utorok 15. januára 2013

Secrets 6.kapitola



Jednodielovka s Liamom TU!!

_______________________________________________________

,,Laura?" zaskočene sa na mňa pozeral tými jeho modrými kukadlami a ja som nemohla uveriť vlastným očiam. Predomnou sa na nohy štveral chlapec, ktorého nedokážem vyhnať z hlavy, ale ani vo sne by mi nenapadlo, že ho ešte niekedy v mojom živote uvidím. 
,,Niall? Si to ty?" zasmiala som sa a snažila som sa vytiahnuť na vlastné nohy.
Niall už stál a týčil sa nado mnou, pričom nastavil ruku, aby mi pomohol vstať. Chcela som sa zdvihnúť sama, lebo som sa bála dotyku cudzej pokožky, ale ani neviem ako a už bola moja ruka v jeho a on ma ťahal nahor. Neskutočne ma priťahoval a ja som nevedela odolať aj po tom všetkom. Jemne som sa usmiala, no hneď na to som odstúpila asi na meter od neho a zahanbene som si napravila vlasy.

Niall
Keď som ju vytiahol na nohy jemne sa usmiala, ale hneď na to, akoby som hrýzol, odstúpila na meter odomňa a hanblivo si prehrabla vlasy. Ešte stále ma pálil dotyk jej jemných prstov v mojej dlani. Jej ruky boli hebké ako hodváb a ja som ich nechcel nikdy pustiť. Myslel som, že po tom, čo sme sa už nevideli v 'Budhovi', že ju neuvidím už nikdy. Upierala na mňa jej modrasté oči a ja som nevedel čo povedať. Zrazu mi vyschlo v ústach a strašne sa mi začali potiť dlane. Mal som čo robiť, aby som sa nevrhol na tie jej jemné pery, ktoré ma tak veľmi lákali. Nepoznal som ju, ale ešte ma nikto nikdy takto neupútal a nepriťahoval.
,,Ďakujem. Čo tu robíš Niall?" usmiala sa na mňa a ešte viac sa začervenala.
,,Prišiel som si sem oddýchnuť so skupinou. Vieš, oddych treba a keď máme voľno. Čo ty?" usmial som sa pri spomienke na tých štyroch bláznov, ktorý práve leňošia pri bazéne. Bol som na izbe, lebo som si potreboval zavolať s mamou. 
,,Ja som sem tiež prišla oddychovať. Kamarátka nám kúpila zájazd ako darček k mojim narodeninám." zasmiala sa a hrala sa s prstami, len aby mala čo robiť. 
,,No vidíš. Ako dlho ste už tu?" striedal som jednu otázku za druhou a upieral som na ňu môj pohľad. Konečne som si ju mohol poriadne obzrieť bez nepriehľadnuteľného cigaretového dymu a za plného svetla. Gaštanové vlasy jej jemne lemovali kľúčnu kosť, malé čelo ukrývalo krásne obočie a pod ním sa črtali najkrajšie a najmodrejšie oči, aké som kedy videl. Malý, špicatý nos sa vypínal nad krásne plnými a vykrojenými perami, ktoré akoby volali po bozkoch. Jemné jamky v lícach len prehĺbovali jej jemnosť a nevinnosť. Štíhle telo odeté do kvetinkovaného tielka s krátkymi šortkami a vanskách na nohách. Bola rozkošná.
,,Dnes je to prvý deň a vy? Počkať skupina?" vravel mi akoby z diaľky zamatový hlas a ja som sa konečne spamätal. Vrátil som sa späť k jej očiam a snažil som sa vytvoriť nejakú zrozumiteľnú odpoveď.
,,My sme prišli predvčerom. Áno skupina. Ešte o mne nevieš nič." milo som sa usmial a ukázal som rovnátka. Znova sa zapýrila a sklonila zrak. 
,,Máš pravdu, ale ani ty o mne nevieš nič takže sme si kvit." zasmiala sa a jemne sa poškrabala na ruke.
,,No dobre, tak som ticho." rozosmial som sa a hral som sa s okuliarmi, ktoré som držal v ruke. Nevedel som čo mám robiť a viditeľne som na tom nebol sám.
,,Prepáč Niall, ale už budem musieť ísť. Kamarátka mi leží opitá na izbe a ja jej musím doniesť latté, ktoré ju vždy prebudí. Asi pôjdem." povedala a jej výraz sa ihneď zmenil na smutný. Chcela sa otočiť a nechať ma samého, ale moje prsty sa jej obmotali okolo lakťa a otočili si ju ku mne. Stálo ma mnoho námahy ignorovať tú elektrinu medzi nami a snažil som sa ju zastaviť.
,,Teraz, keď som ťa znova objavil ťa nenechám už len tak ísť." povedal som a Laura sa na mňa začudovane pozrela. Horan! Ty debil, fakt si to povedal? ,,No.. ehm.. myslel som to tak, že už keď sme obaja na tom istom mieste, zasa, tak by sme mohli niekam zájsť.. Teda ak chceš." vykoktal som následne, len aby som zakryl svoje zlé baliace schopnosti. Nikdy som nebol takýto pri dievčatách. Skôr som stále len znervóznel a začal sa len bezvýznamne smiať. Vlastne to robím aj teraz. Shit.
,,Budem len rada ak sa znova uvidíme." hodila na mňa očarujúci pohľad a ja som si nemohol nevšimnúť veselé iskričky, ktoré skákali v jej očiach. Tvár jej žiarila ako slnko a absolútne ma pohlcovala. 
,,A nemôžem ísť s tebou? Premkla ma chuť na kávu a neďaleko je malá kaviareň. Nieje to síce Starbucks, ktorý milujem, alebo Nando's, ale aj to sa dá." znova som ukázal svoj očarujúci úsmev a Laura sa rozosmiala.
,,No dobre.. tak poď so mnou. Aspoň mi ukážeš cestu." zasmiala sa a jemne sa dotkla môjho ramena, aby sme sa konečne pohli vpred. Jemne sa okolo mňa prešmykla a ja som ju s úžasom nasledoval.

***

,,Prezlečená?" zasmial som sa, keď sme sa stretli s Laurou na recepcii po dvoch hodinách čľapkania sa vo vode. Obaja sme boli premočení až za ušami, ale ani jednému z nás to nevadilo. Užíval som si jej prítomnosť a konečne som ju začal spoznávať hlbšie. Rozprávali sme sa o úplne bežných veciach, ale aj tak sa mi zdala čoraz viac bližšia. Vysvetlil som jej ako to je s tou mojou skupinou a dosť ma prekvapilo, že o nás ešte nevedela. Keď som sa jej opýtal na to, akú hudbu počúva len pokrčila pleciami a hneď zmenila tému. To dievča má v sebe niečo tajomné, čo mi asi neprezradí tak skoro. Určite je to niečo vážne, alebo niečo o čom nechce hovoriť a ani sa jej nečudujem, veď som prakticky cudzí človek, ktorý ju len raz ochránil pred opilcom, pričom som sa vydával za to, že je moja frajerka a len náhodne sme sa stretli na dovolenke na Hawai. 
Vyzerala až pridokonalo. Jemná sukňa svetlej broskyňovej farby jej siahala tesne do stredu stehien a úzky top podobajúci sa skôr na vrchný diel plaviek, rovnakej farby ako sukňa, zjemňovali už aj tak jej dokonalú a krásnu postavu. Hnedé vlasy mala jemne presušené a nechávala ich, aby jej padali do očí, na ktorých sa jej skveli čierne 'Ray Ban'-ky. Na tenkých nohách mala balerínky a pripomínala mi skôr anjela než človeka.
,,Prepáč, že mi to tak trvalo, ale keďže mi nechceš povedať kam ma berieš, tak som nevedela čo si mám obliecť. Vzala som si niečo ľahké." rozosmiala sa a z očí si zložila okuliare, aby mi dovidela do očí. Mám naplánované tajné miesto, ktoré som objavil len včera, keď som sa večer prechádzal pri pláži. Večer vyzeralo magicky, tak som zvedavý ako bude vyzerať cez deň.
,,To je v poriadku. Nič také zvláštne to nieje a nieje to ani ďaleko, takže sa nemusíš báť." usmial som sa a kývol som hlavou, aby ma nasledovala podobne ako ja ju ráno.

,,Horan ako si toto našiel? Toto je to najkúzelnejšie miesto, aké som kedy videla!" zhíkla, keď som jej odkryl oči a pristúpila o krok bližšie k tej nádhere pred nami. Sám som bol uchvátený tým miestom, ktoré sa mi zjavilo pred očami. Bolo tu ešte krajšie ako večer pri západe slnka. Boli sme na malom výbežku pláže, na ktorom bol strom s ružovými plodmi a na jednom z jeho hrubých konároch bola zavesená hojdačka. More len ticho šumelo a nad obzorom sa chvelo slnko v žltastej podobe. Boli sme obkolesený len útesmi, morom a malým lesíkom odkiaľ sme prišli. Dokonalé súkromie, ktoré by som tak rád využil, ale nemôžem.

Laura zhodila zo svojich nôh balerínky a na zem hodila aj svoje okuliare, ktoré jedným šmahom ostali po polovicu v piesku, ktorý nám hladil chodidlá. Rozbehla sa tých pár metrov k moru a začala výskať a pískať od radosti. Nakoniec prebehla k hojdačke, na ktorú si sadla a so širokým úsmevom na tvári sa na mňa pozrela. Tešilo ma, že ju vidím šťastnú aj keď som ju dokopy poznal len pár hodín. Zdalo sa mi, akoby bola mojou súčasťou celý môj život. Polovička, ktorú som našiel a ktorej sa už nikdy nevzdám. Stál som na jednom mieste a pozoroval som ju až kým som nepocítil o pár stupňov chladnejšiu vodu na mojej tvári.
,,Niall nesnívaj! Užívaj si tú krásu!!" rozosmiala sa, pričom bola do kolien ponorená vo vode a špliechala na mňa vodu. Ani som si nestihol všimnút kedy tam vbehla. 
,,Páči sa ti tu?" opýtal som sa so smiechom a dúfal som v odpoveď akú som si myslel.
,,Že váhaš! Je tu dokonalo! Ďakujem, že si mi to tu ukázal!" zasmiala sa a ja som si vyzliekol tričko, pričom som sa rozbehol a skočil som k nej do vlažnej vody.


Ďakujem za úžasné komentáre, ktoré ma neustále posúvajú vpred. Dáme to zas na ten istý limit?

15+ komentárov?

ďakujem za všetko

15 komentárov:

  1. Dobré či zlé? ÚŽASNÉ! :) Salancik, ty máš naozaj neuveritelný talent! :) Těšing na dalšiu, moja :****
    -Zdenča

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úžasné je to <3 ja už chcem ďalšiu ... neviem sa dočkať :** (rožok :D)

      Odstrániť
  2. ešte som to len prebehla očami a už to milujem :) Amanda/Laura je na tých fotkách úžasná :) keď prečítam, budeš mať dlhší koment, ale idem sa ponoriť do 'Obchodného listu' :D :* LT

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zlatko dobré,jen dobré? No kdyby jen to,je to úplně skvělý! :))
    Ova dva maj modrý očka,no joooj.. a ty fotky se k tomu tak dokonale hodí!
    Miluju tuhle povídku,no jako všechny tvoje :*
    P.S.: Konečně jsi šťastná! jen buď,nic jinýho si nezasloužíš!:)
    Love you,twin :3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krasne romanticke uzaastne... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krasne ;-) davaj castejsie casti :D

    Dreamy :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nie nieje to dobre ale uzasneeeeeeeeeee :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. je to neskutocne cele:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. užasnéé :) rýchlo ďalsiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No! Takže odteraz sľúbujem, že ku každej časti pridám komentár !! I promise :-* To je *D*O*K*O*N*A*L*É*. <3 Nieller..vyzliekol si tročko..myslíš že mi robíš dobre?! Tak to vôbec nie ! Ty ma mučíš..keď si tam predstavím seba <3 och :-* Tento blog je ako mučiareň..LENŽE..do ktorej chodím veľmi rada ! :) Toto je megaúžasná časť, megaúžasný blog, megaúžasné poviedky a megaúžasné prispievateľky :)*

    OdpovedaťOdstrániť