piatok 26. októbra 2012

..always and forever.. by *K

..absolútne obyčajné dievča, ničím výnimočné sedí doma na posteli, naučená všetko, ale nudí sa..Pýta sa sama seba Mám? Nemám? následne sa postaví, vezme najbližší čistý zošit a na papier spisuje svoje sny, predstavivosť, túžby..všetko sa točí okolo jednej skupiny a brčkavého chalana v nej, ktorý ani nevie, že existuje, ale aj napriek tomu, je mu oddaná a vo všetkom ich podporuje..
..pod jej prstami a perom v nich ostávajú na papieri značky písmen, ktoré ukazujú jej predstavivosť..pokračuje až dlho do noci a do ríše snov upadá so spokojným úsmevom na perách pričom myslí na to, že zajtra bude pokračovať..v škole nerozmýšľa nad ničím iným len nad tým a keď príde domov kašle na učenie a píše ďalej znova do noci..takto sa to opakuje aj v ďaľších dňoch a zabúda na všetky svoje trápenia..zlosť na nich si vybíja pocitmi na papieri a je spokojnešia, vyrovnanejšia..
..o pár dní to nevydrží a zdôverí sa s tým svojej najlepšej kamarátke, ktorá síce curly boya nenávidí, ale presvedčí ju, aby jej to ukázala..je unesená tým všetkým čo sa črtalo na papieri a tak ju presviedča, aby si spoločne založili blog a tam to dávala..najprv nesúhlasí..nechce ukazovať svoje skryté túžby a samú seba iným no nakoniec sa nechá prehovoriť a tak spoločne založia blog..jej najlepšiu kamarátku to po chvíli prestáva baviť no ju práve naopak..ženie ju to vpred..o pár dní propagovania sa na blogu ukazujú prvé komentáre..zhliadnutia vo vysokých výškach a ona je len zmätená..Čo také som spravila? Čo je na tom také dobré? po pár dňoch sa zhliadnutia ocitajú v ešte väčších výškach a ona je mimo..je šťastná..
..postupom času si nachádza tie najlepšie kamarátky aké môže..konečne sa cíti, že niekam patrí..že je medzi niekym vítaná a žiadaná..že ju niekto má rád..
..síce len virtuálne, ale zbožňuje ich..teší ju každý a jeden komentár..číta knihy, aby sa zdokonaľovala..pozorne počúva na hodinách slovenčiny a spolu s angličtinou sa stáva jej obľúbeným predmetom..nemôže sa dočkať kým príde domov, naučí sa a znova sa pohrúži do písania..
..nakoniec získa ďaľšiu spoluadminku, ktorá je tým najlepším pašom pod slnkom..ktorá jej dodala sebaúctu a ešte väčšiu chuť do písania..spolu si zakladajú nový blog a keď sa po 4 mesiacoch od založenia nového blogu pozerá na návštevnosť neverí svojim očiam.. v pravom hornom rohu sa črtá prekrásna päťčíselná číslica - 55,461 - vôbec nechápe ako je to možné..
..pár dní pred písaním píspevku dostane chválu od jednej čitateľky, ktorá ju tak dojme až večer zmáča svoj vankúš slzami..nie slzami smútku, ale slzami radosti..slzami z toho, že čas, ktorý obetuje svojim čitateľkám nevychádza na zmar..že energia, ktorú míňa nieje len pre vzduch, ale pre najdokonalejšie dievčatá na svete..
..komu ešte nebliklo toto je článok o mne a o Vás..o mojej ceste až sem..o vďačnosti, ktorú prežívam..
..je mi síce ľúto, že pri poslednej kapitolke DTL chýbajú komentáre a neprídám ju dokým ich tam nebude 10+, ale aj tak chcem, aby ste vedeli, že Vás neskutočne zbožňujem a ďakujem Vám za to, že ste..
..ďakujem Vám za všetko čo ste pre mňa urobili a robíte..písania sa nevzdám ani keby neviem čo z oblohy padalo..aj keby to nečítal nikto..proste stále sa v mojej hlave bude odohrávať nejaký príbeh..
..ďakujem hlavne chalanom, pretože bez nich by som nezačala písať a neobjavila by som niečo, čo ku mne patrí..
..ešte raz..jedno veľké ĎAKUJEM pre Vás a prosím nezabudnite, že je tu stále niekto kto Vás má rád..toď ja a Janii!
..ľúbime Vás neskutočne a veríme, že nám ostanete verní a budeme mať len dobré odozvy..
..ak by ste mali nejaké výhrady, alebo kritiku kľudne ju napíšte..popasujeme sa s tým a zmeníme čo sa dá :)



..I just want to say that I love u..
*K

13 komentárov:

  1. Boha! do revu my je steba! ľubim čéé Pašo < ;)*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zlatko neplač..nemáš prečo..ja ťa tiež ľúbim :* <;)*

      Odstrániť
  2. Wau Klaudi..:) To je ako z nejakého filmu či nejakej knížky..Prekrkásně napísané..Tiež som sa málem rozrevala..:') Forever with you ;)*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toto ti môžem 100% zaručiť, že je realita..pretože toto je moja realita..a neplač prosím..nepristane ti to..ďakujem za všetko :)*

      Odstrániť
  3. Zase tu řvu, je to možný? :)
    Děkuju té myšlence, která se ti vloudila do paměti a tys začala psát. Byla to ta nejlepší věc, co se mohla stát!
    Díky tomu jsem se zamilovala do všech těch krásných povídek, co píšeš.. a hlavně jsem poznala Tebe, za což děkuju každý den! :*
    Nezapomeň.. vždycky budu číst tvoje úžasný příběy, vždycky ti se vším pomůžu a poradím. Vždycky tu budu pro tebe! ♥
    We are twins forever :*
    Love u as I can ♥*
    Your only twin Nickie ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zas tu plačem z teba! Je to možné?! :)
      Aj ja jej ďakujem..neskutočne..!
      Bože Nickie milujem tvoje komentáre!
      Nezabudnem nikdy! nedá sa zabudnúť na teba! NIKDY!
      Budem tu pre teba tiež!!
      FOREVER!!
      I love u more! :*
      Yur only twin Claudie..

      Odstrániť
  4. krásne,ty si neuveritelná,nrskutočné ako dokážeš takto vyjadriť svoje pocity a to nehovorím o tom ,že sa s nimi zdôveruješ na tomto blogu :) si neskutočne talentovaná ! :)) ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. však si robíš srandu? ja, že som neuveriteľná? to VY ste tu neuveriteľné..vkuse ma posúvate vpred rovnako ako aj chalani z 1D..proste..ďakujem Vám..podľa mňa si Vás nezaslúžim..ďakujem..neskutočne ďakujem..:')

      Odstrániť
  5. joj.. plačem.. neviem, či susedia neprídu sem, pretože tak plačem.. my ti Ďakujeme za to, že si, a obdivujeme ťa za to, že miesto iným veciam sa venuješ nám.. Ďakujem..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lauri neplač prosím..susedia nemusia prísť :) keď dojdem ja tak budeš ticho..:) Ďakujem ti krásne :)

      Odstrániť
    2. Nemáš začo ďakovať.. a.. dojdi :) budeme spolu plakať nad všetkými príbehmy.. a budeme sa tešiť.. a naozaj nemáš začo ! To my by sme ti mali Ďakovať :)

      Odstrániť