piatok 1. februára 2013

Happy Harry's Day! by Janii


Harry Edward Styles



1. februára 1994, okolo obeda, v nemocnici v meste Holmes Chapel v Anglicku, sa narodil ten najúžasnejší človek a spevák akého máme šancu poznať. Vtedy však ešte netušil, že o pár rokov neskôr, budú z jeho chrapľavého a mierne rockerského hlasu, padať do kolien milióny dievčat. Vtedy mohol len snívať o živote aký žije teraz. Mal len sny, ale tie sa stali skutočnosťou.

Vyrastal ako každé normálne dieťa s tým rozdielom, že jeho rodičia sa mu v detstve rozviedli. Malý Harry to nezvládal ľahko. V škole sa mu smiali, doma sa trápil, ale našťastie mal ešte staršiu sestru Gemmu. Spoločne všetko zvládni a prekonali.

Harry však okrem milujúcej rodiny objavil aj niečo iné. Svoj hlas. Spev ho natoľko bavil, že spolu s kamarátmi založili skupinu White Eskimo a zarábali si hrávaním na svadbách alebo rôznych akciách. Bola to zábava, ale Harrymu to nestačilo. Chcel viac...

V roku 2010, 16-ročný chlapec menom Harry Styles, obyčajný brčkavý chlapec s najkrajšími zelenými očami, ktorý pracoval v pekárni a možno nemal za sebou to najlepšie detstvo, prišiel na kasting do známej šou X-factor. Tam svojím úsmevom, jamkami v lícach, ale hlavne svojím spevom, očaril všetkých.

Žiaľ, ako sólistovi sa mu v súťaži nepodarilo postúpiť. Vypadol ešte v Bootcampe, rovnako ako aj štyria ďalší chlapci v jeho veku. A ako to dopadlo? To už všetci dobre vieme. Vznikol fenomén menom One Direction, najväčší boyband na svete.

A čo Harry?
Svoj sen si splnil. Našiel však omnoho viac ako na začiatku očakával. Našiel tých najlepších štyroch kamarátov, akých si mohol v živote priať. Už nemal len sestru Gemmu, do rodiny mi pribudli štyria bratia, ktorí ho nikdy nenechajú v kaši. Budú pri ňom stáť, nech sa deje čokoľvek.

Dnes, presne pred 19 rokmi na svet prišiel on, obyčajný chlapec s neobyčajným darom. Možno zo začiatku nič nedávalo zmysel, možno si často krát položil otázku, prečo vlastne žije, čo na tomto svete dokáže. Ale stalo sa...

Nikdy neprestávajte veriť. :) Ani Harry neprestal a teraz? Pozná ho celý svet!

Harry, a ja ti k tvojím narodeninám ti prajem len to najlepšie! 

Prosím, nikdy nezabudni, že tvoji fanúšikovia ťa veľmi ľúbia a prosím, vždy zostaň tým usmievavým chlapcom z pekárne. Pretože do toho sme sa zamilovali a toho budeme milovať už navždy!

Prosím...

Janii

3 komentáre: