sobota 16. marca 2013

Secrets? *K

ako chcete..

ešte 3 komentáre do 14, teda do počtu potrebných..

budem zlá a nepridám kapitolu kým tam tých 14 komentárov nebude..

ale teraz sa nevyhovárajte na to, že som pridala 13th neskoro.. lebo za to ste si mohli vy..

majte sa.

*K

8 komentárov:

  1. no nehnevaj sa,ale myslim ze by si sa nemala hnevat.. ak tych 14 bude tak bude,myslim ze by si mala byt rada ze to niekto cita,aj ked pises velmi dobre a poviedka sa mi paci. Ty co chcu to okomentuju,a ty co nechcu nie.. Nezameravaj sa na pocet komentarov. Na zaciatku blogu ti stacilo 8 komentarov.. Teraz je to 14. Ver mi,ze pises dobre a radi to citame,ale nehnevaj sa na nas,hnevaj sa na tych ktory to citaju a neokomentuju a ak som ta nahnevala tak prepac.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale kto ti povedal, že sa hnevám? ja sa nehnevám ja som len sklamaná z toho, že v porovnaní s počtom prezretí sa nenájde ani 14 komentárov.. bežne je pri zhliadnutí viac než 80 prezretí a nič.. niekedy ste sa zmohli aj na 20 komentárov a teraz nič.. ja chápem všetko, ale je mi to ľúto.. prepáč ak si si to vysvetlila zle.. len vieš.. rada by som vedela či má toto všetko zmysel a či nie..

      Odstrániť
  2. jasne ze ma:-) ale my za to nemozeme vies.. mne sa pacia tvoje poviedky,vlasne cely blok, je dost skoda ze to ludia nekomentuju.. a som rada ze sa nehnevas;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, že si sa ozvala aspoň ty ) Ďakujem/e ti spoločne s Janii.. ale predstav si, že nad časťou presedíš niekedy aj 3-4 hodiny a nakoniec ani nevieš či to bolo dobré.. iba si to predstav a skús sa vžiť do mojej kože :)

      Odstrániť
    2. ja ťa chápem:-) a ties vas obdivujem ze vas bavi sediet nad tym tak dlho. len som chcela vediet ako to myslis. pretoze som nechcela aby si sa hnevala na nas ale na tych co su zmrdi,precitaju a neokomentuju. drzim vam palce,aby vas to stale bavilo a aby ste pisalli stale tak krasne ako teraz:)

      Odstrániť
  3. Dievča nemaj stres si jednička v tom čo robíš ;) Len tak ďalej, podľa mňa sa to páči všetkým a tím ktorím nie tak sú asi nejaký malomocní ;) Len tak ďalej cicuš :-* P.S. žerem teba aj poviedky ;)Beks :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D :D :D hihi :D :D rehot viac kus :D ďakujem ti Beks :* ďakujém ti fejst! :* ja ťa žerem vácej :* :)

      Odstrániť
  4. Uz tam ty komentare davno mas

    OdpovedaťOdstrániť