utorok 16. apríla 2013

Secrets. 17.kapitola

Ja viem, ale ja robím len to, čo vy. :)
Aj tak dúfam, že si časť užijete.
PS: Malé prekvapenie na konci. :)

____________________________________________________________________

,,Ták! Moja krásna, nech sa páči. Tu máš originál karamelovú čokoládu z nášho obľúbeného Starbucksu." povedala Kris, keď mi na terasu doniesla kelímok a položila mi ho rovno vedľa rúk, v ktorých som zvierala tablet. Chcela som sa prihlásiť a skontroľovať stav všetkých vecí, ktoré som potrebovala. Milo som sa usmiala na Kristen, ktorá sa ihneď, so žiarivým úsmevom na tvári, posadila na stoličku oproti mne a prstami sa jemne začala hrať s titulnými stranami módnych časopisov. Kým som zadávala prihlasovacie údaje chcela som nadviazať konverzáciu, ktorú sme už dávno neviedli, ale Kristenin mobil sa znova naplno rozozvučal, teraz na celú terasu. Spýtavo som sa pozrela na Kristen, ktorá hneď po prečítaní mena volajúceho položila všetko z rúk a na tvári sa jej rozhostil ešte väčší úsmev ako doteraz. Vedela som, že to bude niekto dôležitý a tak som sa na ňu krivo pozrela pohľadom naznačujúcim, že sa mi nepáči v akej neinformovanosti sa práve nachádzam. Kristen sa na mňa len usmiala, poslala mi vzdušnú pusu a ladným krokom, ktorý skôr pripomínal tanečnú chôdzu sa vybrala zdvihnúť telefón. Zasmiala som sa a pohľadom som skĺzla na svoje konto, ktoré už bolo otvorené. Nemilé prekvapenie v podobe rapídneho počtu žiadostí a správ ma veľmi znepokojilo. Ľudia predsa nemali odkiaľ vedieť kto som a už vôbec nie, ako sa volám. Číselko sa seklo na čísle 250+ žiadostí a ja som sa na to pozerala len s otvorenými ústami. Vôbec som nevedela, čo mám robiť. S Niallom sme sa o ničom takom nerozprávali. Ešte akosi nedošiel čas na to, aby sme prebrali ako sa vysporiada náš vzťah s jeho slávou. Žiadosti som nechala žiadosťami a tak som sa pustila do nástenky. Novinky, ktoré sa mi črtali od vrchu po spodok ma nijako nezaujali a taktiež nedávali žiaden zmysel ani pointu. Až na jeden, ktorý sa skrýval približne v polovičke. Bola tam fotka zaľúbeného páriku ako sa šantia v parku. Ani by na tom nebolo nič zvláštne, predsa takých vecí sa na internete nájde mnoho. Mňa ale najviac zaskočilo to, že na tej fotke som bola ja s Niallom ako jeme zmrzlinu a krmíme kačky v miestnom parku. Do šľaka. Ktorý idiot to pustil do sveta?! 

Rýchlo a bez dychu som sa pustila do popisu, ktorý patril, aj s fotkou, nejakému známemu preznámemu Londýnskemu časopisu. 
"Má už aj Niall Horan(19), z najpopulárnejšej chlapčenskej skupiny tejto doby, One Direction, priateľku? Scvrkol sa okruh nezadaných duší už len na úbohé číslo jeden?! 
      Zdá sa, že áno. Ako iste skoro všetci viete, chalani teraz začínajú premávať celý svet a mali by si patrične užívať posledné dni voľna. Tak sa to robí. Kým sú ostatní chlapci zo skupiny pri svojich priateľkách, priateľoch alebo rodinách u írskeho člena skupiny to nie je inak. Ale s kým to asi trávi svoj nastávajúci voľný čas? Žeby to bola nová známosť? Nová láska či priateľka? Našiel už konečne Niall svoju "princeznú"? Nielen vy si kladiete túto otázku. Máme fotky, ktoré dokazujú, že medzi dvoma mladými ľuďmi je niečo viac než len priateľstvo. Podarilo sa nám zistiť, že kráska, ktorá včera "lietala" okolo Nialla sa volá Laura Williams (19) a fakt nie je na zahodenie. Tak či tak, želáme páriku mnoho síl do spoločnej 'cesty' a fanúšičkám pevné nervy. Dievčatá, muselo to prísť a bohužiaľ nie, nie je to ani jedna z Vás. O ďaľších informáciách Vás budeme určite informovať. Čo myslíte vy? Aký je Váš názor?"
Po prečítaní všetkých tých vecí som mala chuť ísť vyvrátiť celý svoj obed, ktorý som do seba len pred chvíľou dostala. Ako si niekto môže dovoliť niečo takéto?! Ako to len môžu bez všetkého zavesiť na internet?!

- Niall? Bby, pls call me asap. I need u. :( L.xx -

Stlačila som odoslať a už mi neostávalo nič iné len čakať na to kým sa ozve. Vedela som, že je niekde na skúške či na čomto, tak som to vyriešila len takto. Ani som nestihla položiť mobil vedľa tabletu už sa mi rozozvučali prvé tóny mojej obľúbenej pesničky, ktorú mám na tón zvonenia. 
,,Niall?" ozvala som sa smutnejším hlasom než som plánovala.
,,Laura? Zlatko si v poriadku? Čo sa stalo? Kde si?" vykríkol na mňa svoje otázky a ja som pochopila, že sa asi šialene zľakol.
,,N-Niall, ja som v poriadku, ale prosím. Hneď čo budeš môcť, prosím ťa príď ku mne alebo sa stretnime. Musím ti niečo ukázať a porozprávať sa s tebou o tom, pretože neviem čo robiť." povedala som pokojne a snažila som sa dýchať tak, aby nespoznal, že mám aj celkom strach.
,,Zlatko, prídem hneď teraz, ale aspoň mi povedz, čo sa stalo. Už bežím k autu. Práve sme skončili interview. O 10 minút som u teba." vysypal zo seba a mne až zvlhli oči od toho, ako sa o mňa staral. 
,,Neboj sa, nie je to nič vážne, len sa s tebou potrebujem o niečom dôležitom porozprávať." povedala som upokojujúcim hlasom.
,,Dobre. Tak ako myslíš. Čakaj ma. Ľúbim ťa." nenechal ma povedať to isté a zrušil hovor. Postavila som sa zo stoličky a vybrala som sa do kuchyne, aby som vybrala niečo pod zub. Určite je hladný.

,,Tak sa neboj. Všetko bude v poriadku." povedal Niall a tým pádom, podľa neho, ukončil našu debatu o článku na internete. Sedeli sme u mňa na mojej veľkej posteli a vzájomne sme si pozerali do očí. Sklopila som zrak a odtiahla som si ruky z Niallovho zovretia, pričom som sa postavila a prešla som k veľkému oknu. Rukami som si oblapila telo a zamyslela som sa nad tým všetkým.
,,Niall, ja neviem či to zvládnem. Neviem, či zvládnem všetko to, čo je s tvojou slávou spojené." povedala som po chvíľke ticha skoro nečujným hlasom.
,,Zlatko, chceš mi tým povedať, že je koniec?" rýchlosťou blesku som cítila jeho telo za tým mojim a počula som aj, ako sa mu trasie hlas od strachu z toho, čo teraz poviem. 
,,Nie. Pre Boha, nie. Len, neviem či to zvládnem. Alebo vieš čo?!" povedala som odhodlane a otočila som sa mu tvárou v tvár ,,Niall, ty mi za toto všetko stojíš aj keby čo malo byť. Zvládnem to. Budem musieť, keď chcem byť s tebou. A to rozhodne chcem." povedala som rozhodne a usmiala som na Nialla, ktorému sa v očiach leskli jemné slzičky. Nevedela som, či sú ešte zo smútku alebo už od dojatia. Možno ani od jedného. 
Niall sa na mňa jemne pozrel, dlaňou sa dotkol môjho líca a pritiahol si ma na pery, pričom ich spojil so svojimi do sladkého bozku plného lásky a nehy, ktorý neskôr prerástol do niečoho vášnivejšieho. Niall presunul svoju ruku z môjho líca na môj pás a pomocou jeho sily si ma pritiahol čo najbližšie k sebe. Moje srdce začalo biť ešte splašenejšie ako doteraz a slabúčko som pootvorila moje pery, aby sa zmocnil mojich úst naplno. Moje ruky, ani neviem ako, si našli cestu k lemu na Niallovej mikine a snažili sa pretiahnuť mu ju cez hlavu za čo som bola odmenená žiarivým úsmevom. Tiež som sa usmiala a nechala som Nialla, aby ma doviedol naspäť k posteli, kde si sadol a ja na ňho obkročmo. Nohy som si prekrížila na jeho krížoch a tak som ešte viac prehĺbila naše bozky. Po chvíľke jeho pery opustili tie moje a vybrali sa študovať môj krk načo moje telo hneď reagovali záplavou zimomriavok. Nikdy v živote som sa ešte tak dobre, ako teraz, necítila. Niall mi začal jemne vyzliekať svetrík a nechal ho padnúť k našim nohám čím odhalil moju, pred všetkými skrývanú pokožku. Nakoniec som sa natiahla po jeho tričku a aj to som mu pretiahla cez hlavu. Jeho telo sa slovom božské nedalo opísať. Bolo to to najkrajšie, čo som kedy videla, čoho som sa kedy dotýkala. Ani som si nestihla užívať ten pocit a už som bola pod ním. Niall sa s úškrnom na tvári vrátil späť k mojim perám, ktoré znova obdarúval svojimi bozkami a ja som na oplátku zaryla svoje nechty do jeho chrbta spolu so vzdychmi, ktoré vychádzali z mojich úst.



Včera som mala chúťky, to preto ten koniec. :3

btw. 10+ komentárov?

ľúbim Vás. :)

*K

11 komentárov:

  1. Sdílím choutky :P
    Mojaaaaa, už jsem se lekla, že spolu nebudou..a nezklamalas!
    Krásnej díl, co dodat.. dokonalost ♥
    Love you xx:3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nedá sa to ani slovami opísať...proste božské ;ˇ)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Juuj Klaudi ;) Je to perfektné! oplatí sa na vaše príbehy vždy čakať,stoja za to! Škoda že je málo komentárov a potom musíš ty čakať na nás. Dúfam že komentáre začnú pribúdať! :D D-O-K-O-N-A-L-É :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. oooo :3 dokonalé to je :) úžasnéé ja to tak zbožnuuujeeem :) teším sa na dalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Awwwwww je to krásne :) <3 mojaaaa.... chúťky :D :* <3 :) krááásne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja mám rada, keď máš chúťky :D :D :D konečne som sa dočkala ďalšej časti :D najlepšie :D <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Supeeeer :) zbožňuju tuhle povídku :33

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Úžastná časť :)) Už som zvedavá čo sa bude diuať dalej ! :D Hlavne nech sa nič neposere :D:D

    OdpovedaťOdstrániť