sobota 23. júna 2012

England, London, Love 5th

zlatúšikovi moji :* ako vás ja zbožňujem, každého jedného :* strašne vám ďakujem za každučký komentár, ani neviete čo to pre mňa znamená :). Túto časť by som chcela venovať moje Mimi (áno, postava Sophiinej sestry je po nej, ale vlastne celý príbej aj Sophia sama je pre ňu ;) a to pre jej večnú lásku k  Niallovi :D) dnes sme pekne papušali mrkvičky, veď prečo asi? Pre zdravé oči, no to ťažko :D Hope u like it!!
P.S. budem trpezlivo čakať na vaše odozvi :)

Z dvojstranového plagátu sa na mňa škerili a rôzne ksichtili piati dosť pohľadní, okej trepem, boli fakt dokonalí, chlapci asi v mojom veku. Teda iba hádam, veď vlastne ani neviem koľko má Niall. Pochybovačne som sa na neho pozrela, zobral ma za ruku a spoločne sme si šli sadnúť na lavičku pred ten stánok. Samozrejme okuliare a kapucu si nedal dole, asi nechcel riskovať ďalšie nečakané fotenie.
Opäť som sa zahľadela na ten kus papiera. Nebol to taký obyčajný plagát, kde sa spoločne odfotili, bola to kombinácia samostatných fotiek. Úplne na ľavo bol Niall, bol fakt krásny, ale naživo bol ešte krajší. Musím podotknúť, že to boli dosť zvláštne fotky. Týchto ľudí, teda okrem Nialla, som nikdy nevidela na žiadnej inej fotke a tieto boli dosť uletené. Asi sa im už zunovalo fotiť stále len nacvičené úsmevy a zvodné pohľady.
Ďalej tam bol chlapec s károvanou košeľou, ktorý si radšej zapchal uši, ktovie pod akou témou sa nieslo toto fotenie. Asi zo seba urobiť čo najväčšieho blázna. Aj ďalší traja chlapci boli v čudnej polohe, jeden hlasno kričal, ahá preto si ten pred ním zapchával uši. Ach bože Sophia, ty aj z fotiek spravíš príbeh. Posledný mal oblečené červené rifle a traky, vyzeral trošku ako striptér, no človek nikdy nevie, ale veď je to jeho štýl. Mojej sestre Mimi  by sa isto páčil, zbožňovala na chlapcoch farebné veci.  Mňa zo všetkých, teda hneď po Niallovi, ktorého som mala možnosť mať po svojom boku, zaujal ten štvrtý v poradí. Bol iný ako ostatní, mal tmavšiu farbu pleti a jeho úsmev bol nádherný. Kebyže pred ním nespoznám Nialla isto by sa mi z nich najviac páčil práve on.
„A ktorý je ten Harry?“ opýtala som sa po dlhšej dobe.
„Ako vieš ako sa volajú? Vravela si, že si o nás nikdy nepočula a predsa poznáš Harryho?“ bol dosť prekvapený.
„Nie, ja ho nepoznám, teda nikoho z nich okrem teba a vôbec netuším čo za hudbu hráte, ale moja kamarátka Nicol vás dnes spomínala na obede. Stále mlela o istom Harrym, tak som chcela vedieť, kto je ten šťastlivec, do ktorého sa tá moja bláznivá zaľúbila.“ uškrnula som.
„ No tak to aby som trochu žiarlil nie?“ vážnu a možno aj urazenú tvár vydržal držať len niekoľko sekúnd a potom sa začal zase smiať. „Hazza je tento tu.“ ukázal na toho s brčkavými vlasmi, ktorý sa urputne snaží niečo zahlásiť do celého sveta.
„Aký Hazza, to je kto? Ja chcem vedieť ktorý je Harry.“ skrivila som tvár a čakala koho mi ukáže. Namiesto toho sa začal znovu smiať. Som ja tu tá hlúpa alebo on je divný? pýtala som sa samej seba.
„Ach, Sophia, na tebe sa človek tak dobre zasmeje. Hazza je Harryho prezývka, rovnako ako aj Harold, neznáša keď mu tak hovoríme, ale práve preto to robíme.“ pekne mi všetko polopatisticky vysvetlil. Potom mi ukázal na každého z nich a povedal ako sa volá, myslím že ten „sestrin“ je Louis a ten tmavší je Zayn, potom samozrejme Harold, páči sa mi to viac ako Harry, vtedy mám pocit že sa rozprávame o Potterovi, a ten so zakrytými ušami bol Liam. Pripadal mi najstarší, neviem prečo. Ale ako som už spomínala neviem odhadnúť vek a tak som radšej čušala a niečo zase nezabila.
Plagát som už mala dostatočne preštudovaný a tak som prevrátila list. Na ďalšej dvojstránke bol článok a aj zopár menších fotiek celkovo o One Direction a o každom chlapcovi zvlášť. Hodilo sa mi to. O Niallovi som nevedela nič a aj keď články v časopisoch nie sú 100%-né aspoň sa budem mať od čoho odraziť. Nialla som si nechala na koniec. Začala som Louisom.
Narýchlo som len prebehla dátumy narodenia, Niall je rovnako starý ako ja to je dobre, a zistila som, že práve Louis je najstarší. Ďalší plusný bod pre jeho vzťah s mojou sestrou. Som blázon veď ani neviem, či nemá frajerku. Niall bol po celú dobu ticho, asi si domyslel, že teraz sa chcem o nich niečo dozvedieť, keď už sú tá stár.
„Podľa tohto je Louis ten vtipný nie? Je tu poznámka, že ti raz na verejnosti stiahol gate je to pravda?“ neubránila som sa smiechu. Veď aj on sa na mňa stále smeje, nech si vyskúša aké to je.
„Ehm, áno.“ trošku sa začervenal. „Bolo to na jednom koncerte v Amerike a ešte teraz mi to nepríde smiešne. Louis je proste Louis. Forever Young, ale to platí pre nás všetkých.“ Prikývla som a ďalej sa zahĺbila do čítania. Dozvedela som sa, že Liam je taký otecko skupiny, Harry je ten perverzák (k Nicol ako ušitý), Zayn je narcis a bez laku na vlasy ani na krok, čo ma vedie k mojej včerajšej dileme či sa niekto zabáva s vlasmi viac ako ja. Niall mi povedal, že on je narcis všetkých narcisov a vlasy si napráva aspoň každé dve minúty. Okej je to potvrdené, nie som blázon. Teda aspoň nie v porovnaní so Zaynom.
Nakoniec som sa dostala k Niallovi. Čítala som najpozornejšie zo všetkých, pri vete, že aj on prišiel o otca som ho objala ako on pred asi 2 hodinami v parku. Súcitne som sa na neho pozrela, vedela som čo zažíva.
„Vieš, ale moja mama si našla druhého muža. Je to skvelý stepfather a ja a môj brat Greg ho neskutočne milujeme a o mame ani nevravím.“ Neviem či by som ja dokázala zniesť niekoho iného pri mojej mame ako bol môj otec, ale Niallovi zomrel otec už dávno a tak to bolo normálne. Otočila som stranu, napodiv bola celá venovaná len Niallovi, mal tam ešte aj jednu vlastnú fotku. Boli tam nejaké fakty a trápne situácie. Naschvál som čítala nahlas.
„Tákže čo to tu máme: Niall sám seba nazýva 'Irish Belieber'.“ pozrela som sa na neho s otáznikmi v očiach a už aj s pripravenou otázkou, ale on ma predbehol. Aký je zrazu výrečný.
„Som fanúšik Justina Biebera. Obdivujem ho ako umelca a myslím si, že čo dokázal on nedokáže už asi nikto.“ bolo na ňom vidieť, že je oddaný fanúšik. O Justinovi som čo to vedela. Viem, že chodí s tou Selenou G. a nový singel Boyfriend sa mi aj celkom páčil. Radšej som sa k tejto téme nevracala a ďalej som čítala nejaké „pikošky“ z jeho života.
Niall sa bojí klaunov !!“ pri tejto vete som sa pousmiala, sama túto fóbiu mám, podľa mňa sú klauni až prehnane šťastní a klaun so slzou je už hardcore ako sa patrí. Nasledujúce dve boli podobné.
Keď Niall začne rozprávať , nemôže ho nikto zastaviť. Zastavíte ho iba vtedy, keď mu dáte jedlo.“ a „Niall neznáša keď sa dievča bojí v jeho blízkoti jesť.“  tak preto tak zanietene počúval o bryndzových haluškách. To druhé vyjadrenie mi však prišlo čudné, prečo by malo niekomu prekážať, keď pri ňom niekto papá. No nechala som to tak. Čakala som niečo viac vtipné, ale čo som očami prebehla potom ma neskutočne zahrialo pri srdci.
Niall: 'Nerozumiem tomu, veľa dievčat ma volá na rande a ja odmietnem. Proste čakám na tú pravú. Všetci členovia kapely chodia s dievčaťom čo niečo znamená, ale je čudné že chcem obyčajné dievča ?'“ začervenal sa. Nikdy by som nepovedala, že by on mohol niečo také povedať. Nechcela som sa ho na to veľmi pýtať. Tiež by mi to nebolo príjemné, ale nedalo mi to, aspoň som na to zareagovala.
„To si povedal naozaj krásne.“ nič nepovedal len vytiahol z vrecka ten „okúzľujúci“ Iphone, s ktorým mi to včera tak skvelo išlo a aj slúchadká. Jedno mi podal. Neveriacky som sa na neho pozrela, ale rukou mi naznačil, aby som si ho dala do ucha. Spravila som to. Odrazu mi začala v jednom uchu hrať hudba. Bola to rýchla pesnička, celkom sa mi aj páčila. Dovtípila som sa, že to je asi ich pieseň.
„ To je What Makes You Beautiful, náš debutový song, s ktorým sme odpálili našu kariéru po X factore, kde sme nastúp...“ všetko mi povedal, ako ich Simon spojil do skupiny, ich spevácke začiatky ako One Direction aj to, že teraz sú už dosť slávni. Bavilo ma ho počúvať, postupne mi pustil aj ďalšie pesničky a vždy ma upozornil kto spieva.Pri svojich sólach (spieva dokonale) do mňa jemne štuchol a tým dal najavo, že teraz sa mám započúvať čo najlepšie. Nemám rada smutno romantické pesničky aj keď zbožňujem Bruna Marsa, ale pri ňom je to iné, ale pesnička, myslím, že sa volala Moments sa mi hrozne páčila. Tu som obdivovala hlavne Zaynov part, pripadalo mi akoby rapoval a to sa mi páčilo. Aspoň trošku zmeny po obyčajnom speve.
Okom som zavadilo o hodinky, wau už je skoro pol 7 a ja mám zajtra dennú zmenu v reštaurácii.
„Niall, už je dosť hodín mala by som ísť domov, zajtra mám prácu a chcem sa dobre vyspať.“ vytiahla som si z ucha slúchadlo a postavila som sa.
„Samozrejme, veď aj ja by som už mal ísť. Paul, náš manažér bude isto nervózny kde som a rovnako aj chalani.“ tiež sa postavil a zobral aj časopis.
„No tak mňa doma tiež čaká manažér, ehm.“ trošku som ho natiahla „moja posteľ je vždy nahnevaná, keď meškám a čudoval by si sa, aká je nepohodlná, keď si to u nej nevyžehlím.“ znovu sa začal smiať. Ja nie, neprišlo mi to až také vtipné. Ponúkol sa, že ma odprevadí. Nenamietala som, jeho spoločnosť som si užívala a ďalší čas strávený s ním je len a len dobrý.
„Tak toto je ono, môj palác, teda jeden byt z neho.“ opravila som sa. Vytiahla som kľúče a ešte raz som sa obzrela na neho. Tie nádherné modré oči ma priam prebodávali a aj keď viem, že ho poznám len dva dni, túžba pobozkať ho bola naozaj veľká. Myslím alebo sa mýlim a tiež ma chce pobozkať??pýtala som sa samej sebe, pretože sa pohol ku mne a ruku dvíhal smerom k mojej brade a...
If you ever leave me baby, leave som...“ môj mobil začal vyzváňať na celú ulicu a ja som s veľkou nevôľou zodvihla. Niallov výraz pri pohľade na moju už čoto dlhšie vlastnenú Nokiu mi len pripomenul včerajšie „fó-pá“ s našimi mobilmi. Na displeji svietilo meno Nicol a mne len vtedy docvaklo, že som jej už včera sľúbila, že dnes máme tú dámsku jazdu, ale aj ona sama mi to dnes v škole zabudla pripomenúť. Teda možno aj pripomenula, ale ja som mala plnú hlavu Nialla a ona Harolda. Isto neuverí, keď jej poviem koho poznám.
„Áno Nicol..ja viem..áno, som už doma...kedy? o pol hodinu?...dobre, bye!“ vrátila som mobil do vrecka a zadívala sa na Nialla.
„Ako vidím čakáš návštevu, tak ťa nebudem otravovať. Dnešok som si parádne užil, ešte raz prepáč za ten incident s fotografom, ale som rád, že aspoň vieš kto som. Dúfam, že to medzi nami nič nezmení. Tak ja idem ahoj Sophia.“ posledný krát sa usmial, pevne ma objal a odišiel.
„Ách..“ vzdychla som si a vybehla do bytu. Musím urobiť poriadok a pripraviť sa na Nicol. Isto bude celá bez seba, keď jej poviem čo som dnes robila.


2 komentáre:

  1. milé :) mne sa to faaaakt paci citat a po precitani nemam ziadne nutkanie rozbijat si hlavu u ntbook...co u mna vyvoláva divné pocity...:D aa chce sa mi usmievaať a dakujem ze mi zlepsujes dni ako su prave dnes- leje a ja musim ist do skoly a kysnut tam do 5...Wewus

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to sa vážne teším :) Wewa :) ak toto čítaš, čo síce neviem :) mali by sme sa skontaktovať :D teda ak chceš daj lajk na našu fanpage stránku na FB adresu máš na blogu hore v pravo :) budem rada :)

      Odstrániť