štvrtok 18. októbra 2012

God's wings 10th

máme tu jubilejnú časť :) venujem ju mojej Monike :* zlatooo, drž sa v škole :) na tom účte :D chcem ešte pripomenúť moju jednodielovku so Zaynom (link TU/1 a TU/2) kto ešte nečítal a samozrejme našu FanPage stránku na FB (link tu)...Janii :*

Emma

„Emma...“ len vydýchol a prstami pravej ruky ma chytil za líce. Akoby to už bola samozrejmosť, hlavu som si položila do jeho dlane a privrela oči. Cítila som, že jeho tvár bola len pár milimetrov od mojej. Zrazu ma však premkol strach. Rýchlo som oči opäť otvorila.

„Harry j-ja..“ rukami som sa zaprela o jeho hruď a pomaly ho odtlačila o pár centimetrov ďalej. „Musím ísť.“ povedala som roztraseným hlasom a snažila sa vystúpiť.
Emms :)
 „Emma, počkaj.“ cítila som ako ma chytil za ruku. „Dúfam, že...“
„Všetko je v poriadku.“ usmiala som sa a rýchlo vystúpila. Ani som sa s ním nerozlúčila, len som rýchlym krokom 'utekala' naspäť do školy. Na sekundu som sa pristihla ako bežím, akoby som utekala pred svojou minulosťou alebo zlým rozhodnutím. Naozaj bolo zlé? Čo ak by sa bozkom naše priateľstvo rozpadlo? Môžem vlastne ja ľúbiť niekoho okrem Boha? Som schopná lásky k nejakému chlapcovi?

„Emma, si v poriadku?“ pýtala sa ma Michelle, keď som sa zadýchaná vrútila do izby.
„Hej len...“ smutne som si sadla na posteľ.
„Tak tento pohľad ešte nepoznám. Je to niečo nové, takže typujem niečo s chlapcom. V tom prípade..čo ti ten kok..ehm, debil Harrold spravil? Ak ti ublížil, prisahám, že nájdem tú jeho sexi riť a tak ju nakopem, že si týždeň bude hľadať tie zelené okále.“ rozčertila sa Michelle. Viem, že keby som to nebola ja, použila by isto tvrdšie slová, veď už vlastne aj chcela.
„Nie Michelle nič sa nestalo, ja len..ani sama neviem, vieš...“ začala som jej hovoriť priebeh nášho spoločného poobedie. Samozrejme koniec som opísala najlepšie.

Harry

„Si idiot Harry, idiot!“ nadával som si a ľavou rukou buchol po volante. Rádio mi hralo na plné pecky, ale vôbec som ho nevnímal. Pred očami, v mysli, proste všade som videl Emmu a ten jej výraz, keď som ju chcel pobozkať. Chcela to? Jasné, že nie! Keby hej, isto by sa neodtiahla. Do riti! V takomto duchu som prežil celú cestu domov. Tak ma však čakalo 'prekvapenie'. Bez najmenšieho tušenia čo sa v dome deje som otvoril dvere.

„Pozoooooor.“ rýchlo som sa uhol, pretože len sekunda ma delila od toho, aby mi na vlasoch skončil akýsi koláč.
„Čo sa to tu dopekla deje?!“ zhúkol som na celý dom.
„Nevystrájaj. Len sa hráme.“ pribehol ku mne Louis a ťapol ma po zadku.
„Nieeeeeee.“ do predsiene vošiel Niall a keď videl na zemi rozpučený koláč bolo mu do plaču. Mne tiež, ale z nich.
„Takže hráte, hej?“ opýtal som sa so zdvihnutým obočím Louisa. Niall nevyzeral, že by sa extra zabával.
„No dobre. Tak my sa hráme a Niall...veď ho poznáš.“ zasmial sa a zraz v predsieni sa rozrástol o ďalšieho člena. Zrazu sa v miestnosti zjavil aj Zayn s obrovským rehotom. Zvalil sa na Louisa a začali sa 'biť', ale dlho im to nevydržalo. Náhle ich však nebolo a počul som už len rehot z kuchyne a mohol som len hádať čo tam Zayn s Louisom robia. Isto sa chcú zase 'zahrať' s Niallerom, ktorý bude celý bez seba.
dvaja retardi :D
 „Ahoj.“ vtrepal sa mi do izby Liam, práve vtedy keď som sa zvalil na posteľ.
„Hmm.“ nemal som náladu s niekým sa rozprávať.
„Nebudem sa ťa pýtať, čo sa stalo, aj tak mi to nepovieš a budem mať zase prednášku o tom, že Daddy mám byť len v prípade núdze.“ vydýchol som si. Teraz by som aj tak nevedel čo mu mám povedať. Chcel by vedieť čo cítim, ale to naozaj neviem. Hazza, čo sa to s tebou deje? „Chcem ti len povedať, že chalani sa doma, ako vidíš strašne nudia, tak sme sa aj s Niallerom dohodli, že by sme šli večer do klubu. Viem, je iba utorok, ale nejaký bar bude isto otvorený a možno..možno prídeš na iné myšlienky.“ dokončil svoj monológ.
„Dobre, ja..dobre, oblečiem sa.“ možno naozaj prídem na iné myšlienky alebo si tie staré aspoň zoradím.

„Odchádzame.“ vbehol mi do izby Niall s keksíkom v ruke.
„Dúfam, že si do baru neberieš ešte aj vlastné pitie?“ zdvihol som obočie a do vrecka si vložil peňaženku, v ktorej nechýbala ochrana. Každý večierok sa môže zvrtnúť a predsa, som Harry Styles.
„Haha.“ zasmial sa ironicky a odhryzol si z čokoládovej tyčinky. „Makaj Styles, Louis je už nabudený a ako ho poznám, isto v aute už tancuje.“
„Ako ho JA poznám, je naštvaný, že ešte nie som s ním.“ musel som sa zasmiať nad spomienkami, ktoré s Louisom máme. A že ich je! Hlavne také, ktoré nie sú vhodné pre maloletých.
„To je jedno, len už poď!“ dojedol keksík a obal hodil do môjho smetného koša. Spoločne sme opustili moju izbu a prešli do garáže, kde už v aute sedel Liam na sedadle spolujazdca a vzadu sa rehotal Louis so Zaynom.

„Ešte ich to neprešlo?“ opýtal som sa Nialla, ale ten len pokrútil hlavou. Asi nie.
„Že ste aj došli.“ zamrnčal Louis. „Chcel by som byť v tom bare ešte kým som mladý.“ smial sa. Ja s Niallom sme nastúpili a auto sa pohlo.
„Len, aby si to dnes neprehnal Honey. Akože mne to bude jedno, vieš, že ťa zbožňujem aj opitého, ale poznáš El a tie jej zásady.“ pripomenul som mu fakt, že má frajerku.
„Môžete si to vy dvaja nechaj na potom? Dnes sa chcem zabaviť a nie počúvať tie vaše zamilované kecy.“ hromžil Niall, a tak sme radšej všetci stíchli. Časť mojej mysle však stále myslel na Emmu akokoľvek som sa snažil, aby to tak nebolo. Prikázal som si však úplne nemyslieť, a radšej sa plne sústredil na dnešný večer.

„Ahojte!“ zdravil nás Andy, ktorý už bol mierne 'spoločensky unavený'.
„Čauko braček.“ potriasol som mu pravicou a jemne ho objal. Takto sa zvítal aj s ostatnými chalanmi, samozrejme s Liamom sa objali poriadne, predsa sú len omnoho lepší priatelia.
„Počul som, že si už v pohode.“ hučal do mňa Andy v jednom z boxov.
„Dá sa to.“ pousmial som sa. Myšlienka na Savannah ešte bolela, ale už to bolo omnoho lepšie. Teraz ma trápilo iné dievča...
„Dievčatá prišli aj odišli, ale chľast..“ ani neviem z kade, zrazu mal v ruke fľašu zlatej Tequily. „Ten vyrieši všetko.“ zasmial sa a rovno nám aj nalial. Takto sa to ťahalo celú noc. Mal som v sebe viac než dosť a celý svet sa akosi točil. Len periférne som videl ako sa ostatní zabávajú na parkete a že Liam sa snaží s Andym o niečom porozprávať. Žiaľ, asi sa mu to nepodarí, pretože Andy bol naliaty ešte viac ako ja. Podujal som sa teda 'skontrolovať' tanečný parket a pomôcť trošku Niallovi rozprúdiť atmosféru. V tancovaní som bol 'macher'. Moje nenapodobniteľné pohyby plecom boli legendárne.
tanečník roka :D
Vplával som medzi ostatných tanečníkov a začal to tam riadne 'rozbíjať'. Zayn sa na mne smial, Louis tam predvádzal podobné prvky ako ja a Nialla som nevidel. Pocítil som ako sa náhle počet ľudí tancujúcich okolo mňa aspoň zdvojnásobil, ale keďže som bol viac-menej mimo, nerozmýšľal som a tobôž mi nenapadlo možno odísť.

„Ahoj.“ pošepkal mi zrazu niekto do ucha. Nebol som schopný rozoznávať hlasy. Myslel som si, že je to Louis, a že len trošku stenšil hlas, aby ma prekvapil. S úsmevom som sa otočil, ale moje nádeje vypršali hneď s prvým pohľadom na osobu stojacu za mnou. Nebol to Louis. Nebol to môj najlepší kamarát, ale nejaké dievča. Nebol to však niekto, koho by som poznal. Bola úplne cudzia a videl som ju prvýkrát v živote. Nič som nevravel, len som sa tackal a snažil sa znovu dostať do víru tanca. Ona mala však asi iné plány. Pritiahla si ma k sebe a asi si zaumienila, že budeme tancovať telo na telo. V mojom stave bolo veľmi jednoduché donútiť ma k niečomu. Bol by som si schopný aj ostrihať vlasy a ešte by som sa smial. S úškrnom som sa na ňu teda nalepil a snažil sa tancovať čo najlepšie.

Neprešla ani minúta a už som cítil ako mi saje pokožku na krku. Darmo som si nahováral, som chlap a ešte k tomu Harry Styles, je o mne dosť známe, že mávam časté pletky s dievčatami, ehm poprípade ženami. Nemal som ani šajnu, koľko mohla mať táto blondínka rokov, ale v tej chvíli mi to bolo skutočne jedno. Jej bozky na mojom krku boli také dobré, že som jej hlavu musel nadvihnúť a sám sa prisať na jej pery. Očakávania však neboli naplnené. Nevravím, že sa bozkávala zle, ale..no dobre, bozkávala sa otrasne. Ona ma vlastne nebozkávala, ale obhrýzala a sala zároveň. Možno si myslela, že som na tvrdšie 'móresy', ale je rozdiel bozkávať sa vášnivo a s túžbou ako obžúvať kus pokožky. A pri nej to bol ten druhý spôsob. Chcel som sa odtiahnuť, ale ona ma pevne držala za kučery a povedzme si rovno, predsa len, je to dievča a v mojom stave som jej aj to bozkávanie odpustil.

„Poďme niekam inam.“ zašepkala mi a jemne mi zahrala do ušného laloka.
„Hmm.“ nebol som spôsobilý na vyslovovanie slov. Pocítil som len ako ma niekam ťahá. Pomaly som prepletal nohami a snažil sa nespadnúť. Vôbec som nevnímal kde sú chalani, alebo či sú vôbec ešte v klube. Vždy sa držíme pravidla 'Prišli sme spolu, domov nech príde každý ako chce!' a zatiaľ sa nám to aj darilo. Zväčša som to bol ja, kto prišiel buď nadránom alebo ma našli v izbe s nejakým dievčaťom. Sladké časy...
„Pôjdeme ku mne.“ vravela mi pomedzi jej svojské 'francuzáky', kým sme čakali na ulici. Asi na taxík alebo..neviem.
„K-kto si?“ vysypal som zo seba s veľkou nechuťou.
„Kľudne ma volaj Baby, moje meno nie je až také podstatné.“ povedala s úsmevom.
„Dobre Baby, som H-Harry.“ poriadne ma motalo, ale ešte som stál na nohách. O pár sekúnd sa k nám z rohu vyrútil taxík, do ktorého ma Baby doslova vtiahla. Celú cestu ma bozkával, nadvihovala lem trička, ale ja som akosi nemal chuť. Teda chuť by tu bola, ale nie s ňou. Žiaľ môj 'kamarát' mal asi iné plány na dnešnú noc, očividne si ju chcel užiť, takže keď sa 'narovnal na pozdrav', Baby hneď vedela, že odvádza dobrú prácu. Ešte viac ju to posmelilo, čo u mňa vyvolalo opačný účinok.

O pár minút už otvárala dvere na akomsi byte a ťahala ma dnu. Doslova zo mňa strhla všetky veci a sotila ma na gauč. Priľahla ma, začala ma vyzliekať a všade možne bozkávať.
„S-som smädný.“ vyrušil som ju.
„Ach..no dobre, počkaj.“ postavila sa a sklamane odišla asi do kuchyne. Snažil som sa posadiť a napraviť si oblečenie, ktoré mi ešte zostalo. Boli to však len rozopnuté nohavice a jedna ponožka. Z vrecka som chcel vytiahnuť peňaženku, predsa, ak to dôjde až tam, chcel som byť opatrný, ale vošiel som do zlého vrecka. Namiesto peňaženky som vytiahol mobil. Chcel som sa teda aspoň pozrieť koľko je hodín. Na display-i mi však svietila prijatá správa. Odosielateľom bola Emma.

„I dont wanna to change anything! I dont want to lose u! E xx“

Prečítal som si ju ešte asi trikrát, keďže pri každom prečítaní mi dávala iný význam. Keď som si však bol už 1OO% istý, že som si ju prečítal dobre, rozhodol som sa, že ak by sa TU dnes niečo stalo, bola by to chyba. Ťarbavo som sa postavil a snažil sa získať rovnováhu.
„Kam si sa vybral?“ podišla ku mne Baby s pohárom vody v ruke.
„D-dom...spať.“ vyrapotal som.
„O tom pochybujem. Nemôžeš ma tu teraz nechať...takú samú.“ klipkala dlhými umelými mihalnicami, pohár položila na malý sklenený stolík a kráčala ku mne.
„Idem domov!“ povedal som rozhodne a snažil sa ju obísť. Ona však bola šikovnejšia a istotne aj menej opitá a opäť sa jej podarilo stiahnuť ma na gauč.
„Vraví sa, že v posteli si drak. Vari si sa zľakol? Hmm? Neboj sa...budem jemná.“ jazykom si oblizla hornú peru a znovu sa zohla, že ma pobozká. Ja som ju však silno odtlačil, aj keď vtedy  to asi až také silné nebolo, a či chcela alebo nie, vybral som sa na odchod.
„Si slaboch Styles! To si taký úbohý, že sa nevieš so mnou ani vyspať?“ kričala, keď som stál pri dverách.
„Nie som úbohý, len sa nevyspím s dievčaťom, ktoré sa nevie ani len dobre bozkávať.“ povedal som výsmešným tónom a pomalými krokmi opustil jej byt. Ešte pomalšie a hlavne s občasnými pádmi som vyšiel z bytovky a zamieril si to k ceste s cieľom odchytiť si nejaký odvoz domov. Po asi 10 minútach som konečne zbadal taxík. Dovtedy som aj stihol trochu vytriezvieť, aj keď, iba trochu. Šofér zastal tesne pri mne, takže som rýchlo nastúpil.
„Kam to bude?“ priateľsky sa opýtal.
„Chcem ísť domov!“ zaplakal som.
„To je pekné, ale kde to je?“ vo vrecku na rifliach som tentoraz správne nahmatal peňaženku, vytiahol ju a podal mu identifikačnú kartu, na ktorej mám adresu 'Hlavného stanu'. Pamätám si len to, ako so mu ju podal a potom už nič. Zaspal s..zzz.

teším sa, že som ju dala skôr, či aj nová bude tak skôr neviem :D ale budem sa snažiť, táákže 11+ komentov :*

20 komentárov:

  1. úúúúžasnéééé :OOO nádherné :) prekrásne :) ja nemám slov :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja sa tu smejem ako neviem čo :DDD PS: Very perfect and beautiful :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to vážne je venovaná mne? :) ďakujeeeem :) vieš ako si ma potešila? :) no na účte :D došla som na prvú hodinu dala nám robiť súvahu no koniec už som nechápala o čom točí :D ... btw táto časť bola super :) polovicu času som sa rehotala na tých hláškach a na tej "hre" s Niallom :D a Larry bol tiež super ♥ a ako prišli do baru a Andy zahlási: „Dievčatá prišli aj odišli, ale chľast..“ :D :D :D to bola iná životná múdrosť :D a tá Baby...no ešteže sa s ňou Hazza nevyspal :) už som tomu pomaly prestávala veriť :D , už sa nemôžem dočkať pokračovania :) a držím palce v škole aj s písaním a samozrejme so všetkým ostatným tiež ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. moja, jasné, že tebe :D a komu inému :D no tak súvaha :D ehm, to len taký začiatok :D neboj dostaneš sa do toho, len na účte je najhoršie to, že ak ti ujde jedno učivo si v zadku, lebo sa nepohneš :D vravím z vlastnej skúsenosti, dnes som si tiež 5 opravovala :D a to som dobrá žiačka :D chválabohu som dala na 1 :) :) juchúú :D a časť? aj mne sa dobre písala :) užívala som si to, ako by som tam bola s nimi :D no tak Andy :D vyriešil všetko :D čo sa bude :D mne sa páči ten Hazzov tanec plecom :D bude narcis, ale páči sa mi aj fotka, ktorú som tam dala :D a že som ju aj dlho hľadala! :D no tak Baby ehm :D štetka :D ale Hazza nepodľahol :D..ďakujem zlato :*

      Odstrániť
  4. vuhuuu !! :) peckovaaa !!! ;)))) :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. 'kamarát' 'narovnal na pozdrav' :D :D :D no comment :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Heeej inak moc poprdeli časť :) BIG like :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super to je :) Naozaj, bola by som rada, keby si pridala Ďaľšiu časť :):)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ták a máš 11. koment :D Prosím daj, som nenásytná :) neviem sa toho nabažiť :D je to naozaj super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No je to super, už aby bola Ďaľšia časť :D

    OdpovedaťOdstrániť