streda 26. marca 2014

Dark Chocolate - 5. část

Ahoj,tahle část patří k mým oblíbeným a k těm, při k terých jsem se dokázala rozepsat :) Část přidávám až teď, protože jsem stále čekala, že přibudou nějaké další komentáře, ale ty se bohužel neobjevily :'( 
A proto si prosím 3+ komentáře do další části :)
P.S. I když Danielle ''už není na scéně'' v mé povídce působila už dávno a taky tam až do konce zůstane. Rozhodně, se tam Sophi neobjeví. To jen tak pro zajímavost.
A teď už .. Enjoy it !!! :)
Ivette*
Nastala chvíle ticha, kterou rušila jen znělka z dětských kolotočů se zvířátky, a křik lidí, kteří jím dávali najevo svůj strach z atrakcí… Trvalo to neuvěřitelně dlouho, nakonec Zayn napřímil svou hlavu a přivřel své oči. Svůj zrak ale stále upíral do mého obličeje. Nedokázala jsem se odtrhnout. Jeho pohled byl tak intenzivní, hluboký, až vábivý. Náhle se Zayn začal přibližovat k mému obličeji. Věděla jsem, co chce udělat. Byl ode mě pár centimetrů a já cítila jsem jeho dech šimrající mě na mé tváři. To jsem ale nemohla.
''Ne, Zayne...,'' řekla jsem a svými rukami jsem zatlačila do jeho tvrdé, vypracované hrudi. Šlo to těžce, ale nakonec jsem ho od sebe odtlačila. ''Ne, tohle... já nemůžu, ne my nemůžeme. Zaynie, jsi pořád zamilovaný do ní a tohle děláš jen proto, abys mnou zalepil tu svojí hlubokou ránu ve svém srdci. Nemůžu... promiň,'' řekla jsem a smutně jsem se na něj usmála.
''Ehm... já...,'' napřímil se a zahleděl se do dáli, pak se otočil a pomalým tempem se vydal pryč. Po dvou malých krocích se ale otočil. ''Promiň,'' řekl, smutně se na mě podíval, a pak se zase otočil a rychlým krokem se ode mne odebral pryč.
''Zayne!'' volala jsem na něj, ale tentokrát se už neotočil. Buďto mě neslyšel, nebo mě slyšet nechtěl. Ale ne, co teď já tady sama? Tohle jsem nechtěla.
* * * * * * * * *
Ani nevím jak, ale nakonec jsem se z toho ohromného bludiště, jménem zábavný park, vymotala a ocitla jsem se na místě, kde jsme všichni měli sraz. Bylo to u obrovské horské dráhy, která se nacházela hned u vchodu do parku. Byli jsme tam už skoro všichni. Loui s El, Harry s Tan, a Dani s Liamem. I Zayn tam byl. Stál opodál, opřený o cihlovou stěnu, která ohraničovala park. Koukal se do dáli a nevnímal nic. Pohled na něj mě doslova ubíjel. Pak jsem si ale všimla něčeho jiného. Liam s Dani byli nějací zamlklí. Oba dva byli úplně mimo. Dani byla bokem těla natisknutá těsně u Liama a ten jí nehty přecházel po zádech. Sakra, co se to tu děje?
''Liame? Co se děje?'' chytla jsem ho za ruku, se záměrem odtáhnout si ho stranou a zjistit, co se stalo. Liam na mě otočil hlavu a zakýval hlavou, že se nic neděje.
''Liame, poznám to. Mě přece můžeš říct všechno,'' řekla jsem.
''Víš...,'' snažil se mi to konečně říct, ale v tom začal Loui křičet.
''Yoahou! Že vám to ale trvalo,'' zasmál se a zatleskal. Ano, z dáli přicházeli Ni s Jeanette a drželi se za ruce. Bylo vidět, že jsou neuvěřitelně zamilovaní.
''Gratulujeme,'' řekli Loui s El.
''Taky gratulujeme,'' řekl Liam, usmál se a objal Nialla. To už jsme se k nim nahrnuli všichni, a nastalo hromadné objetí. Zayn se ho taky účastnil, což mě překvapilo, ale jen co jsem se na něj podívala, zase se odtrhl a přesunul se do ústraní od nás.
''Tak pojedeme, ne?'' řekl Loui, chytl Eleanor za ruku a oba se vydali autu.
''Tak jdeme,'' řekl Li a objal Dani kolem boků. Jsou, jako kdyby jim právě umřela kočka. Štve mě, že když už mi to Li chtěl říct, Louis začal hulákat. Ale já se dozvím, co se děje. I kdybych to z něj měla dostat násilím.
* * * * * * * * * *
Cesta autem byla velmi klidná. Dani s Liamem se k sobě až moc tulili, ale byli oba mimo. El s Louis si něco navzájem šeptali a usmívali se, Tan s Harrym se o něčem potichu bavili, Ni s Nett se k sobě roztomile tulili a sem tam si vyměnili polibek. No, a Zayn byl zase totálně mimo náš svět. Dívala jsem se na něj asi deset minut a on zřejmě ucítil můj pohled, a tak se na mě taky podíval. Věnoval mi takový zvláštní pohled. Nevím, jak bych ho popsala. Byla v něm lítost, smutek, omluva, ale zároveň naštvanost, možná potupa? Cítila jsem se děsně, ale kdybych ho neodmítla. Trápila bych se. Věděla bych, že mě doopravdy nemiluje, ale že si jen myslí, že mě miluje. Jenže teď se zase trápí on. Což jsem nechtěla a teď nevím, jak to mám napravit.
* * * * * * * * * *
Když jsme dorazili domů, moje cesta veda rovnou do kuchyně, kde jsem vypila asi litr čisté vody.
''Tady měl někdo pořádnou žízeň,'' zasmála se El. Všechny holky tady dnes spí, teda až na Jeanette. Tu jsme vysadili u ní doma spolu s Niallem. Prý se půjdou ještě projít, a on si pak zavolá taxi. Ach, jak hezké je, když je někdo zamilovaný.
''Jojo. Kde je Liam s Dani?'' zeptala jsem se. Potřebuji vědět, co se děje. Proč se můj bráška trápí.
''Už šli do pokoje. Prý jsou dneska nějací unavení,'' řekl Lou.
''Aha,'' odpověděla jsem opřená o kuchyňskou linku, držíc v ruce sklenici s vodou.
''A Zayn?'' zeptala jsem se, to mě totiž taky velmi zajímalo.
''Ten šel do pokoje rovnou,'' řekl Harry, který spolu s Tan dorazil do kuchyně.
''Aha, no nic, já půjdu taky. Jsem strašně unavená po dnešku,'' usmála jsem se. ''Jinak strašně moc děkuji za dnešek. Bylo to naprosto úžasný. Vy jste úžasní!'' řekla jsem.
''Jé, to ty jsi úžasná,'' řekli všichni a objali mě.
''No nic, tak já jdu. Dobrou,'' usmála jsem se a vydala jsem se po schodech nahoru do mého pokoje.
* * * * * * * * * * *
Ráno jsem se probudila na slabé ťukání na dveře mého pokoje. Koukla jsem se na hodiny a byla už jedna hodina odpoledne. Páni, spala jsem dlouho.
''Dále,'' zaskřehotala jsem rozespale ranním hlasem.
''Je, ty jsi ještě spala. Promiň, ale můžu dál?'' řekl Liam, který se na mě nejistě usmíval ode dveří.
''Ty přece vždycky,'' vlídně jsem se na něj usmála.
''Víš, nevím, jak bych začal...,'' pronesl nejistě a pohrával si s okrajem mé peřiny.
''Počkej, jde o ten včerejšek?'' zeptala jsem se udiveně a odsunula jsem deku na stranu, aby si s ní konečně nehrál a plně se soustředil.
''Ne, teda vlastně jo...,'' řekl a já byla strašně nedočkavá.
''Tak už to vyklop,'' řekla jsem nedočkavě.
''Dani je těhotná,'' řekl a podíval se mi upřeně do očí.
''Cože?? To jako vážně? Já budu teta? Pojď sem!'' řekla jsem a silně ho objala. Byla jsem neuvěřitelně šťastná. Já budu teta! Moment. ''Počkej, v čem je tedy problém? Milujete se, ne? Jste spolu jak dlouho, dva roky? To je docela dobrá doba na přírůstek do rodiny, ne?'' zeptala jsem se. Pořád jsem nevěděla, co se děje.
''No, vlastně jsme spolu už téměř tři roky…,'' opravil mě.
''No, vidíš,'' řekla jsem.
''Ale, o to teď nejde… Víš, já nevím, jestli jsem už připravený na dítě,'' řekl a hrál si se svými rukami.
''Ale prosím tě, ty? Vždyť ty jsi náš taťka Liam. Ty budeš nejlepší táta pod sluncem,'' řekla jsem a zvedla jsem mu hlavu, abych mu viděla do očí.
''Děkuji, ale tady jde spíš o to, že... Když mi Dani včera na ruském kole oznámila, že čeká miminko, byl jsem neuvěřitelně šťastný. Miluju ji, popravdě si nedokážu představit nikoho jiného po svém boku. Věřím, že si jí jednou vezmu za ženu a budeme spolu mít nádherné děti, ale ne teď...,'' řekl a já jsem se zhrozila.
''Moment, nechceš mi říct, že si to chce nechat vzít,'' zeptala jsem se s vykulenýma očima.
''Ne, nikdy. Ona je strašně šťastná, že čeká miminko a navíc, já bych to nikdy nedovolil. Jenže, sice je šťastná, ale je na vrcholu své taneční kariéry. A když bude mít dítě, bojí se, že se už nikdy nevrátí tam, kde je teď. A ještě je tu jeden problém, já jsem taky hodně zaneprázdněný. S kluky máme hodně koncertů, lítáme po celém světě, jenže, jak to budu dělat teď, když budu táta?'' řekl a podíval se na mě.
''Liamku, budete ti nejlepší rodiče pod sluncem. Vždyť se Dani může hned po mateřské vrátit. Podívej se, kde teď je. Tančí pro největší světové interprety, je skvělá. Přece, když se bude držet v kondici, myslím, že se dokáže dostat zpátky na vrchol. Navíc, já jí budu se vším pomáhat, když tu nebudeš. A přece musí management pochopit, že budeš táta, a budete prostě holt muset naplánovat míň koncertů. Kluci to přece taky pochopí. Hlavní teď je, že ty budeš táta. Přibude vám další člen do rodiny. Budeš báječný táta, Dani bude báječná máma, budete skvělá rodina. Moc vám to přeji. Ví to ještě někdo?'' zeptala jsem se.
''Ne, víš to akorát ty. Děkuju, jsi vážně skvělá. Budeš ta nejlepší teta pod sluncem. Jsi ta nejskvělejší a nejbáječnější sestra pod sluncem. Mám tě rád,'' řekl, dal mi pusu na tvář a silně mě objal.
''Taky tě mám ráda, bráško,'' řekla jsem a objetí mu opětovala. Měla jsem slzy v očích.
Najednou někdo tiše zaklepal na dveře.
''Dále,'' řekla jsem, když jsem se od Liama odtáhla a utřela jsem si slzy.
''To jsem já,'' řekla Dani, když vešla do pokoje a potichu za sebou zavřela dveře.
''Ááá, pojď ke mně,'' řekla jsem a běžela jsem k ní, abych jí mohla obejmout.
"Takže ti to už řekl,'' zasmála se.
''Ano, moc vám gratuluji, hlavně ničeho nelitujte. Budete nejlepší rodiče na světě a s tou prací to nějak dopadne, uvidíš,'' povzbudivě jsem se na ní usmála a oba jsem je objala.
''Děkujeme, jsi vážně skvělá,'' řekla Dani. ''Jen to zatím nikomu neříkej, chceme jim to říct sami,'' usmála se na mě.
''Jasně, neboj, neřeknu,'' usmála jsem se zpět.
''Jo a jen tak mimochodem, nevíš co je se Zaynem? Od včera se chová ještě divněji, než se choval a dneska ještě nevylezl z pokoje,'' zeptala se Dani.
''Nevím,'' lhala jsem, protože jsem nechtěla, aby o tom něco věděli.
''Aha, no nic. Tak my jdeme,'' řekla a usmála se.
''Dobře, za chvíli přijdu,'' usmála jsem se.
Dani s Liamem odešli a já věděla, do kterého pokoje teď musím jít…


5 komentárov:

  1. Je to super, rýchlo ďalšiu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kam asi půjde?? :D Ne vážně je to úžasné, ale chybí mi tu další díl. Ke je??? :) ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. supeeer je to! pokracuj ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to krásné :) Další prosím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Těším se na další díly :)

    OdpovedaťOdstrániť