotkla som sa vyvíjajúceho sa kopčeka. Z Niallových úst sa vydral ťažký výdych a moje pery sa znova roztiahli do úsmevu, keď som z neho pomaly začala sťahovať nohavice. Niallove ruky mi s namáhavou prácou pomohli a o pár sekúnd na to, sa predo mnou vynímal krásny chlap len v boxerkách. Jeho hlava sa vrútila medzi moje prsia a pery začali jemne hryzkať do pokožky na mojom hrudnom koši zatiaľ čo sa jeho ruky zapodieľali s rozopínaním na mojich jeansoch a sťahovaním nadbytočnej látky z môjho tela. Niall ma nenechal čakať na nič a tak spolu s jeansami zo mňa stiahol aj posledný kus oblečenia. Nikdy som nemala komplexy zo svojho tela no Niallov lačný pohľad ma zanechával v rozpakoch. Hrča v jeho boxerkách sa na pohľad pýtala von a ja som sa zasmiala.
,,Niall, chcem ťa." zašepkala som potichu a pritiahla som si ho k sebe. Jedna jeho dlaň ho konečne zbavila posledného kusu oblečenia a ja som sa zapýrila pri pohľade na jeho pýchu. Niall ma jemne priľahol a rukou mi roztvoril nohy, aby mal priestor spojiť sa so mnou v jedno.
,,Toto bude najnežnejšie milovanie aké kedy zažiješ. Budem najjemnejším chlapcom na zemi." povedal mi hlasno a úprimne sa mi pritom pozeral do očí. Moje pery sa roztiahli do šťastného úsmevu a končeky mojich prstov ho pohladili po líci.
,,Ja viem, Niall. Ja viem." usmiala som sa a opäť som spojila naše pery. Niall sa ku mne pritlačil a pomalými pohybmi do mňa začal vnikať. Pred očami sa mi začali vynárať obrazy Roba ako sa nadomnou skláňal, ale mihnutím oka som ich zahnala preč. Chcem sa spojiť s chlapcom, ktorého ľúbim v jedno a už mi v tom nič nezabráni.

Čakali ste toto zakončenie? 
3+ komentáre :)

*K

5 komentárov:

  1. Páni!
    Doost překvapující část, a taky dokonalá! Hltala jsem každé slovo a moment :) Nemůžu se dočkat další části :P

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nedýchám!! ÚŽASNÝ,DOKONALÝ,ÚPLNĚ NEJLEPŠÍ! co ti povím moja.. ♥ ♥ zbožnuju tě :3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Špicové! Len tak ďalej..(-:

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úžasné, začala som čítať pred týždňom tvoje FF's a musím povedať, že táto je najlepšia! :-))) Soff

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ďakujem, ďakujem!! :) Ďalšia kapitola patrí rozhodne tebe! :)
      Veľmi si ma potešila.

      Odstrániť