sobota 24. novembra 2012

God's wings 25th

za príp. gram. chyby sa ospravedlňujem :) prepáčte, že som vymazala 24th, nechtiac, ale ďakujem, že ste mi aj tam poniektorí napísali koment :) vážim si to..ďakujem za všetko :*..Janii



Harry

Hm...Zobudil som sa na lúč slnka, ktorý mi svietil rovno do očí. Weird, včera bolo zamračené a dnes je tak krásne. Bolo by to využiť, pomyslel som si. Počkať...rukou som mieril vedľa seba a hľadal Emmu. Namiesto mojej dokonalej priateľky som však objavil len prázdnu polovicu postele. Chcel som sa poobzerať, ale ako náhle mi zrak padol na otvorenú skriňu, v ktorej sa Emma snažila obliekať, len som sa usmial. Mala na sebe len legíny a podprsenku. Bola strašne zlatá ako preberala jedno tričko za druhým a nevedela sa rozhodnúť, ktoré si oblečie. Isto si nevšimla, že som sa zobudil, pretože takto by isto nestála. Ešte k tomu v mojom 'dohľade'. Ja som sa však do nej doslova vpíjal pohľadom. Jej dokonalé krivky a línie, dlhšie vlnité vlasy padajúce na odhalený chrbát, pevný zadok a štíhle nohy, ktoré obopínala tenká čierna látka. Bohyňa, pomyslel som si. Nanešťastie, už som sa ďalej nemohol kochať pohľadom na to dokonalé telo, pretože Emma si na seba natiahla tmavoružové tielko, otočila sa a ako náhle uvidela, že som 'hore' a sledujem ju, na jej tvári sa usadil široký úsmev s iskričkami v očiach.

„Špehoval si?“ verdikt: pristihnutý! Trest: jedna na holú! Bože Harrold, ty si prasa!
„Ja?“ ukazovák som si namieril na hruď. „Čosi.“ krútil som hlavou zo strany na stranu.
„Neviem, neviem.“ smiala sa a blížila sa ku mne.
„Ako sa ti spalo?“ žmurkol som na ňu, keď si sadla na kraj postele a sledovala ma.
„Čo chceš počuť?“ tvárila sa tajomne. „Byť v jednej posteli s tebou bolo proste...otrasné.“ smiala sa a hodila po mne vankúš.
„Č-čo si to..“ potiahol som ju bližšie k sebe tak, aby mi ležala na hrudi. „Zopakuj to.“ vyhrážal som sa.
„Harrold, buď si chrápal alebo si ma vytláčal z postele. O tom, že si spal iba v trenkách, aj keď som ti to výslovne zakázala, pomlčím, okej?“ zazerala po mne. Nečakal som. Prehodil som si ju pod seba a ľahko ju priľahol.
„Neklam! Ja nechrápem a s tým vytláčaním? No možno.“ priznal som. Louis mi už dávnejšie hovoril, že s manželkou budeme potrebovať 'letisko' namiesto postele, pretože sa rád..rozťahujem. „A čo sa týka toho tvojho 'nočného úboru'. Aspoň som mal vôbec niečo na sebe.“ smial som sa.
„Aspoň.“ prikývla. Už som sa viacej nechcel rozprávať. Nahol som sa a prerušil aj tú najmenšiu medzierku medzi našimi perami. Emma ma však tlakom na hrudi odtlačila. So skriveným výrazom som čakal čo povie.
„Mali by sme sa porozprávať.“ povedala. Takúto vetu som priam neznášal. Isto to bude niečo zlé a..tým včerajškom si to Harry asi trochu posral. „Neviem či to bude dobrý nápad, ale...“
„Čokoľvek to je, von s tým.“ posúril som ju.
„Myslím, že každý vzťah by mal mať nejaké pravidlá, nie?“ prikývol som. „Tak ja mám iba jedno, len jediné pravidlo.“ zatajil som dych. „Chcem, teda...bola by som rada ak by sme si hovorili všetko. Chcela by som, aby sme boli k sebe otvorení ako najviac to pôjde. Netvrdím, že mi máš hovoriť naozaj úplne všetko, napríklad čo si dnes jedol, ale čo ťa trápi, na čo myslíš, čoho sa obávaš. Myslím, že ak by sme sa na tom dohodli už na začiatku, včera sme sa vôbec nemuseli pohád..no nemuselo to dopadnúť tak.“ dopovedala.
„Máš pravdu.“ usmial som sa. „Prepáč mi, že som ti nepovedal už skôr, že ma trápilo, ako sa k tebe tvoja mama zachovala. Teda, vinil som seba a teraz viem, že keby sme sa porozprávali, prebrali to...“
„Harry, toto už nikdy nehovor! Nebola to tvoja chyba! Nebola to nikoho chyba. Proste sa tak stalo, ale neboj sa. Ono sa to všetko vráti do normálu, verím tomu. A čo sa týka tých tvojich fanúšikov a tak..neexistuje nikto kto ma donúti vzdať sa ťa. Nikto.“ celý čas mi pozerala priamo do očí.
„Ľúbim ťa.“ pošepkal som.
„Ľúbim ťa.“ povedala rovnako šepky.
„Budeme len my dvaja.“ usmial som sa.
„Spolu?“ uistila sa.
„Navždy.“ preplietol som naše prsty v jedno a sladko ju pobozkal.
 „Ukáž.“ už som sa ďalej nemohol pozerať ako sa naťahuje za červeným hrnčekom na najvyššej poličke.
„Ty môj hrdina.“ zasmiala sa, keď som jej ho podal.
„Čo ti poviem.“ pozrel som sa akoby pyšne do boku a aj keď som na seba musel mať to Emmine 'bájne' tričko na nočný život, podľa nej som bol sexi. Keď to povie ona...
„Čo chceš dnes robiť?“ pýtala sa, pričom si do hrnčeka s čajom lievala horúcu vodu.
„Jeden nápad by som mal.“ príťažlivo som nadvihol obočie.
„Chceš upratať? Dobre.“ usmiala sa a sadla si oproti mne k stolu.

Emma

Ten jeho výraz je k nezaplateniu, naozaj. Lenže ako som sa chcela smiať, ťažila ma jedna vec. Síce som ho prosila, aby sme sa rozprávali o všetkom ja som mu o Joshovi, ktorý mi ponúkol možnosť modelky, nepovedala. Aj tak potrebujem jeho radu, takže nič nestratím.

„Deje sa niečo?“ opýtal sa ma a tým ma vytrhol z premýšľania.
„Nie, teda...“
„Hovoríme si všetko. Pamätáš?“ áno, pamätám.
„Keď si včera..keď ste vystupovali prišiel za mnou Josh, ten fotograf. Chvíľu sme sa rozprávali a..dal mi vizitku a presviedčal ma, teda ešte raz mi navrhol tú prácu modelky. Viem, možno si namýšľam a takto balamutí všetky dievčatá a ja som len z toho mimo, ale potom povedal ešte jednu vec, ktorá ma vlastne aj donútila premýšľať nad tým. Niečo v tom zmysle, že s väčším vplyvom by som mohla aj viacej ľudí spraviť šťastnými. Poznáš ma, vieš, že...chcem pomáhať.“ vyslovila som šepky. Harry nič nehovoril, len ma cez stôl chytil za ruku a pozeral sa mi do očí tak sústredivo, akoby tam niečo hľadal.
„Isto ťa neoslovil len tak, pretože on si svoje modelky vyberá veľmi poctivo. Emma, ver, že ťa budem podporovať v akomkoľvek rozhodnutí. Podľa mňa by si to mala vyskúšať, keď už nič, aspoň si niečo zarobíš a budeš mať na školu.“ posmelil ma, čo mi úplne stačilo. Rýchlo som vyskočila na nohy a prešla k nemu. Sadla som si mu na kolená a silno ho objala.
„Ďakujem.“ mumlala som mu do hrude. Po chvíľke som sa odtiahla a jemne ho pobozkala.
„Pôjdeš tam so mnou?“ hodila som psie oči.
„Kde?“
„No predsa k tomu Joshovi. Neviem do čoho idem a povedal mi, že sa mu mám ozvať, ale isto niekam budem musieť ísť.“ len som hádala.
„Jasné, že pôjdem.“ pousmial sa. „Tak, čo ideme variť?“ ach jasné obed.
„No, neviem.“ postavila som sa na rovné nohy a zamierila si to do chladničky, ktorá bola viac-menej prázdna. O chvíľu som cítila pevné Harryho ruky ako ma zozadu objali a vpredu si svoje prsty spojil v jedno. Cítila som jeho sladký mentolový dych na krku a aj zimomriavky po celom mojom tele. Vlasy som mala rozpustené, ale sčesané na jednu stranu, takže Harry mal voľný prístup k láskaniu tej odhalenej polovice. Ako náhle som pocítila jeho jemné pery na mojej pokožke, oči som slastne privrela a cítila len jeho dotyky. Chladničku som zavrela a aj keď som ani len netušila čo budeme na obed jesť, neunúvala som sa v tej chvíli uvažovať nad tým. Rýchlo som sa otočila a už spamäti som vyhľadala Haarryho pery. Lačne som sa na ne prisala a ďakovala, že mám za sebou ľadovú chladničku, o ktorú sa taká rozpálená môžem oprieť. Aj som tak urobila. Cúvla som o jeden krok a celou váhou sa o ňu oprela. Harry ma jednou rukou držal za bok a prstami druhej mi kopíroval lícnu kosť. Šikovne však prešiel až do vlasov, ktoré hladil, pričom som ja s tými jeho robila to isté. Hrala som sa s jeho kučierkami, ale najväčšiu pozornosť som venovala bozkom.

„O-obed.“ odtiahol sa zrazu.
„O čom to tu...“ nechápala som. Zväčša som to ja, kto takéto momenty kazí a nie on.
„Prepáč, 'Niallov efekt'.“ zasmiali sme sa, ale pokračovali. Harry ma nadvihol a preniesol ma k linke, kde som si sadla. Vlasy, ktoré sa mi dostali do tváre som odhrnula, ale skôr než som sa zase prisala na jeho dokonalé pery, chcela som sa ešte pokochať jeho očami. Tými zelenými perlami...
„Naozaj to nie sú lentilky?“ chcela som sa opýtať len tak 'mimochodom', ale on to pochopil asi inak. Začal sa strašne smiať a ja som vedela, že romantiky je na dnešok koniec. Ach Emma...
„Ty ma vždy prekvapíš, darlin', vždy.“ smial sa, pričom otváral chladničku. Ja som znudene skĺzla z linky a nasledovala ho.
„Prišiel si na niečo?“ oprela som sa o jeho rameno a čakala či pán Styles na niečo príde. Že vraj pán kuchár, tak som zvedavá. Zrazu sa otočil a v ruke držal jahody v plechovke.
„Máš rada palacinky?“ opýtal sa.
„Áno, ale pochybujem, že z tohto ich urobíš.“ zasmiala som sa.
„Ver mi.“ žmurkol na mňa. „Toto je najhlavnejšia surovina a od nej sa bude odvíjať všetko ostatné.“ len som prikývla a čakala čo z toho vznikne.

„Dobrú chuť.“ popriali sme si, keď sme si po hodinovou 'srandovnom' varení a kuchyne celej naruby, položili pred seba dva taniere, plné sladkej dobroty. Po ochutnaní prvého sústa, som len slastne zavrela oči a spokojne si 'hmkala'.
„Moje sú ešte lepšie.“ Harry mi vyplazil jazyk. Nedbala som. Nechala som môj tanier tanierom a prešla k nemu. Opäť som si mu sadla na kolená a ochutnala tie jeho. Boli dobré, vlastne boli rovnako skvelé ako tie moje.
„Niekto si tu verí.“ zasmiala som sa. Potom som však dostala nápad, trošku vzrúša. Keďže palacinky boli na vrchu poliate čokoládou, ukazovák som namočila do sladkej hnedej hmoty a skôr než si Harry stihol čokoľvek všimnúť, všetko mu skončilo na nose. Ten jeho prekvapivý a zároveň dokonalo nahnevaný výraz bol za všetky 'drobné'.
„Tak ty takto?“ zamračil sa a už som len cítila, že vymyslel rovnaký plán ako ja, lenže jeho cieľ bolo moje líce. Strašne som sa začala smiať, rýchlo som mu to vrátila a s výskotom som utekala preč. Celý môj beh som sa smiala a snažila sa mu utiecť a skryť, lenže on ma sústavne 'prenasledoval'. Zvolila som kúpeľňu, ale keďže som nebola dobrá v maskovaní a Harry podľa môjho smiechu vedel kam idem, dvere som nestihla zavrieť, a tak sa mi tam 'vrúbal' aj on.
„Ty jedna...“ zvolal, chytil ma popod prsia a zatočil so mnou. Celý svet sa točil so mnou, ale ja som sa len smiala.
 „Nie, Harryyy.“ kričala som, keď ma hodil do sprchy a trochu ma ošpliechal vodou.
„To máš za tú čokoládu.“ smial sa, ale ja som ho stiahla k sebe, chytila hlavicu a pustila na neho poriadnu spŕšku vody. Voda však bola aj úplne všade. Celá kúpeľňa bola mokrá, ale nám to vtedy nevadilo. Smiali sme sa, ale keď mi Harry konečne vytrhol sprchu z ruky a zakvačil ju na držiak, konečne som si všimla, že tričko, ktoré má na sebe je celé premočené, takže som mala dokonalý pohľad na jeho telo. Len som nasucho preglgla. Emma, čo je to s tebou? Ty nie si taká...nadržaná, čudovala som sa samej sebe.
„Už som ti povedal, že si dokonalá v každom ohľade?“ opýtal sa ma, pričom si ma za pás potiahol bližšie k sebe a keďže naše oblečenie bolo viac- menej premočené, odlepiť sa bude zázrakom.
„Nie viac ako ty.“ pohladila som ho po líci a spojila naše pery. Chcela som to. Bola som pripravená. Na pár centimetrov som sa odtiahla, ale len preto, aby som mu nadvihla lem už dosť premočeného trička, ktoré som chcela následnej vyzliecť. Všimol si to, veď kto by nie, len som sa usmiala a prikývla. Pochopil. Pomohol mi s jeho tričkom a rovnako sa zbavil aj toto môjho. Obidva kusy látky skončili na zemi, bez akéhokoľvek povšimnutia. Lačne som sa mu prisala na pery a jazykom vkĺzla dnu. Rukami som ho drsne držala za brčkavé vlasy na temene a on s bozkami prešiel na môj krk a nižšie.

S ľahkosťou, bez toho, aby som si to všimla mi rozopol podprsenku a podujal sa láskať mi prsia. Užívala som si to ako najviac to šlo. Nikdy predtým som nič také nezažila, takže to bola pre mňa úplne nová skúsenosť. Z hrdla sa mi dral jeden vzdych za druhým a ja som sa ani neunúvala zastaviť ich. Stále mi v hlave zneli Harryho slová 'Ľúbim ťa!', 'Si dokonalá!', 'Si prekrásna!'. S úsmevom na perách som si ho za bradu potiahla vyššie a opäť sa mu prisala na pery. 
 Rukami som mu hladila odhalenú hruď a rovnako aj vypracované bruško. Bruškom ukazováka som mu lemovala tvrdo 'odcvičené' tehličky a sledovala ako slastne zatvára oči. Sama som si vyzliekla šortky a čakala kým tak Harry spraví so svojimi teplákmi, ktoré som mu požičala. Dlho to netrvalo a už sme obaja stáli len v spodných častiach svojho prádla, teda ja a Harry v tom jedinom. S ohníčkami v očiach sa na mňa uprene pozeral a ja som na tom nebola inak. Zvedavým ukazovákom som z brucha smerovala nižšie, k jeho 'vydutým' boxerkám. Harry zase v rukách žmolil lem mojich čipkovaných nohavičiek. Už-už mi ich chcel stiahnuť, keď v tom sme počuli buchot a periférne som videla ako niekto s hlasným smiechom vošiel do kúpeľne. Zamrazilo ma.
„P-prepáčte..“ prečo teraz?

ďalšiu časť? 14+ komentov, okej? zvládnete to? v ďalšej sa už zase posunieme v deji, okej? fascinuje ma, že niekedy dokážete dať komenty za jeden deň a niekedy aj za tri :D

20 komentárov:

  1. Bože to aký debil tam prišiel?! Aghrrrr! Práve v tom najlepšom :DD Nádherné to je ;) BABY KOMENTUJTE! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Janii kučeravá Kučerová z Detvy! ty ma chceš zabiť? pred pár minútami som sa vrátila od môjho zlatíčka, čo bolo tiež riááááádne vzrúšo a drb vidím časť..a takúto časť..čučím s otvorenou hubou..proste páni..dokonalé je to! najviac! ááw! toto mi už nerob..a ešte ten koniec vôbec nie!
    ľúbim ťa pašo! :*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. bože úplne, že nenachádzam slov...awww dokonalé, romantické, s humorom.... milujem tento príbeh.... ♥ ♥ ♥ ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wooow ♥♥♥♥♥ dokonalá! ^_^ ♥ xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aaaaa ... prečo musel niekto prisť ? :D Dokonolé to je !! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ktorý idiot tam vošiel? :D:D ..Super je! Ptosííme ďalšiu!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. kks Jani ja ťaobdivujem :) ako môžeš dať do takej krásnej chvílky niečo smiešné pričom vôbec nepokazíš atmosféru? napríklad to s tým letiskom :D alebo Niallov efekt :D milujem túto poviedku :) a na konci už keď sa konečne rozhodla vyspať sa s ním niekto príde zas nikto nevie, kto to prišiel, raz nás týmito koncami zabiješ :D ale aspoň sa ešte viac teším, keď pridáš novú časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Bože moj!...Toto je úžasné...neskutočne skvelé, nemám slov, a pokial je to Michelle zabiť ju! :D Prerušila tu najlepšiu čásť :D Bohaa..:D Těšing na dalšiu!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Wau :) užasne :D rychlo dalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Si robíš srandu???? rýchlo dalšiu! ja že sa to už konečne stane a ty takto natahuješ!!! :D bože!!!!! rýchlo daj už ďalšiu, lebo sa zbláznim!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Je to super ... :D chcem dalsiu...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ty asi niesi normálna takto to zakončiť no čo už s tebou :D rýchlo ďalšiu :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Si robíš srandu ??...niee takto nás nenapínaj....prosim,prosim,prosim, dalšiuu...prosíííííím :):):)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Och <3 To aký idiot ich vyrušil pri ehm :D ich chvíľke ? :D Je to super !!!! Naozaj.. ehm.. Dokonalá časť ale to sú asi všetky taže ;) Super !

    OdpovedaťOdstrániť
  15. wau ! :) dokonalá !! ;)))

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ako toto ma tak nahnevalo..ktorý imbecil im tam teraz vošiel???!!!:DDDD ako je to dokonale krásne :) ach :) ale..je tu len jedno ale..ten tvoj koniec!!! :D aspoň si mohla napísať že kto to bol .. Joooj..:D no čo uz s tebou...:D teším sa na ďalšiu :)
    Čo najskôr nnech tu je !:D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. kedy bude ďalsia ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. zemrem.. úžasné to je !!.. och strašne sa teším na dalšiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Janiii prosíme ta na kolenách už nás tolko nenapínaj !! :D:D.....prosíííím...prosíme si dalšiu ! :):):)

    OdpovedaťOdstrániť