nedeľa 10. marca 2013

Secrets 13. kapitola

áno, ja viem.. ale ani Vás by nebavilo ak by sa Vám kapitola vymazala za 3 dni 3.krát..

venujem Nickie, ktorá mala narodeninky.. moje blahoželanie si už videla pašo! :* zbožňujem ťa..
a venujem aj mojim trom novým čitateľkám! :) Lenici, Vanese a -N :)
ďakujem.. ste neskutočné! :3


,,Laura?! Môžeš na chvíľku vedľa? Niall, však ti to nebude vadiť?!" povedala nahnevane Kris a bez súhlasu mňa alebo Nialla, ma chytila za ruku a ťahala do jej spálne. Ospravedlňujúco som sa pozrela na Nialla, ktorý len zaskočene stál v strede obývačky. Kristen ma sotila do izby a zabuchla za sebou dvere.
,,Kristen, čo si sa zbláznila?" vyskočila som na ňu.
,,Laura, chceš mi povedať, že ho chceš nechať ísť? Ľúbiš ho tak o čo
m tu teraz pochybuješ?!" vybehla na mňa na oplátku ona.
,,Ja..Kris.." vzdychla som si ,,bojím sa.." dokončila som potichu a sklopila som zrak. Medzi prsty som vzala lem môjho trička a jemne som ho začala húžvať.
,,Laura čoho sa bojíš?" nechápavo sa na mňa pozrela, ale podráždenosť z jej hlasu nevymizla.
,,Bojím sa, že to dopadne tak, ako pri Robovi. Že sa zase sklamem. Že budem zas na dne, čo už nechcem." povedala som potichu a pokrútila som hlavou, len aby som odplašila zlé myšlienky, ktoré sa mi začínali náhliť hlavou.
,,Lauri. Pozri. Myslíš si, že by bol toho Niall schopný? Myslíš si, že by ti ublížil? Použijem Zaynovu vetu, ktorú použil, keď som trávila jeden večer s nimi: Niall je ako plyšový medvedík. Stlačíš mu bruško a on povie 'I love Bieber'. Laura, on nie je taký. Je na ňom vidno, že ťa ľúbi, tak čo riešiš?" povedala už jemnejšie a ja som v sebe našla odvahu na to, aby som sa jej pozrela do očí. Vedela som, že má pravdu a videla som aj ten úprimný úsmev na jej tvári.
,,Och dobre. Máš pravdu. Ak niečo chcem musím riskovať. A ja to risknem, pretože Nialla ľúbim." povedala som jemne a plná odvahy som sa hodila na jej krk, aby som ju mohla objať. To dievča vždy vie, čo má robiť.
,,Nechám Vás. Idem si prečítať knižku takže budem tu dobre? A ty už nevymýšľaj a choď za ním. Sľubujem, že nebudem načúvať za dverami." zasmiala sa, otvorila dvere a vystrčila ma z nich. Videla som ako Niall už sedí na pohovke a tvár má skĺznutú v dlaniach. Nepočul ma a tak sa ani nepohol.
,,N-Niall?" ozvala som sa potichu, keď som pomalými krokmi prešla k pohovke a rozmýšľala som, čo ďalej. Hneď ako začul písmená svojho mena, jeho tvár sa zdvihla a uprel na mňa svoje azúrové oči. Jemne som sa pousmiala a prešla som k nemu, kde som si sadla vedľa neho.
,,Laura.. ja..chce.." snažil sa mi niečo vysvetliť, ale ja som mu prstom zastavila ústa, pričom som druhou rukou našla jeho líce a jemne som pohladila jeho kontúry.
,,Chcem. Chcem byť s tebou. Už navždy." pošepkala som a svoje pery som konečne položila na tie jeho. Čakala som, ako bude reagovať a on nesklamal. Začal so mnou spolupracovať a ja som pocítila ako sa jemne usmieva aj cez naše bozky.


,,Takže od teraz je z nás pár? Dočkal som sa svojej princeznej?" opýtal sa ma s nádejou v hlase, keď sme sa od seba jemne odtiahli a pritiahol si ma do náruče, v ktorej som sa pohodlne usadila. Jemne som zatvorila oči a vychutnávala som si ten pocit bezpečia. Chcela som to cítiť už do konca svojho života. Chcela som byť s ním. Chcela som byť šťastná. ,,Haló Lauri." zasmial sa, keď som ani po dlhej chvíli neodpovedala. Rýchlo som sa spamätala a zatriasla som hlavou, aby som vynorila v mysli jeho otázku. Márne.
,,Ehm.. aká bola otázka?" zasmiala som sa a do rúk som vzala jeho dlaň. Niall sa na mňa začudovane pozrel a ja som len pokrčila plecami. Nikdy sa mu ešte nestalo, že by som ho nepočúvala. Vlastne aj teraz som ho počúvala len s tým rozdielom, že som sa za tým zasnívala a zabudla som o čom hovoril.
,,Pýtal som sa ťa či je z nás odteraz oficiálny pár. Či som sa dočkal svojej princeznej." usmial sa na mňa a ja som zabodla svoj pohľad do jeho.
,,Pár z nás je, ale či oficiálne to neviem. Niall viem aké sú vaše fanúšičky a trošku sa ich bojím." zasmiala som sa aj keď som vedela do čoho idem ak budem s Niallom.
,,Áno, ja viem. Ale ja ťa ochránim. Prisahám!" povedal celkom nepokojne a začal sa mrviť. Nadvihla som sa znova som sa zapozerala do jeho očí.
,,Niall neboj sa. Zvládla som toho už veľmi veľa a nejaké fanúšičky mi už nezabránia v šťastí. Ten týždeň, dva vydržím kým sa to všetko pretrasie a potom to bude už len fajn. Neboj sa." jemne som sa  na ňho usmiala.
,,Si dokonalá!" povedal s absolútne vážnou tvárou a znova sa prisal na moje pery.

,,Hm.. ehm.. čaute chalani." zakričal Niall, keď za sebou zatvoril vchodové dvere na ich spoločnom dome. Som zvedavá ako príjmu fakt, že som sa stala jednou z 'onedirectiongirlfriends'. Jemne chytil moje prsty medzi svoje a potiahol ma smerom odkiaľ sa ozývali zvuky niečoho, čo som nevedela identifikovať. Pomaly so strachom v očiach som ho nasledovala a čakala som najväčšie pohromy sveta. Keď sme vošli do obývačky (?) a ich zraky sa upriamili na nás všetko stíchlo.
,,Laura? Čo ty tu robíš?" ozval sa po chvíľke Zayn a hneď na to sa postavil z gauča, na ktorom boli vyvalení a šiel ma objať.
,,Aj ja ťa rada vidím Zaynie." zasmiala som sa a jemne som ho pohladila po chrbte.
,,Ja.. a Laura.. no.. chodíme spolu." usmial sa Niall a odtiahol ma od Zayna, len aby si ma mohol skryť do náruče. Teraz sa v obývačke rozhostilo ešte väčšie ticho ako predtým. Všetci nás pozorovali s otvorenými ústami a ja som musela sklopiť zrak. Pripadala som si blbo a trápne.
,,Konečne si sa spamätal Niall. Konečne!" usmial sa na nás Harry a aj ten sa postavil, aby nás mohol objať. ,,Gratulujem Vám! Nech to vydrží čo najskôr." povedal jemne, keď ma objal a brnkol mi do nosa. Nafúkane som mu tresla po ruke a pošúchala som sa na nose. Hneď na to sa všetci rozosmiali a ja som vedela, že ma prijali do rodiny.

,,Páni. Niall, je to tu. Krásne." usmiala som sa, keď mi otvoril dvere jeho izby. Vyzeralo to tu rozprávkovo. Všade zelená farba, škriatkovia a štvorlístky a hlavne, jeden celý kút venovaný fanúšikom. Vyzeralo to útulne a krásne.
,,Ďakujem. Bál som sa, či ti to tu nepríde detské alebo niečo také." povedal jemne a zatvoril za nami dvere. Nič som nepovedala len som očami blúdila po všetkom, čo tu mal a nevedela som výjsť z údivu. Všetko tu bolo také.. neuveriteľné.
,,Niall?" ozvala som sa po chvíľke ticha.
,,Áno?" počula som ako sa usmieva.
,,Čo najviac miluješ na spievaní?" opýtala som sa jemne a spojila som naše pohľady. Tá láska v jeho očiach sa nedala prehliadnuť. Prešiel k posteli, na ktorú sa posadil a dlaňou potľapkal na miesto vedľa seba, aby mi ukázal, že si mám ísť k nemu sadnúť. Všetko som nechala tak a s radosťou som sa k nemu usadila. Chytil ma za ruku.
,,Vieš.. všetko je o tom, že som si splnil sen. Veľa som stratil, ale zároveň som aj veľa získal. Spev je niečo, čo robím neskutočne rád a ešte ak mám pri tom ľudí, ktorých milujem, a ktorý milujú mňa je to o to lepšie. Milujem to, že keď spievam som v inom svete. V mojom svete, kde neexistuje nič zlé. Lauri, je to úžasný pocit vystúpiť na pódium pred naše fanúšičky a urobiť im radosť už len tým, že tam sme. Proste je to niečo neopísateľné." hovoril a ja som ho počúvala ako sa len dalo. Tá láska, ktorá z neho sršala bola dokonalá. Tie dievčatá by mali byť šťastné, že niekto ako Niall Horan existuje.
Pozrela som sa na ňho a znova som spojila naše pohľady. Nevedela som, čo na to povedať. Nevedela som, čo robiť. Niall videl, že asi nemám slov a tak len roztvoril svoju náruč a ja som sa v nej s radosťou schovala. Jemne sme si preplietli prsty a ja som sa znova cítila v bezpečí.
,,Spolu?" ozval sa po chvíľke Niall a ešte pevnejšie sa zakvačil do mojich prstov.
,,Navždy!" odpovedala som a ešte viac som sa k nemu natisla. Konečne som sa cítila celá. Úplná. Plná radosti z pocitu, že som konečne našla svoju polovičku.


užívajte si kapitoly, kde sú spolu, pretože veľa ich nebude..

14 komentárov? 

*K


16 komentárov:

  1. Co víc si přát? Niall s Laurou jsou spolu zrovna v části, která je věnovaná mně! :3
    Pašánku můj zlatý! Děkuju ti za všechno! ♥
    Opět si nezklamala, část je naprosto ideální a dokonalá :3
    Nejde popsat slovama .. :*
    Zbožňuju tě ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úplne dokonalé:) a ďakujem za venovanie;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prekrásné moja :) Těšíím sa velmi na dalšiu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wuáá o.O Neviem čo povedať, zimomriavky na tele, komentár písaný až po pol hodine pretože som sa musela vydýchať, ďalšia perfektná kapitola na svete, ďalšia radosť s tej kapitoly, ďalšie tešenie sa na ďalšiu nech je kedykoľvek, a ďalší nudný román slečny Lauri :D Krásne ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krasna rozpravkova cast :3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. "užívajte si kapitoly, kde sú spolu, pretože veľa ich nebude.." too si akože teraz zabila ... prečo nebudú ? :(( ty ! ty ! ty ! :D ale je o úžasné .. <3 (rožok :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dievca ja nemam slov ;) :** nadherne :))

    Kristy

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jéé krásna a ďakujem za venovanie, bolo to od teba milé :) a ten koniec to čo chceš vymyslieť? ja si ale rada počkám :)-N

    OdpovedaťOdstrániť
  9. preco ich nebude vela?:-(:-( perfektnaa:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. houhouhou dievča! akoto, že už ich veľa nebude? :OO no som zvedavá :) a inak-nádherné to je :) a ďakujem za venovanie :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. jake vela ich nebude kde su spolu!! ma nehnevaj lebo.. :D inac krasne!!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. super :) dej rychle další

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Krááásna časť ! ;) Si talent len tak dalej :-*

    OdpovedaťOdstrániť