piatok 10. januára 2014

Secrets 27.kapitola


Prvá časť tohto roka. 
Welcome 2014!

#feelsick

Zajtra, s najväčšou pravdepodobnosťou, pridám DCT.
Som chorá, ležím doma v posteli, takže mojou jedinou zábavou je písanie, žranie tabletiek a spanie.
Toť vsjó.

Enjoy this part.
________________________________________________________

,,Chcela by som ísť na hrob svojich rodičov do Leeds." vzdychla som potichu a usrkla som si z čaju, ktorý mi ohrieval studené končeky prstov.
,,To je všetko, čo si želáš?" prekvapene sa na mňa zapozeral a voľnú ruku položil na moje
koleno pod perinou.
,,Áno. Nebola som tam už veľmi dlho a rada by som mame dala na hrob nejaké kvety." slabo som sa usmiala a pozrela som sa späť na tmavoružovú tekutinu v hrnčeku.
,,Môžme tam zájsť, keď prídeme z Mullingaru naspäť do Londýna. Vyberieme sa na menší výlet. Vezmem auto a.." začal mlieť s nadšením v hlase z nápadu na ďalší spoločný víkend.
,,Niall." prerušila som ho a počkala som, kým prestane s rapotaním ako divá kačka. ,,Chcem tam ísť sama." povedala som a začala som sa modliť za to, aby nebol smutný. Nechcem, aby ma videl ako plačem nad hrobom svojich rodičov.
,,A-aha.." povedal sklamane a žiara z jeho očí zmizla behom okamihu.
,,Necháp to zle, Niall. Ja.. nie žeby som nechcela, aby si šiel so mnou, ale ja hlavne nechcem, aby si ma videl plakať. Nechcem, aby si bol smutný. A dokonca, musíš pracovať. Nesmieš si dovoliť také dlhé voľno, nesmieš sklamať fanúšičky." snažila som sa mu vysvetliť, ale zastavil ma jeho ukazovák, ktorý sa mi prilepil na pery, aby ma umlčal.
,,Ja tam chcem ísť, chcem ťa podržať, keď budeš stáť nad hrobom svojich rodičov. Laura, nechcem, aby bol náš vzťah len o sladkých rečičkách. Chcem, aby sme boli spolu v dobrom aj v zlom, aby sme sa podporovali a riešili problémy spoločne. Chcem ťa utešovať, keď budeš smutná a zotierať tvoje slzy, chcem zdieľať všetok tvoj smiech a byť šťastný, keď budeš ty šťastná. Chcem mať s tebou velikánsku svadbu a mať milión detí, postaviť dom a.." vravel stále dookola a ja som už nevedela udržať slzy za hrádzou mojich viečok. Rýchlym pohybom som položila svoj hrnček, ktorý ešte stále zvierali moje dlane, na stolík a upchala som mu ústa bozkom. Nechcela som, aby bol smutný, ale po tomto, čo mi povedal ho nenechám doma.
,,Nikdy v živote ťa nenechám odísť. Ani keby si chcel." povedala som, keď som sa od neho mierne odtiahla, aby som sa nadýchla. Čelo som držala opreté o to jeho a dlaňami som postupne vchádzala do jeho vlasov na zátylku.
,,Nikdy to chcieť nebudem, pretože ty si už len moja." povedal nadšene a jeho dlane zablúdili na môj driek, aby si ma pritiahli, čo najbližšie k sebe. Naše pery sa opäť spojili v jedno a ja som sa pritlačila o jeho hruď tak, ako ešte nikdy. Nevošiel by sa medzi nás ani papier, či žiletka. Nič, ani to najtenšie, čo existuje by si nenašlo cestu medzi naše telá nalepené na sebe. Horúčka ovládala moje telo a mala som chuť strhnúť zo seba všetko oblečenie. Niall vyzeral akoby šiel vybuchnúť, ale jeho pery stále mučili tie moje. Môj pokus o nádych bol zamietnutý Niallovým jazykom, ktorý vtrhol do mojich úst a vytvoril vojnu svetov, ktorú som nemala šancu vyhrať. Jeho dlane ma jemne zatlačili do perín a ja som si uvoľnene ľahla. Nikdy v živote som sa necítila tak dobre, ako teraz. Akoby mi nič nechýbalo, som úplná a nikto mi už nikdy neublíži. Naše pery aj jazyky stále bojovali a ja som už aj mala pocit, že vyhrám, no Niall bol lepší a ja som nemala šancu ubrániť sa jeho osobnosti, tobôž nie bozkom. S perami stále prilepenými na jeho som si ho pretočila pod seba a obkročmo som si na ňho sadla. Teraz som kontrolu nabrala ja a užívala som si ten pocit. Jeho dlane sa pomalými pohybmi presúvali po mojom tele dole, cez driek až k môjmu zadku, ktorý jemne stlačili. Z mojich úst sa vydral ston a v mojej hlave sa zrodilo rozhodnutie.

***

,,Láska, si už nachystaná?" ozvalo sa mi klopkanie spoza dverí od jeho izby, keď som sa pripravovala na dnešný večer. Noc v chatke je skvelá príležitosť na to, čo sa chystám urobiť.
,,Ešte chvíľku." zakričala som naspäť a zazrela som na kľučku, ktorou manipuloval Niall, aby sa otvorili dvere. Na mojej tvári sa objavil úškrn, pretože som dvere zamkla. ,,Nedostaneš sa sem, Niall." zasmiala som sa a tvár som naspäť obrátila na svoj odraz v zrkadle. Nemyslela som si, že môžem vyzerať takto dobre. Laura, začínaš byť namyslená. Fuj na teba. Z kapsičky na make-up som vytiahla čiernu linku a orámovala som si ňou modré oči. Snažila som sa o presnú líniu okolo oka a mihalnice som obtiahla špirálou, ktorá mi ich krásne predĺžila.
,,Čo tam, pre Boha, robíš tak dlho? Nejdeme predsa na prehliadku, len si užiť pekný večer osamote." počula som Nialla, ako kvíli za dverami.
,,No veď práve. Môžem byť aj ja raz za čas pekná." zasmiala som sa a na pery som si naniesla jemný rúž, ktorý voňal po malinách.
,,Ty si pekná vždy. Teda, nie. Ty nie si pekná, ty si krásna!" povedal nežne a ja som si zbalila všetky veci naspäť do kozmetickej taštičky. Zvodne som sa pozrela sama na seba v zrkadle a rozosmiala som sa nad svojou afektovanosťou. Takáto dobrá nálada ma už dlho nedržala. So smiechom som prešla k dverám, ktoré som hneď na to otvorila a uvidela som Nialla, ako znudene sedí na posteli a hrá sa s telefónom, čo vo mne vyvolalo ďalšiu vlnu smiechu.
,,Čo sa smej..? Páni, ty si krásna." zasekol sa Niall, keď ma zbadal smiať sa vo dverách z kúpeľne.
,,Ďakujem Horan." usmiala som sa a taštičku s make-upom som uložila do kabelky, v ktorej som mala veci na noc.
,,Za pravdu sa neďakuje, kráska. Hell, ako to, že si ešte krajšia? Veď sa to už nedá!" zaskočene si ma prezeral svojimi azúrovými očami, keď ku mne podišiel bližšie a končekmi prstov pohladil kontúru môjho líca. Jeho dotyk pôsobil na mňa ako antidepresívum a moje vnútro sa ukľudnilo. Líce som si obtrela o jeho jemnú dlaň a bez slova som objala jeho hruď.
,,To sa ti len zdá, Niall." zamumlala som mu do hrude tak, aby som to počula len ja a usmiala som sa.
,,Môžme ísť?" opýtal sa ma, ale ani sa nepohol, dokonca ma ešte viac pritlačil k sebe. Prikývla som hlavou na znak súhlasu, pretože som sa na nič vac nezmohla a odtiahla som sa od neho berúc kabelku do ruky a znova som nahodila úsmev pri pohľade na ňho.
,,Tak ideme. Madam, oblečte svoje dokonalé telo do kabátika, aby Vám nebola zima a môžme vyraziť." usmial sa Niall a začal ma navliekať do môjho čierneho, teplého kabáta.
,,Si blázon." zasmiala som sa a pohladila som ho po líci.

,,Áno, blázon. Ale do teba." žmurkol na mňa a na líce mi vlepil bozk.

Ta dá! :)
Reakcie? 
Doleeee! :)

*K

8 komentárov:

  1. Krásne! :) inak tie výkričníky nevidno,ukazuje to ako L,teda aspoň mne. Ale krásna časť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pokúsim sa s tým niečo spraviť. Aaaa ďakujem, potešila si ma tým, že ste na mňa stále nezabudli. :)

      Odstrániť
  2. Je to fantastické! Nemám slov :o ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Salancíík,
    konečně tě chytila múza? :) To je great!! :P
    Jako vždy nejvíc úžasnodokonalá část :)
    Megáá těšííng na další a taky na DCT :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už musela, nechcem, aby ste boli smutné. :) ďakujem, idem sa pustiť do DCT, dúfam, že niečo vypotím. :)

      Odstrániť
  4. toto je perfect!!!!! moja žena je užasná :33
    super to je!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tvoja žena ťa ľúbi za to, čo si napísala. :33 Ďakujem. :*

      Odstrániť