štvrtok 8. januára 2015

Secrets 34.kapitola


Tákže, sorry, že neskoro, ale som tu, aj so Secrets.
Pár šťastných chvíľ pred koncom rozprávky, ktoré si môžete užiť. 

PS: Ak radi čítate, čítate aj po anglicky a nielen s 1D mám pre vás skvelý tip. Zlatíčko, Laura, píše na wattpade story, tak ak by ste chceli tak ju nájdete TU!!! ;)
___________________________________________________________

,,Tak? Čo bolo také naliehavé, že som sem musela tak rýchlo priletieť a nemohli sme to rozobrať v našom byte?" prisadla som si naproti Kristen v úplne maličkej kaviarni a pozrela sa na jej bledú tvár a strach v očiach.
,,Neviem či chcem, aby si to vedela." povedala zmätene a zapozerala sa do zeme.
,,Kristen, čo sa stalo?" opýtala som sa nervózne a pozrela sa na ňu snažiac sa zachytiť jej pohľad smútku. Medzičasom sa objavila čašníčka, ktorá nám priniesla čaje a s úsmevom na perách znova odišla.
,,No ták povieš mi to alebo nie?!" vybehla som na ňu a chytila ju za zápästie, ktoré mala položené na stole, pri ktorom sme sedeli.
,,Dobre, dobre!" jej pohľad sa odrazu stretol s tým mojim a ja som sa vystrela na sedadle vediac, že to nebude nič príjemné. ,,Som tehotná, okay? Vôbec neviem ako sa to stalo, kedy sa to stalo a už vôbec nie to, čo budem robiť." zaplakala a moja sánka padla až niekde na podlahu. Tehotná?
,,Kristen, si si istá?" nechápala som ani polovici z vecí, ktoré sa v poslednej dobe diali, ale tomuto už vôbec. Rýchlosťou blesku som sa postavila z kresla a presadla si ku Kristen, pričom som si ju pritiahla k sebe a pevne objala.
,,Ak by som si nespravila vyše tridsiatich testov, tak by som si istá nebola, ale bohužiaľ. Vôbec neviem čo robiť. Si prvý človek, ktorý o tom vie." krokodílie slzy lejúce sa po jej lícach mi len dokázali, že mi vraví pravdu a v mojom vnútri sa niečo pohlo.
,,Ale veď to je úžasné! Môžem byť krsná?" nadšenie v mojom hlase sa znásobilo s každou prichádzajúcou sekundou a Kristen sa v mojom náručí rozplakala ešte viac. Stále mi tu niečo nesedelo. ,,Počkaj, kto je otec?" opýtala som sa nahlas a pozrela sa na jej uplakané oči.
,,To je ten najväčší problém." povedala skoro nečujne a moje srdce sa zastavilo.
,,Je to Harry však?" opatrnosť v mojom hlase sa nedala prepočuť a Kristen sa znova so zvrašťujúcou tvárou rozplakala a prikývla v jednom. Dlaňou som ju hladkala po vlasoch a pritiahla ju bližšie k sebe, aby som ju mohla lepšie objať a dodať jej odvahu. Tento zvrat udalostí som vôbec nečakala a dala by som aj krk za to, že ani Kristen. ,,Čo budeš teraz robiť?" najhlavnejšia otázka opustila moje ústa a podala som svojej najlepšej kamarátke balíček vreckoviek. Snažila som sa na ňu veľmi netlačiť, ale chcela som jej pomôcť.
,,Neviem čo budem robiť, ale bojím sa." vyfúkala si nos a beznádejne sa na mňa pozrela.
,,Dúfam, že si ho nechceš dať vziať." prísne som na ňu zazrela a vyzdvihla do vzduchu ukazovák. Kristenine oči sa otvorili dokorán a mne došlo, že to bola tá voľba, ktorú chcela podstúpiť. ,,Nie, nie, nie. Kristen nesmieš to spraviť. Veď je to živé, nesmieš tomu dieťatku proste len tak vziať šancu na život. To malé nikomu nič neurobilo. Povedz to Haroldovi, on miluje deti a určite sa poteší, keď sa to dozvie, len to malé nezabíjaj, prosím." odhováranie mi vždy šlo a tak som to plne využila a zapozerala sa na ňu svojim modrým pohľadom.
,,Laura, lenže ja neviem. Neviem ako sa o to malé budem starať, neviem čo mu dám. Veď sa neviem postarať skoro ani o seba ešte aj ten kaktus, ktorý si mi raz podarovala, po pár dňoch skapal, tak ako sa postarám o dieťa? Budem mizerná matka."
,,Kristen, miluješ to, čo v tebe rastie a bojíš sa alebo sa len bojíš?" opýtala som sa s plnou vážnosťou v očiach a prinútila ju pozrieť sa na mňa.
,,Tá prvá možnosť." jej odpoveď ma príjemne prekvapila a moje srdce zaplesalo.
,,Tak ti teraz tu na tomto mieste prisahám, že ti so všetkým pomôžem, budem ti pomáhať s tým malým zázrakom a nenechám ťa v štychu. Budem tu pre teba a Harry bude určite tiež. Platí?" povzbudivo som sa na ňu pozrela a žmurkla. Potešila som sa, keď som si všimla, že v polovici môjho monológu sa na jej perách roztiahol úsmev a ruku si mimovoľne položila na bruško. Až teraz som si všimla, že je už mierne vypuklé.
,,Platí!" usmiala sa a znova ma objala. ,,Mala by som to naozaj povedať Haroldovi? Čo ak to bude moc? Predsa, je to veľmi skoro." otázky sa z nej len tak sypali a ja som len prevrátila očami.
,,Ak by to urobil, bol by najväčší idiot akého poznám, tak sklapni a napíš mu." načiahla som sa po jej telefóne a so žmurknutím som jej ho podala.

**

,,Niall? Niaaall? Si doma?" bytom sa ozýval môj natešený hlas, pričom som z pleca zhodila tašku a vyzula si lodičky, ktoré som uložila do botníka pri dverách.
,,Áno, áno, idem k tebe!" začula som odrazu a cítila som ako sa mi kútiky ťahajú do úsmevu. Ten chlap je zázrak. Odrazu sa spoza roha vynoril polonahý a ja som stratila reč. Okolo pása mal obmotaný ručník a z vlasov mu cícerkom tiekli kvapky vody, ktoré mu splývali s nádherným telom. V momente som stratila reč a zabudla čo som sa mu to vlastne chystala povedať. ,,Ahoj kráska." usmial sa a vydal sa smerom ku mne. Z jeho tela vyžarovalo teplo aj keď bol ešte pár krokov odo mňa a ja som sa pristihla ako snívam. V okamihu som potriasla hlavou, aby som sa spamätala a usmiala som sa tiež.
,,Ahoj. Ty ma dráždiš?" škaredo som na ňho zazrela, keď sa natiahol a prilepil si ma na mokré telo, pričom mi na líce vlepil jemný bozk.
,,Ja? A ako prosím ťa? Veď som nič neurobil!" Prečo je ten chlap tak sexy a nevinný zároveň?! 
,,Ale prosím ťa, nesnaž sa mi tu nahovoriť, že si ma nechcel zviesť takto sporo odetý do ručníka!" zasmiala som sa a ukazovákom naznačila smer dole, kde som už na svojom prilepenom tele cítila ako tvrdne. Horúčava putujúca mojim telom, ktorá sa usadila v mojich líčkach ma zahanbila a ja som sklonila zrak.
,,A vyšlo mi to?" šibalsky sa usmial a ukazovákom mi nadvihol bradu, aby som sa mu pozrela do očí.
,,Snáď áno." šepotom som odpovedala pár milimetrov od jeho pier a nečakala na odpoveď. Dlaňou som zovrela jeho zátylok a prilepila si ho na pery, pričom som sa obtrela o hrču tvoriacu sa pod ručníkom. Obývačkou sa ozval tlmený vzdych a ja som sa usmiala do bozku. Nedokázal byť chladný, tak ako aj ja a preto som sa poddala. Niallova dlaň prebrázdila celý môj chrbát až po zadok, kde sa zosunul ešte nižšie a nadvihol mi koleno, aby som sa okolo neho obmotala a nenechala prejsť ani žiletku cez škárku medzi našimi telami. Cez tenkú látku šiat som cítila ako horí a v sekunde som túžila cítiť ho tak, ako ho môžem cítiť len ja.
,,Strašne si mi chýbala." zašepkal medzi bozkami a pery si pritisol na miesto pod mojim uchom. Bola som šialená z jeho dotykov a túžila som po tom, aby si ma vzal tu a teraz.
,,Nevieš, čo za muky som prežívala ja." vravela som naťahujúc sa po zipse na mojom boku, aby priliehavé šaty skĺzli dole mojím telom a mohla som sa ukázať svojej láske vo svojej plnej kráse. V sekunde ma oprel o stenu a prstami mi rozopol podprsenku, pričom som mu uvoľnila obmotaný ručník, ktorý následne padol na zem. Niallova pýcha sa dotkla môjho stehna a mňa striaslo od rozkoše. Jeho pery sa vrátili k tým mojím zatiaľ čo jeho prsty putovali k lemu mojich čiernych nohavičiek, ktoré stiahol a prstami sa dotkol môjho rozpáleného vstupu. Priestor opäť zaplnil môj rozvášnený vzdych, čím som sa ešte viac vžila do bozku a pritiahla si Nialla ešte bližšie. ,,Noták, vezmi si, čo je tvoje. Už to neviem vydržať." snažila som sa nevyznieť veľmi chtivo, ale o pár sekúnd mi to bolo jedno.
,,Naozaj? Už by si chcela?" vedela som, že ma len naťahuje, ale v sekunde som mala chuť zabiť ho, čo som mu dokázala škaredým pohľadom, ktorý som naňho hodila.
,,Prosím." rozhodla som sa byť poslušnou a použila som aj svoj nevinný pohľad. Okamžite som cítila ako do mňa vnikol a hlavu som si oprela o stenu za mnou. Vlna rozkoše, ktorá mnou prešla ma nenechala chladnou a keď sa vo mne začal pohybovať, mala som pocit, že sa zbláznim. Miestnosť zapĺňali spoločné vzdychy a stehná, v ktorých mal Niall pevne zaryté nechty, sa mi začali triasť a v podbrušku som zacítila vzrastajúci tlak. Mravčenie sa roztiahlo do celého môjho tela a opäť sa začalo sťahovať späť, čo znamenalo, že môj vrchol je veľmi blízko. Nechty zarývajúce do Niallovho chrbta som vtlačila ešte viac do jeho pokožky a vo vlne rozkoše som z úst vypustila jeho meno. Pár pohybov po mne Niallom tiež zatriaslo a teplá tekutina zaplnila moje vnútro.
,,Vieš, že ťa neskutočne milujem?" ozval sa zadýchane, keď sa cezomňa oprel o stenu a pobozkal mi priehlbinku na kľúčnej kosti.
,,Ja ťa aj tak milujem ešte viac." usmiala som sa a prstami prehrabla mokré vlasy, ktoré sa mu prilepili na čelo.

Muhehe.
Kris je tehotná a Harry bude oteckom?!
A dirty koniec trošku :P

Potešíte ma komentármi?
Prosím. *-*

3 komentáre:

  1. Moja! Znáš mojí situaci a pošleš mi to v tuhle dobu..si normální?! :P zabít! :D ale jakože...wooooow,Harroušek bude ockooooo :333 top díl, jako všechny! :* milujeeeeem <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tralalala takže.
    1) ďakujem za shoutout
    2) Klaudikám nedráždi
    3) táto časť je úžasná
    4) baterka na ntb sa mi čoskoro vybije
    5) idem spať, zajtra vstávam o 5
    6) táto časť sa mi 100% bude snívať <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Absolutně dokonalá čast, jako každá ;) Těšiiing na další, moooc! :))

    OdpovedaťOdstrániť