nedeľa 1. júna 2014

Dark Chocolate - 9. část

Ahoj všichni :) 
Velmi se omlouvám, že je část až teď, ale znáte to, konec roku, škola, škola, škola, škola a zase škola.. :D A ještě k tomu příšté týden odjíždím na turisťák, takže další část bude až někdy potom. Upřímě doufám, že o prázdninách to tu bude víc odsejpat, protože budu mít hodně volna :) tak uvidíme.
P.S. Strašlivě moc vám chci poděkovat, za těch krásnejch pět komentářů. Neuvěřitelně mě to potěšilo a jsem ráda, že začíná trochu fungovat ta vzájemná ''komunikace'' :D Že alespoň konečně vím, že tohle někdo čte a že se to líbí. Tím samozřejmě neříkám, že je po vás nebudu chtít dál. Budu moc ráda, když tady budou zase alespoň 4+ komentáře? Děkuju
P.S.S. A ještě poslední věc, tenhle díl chci věnovat všem pěti, co si našli alespoň chvilku času a napsali mi komentář k minulé části. Jste svělí. Děkuju <3
A teď už konečně, enjoy it! :)
Ivette*
Postavila jsem se před černé dveře, a když už jsem natahovala ruku k tomu, že zaťukám, dveře se otevřely a mě ovanul studený vzduch smíchaný s tím nejúžasnějším pánským parfémem. Zayn stál ve dveřích a zářivě se na mě usmíval.

‚‚Víš, že jsem ti ani neřekla, jak neuvěřitelně moc ti sluší tenhle úsměv? Jsem ráda, že už nejsi smutný,‘‘usmála jsem se a pohladila jsem ho po rameni.
‚‚To díky tobě se usmívám. Moc si vážím toho, že se mě snažíš rozveselit. Děkuju,‘‘sklonil se ke mně a obmotal mě svými silnými pažemi. V medvědím objetí jsme se kolíbali ze strany na stranu, když v tom kolem nás s dupotem prošel Liam. S pozdviženým obočím jsme se na sebe podívali a poté jsme se oba podívali na Liama, který se na nás zrovna otočil a ošklivě se zamračil. Poté se zase otočil zpět a opět se s hlasitým dupotem vydal po schodech dolů, do kuchyně. S údivem jsem se podívala na Zayna, který na mě koukal úplně stejně.
‚‚Co je mu?‘‘zeptal se Zayn.
‚‚To nevím, ale chová se opravdu divně,‘‘poznamenala jsem a ještě jednou jsem se otočila, teď už k opuštěnému schodišti.
‚‚No nic, půjdeme tedy dolů?‘‘přerušil ticho Zayn a usmál se na mě.
‚‚Jo jasně, pojďme,‘‘vrátila jsem mu úsměv a vydala jsem se po schodech do kuchyně, se Zaynem v zádech.
Sotva jsem sestoupila z posledního schodu, Zaynova ruka se obmotala kolem mého pasu. Překvapeně jsem se na něj podívala. Pokrčil rameny a pousmál se. Nechala jsem to tedy plavat a konečně jsem i se Zaynem vstoupila do kuchyně. Téměř všichni seděli rozespalí na židlích kolem stolu, ovšem Niall a Liam, kvůli velkému počtu lidí v tomto domě, museli sedět na barových židličkách. Niallovi to asi ani v nejmenším nevadilo. Byl čilý, jako vždycky. To spíš Liam vypadal, že nevstal tou správnou nohou. Nepřetržitě na nás koukal a pořád se na nás mračil. Co se sakra děje?
‚‚Ahoj všichni,‘‘řekl Zayn a přidal na intenzitě hlasu, aby ho vůbec přes všechny bylo slyšet.
Všichni se na nás zvědavě podívali a potutelně se začali usmívat. Jediný Liam neustále hypnotizoval Zaynovu ruku na mém pasu.
‚‚Ahoj,‘‘odpověděli téměř jednohlasně.
‚‚Přejeme dobrou chuť a především bychom vám chtěli něco vysvětlit,‘‘podíval se na ně vážným pohledem Zayn.
‚‚To co jste včera viděli- …,‘‘začala jsem vysvětlovat, ale byla jsem hned přerušena.
‚‚Jazz, nemusíš. Já jim to řeknu, dobře?‘‘pousmál se a druhou rukou, kterou měl volnou, mě pohladil po paži. Všimla jsem si Liamova nevrlého pohledu, po kterém hned odvrátil hlavu jinam, a také, jak několik párů očí, v této místnosti, přemístila svůj pohled na Zaynovu ruku.
Usmála jsem se na něj a přikývla.
‚‚To co jste viděli včera, vůbec nic neznamenalo, jen nehoda. S Jazz jsme jen, i když velmi dobří, přátelé a ona si přála, abychom tohle vše uvedli na pravou míru, a tak jsem se toho ujal,‘‘usmál se na osazenstvo kuchyně, které ani nedutalo.
‚‚Škoda,‘‘pronesl po chvíli Harry.
‚‚Co?‘‘řekli jsme naráz se Zaynem.
‚‚Teda, chtěl jsem… To je jedno,‘‘zarazil se a víc už jsme se bohužel nedozvěděli, protože po sobě odnesl talířek do dřezu a vydal se nahoru do svého pokoje.
Na toto téma už neřekl nikdo nic. U stolu se rozvedla diskuze o tom, co budeme dnes dělat.
‚‚Co takhle grill-party?‘‘usmála se na všechny Tanya. Niall seskočil z barové židličky, přehodil svou ruku přes její ramena.
‚‚Yeaa, this is my girl!‘‘řekl svým hlubokým hlasem, kterým vždycky někoho napodobuje a plácl si s Tan.
‚‚No, ještě že tu není Harry,‘‘zasmál se Loui. Což donutilo i všechny ostatní k ranní dávce smíchu.
****
Seděli jsme všichni kolem ohně, a protože byla docela chladná noc, většina z nás byla zabalena v dekách. Nettie (Jeanette) a Ni se k sobě tulili, stejně tak jako Harry s Tan a oba naše páry byly neuvěřitelně sladcí. Liam s Dani spolu o něčem horlivě diskutovali, ale nechtěla jsem se jim do toho zase plést, takže jsem to nechala být, ať si to spolu vyřeší sami a raději jsem se zvedla a sedla jsem si vedle Zayna. Bavil se zrovna s Louim, kterému El usínala na rameni. Mluvili o nějakém filmu, který zrovna přišel do kin, takže jsem je jen poslouchala a někdy se trochu vmísila do jejich rozhovoru.
Po chvíli se na mě Zayn otočil a začal se bavit se mnou, protože Loui začínal probouzet El, aby mohli odejít do jejich pokoje. To jim ale překazil Liam, když si hlasitě odkašlal a tím probudil pozornost ve všech přítomných.  
Spolu s Dani stáli ruku v ruce před ohništěm a tvářili se trochu ustrašeně. Páni, snad se nesnaží …
‚‚Ještě než se všichni odeberete k spánku, chtěli jsme vám s Dani něco důležitého říct. Chtěli jsme to říct až někdy dýl, ale nakonec jsme se rozhodli, že dnes, když jsem se tady tak všichni sešli, to bude nejlepší,‘‘řekl Liam dostatečně hlasitě, aby dávali všichni pozor.
‚‚Tak už nás nenapínej,‘‘zaúpěl Louis.
‚‚Lou, můžeš prosím tě…,‘‘procedil skrz zuby mírně podrážděně Li.
‚‚Fajn, brácho, promiň… No, tak mluv,‘‘pousmál se Lou a zvedl ruce před sebe v omluvném gestu, dávajíc tím najevo, že už ho nebude přerušovat.
Liam tedy začal znova povídat.
‚‚Chtěli bychom vám opravdu něco důležitého říct. Trochu se oba bojíme, jak to vezmete,‘‘řekl tiše a nejistě se na nás podíval.
‚‚No, prostě… Čekáme s Dani miminko.‘‘

5 komentárov:

  1. Aaaaa... Novej díl... A naprosto úžasnej :)) Jako by to bylo jinak :D Miluju tvoje psaní a stejně tak miluju tuhle povídku a hrozně moc se těším na další úžasnej díl:)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Omlouvám se, ale nešel mi počítač, tak píšu až teď. Je to dokonalé :) prosím další:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky se omlouvám a je mi trapně, ale úplně mi to vypadlo. Ihned sem si to přečetla a těším se na další

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Popravdě sem byla lína napsat koment, ale potom sem se podívala jestli si náhodou neposlala další díl a místo něj tady bylo info. Je mi líto, že jsem nenapsala dřív. Promiň. Díl byl bezvadný

    OdpovedaťOdstrániť
  5. podla mna spatne pises neber to zle ale nemala by si kaziť tento blog tvojou tmavou čokoládou lebo aj ten nazov uz je smiesny a taktiez aj obsah tej poviedky :-))))) Soff

    OdpovedaťOdstrániť