nedeľa 5. mája 2013

Secrets. 18. kapitola

Ospravedlňujem sa za meškanie.
Časť mala byť už včera, no nejako nevydalo. :D
Hokej a kamoška. Robí to svoje. :D
Teraz už len. Hope u like it. :)
Jednodielovku ste dúfam, že čítali. Ak nie tak "New Year's love."
___________________________________________________________________

Ranné slnko ma jemne pošteklilo na tvári a ja som otrávene odlepila horné viečka od tých dolných, pričom som zaostrila na okolitý svet, ktorý sa mi zdal rozmazanejší ako zvyčajne. Hlavou mi pulzovala bolesť a ja som sa konečne rozpamätala prečo.
Funky Budhaa. Včera večer. Párty. Alkohol. A okno. Oknom všetko viazne. Teda neviem ani, ako som sa dostala sem, dokonca ani to, či ležím vo svojej posteli. Zdvihla som zrak a všetky zlé pocity, ktoré mi teraz vŕtali hlavou boli preč. Ležala som na Niallovej polonahej hrudi zatiaľ čo on sa usmieval ešte aj v spánku a oddychoval. Bol ako anjelik bez krídel. Bez všetkého, ale anjel. Blonďavé vlásky mal jemne rozstrapatené a na tvári už spomínaný úsmev. Kto vie o čom sa mu sníva. Jeho ruky boli obmotané okolo môjho tela a ja som sa cítila tak v bezpečí ako ešte nikdy. Pomaly som sa nadvihla na lakťoch a konečne som zistila, že je to moja izba, v ktorej sa práve nachádzame. Jemne som sa zdvihla, pobozkala som Niallovi časť na ramene a pomalými pohybmi som sa zdvihla z postele. V hlave mi pulzovala bolesť a ja som si odprisahala, že už nikdy viac nebudem piť. Nenávidím schopnosť, opiť sa z troch pohárikov vodky. Namiesto seba som Niallovi podstrčila obrovský vankúš, na ktorý sa ihneď prilepil. Rukami som sa zaprela do postele a postavila som sa za účelom ísť sa dať dokopy do kúpeľne. Vôbec som nemala chuť, vidieť sa v zrkadle, ale musela som si umyť zuby a nejako sa premaľovať na človeka. Cítila som ešte veľkú únavu, ale ak by som si ľahla do postele a snažila sa naspäť zaspať, bolo by to márne. Najprv som si to však zamierila k oknu, aby som otvorila aspoň vetračku. Prekľučkovala som si to smerom k oknu a uchopila som kľučku. Otočila som ju smerom dohora a vpustila som dovnútra čerstvý vzduch. Vonku svietilo slnko, ale videla som, ako sa k nám blížia mračná preplnené vodou. Bude pršať. To viem aj bez toho, aby som bola nejaký svetom uznávaný meteorológ. Zatiahla som záves a namierila som si to okolo postele a dverí do šatníka smerom do kúpeľne, ktorá patrila mojej izbe. Niekedy si pripadám akoby bol ten byt skôr dom, len sa podobá na byt. (Logika 0 bodov, ale nevadí. :D) Vošla som do kúpeľne a zamkla som za sebou dvere. Prešla som k umývadlu a poriadne som si vydrhla zuby. Len čo sa môj pohľad stretol s mojim odrazom v zrkadle rozhodla som sa, že nemám na výber a musím sa vhupnúť pod sprchu. Vypláchla som si ústa, zhodila som zo seba oblečenie, ktoré mi hladilo pokožku a vošla som do sprchy.

,,Dobré ránko." ozvalo sa mi za chrbtom, keď som sedela na barovej stoličke a snažila som sa dostať do seba aspoň nejaké to jedlo. Jediné však, čo šlo ľahko dole mojím krkom bol pomarančový džús. Pozrela som sa, komu sa podarilo zobudiť  ako prvému po mne a keď som za svojím chrbtom uvidela Pezzie, rozosmiala som sa.
,,A-Ahoj Pezz." vykoktala som sa konečne pomedzi smiech a skoro som spadla zo stoličky. Perrie sa na mňa so zmätkom pozerala a ja som len kývala hlavou zo strany na stranu, že sa nič nedeje. Vyzerala presne ako ja pred chvíľou. Kruhy pod očami, vlasy prilepené na hlavu a oči ešte stále zlepené k sebe. ,,Dáš si džús? Alebo ti skôr spravím kávu?" opýtala som sa po chvíľke, keď som sa konečne ukľudnila a pozerala som sa na ňu, ako dezorientovane pozerá okolo seba a hľadá niečo, čoho by sa mohla chytiť.
,,Kávu ťa poprosím, ak by si bola taká milá." posnažila sa o úsmev, ktorý jej nejako nevyšiel.
,,Dobre. Tak ja ti spravím kávu a ty sa choď zatiaľ umyť prosím." zasmiala som sa na jej súhlase v podaní kývnutí hlavy. Otočila sa a chcela vykročiť, ale zasekla sa a pozrela sa naspäť na mňa.
,,Ehm.. Laura?" opýtala sa ma a ja som zdvihla zrak od vrecúšok kávy, ktorú som chcela nachystať.
,,Áno?" usmiala som sa, pričom som nožničkami rozstrihávala vrecúško.
,,Kde je tu kúpeľňa?" zasmiala sa a do líčok jej vstúpila červeň.
,,Ihneď ti ukážem." zasmiala som sa prešla som k nej, pričom som ju chytila okolo pliec a viedla smerom ku kúpeľni. ,,Vlastne ja ani neviem ako sme sa sem, ku mne domov dostali. Kto je ešte roztrúsení po našom byte?" opýtala som sa nechápavo. Tentoraz sa rozosmiala Pezz a chytila moju ruku do dlaní, pričom ma ťahala smerom k obývačke. Nechápavo som sa na ňu pozrela, ale ona sa usmievala len akoby zjedla celé slnko.
,,Pochopíš o chvíľu." zasmiala sa a hneď na to otvorila dvere do obývačky. Keď som videla to, čo som videla mala som čo robiť, aby som sa nerozrehotala ako posledná krava. Celá moja obývačka bola akoby zamorená telami mojich priateľov. Liam sedel neidentifikovateľne rozvalený na gauči a v náručí mu sladko spala Danielle. To by bol ešte slabý odvar kávy. Pod miniatúrnym konferenčným stolíkom, ktorého výška nedosahovala viac než pol metra, bol roztiahnutý Harry s tvárou položenou na koberci. Ako sa tam pre Krista Pána dostal?! A čerešnička na torte. Louis so Zaynom zakvačený do seba "prehodený" cez gauč, na ktorom bola nadlho a naširoko rozvalená Eleanor. Pane Bože. Pozrela som sa na Perrie, ktorá ma stále držala za ruku a videla som ako sa aj ona musela zadržiavať len, aby sa nerozosmiala na plné ústa. Zatiahla som ju naspäť za roh a tam som sa rozosmiala na plné kolo.
,,Včerajšia noc musela byť fakt hard. Pamätáš si niečo?" opýtala som sa jej ležiac na zemi a držiac sa za brucho, ktoré ovládali kŕče zo smiechu.
,,Pamätám si jedine to, ako nás Zayn zoznámil, potom, že sme boli tancovať a nakoniec ten potok alkoholu, čo sa valil z každej strany. To, ako sme sa dostali domov by si mi nevytiahla ani z neviem kadiaľ." smiala sa Perrie a ja som sa rozosmiala ešte viac. Za tú jednu noc sme sa nejako zblížili. Sadla mi asi najviac. Pamätám si ešte to, ako sme sa bavili a spoločne sme tancovali. Perrie sa zase rozosmiala a smiala sa až tak, že sa podobala skôr na retardovaného tuleňa než na seba. Po chvíli neutíchajúceho smiechu sme sa konečne postavili na nohy a za neustáleho chichúňania som Perrie odprevadila do kúpeľne.

,,Dobré ránko." usmiala som sa, keď som vošla do svojej izby s táckou raňajok v rukách a videla som, že Niall sa už pomaly prebúdza. Bol roztiahnutý na mojej posteli a prstami si jemne šúchal oči. Tácku s raňajkami som položila na komodu vedľa notebooku a prešla som k posteli, na ktorej ležal. Niall konečne poriadne otvoril oči a usmial sa na mňa. Lakťami sa podoprel na posteli, ale hneď na to spadol naspäť do perín a chytil sa za hlavu, pričom riadne sykol.
,,Ahoj láska." povedal a v jeho hlase bolo cítiť bolesť, no aj napriek tomu sa na mňa pozrel a na tvári vyčaroval akýsi úškrn, ktorý sa mal podobať na úsmev. Bez zbytočných rečí som sa postavila a z tácky som vzala vodu s tabletkami proti bolesti hlavy. Vrátila som sa naspäť na posteľ a podala som Niallovi záchranu. ,,Si anjel." zasmial sa a ani som sa nestihla nazdať a už mi podával prázdny pohár. Jemne som sa na ňho usmiala a pohár som položila na stolík vedľa seba, pričom som sa hneď vrátila k Niallovi a pobozkala som ho na pery.
,,Pamätáš si niečo zo včerajška?" opýtala som sa so smiechom hneď po tom, čo som sa od neho odtiahla. Niall len nespokojne zavrčal a pomocou dlane si ma pritiahol naspäť na pery. Jednou rukou ma držal za krk a tou druhou sa presunul k môjmu drieku, kde si našiel cestičku pod lem môjho trička a jemne ma hladil po odhalenej pokožke, ktorá sa ihneď naplnila horúčavou. Prevalil ma pod seba, aby mal lepší prístup k mojim perám a ja som sa usmiala aj cez bozk. Využil situáciu a jazykom vkĺzol do mojich úst, pričom sa začal boj o nadvládu. Pár dlhých minút sa mi podarilo odolávať a vyhrávať, ale nakoniec vyšiel on ako víťaz a za účelom plného nádychu sa odomňa odlepil. Jeho ruky ostali na svojich pôvodných miestach a on sa na mňa ešte sladko usmial. Celú túto krásnu chvíľku zakončil jemným božtekom na koreň môjho nosa a na čelo. Tiež som sa usmiala a ruky som si obmotala okolo jeho krku, pričom som sa na ňho pevne prilepila a objala som ho najsilnejšie ako som vedela. Bola som si 100% istá, že on je mojim životom. Dal môjmu životu zmysel a ja už iný zmysel nechcem nájsť.
,,Nepamätám si skoro nič, ale to mi neprekáža. Bola zábava." uchechtol sa a pritiskol si ma k sebe.
,,Asi by som mal skočiť do sprchy." povedal po chvíľke ticha a ja som sa rozosmiala. Odtiahla som sa a nastavila som ruky, aby som ho vytiahla do sedu. Zasmial sa a predstieral, že som mu neskutočne pomohla, pričom sa zdvihol úplne sám.
,,Bež do tej sprchy." zasmiala som sa a sledovala som ho, ako sa zdvíha z postele, zakopne a nakoniec s pusou plnou nadávok vchádza do kúpeľne. Rozosmiala som sa ešte viac, keď som počula trepot aj z kúpeľne. Už som sa chcela zdvihnúť a zistiť, či je v poriadku, ale zastavil ma jeho mobil, ktorý oznámil, že Niallovi prišla sms-ka. Len tak som sa pozrela na displej a zistila som, že je od Paula.
,,Niall?" zakričala som s mobilom v ruke.
,,Áno, láska?" ozvalo sa mi po pár sekundách.
,,Prišla ti správa!"
,,Od?"
,,Paul."
,,Prečítaš mi ju prosím ťa?"
,,Sekundu počkaj." ťukla som na obálku a čakala som, kým sa mi ukáže text. ,, - Niall! Session today! U must be there! Paul.- " prečítala som s údivom, ale stále som nechápala.
,,Včera sme veľmi vystrájali?" opýtal sa ma bojazlivým hlasom spoza dverí.
,,To ti neviem povedať. Sprchuj sa už." povedala som a mobil som vrátila späť na svoje miesto, pričom som prešla k tácke s raňajkami a ukradla som si jeden sandwich, ktorý som následne zjedla.

10+ komentárov ako vždy? :)
Trošku dlhšia. :)
*K

10 komentárov:

  1. Pašoo! :3
    No hej že rehot jako svině při tý scéně v obýváku :DD
    Ale to ráno s Niallem.. awww ♥
    Božská část, co si budem nalhávat :33

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeej :D ... konečne sme sa dočkali ďalšej časti :DD <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jeeej, je krásna :)) Máš talent!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super to je :) šup dalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tesim sa na dalsiu.kedy bude?

    OdpovedaťOdstrániť