štvrtok 28. júna 2012

England, London, Love 18th

hviezdičky moje :* nová časť už v priemére, práve tu :* nikde inde len a len tu :D :D áno, trošku mi šibe :) včera sme boli v Tatroch :) možno vám o tom hodím aj niečo do kecov, uvidím :) a teraz veľká pohroma :O KOMENTUJTE!!! ženy!! :D hanbite sa, ktoré nekomentujete :) rovnako aj do *K poviedky :) ešte raz sa odvolávam na jednodielovky :) kto nečítal šup šup, už sú tam tri :) a tuto hore v ľavo máte diskusiu, s kým chcete ďalšiu :)
Hope u like it!! Janii


Sophia

Utorkové ráno sa nemohlo začať horšie. Zobudila som sa možno okolo 4 ráno na ukrutné kŕče v bruchu. Vonku bola ešte tma a ja som s veľkou nevôľou vstala z vyhriatej postele a s rukou na bruchu, ako by to nejako pomohlo, som sa presunula do kúpeľne. Sediac na záchode som s prekvapeným výrazom pozerala na malý kalendárik na skrinke oproti mne, ktorý mal za úlohu sledovať  „moje“ dni.
„No skvelé, už len toto mi chýbalo.“  chytila som si tvár do dlaní a hútala ako som len mohla zabudnúť. Spravila som potrebnú hygienu a keďže bolesť brucha neustupovala musela som si zobrať aj tabletku. Spať sa mi už nedalo, čomu vôbec nechápem, tak som si zapla nočnú lampu a zobrala do rúk tú nešťastnú učebnicu z matematiky. Pripomenula mi včerajšok, hlavné tá časť dňa, ktorú som strávila so Zaynom. Nialla ľúbim, tým som si istá na 110%, ale Zayn je iný. Niall je jemný, milý, láskavý a Zayn mi príde ako tvrďas a s tými tetovaniami je naozaj dokonalý. Ja viem, nemala by som takto rozmýšľať o bratovi svojho chlapca, ale ja k nemu nič necítim. Nič! Len ten včerajšok bol divný dokonca aj na neho. No nič, Sophii, takto nezmaturuješ nikdy, pekne sa uč!

Štvrtok

Niall

Posledné dni som so Sophiou veľmi nebol. Ona sa poctivo učila a ja s chalanmi sme vybavovali posledné veci k nášmu turné. Bude mi skutočne chýbať, ale rozprávali sme sa o tom už veľa krát. Ona chápe to, že je to moja prácu a zároveň hobby, ktoré je mojím životom a stále mi len dookola opakuje, že je na mňa hrdá a budem jej chýbať.
Akurát som z domu vyhodil všetkých chalanov, pretože máme so Sophiou posledné spoločné chvíle, keďže zajtra pre obedom už odlietame za oceán. Pripravil som niečo špeciálne. Dobre, tak ani nie. Objednal som pizzu, ale syrovú, tú ona zbožňuje a požičal som nový diel Twilightu, ktorý nie je taký nový, ale ona ho ešte nevidela. Raz mi to spomenula a myslím, že na dnešok sa to hodí. Je to náš posledný spoločný večer, možno noc, pred mesačným odlúčením a bol by som rád ak by bola výnimočná. Nie Twilightom ale, veď viete. Sophii som samozrejme nič nevravel, ale myslím, že sme na to obaja pripravení a dnešok sa na to hodí absolútne. Milujem ju a ona miluje mňa, chcem na túto noc spomínať nie len na turné, ale aj po zvyšok môjho života.
Práve zazvonil poslíček s pizzou, to je akurát. Asi o pol 15 minút by tu mala byť Sophia. Idem si ešte dať čisté tričko a pripravím CD. Po schodoch som vybehol za okamih a už som stál pred skriňou a lamentoval nad výberom trička ako nejaká 13 ročná holka. Zobral som si teda zelené s nápisom „Free Hugs“ čo mojej situácii dosť vyhovovalo. Keby som mohol, Sophiu by som držal v mojom náručí stále a nikdy ju nepustil. Keď je so mnou som kompletný a nič mi nechýba. Jej úsmev je prekrásny a bledá pokožka má ten najkrajší odtieň. Všetko na nej  je dokonalé, a kto povie, že nie, je slepý a nevidí prirodzenú krásu. Nepotrebuje make up, aby zakryl jej nedostatky, ona totiž žiadne nemá a ak hej, len zvýrazňujú jej originalitu a prirodzenosť.
„Klop, klop.“ fúha, asi som sa nejako zamyslel. Rozbehol som sa teda dole schodmi a snažil sa čo najrýchlejšie dostať k hlavným dverám. Otvoril som ich a mohol som znovu vidieť to najkrajšie stvorenie na svete.
„Ahoj.“ pozdravil som ju a ona ma namiesto pozdravu pobozkala.
„Hm, čo tu tak vonia?“ začínala chytať moje „jedálenské“ zvyky.
„Poď so mnou, niečo som pripravil.“ zobral som ju za ruku a ťahal do obývačky. Náš dom už dostatočne poznala, veď za ostatný týždeň tu bola dosť často. Aj chalani si ju obľúbili. Nečudujem sa... Tešia sa so mnou, že som šťastný a Liam mi raz medzi rečou povedal alebo skôr len tak letmo naznačil, že ona by mohla byť tá pravá.
„Mňam pizza.“ zalizla sa a hneď otvorila tenký poklop krabice, ktorý zakrýval taliansku špecialitu. „Jééj syrová.“ na znak vďaky ma pobozkala.
„Požičal som aj Twilight.“ chcel som sa pochváliť už úplne všetkým.
„Si zlatý.“ pohladila ma po líci. „Ešte si odskočím a hneď som tu, dobre?“ len som prikývol a jeden kúsok pizze som už žul. Posadil som sa na gauč a zapol Twilight. Začiatočné titulky nie sú dôležité, tak to aspoň trochu pretočím.
„Som tu.“ s úsmevom sa ku mne posadila a ja som ju objal okolo pliec. Na tanierik som jej dal kúsok pizze, na ovládači stlačil PLAY a spoločne sme kukali, pre mňa tú hlúpu romantiku. Sophia sa ešte lepšie usalašila a zapozerala. Film ma bavil kým som mal pizzu, ale po poslednom kúsku, ktorý zjedla Sophia a ešte mi stihla vyplaziť jazyk, som sa nudil. Akurát bola časť  svadobnej noci a ja som mal pri sebe tú najkrajšiu osobu. Sophia sa pri pozeraní trošku zahanbila a radšej si tvár schovala do môjho ramena. Bolo to milé a také nevinné. Ako keby mala päť rokov a rodičia jej zakryli oči, aby nevidela na televízor. Pohladil som ju po líci a keď zodvihla hlavu a zapozerala sa mi do očí pobozkal som ju. Najprv jemne, ale potom som jazyku vkĺzol dnu. Potreboval som cítiť jej telo, tak som ju ešte viacej natisol na seba. Gauč bol dosť nepohodlný a kecy z obrazovky mi dosť vadili. Zobral som si ju teda na ruky.

Sophia

Bozkával ma ako nikdy, ale gauč mu asi nevyhovoval. Šibalsky sa usmial a zobral ma do rúk ako nevestu.
„Niall, áá.“  začala som sa smiať. „Daj ma dolu.“ len mi vyplazil jazyk a znovu začal bozkávať. Bála som sa, že ma niekde vysype, ale držal ma naozaj pevne. Pomaly kráčal hore na poschodie, až do jeho izby. Tú som už dobre poznala. Írska vlajka, všade drobnosti od fanúšikov, to je jeho kráľovstvo. A mne sa to takto páči. Trošku detského sveta, ale aj dospeláckeho. Na stole sa mu povaľovala hŕba papierov, hlavne o blížiacom sa turné. Ach, už zajtra odíde. Jemne ma položil na posteľ a priľahol. Bozkával mi pery, krk a prstami dráždil odhalenú pokožku na bruchu. Tento priestor mu však dlho nevydržal a bruškami prstov smeroval stále vyššie a vyššie. V hlave mi svietila kontrolka, že predsa nemôžem, ale bolo mi tak úžasne. Každý jeho dotyk mi spôsoboval výpadok srdca a dych sa mi zrýchľoval každou sekundou. Musím to zastaviť ešte teraz!
„Niall.“ jemne som ho od seba odtlačila.
„Stalo sa niečo? Myslel som si, že to chceš?“ pozeral na mňa s prekvapeným výrazom a pravú ruku vytiahol spod môjho trička.
„Chcem, naozaj by som to chcela, ale nemôžem.“ hádam mu to dôjde.
„Aha, ty si ešte..“ vypúlenými očami akoby dopovedal vetu. Bojí sa povedať panna?
„Nie, nie som, ale..počkať, to by bol problém?“ toto ma naozaj zaujímalo.
„Nie, jasné, že nie, teda..“  no som zvedavá čo z neho vyjde „Len som si myslel, ak by si mala strach alebo pochybnosti.“ túto tému radšej nechám tak.
„Nie, ja mám len..“ tentoraz som vypúlila oči pre dopovedanie vety ja.
„Čo? Si chorá? Preboha Sophii, si v poriadku? Nič ti nie je?“ ťapla som si po čele. Niekedy je ako čistý blondiak, nič mu nedochádza.
„Preboha Niall.“ postrapatila som mu vlasy. „Nič mi nie je, teda svojím spôsobom. Mám krám..“
„Nie, nie, nevrav to.“ nestihla som ani dopovedať. Zapchal si uši a začal si spievať. Musela som sa začať smiať. Prišlo mi to vtipné a tak trochu odveci. Je už dospelý a bojí sa počuť nejaké slovo? Toto mu ešte niekedy pripomeniem.
„Niall, je to len obyčajné slovo. Prečo ho nechceš počuť?“ stále som sa ešte smiala.
„Lebo to je taká vaša vec, myslím žien a ja..“
„Že si ty na biológii sedel v zadnej lavici.“ podpichla som ho a začal sa smiať tiež. Sedeli sme na posteli a smiali sa ako dvaja blázni.
„Takže to znamená, že dnes nič?“ zadíval sa na mňa s tými svojimi pukmi.
„No asi to tak už bude.“ aj keď odvážny šofér ide aj na červenú. Pritiahol si ma bližšie, a aj keď som cítila, že ho to mrzí, veď mňa tiež, usmieval sa.
„Ľúbim ťa.“ povedal a pobozkal ma do vlasov.
„Ľúbim ťa.“ len tak sme tam polosedeli a pololežali a užívali si prítomnosť toho druhého. Mrzí ma, že dnes nám to nevyšlo, hlavne preto, že zajtra odchádza, ale viem, že príležitostí ešte bude dosť. Začali sme sa rozprávať, bola som zvedavá kam vyhnal chalanov a ako sa majú. Povedal mi, že Liam má s Dan akési problémy, teda hádajú sa a Liam je na tom dosť zle. Naozaj sa ľúbia a ich napätie je len kvôli tomu turné. Dan má tiež veľa práce, jej tanečná kariéra je na vrchole a ona je stále žiadaná. Trávia spolu naozaj málo času, ale o to viac si ho potom užívajú. Ten Louisov incindent s políciou bol pre novinárov ako čerešnička na torte. Nijaké články k tomu som nečítala, ale Niall mi povedal, že novinári sa doňho dosť obuli a dokonca napísali, že Louis to dievča znásilnil. On je však typ, ktorý si z toho nič nerobí a pravdupovediac mne sa to aj celkom hodilo. Aspoň prestali riešiť mňa a Nialla a dnes som pred bytom nemala ani jedného novinára.
„Tak, čo ideme robiť?“ po asi hodinovom pokeci sme sa akosi začali nudiť.
„Rada by som dopozerala ten film“ hodila som psie oči.
„No dobre, ale mne sa skutočne nechce ísť dole.“ vyplazil mi jazyk. „ Tu mám všetko čo potrebujem.“ sklonil hlavu a venoval mi jeden z jeho dokonalých bozkov. Po nich som vždy taká omámená.
„Tak skoč poň a ja si zatiaľ odskočím tiež.“ chcela som sa postaviť, ale on ma stiahol naspäť a doslova uväznil vo svojom náruči. Metala som sa a nakoniec aj vyhrala. So vztýčenou hlavou som odkráčala a pri dverách som pyšne hodila vlasmi. Nialla to hneď naštartovalo a rozbehol sa za mnou.
„Nechytíš ma.“ kričala som a trielila do kúpeľne. Žiaľ nestihla som to. Podarilo sa mu chytiť ma za pás, pevne ma držal a raz so mnou zatočil. Cítila som sa ako princezná. Na takýto pocit by som si veru vedela zvyknúť. Ešte posledné objatie a každý išiel svojou cestou. Ja do kúpeľne a on po film. Ako ho poznám donesie minimálne Oreo alebo nejaké keksy. V kúpeľni som sa rýchlo vybavila a vrátila naspäť do izby. Niall už ležal na posteli a ako som si myslela, pozorne otváral modrý obal na Oreo keksíkoch. Aby ich náhodou nepoškodil. Pomyslela som si a s úsmevom na perách si k nemu priľahla. Stlačil PLAY a znovu sme pozerali diel mojej obľúbenej upírskej ságy. Viem, že zajtra odíde, ale teraz na to myslieť nechcem. Tieto okamihy si chcem vychutnať.

Zayn

Práve sedím v kine a na plátne sa mihá akási rozprávka. Ani neviem aká. Ale vyberal Liam takže to je asi nejaké miliónte pokračovanie Toy Story. Myšlienkami som bol úplne inde. Niall nás ráno doslova vyhodil z domu, so slovami, že príde Sophia a do večera a možno aj v noci sa tam nemáme ani len ukázať. Myslel som si, dobre, asi chcú byť sami. Veď zajtra odchádzame a je pochopiteľné, že posledné spoločné chvíle chcú stráviť spolu. Najhoršia časť dňa prišla však vtedy, keď nastalo to, čoho som sa bál najviac. Niall mi vošiel do izby a chcel sa rozprávať o Sophii. Na dnes plánoval ich veľkú chvíľu a prišiel si po radu. Skoro som Sophiu pobozkal, bol som tak blízko a on chcel odo mňa rady ako ju uspokojiť? Vždy si navzájom pomáhame, ak ide o čokoľvek, ale vtedy som mu nemal čo povedať. Behal som po izbe a on na mňa zmätene pozeral. Ospravedlnil som sa, že si musím ísť kúpiť cigarety. Nechcel ma pustiť z vlastnej izby, až kým som mu nesľúbil, že potom sa porozprávame. Celý zvyšok dňa som sa mu vyhýbal a aj keď ma skoro začal naháňať vždy som si niečo našiel, čím som ho odbil. Nakoniec sme sa nestihli o ničom porozprávať lebo chalani zahlásili odchod a ja som v aute sedel ako prvý. Viem, že sa na mňa isto hnevá, ale počúvať o Sophii mi robí vždy problémy a hovoriť o nej, a ešte v akej téme, by som nezvládol.

Celé kino sa zrazu začalo smiať a Harrold sediaci pri mne sa dokonca oblial colou. Asi nejaká smiešna časť. Ja na smiech nemám náladu. Niekde teraz sa možno Sophia vášnivo miluje s Niallom a ja nemôže spraviť nič, aby som tomu zabránil. Normálne sa na to naše turné teším. Možno na ňu konečne zabudnem a šťastie by bolo, ak by som si tam niekoho našiel. Nejakú našu fanúšičku, ktorá bude šťastím bez seba, keď sa na ňu čo i len usmejem. Na twitteri mám milióny správ ako ma ľúbia a chcú byť so mnou, ale ja sa musím zaľúbiť práve do Niallovej priateľky. Som idiot. Vôbec by som takto rozmýšľať nemal. Pôjdeme do Ameriky a všetko bude v poriadku. Na Sophiu zabudnem a koncerty mi zaberú všetok čas. Zapozeral som sa do rozprávky a z mysle vypustil Sophiu.
zožeňte mi také! :D

Twilight, my love :*

4 komentáre:

  1. no ja ťa asi veľmi nepoteším, keďže na twilight mám taký názor ako tu Niall :D ale krásne to bolo zase :) a aj keď mi je ľúto Zayna, tak dúfam, že Sophia zostane s Niallom ;) lebo toho si tu opísala dokonale :) je milý, zlatý, pozorný... :)... miliónte pokračovanie Toy story :D a Harold sa polial colou :D ten musel zas niečo spraviť :D aaach najlepšie :) dúfam, že čoskoro bude ďalšia časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ti monika :) naozaj pekne, no tak miliónté :D :D no a to či Sophia bude so Zaynom alebo s Niallom ehm :) uvidí sa :) ďakujem :)

      Odstrániť