sobota 23. marca 2013

Secrets. 15.kapitola

 háá.. 19:49 som ju mala hotovú, ale bola som ešte s kamarátom vonku :)
zimááá -.-"

hope u like it :3

_________________________________________________________

Ráno som sa prebudila na slnečné lúče, ktoré ožarovali moju tvár a tak ma vyrušili z kľudného spánku. Opatrne som rozlepila oči a jemne som si ich pretrela. Na tvári sa mi rozhostil úsmev pri spomienke na včerajší večer, ktorý som až do noci strávila v Niallovom náručí. Až keď ma zovrel v náručí, až vtedy som si uvedomila, ako veľmi mi chýbal. Ako veľmi som ho chcela mať pri sebe. Nakoniec sme celý večer presedeli pred filmom s kávou v ruke a spoločným šuškaním si, sladkých slovíčok. Kristen sa odpratala niekde vonku a počula som ju prichádzať až nadránom, keď som už spala na gauči. Určite bola niekde na nejakej párty, pretože sa večer ledva dokymácala do svojej izby. Pomaly som si sadla a znova som si pretrela oči, ktoré ma neskutočne štípali. Aha. Ja som sa zabudla odmaľovať. Zhodila som zo seba deku a nohy som jemne spustila na chladnú zem. Cítila som ten ťažký vzduch, ktorým bol naplnený celý Londýn a v týchto ten
kých uličkách pri našom starom byte je ešte dusnejšie. S Kris a otcom sme sa dohodli, že sa budeme sťahovať o 3 dni, keď už bude všetko vybavené a zariadené. Ešte 3 dni na tomto gauči. Musím sa objednať k masérke, pretože som už celá dolámaná. Vstala som z gauča a pomalými krokmi som sa vybrala do kúpeľne, kde som sa postavila pred zrkadlo a zasmiala som sa na vlastnom výzore a'lá panda. Na vatový tampón som vytlačila kúsok z odličovača a jemne som si ním prechádzala cez oči až kým neboli dôkladne čisté. Nakoniec som si oči opláchla a načiahla som sa po uteráku. Keď som si pretierala oči začula som, ako mi na stolíku vedľa gauča vibruje mobil. Uterák som nechala uterákom a rýchlym krokom som prešla naspäť do obývačky. Keď som prišla k mobilu, ktorý ešte stále svietil všimla som si malú obáločku, ktorá značila, že mám neprijatú správu. Niall.

- Good Mornin' bby. Look out of yur window. N.xx -

Hneď ako som dočítala posledné písmenko veľkým krokom som prebehla k oknu, z ktorého som vystrčila svoju šišatú hlavu a uvidela som Nialla s mobilom v jednej ruke a v druhej držal poháre s Kávou (?). Nevedela som to rozlíšiť, ale keďže som aspoň dovidela na logo Starbucks, došlo mi. Moje zlatíčko. :3
,,A ty tu čo robíš?!" ozvala som sa prekvapene s radosťou v hlase. Nečakala som ho tu. A už vôbec nie s prekvapením.
,,Ak chceš ja odídem." zakričal mi naspäť a už - už sa chcel otočiť na odchod. Zľakla som sa, že to myslí vážne.
,,Niall, bby, no ták neblbni!" kričala som a bavila som sa na tom, ako sa ihneď otočil a znova sa na mňa pozrel. ,,Poď hore!" zasmiala som sa a bez všetkého som odišla od okna. Pár skokmi som prekonala celú obývačku - teda moju spálňu - a prešla som do chodbičky, z ktorej som už otvárala dvere. Niall už fučal na predposlednom schode a z očí si skladal okuliare. Keď sa na mňa pozrel, obdaril ma jeho očarujúcim úsmevom a ja som sa až musela zachytiť dverí, len aby som nepadla. Je jedno koľkokrát sa na mňa už usmial. Stále to so mnou robí to isté, čo na začiatku. 
,,Priniesol som nám kávičku. Karamelové Latté. Tvoje obľúbené." jemne sa usmial a ja som sa mu bez slova hodila okolo krku. Chcela som ho cítiť. Potrebovala som to.
,,Si anjelik." zasmiala som sa, keď som sa ho pustila a na líce som mu vtisla jemný bozk. Odstúpila som sa mu, aby mohol vojsť dnu, ale on len nemo stál a pozeral sa na mňa.
,,Čo je?" nechápavo som sa ho opýtala po chvíľke odmlky. Niall si vzdychol, okuliare položil do boxu ku kávam a za pás si ma pritiahol na pery.
,,Toto. Už chápeš?!" zasmial sa, keď ma pustil a prešiel okolo mňa do bytu. Zhĺboka som sa nadýchla a zatvorila som za nami dvere. Vôbec som nevedela, čo plánuje na dnešný deň.
,,Chápem." zasmiala som sa a nasledovala som ho do obývačky, kde si sadol na gauč.


,,Som rád. Dáme si kávu a ideme. Mám pre teba prekvapenie. Chcem ťa niekam vziať. Teda ak chceš." usmial sa na mňa a potľapkal po mieste vedľa seba, kde som si sadla.
,,Kam chceš ísť?" opýtala som sa zvedavo a uprela som na neho svoje modré oči. Niall sa uchechtol a vzal jeden pohár z boxu, pričom do vrchu vkladal slamku a podal mi ho. Vďačne s úsmevom som ho vzala, ale neprestala som ho prosiť pohľadom, aby mi prezradil kam ma chce vziať.
,,Na jedno pekné miesto. Viac ti neprezradím. Neboj sa. Bude tam pekne." usmial sa na mňa a tentoraz mi on vlepil na líce bozk.
,,Dobre, posledná otázka. Ideme medzi ľudí?" zasmiala som sa a Niall sa na mňa nechápavo pozrel. Čakal možno všetky otázky, ale takúto nie.
,,Áno, mali by tam byť aj ľudia." zasmial sa.
,,Tak to aby som sa šla namaľovať." usmiala som sa a chcela som sa postaviť z gauča, pričom som na stolík položila kávu, ale Niallové prsty ma zastavili a zabránili mi, postaviť sa. Posadila som sa naspäť vedľa neho a pozrela som sa na neho.
,,Ty si krásna aj bez make-upu, takže nejdeš nikam. Tu sa pekne krásne oprieš o moje rameno, vypiješ si kávu a hototo." povedal rozkošne, oblapil ma jednou rukou a druhou mi podal pohár, potom sa so mnou oprel o sedadlo a jemne ma pobozkal na spánok. Zasmiala som sa, ale pritúlila som sa k nemu ešte bližšie. Ach. Krásny deň.




,,Niall, je tu naozaj krásne. Kde hľadáš takéto miesta?" opýtala som sa nadšene, keď sme sa prechádzali po pláži. Nebolo tu najchladnejšie, ale ani najteplejšie, len niečo bližšie k horúcemu. Vietor to všetko zmierňoval a jemne mi šuchoril vlasy, ktoré som nevedela skrotiť. Bolo mi to jedno, pretože mňa vietor vždy fascinoval. Vždy som závidela vtákom ich voľnosť a priestor na život hlavne v tom čase, čo som bývala s Robom. Pri myšlienke na neho ma striaslo a tak som sa pritúlila viac k Niallovi. K môjmu šťastiu a terajšiemu životu.
..Ja neviem. Toto mi napríklad poradil Liam. Sem vraj často chodí s Danielle na romantické prechádzky a tak mi napadlo, že by sme si jednu mohli spraviť aj my. A tak sme tu. Popravde neveril som si, že to tu nájdem, ale ako vidíš, ide to." zasmial sa a ešte viac si ma pritisol k sebe. Nemyslela som si, že by som sa pri niekom mohla cítiť tak dobre ako s ním. Čas a priestor nemali význam, keď som bola v jeho náručí a užívala som si jeho bozky. 
,,Si úžasný. Nikdy som si nemyslel, že nejaký chlapec môže byť tak romantický." zasmiala som sa a štuchla som ho pod rebrá. Urazene na mňa zazrel a odtiahol sa odo mňa, ale ja som sa zasmiala a znova som sa zavŕtala pod jeho pazuchu. ,,Prečo si sa urazil? Veď som povedala, že si úžasný." zasmiala som sa a obtočila som si pažu okolo jeho pása. Nežne sa na mňa pozrel a nahol sa, že ma pobozká, ale ja som sa mu vytrhla a rozbehla som sa preč od neho. Po pár metroch som sa pozrela späť na neho, ako nechápavo stojí v strede pláže a hneď na to som sa rozosmiala. Bol neskutočne zlatý a ja som sa cítila ako nejaká strelená teenagerka. Šťastná strelená teenagerka. Prebehla som ďalších pár metrov a znova som sa pozrela na Nialla, len s tým rozdielom, že už bol bližšie pri mne a dostával sa ešte bližšie. Vedela som, že mu neutečiem, ale tak či tak som sa rozbehla plným tempom vpred a zaspomínala som si, ako som v šestnástich každé ráno behávala pri jazere. Asi to obnovím. Plná radosti a smiechu som utekala pred svojím miláčikom až kým som neucítila jeho ruky obtočené okolo môjho tela a obaja sme nepadli na zem. Rozosmiala som sa ešte väčšmi, keď si na mňa obkročmo sadol a začal ma štekliť. Nie som šteklivá, ale miesta na mojom tele citeľné na dotyk sa nájdu. A Niall ich dobre poznal, preto vedel, kde má zakročiť.
,,Niall. P-prosíííím. Pre-e-estáň!" kričala som na celú pláž a z očí sa mi liali slzy od smiechu. Konečne prestali jeho ruky robiť prácu diabla, ale stále ostal sedieť na mne. Necítila som žiadnu jeho váhu, ale bola som zakliesnená tak, že som sa nevedela pohnúť. Oranžové šaty sa mi vyhrnuli vyššie a ukázali tak plavky, takže ten, kto nás mohol sledovať si všimol veľa. Bolo mi to jedno. Rozosmiala som sa sama zo svojich myšlienok a všimla som si, ako sa na mňa Niall nechápavo pozrel. Po chvíľke, aj keď nevedel prečo, sa rozosmial so mnou. Nastala moja možnosť a ja som ho pretočila po seba tak, že sme si vymenili pozície. Nechcela som ho štekliť. Iba som si vychutnávala jeho telo blízko toho môjho. Jemne som sa nahla a nežne som spojila naše pery v jedno. Cítila som, ako sa usmial a hneď na to sa napol a sadol si, len aby mi sprístupnil čo najviac jeho pery. Rozhodla som sa prebrať iniciatívu a tak som ho obidvoma dlaňami chytila za krk a tlačila som ho k sebe. Pevne som sa do neho zakliesnila ako kliešť a jazykom som jemne prešla po jeho spodnej pere. Jemne vzdychol a ja som využila príležitosť zmocniť sa jeho pier naplno.

,,Ono je to také krásne. Vieš koľko dievčat by ma chcelo zabiť, len preto, že som tu s tebou a vychutnávam si túto nádheru?!" vzdychla som jemne, keď sme v tesnom objatí ležali vedľa seba na teplom poddajnom piesku a sledovali sme ako Slnko pomaly opúšťa oblohu. Čajky lietali nad vodou a okolie vzduchu bolo neskutočne príjemné. Bolo tam ako v rozprávke, ale to najhlavnejšie, že som tu mala svojho princa. Írskeho princa. 
,,Hmm.. Len také niečo cez milióny. To nie je veľa." zasmial sa a prstom mi jemne štuchol do líca, ktoré ihneď naplnila červeň. Cítila som to. Nadvihla som pohľad a uvidela som spodné črty jeho brady. Pozrel sa na mňa a ja som v jeho očiach videla nehu.
,,Niéé ani vôbec." nadvihla som sa a otočila som sa k nemu. Jemne som ho pohladila po líci a obtrela sa o jeho pery.
,,Vieš o tom, že ťa ľúbim najviac ako sa len dá?" povedal po chvíli vzájomného sa hypnotizovania pohľadmi.
,,Nie. Neľúbiš. Pretože viac ťa ľúbim ja. Ľúbim ťa, Horan." povedala som jemne a ruky som si obtočila okolo jeho krku, pričom som ho objala najpevnejšie ako som vedela.


12+ komentárov? ;)

ľúbim Vás :)
*K

14 komentárov:

  1. Mam prvy! :D to je take krasne :) az sa bojim co si si nanich vymyslela .. :D nadherna cast :*

    Kristy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to je také romantickéééé :)) aj ja chcem takééé :((( no nič no .. :D je to dokonalé :) superné :) krásne :) teším sa na ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jéj ;) Klaudi to je také krásne. Prosím,neoddeluj ich:) Beba.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zlatí :) pekné teším sa na ďalšiu -N

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aww :33 Nialler taký romantik :D :)) krásne to je! :´))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. oo maaj got!! dokonaleeee:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ahojte (: vzájomne na spriatelené blogy? http://1dbutterfly.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj :) kontaktuj nás na našich osobných účtoch alebo na FanPage na fb :) tam sa dohodneme ;)

      Odstrániť
  8. je to dokonalé :) dej rychle další

    OdpovedaťOdstrániť