streda 16. októbra 2013

Dreams come true. 8.kapitola

Meškám.

Hope u like it. :)

PS: Ďakujem, za krásne komentáre k predchádzajúcej kapči. Veľmi ste ma potešili. 

________________________________________________________________________

Len čo som vošla do mojej izby, otvorila som notebook a kým sa mi štartoval, prezliekla som sa do mojich kraťasov a krátkeho trička, v ktorom spím, pričom som stále myslela na dnešný večer a n
a Liama. Nechápala som ako, kedy a kde sa to stalo, ale vedela som, že to bolo skvelé. Bolo to.. úžasné. Byť po jeho boku, dokonca dostať od neho pusu na líce.
,,Lea?" začula som spoza dverí, ktoré sa následne so slabým klopkaním otvorili.
,,Áno mami?" milo som sa na ňu usmiala a zo stolíka som schmatla gumičku, za pomoci ktorej som si vlasy dala do chvosta.
,,Aký bol koncert?" opýtala sa ma s menším chichotom a iskričkami v očiach.
,,Ani si nevieš predstaviť aký úžasný! Mami nič lepšie som nezažila!" zasmiala som sa a obdarila som ju tým najväčším a najočarujúcejším úsmevom na svete.
,,Nebolo skôr to ukončenie lepšie? Myslím dobu po koncerte." šibalsky na mňa zazrela a ja som sa rozosmiala.
,,Ten bol najlepší!" povedala som zľahka a absolútne som si neuvedomila, že tá osoba, ktorá stojí predo mnou je moja matka. Rýchlo som sa spamätala a za pomoci híknutia som si zakryla ústa.
,,Neboj sa zlatko.. Kto bol ten chlapec, čo ťa priviezol na aute?" povedala absolútne kľudne a bez náznaku hystérie, alebo niečoho podobného.
,,Mami ja.." začala som koktať a nevedela som, čo povedať.
,,Povedz mi to ako kamarátke. Teraz som tvoja kamarátka a nie mama. Skús myslieť aj na to." usmiala sa na mňa a sadla si na moju posteľ, pričom dlaňou potľapkala miesto vedľa seba.
,,Bol to Liam." hlboko som si vzdychla a sadla som si vedľa nej bez toho, aby som sa jej pozrela do očí.
,,To som chcela vedieť. Lea viem, že máš rozum, ale teraz zvíťazí moje materinské ja a povie ti: Dávaj si pozor!" usmiala sa na mňa mama a nežne ma pobozkala na čelo. Vstala a pri dverách sa na mňa pozrela ,,Dobrú a sladké sny. A vypni už ten notebook!" usmiala sa na mňa a bez všetkého odišla. Nechala ma úplne samú a zaskočenú na mojej posteli. Čo sa to deje s mojimi rodičmi? Doteraz mi mama nechcela dovoliť ani vychádzky dlhšie ako 10:30 p.m a teraz ma povzbudzuje s chlapcom?! Nechápačka.
Potriasla som hlavou, aby som si ako-tak utriedila myšlienky, ktoré si doteraz robili, čo sa im zachcelo a presunula som sa k notebooku, ktorý už stihol aj zaspať. Pohybom myšky som ho zobudila a klikla som na facebook aj twitter. Facebook ako vždy. Pár ľudí zo Slovenska si na mňa spomenulo a mala som tam správu aj od Mareka, na ktorú som sa ani nepozrela. A na twitteri som skontrolovala počet followers, ktorý prudko stúpol. Nechápala som prečo. Prezrela som si trendy, kde som našla len nejaké haky-baky, ale jeden trend ma zaujal väčšmi. LandL. Klikla som na ňho, ale nič zaujímavé som sa nedozvedela.. Asi to bol len nejaký významný párik. Odhlásila som sa z twittera a začala som si prezerať nástenku na facebooku, ktorá ma po chvíľke prestala baviť a tak som si povedala, že bude najlepšie, ak si pôjdem ľahnúť. Vstala som a ešte som si to zamierila do sprchy. Vyzliekla som si všetky veci a aj keď som sa už chystala spať, neodolala som pokušeniu osprchovať sa. Horúca voda mi zregenerovala svaly a usporiadala myšlienky. Konečne mi došlo, že toto nieje sen, ale realita, a že Liam a rande pozajtra s ním je tiež skutočné. Rýchlo som sa osušila, pričom som si stihla vyčistiť aj zuby a zamierila som si to k mojej posteli. Ako vždy som sa poriadne zakryla perinou a jednou rukou som nahmatala mobil na nočnom stolíku. Displej sa rozsvietil, ale namiesto toho, aby som zistila čas môjho neskorého zaľahnutia, žmurkala na mňa malá obáločka oznámujúca správu. Neznáme číslo:

- Can't stop thinkin' about u! Good night and sweet dreams angel! L. xx -

Môj mozog nejako nevedel spracovať, že mi smsku poslal Liam Payne, a že ma nazval anjelom. Vyvalene som pozorovala displej a za pomoci dlane som stlmila radostný výkrik, ktorý sa mi vydral z úst.

- Me too! Good night and sweet dreams 2 u too! L. xx -


Roztrasenými prstami som stisla tlačitko 'send' a odoslala som smsku, pričom som si uložila jeho číslo. Milióny fanúšičiek by chceli byť na mojom mieste a ja som si to s plnou vážnosťou uvedomovala. Mobil som položila na stolík vedľa mojej hlavy a spokojne so zasneným úsmevom na tvári som sa ponorila do ríše snov.

Časť relatívne o ničom, ale je potrebná na doplnenie obsahu.
Reakcie? 

6 komentárov:

  1. <33333333333333333333333333333333333333 : moja reakcia! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. bohovee :-):-) je to super!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. perfektní..samozřejmě jako vždy :)
    doufám, že bude co nejdřív další :PP

    OdpovedaťOdstrániť
  4. fantasticke ako vždy :D

    nevieš náhodou kedy bude dalsia časť Fifty shades of Styles??? ***

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďákujem! :3 :)

      To ti bohužiaľ neviem povedať. :( Mirka sľúbila, že tu niečo pribudne, ale nejako nič nevidím. Žiaľ, to už nie je moja vina.

      Odstrániť