utorok 23. októbra 2012

God's wings 11th

venujem Laure, ktorá náš blog veľmi podporuje :) dúfam, že sa vám časť bude páčiť :)..Janii



Harry

„Ouch.“ zavzdychal som, keď som sa prebudil. Slnko mi svietilo priamo do tváre, takže už muselo byť dosť  hodín. Bol som taký slabý, že sa mi nechcelo ani ten paplón zodvihnúť a prikryť si ním oči. Musel som sa však poškriabať na bruchu, a to som veru nemohol ignorovať. Rukou som skĺzol pod prikrývkou nižšie a zistil, že nie som nahý, čo je dosť čudné, keďže vždy spávam výlučne nahý.

„Čo sa to dop..nieee.“ zaplakal som, pretože sa mi všetko začalo vracať. Ako mi Emma nedovolila pobozkať ju, ako sa chalani rozhodli v utorok sa opiť. Ako sme šli do baru a Andy ma opil, ako som tancoval s istým...Baby a potom..nie, nie, nie! Vyspal som sa s ňou? Stalo sa niečo? Nie! Styles, dúfam, že..peňaženka. Moja myseľ pracovala napodiv rýchlo. Spojil som všetky sily a bleskurýchlo vyskočil z postele.
„Nohavice! Kde sú?“ pýtal som sa, aj keď som bol v izbe sám. „Ahaa.“ zbadal som ich zhužvané na kresle. Rýchlo som k nim prehupsol a nahmatal peňaženku. V prednom vrecku som našiel mobil, ktorý som hodil na posteľ, v ďalšom vrecku boli nejaké drobné, čo je dosť čudné, keďže ja mince veľmi neobľubujem. Peňaženka bola v zadnom vrecku, poriadne zapadnutá, ale s mojimi dlhými prstami som ju šikovne vytiahol.
„Prosím, nech je tam.“ do neba som vysielal všakovaké modlitby a dúfal, že sa aj splnia. Peňaženku som prehrabal celú, skr-naskrz, ale čo som potreboval som nenašiel. Takže som sa s ňou včera v noci..nie, nie, to isto nemôže byť pravda. Nie som až taký hlúpy, hlavne teraz keď...Problém bol, že som nevedel čo je pravda a čo nie. Včerajšok som si pamätal len matne, vlastne od opustenia klubu sú to už iba nejaké útržky, z ktorých len ťažko poskladám skutočnosť. Najhoršie však na tom bolo to, že nikto  z chalanov so mnou nebol, takže mi ani oni nemôžu povedať čo sa stalo alebo nestalo. V tejto chvíli by som si viac želal, aby sa to nestalo. Býval som taký, ale teraz, keď..preboha Emma! 

Rýchlo som sa hodil po mobil. Niečo sa mi zdalo, ale chcel som si byť istý. Nahliadol som do priečinka prijatej pošty, a keď som zbadal sms od nej z neskorej nočnej hodine, vedel som, že sa mi to nezdalo. Problémom však stále ostával fakt, že som presne nevedel čo všetko sa s tým dievčaťom stalo. Bol som si istý, že keby som sa s ňou vyspal použili by sme ochranu, a myslím, že tú moju. A keďže tá moja nie je na svojom mieste, čiže v peňaženke, mám zlé tušenie, že sa niečo stalo. Mrzelo by ma to, asi najviac ako ma niečo niekedy mrzelo. Nemohol by som sa na Emmu pozrieť rovnako..aj keď spolu nechodíme, bral by som to ako za podvod, čo ja..viem, aké je to byť podvedený a nikdy nechcem nikoho dostať do takejto situácie. Naozaj nie!

„Aha, ktože nám to vstal?“ privítal ma Louis v kuchyni. „Dobré ránko slniečko.“ poslal mi vzdušnú pusu, ale mne do spevu veru nebolo.
„Hmm.“ len som zamrnčal a sadol si k nim za stôl.
„Vari sa niečo stalo? Okrem toho, čo si predviedol včera v noci?“ pokračoval Louis. Počkať...
„Č-čo som spravil v noci? Vrav!“ vyzval som ho.
„Takže okno, hej?“ zasmial sa Niall a vystrel ruku k Tommovi. Ten mu dal do ruky nejaký keksík, ktorý Nialler následne otvoril a začal jesť.
„Počkať..uniklo mi tu niečo?“ dosť, že som mal okno a pamätám si tak akurát hov..proste veľa nie, oni si ešte robia zo mňa srandu?
„Louis sa so mnou stavil, že si isto budeš pamätať čo si včera dorábal, ja som bol však proti. Ďakujem Harry, ty nikdy nesklameš.“ zasmial sa a ďalej pokojne jedol, aj keď mne šli nervy puknúť.
„Tak poviete mi už do čerta čo som robil? Alebo vás treba prosiť?“ zúfal som.
„Ak by to nebola taká sranda, tak by si aj prosil.“ zasmial sa Louis. Ja som na neho hodil len 'vraždiaci' pohľad, a tak radšej začal sám, od seba. „V noci, čo ja viem, mohlo byť niečo po polnoci, chcem ešte vyzdvihnúť, že my sme už boli všetci doma.“ zazubil sa. „Nám pred domom trúbilo nejaké auto. Trúbilo asi 1O minút v kuse, tak som sa teda zodvihol z postele a pobral sa skontrolovať to, keďže tuto Daddy 'pílil drevo'.“ zasmial sa a pozrel na Liama, ktorý si len vzdychol a pokrútil hlavou.

„Louis! Ja nechcem počuť vaše drevorúbačské príhody!“ napomenul som ho.
„Hej, veď vydrž dostávam sa k tomu.“
„Mali sme ho nechať na ulici.“ zasmial sa Niall. Po ňom som tiež hodil jeden 'hrejivý' pohľad a ďalej sa sústredil na Tomma.
„Bol to taxík, v ktorom si sedel. Keďže už z okna bolo vidieť tie tvoje kučery, keďže si bol hlavou prilepený na okno, išiel som po teba. Harry, poviem ti, už som ťa videl kadejako zrychtovaného z akcie, ale včerajšok..veď si mal na sebe len nohavice a ponožku!“ celá miestnosť sa začala ozývať hurónskym smiechom, pričom Niall, ten sa do toho oprel najviac.
Liam :D :D

„Ale ako to? Veď som predsa...aha.“ docvaklo mi to. Bol som asi taký ožratý, že som sa neunúval ani len obliec? Takže predsa len som sa s ňou vyspal? Nie!
„Pomaly som ťa ťahal z auta, samozrejme drobné od šoféra si si ešte stihol vypýtať.“ tak to boli tie drobné v prednom vrecku. „Zakvačil si sa na mňa a takto, v spoločnom objatí, pričom ty skôr nahý ako oblečený sme sa dotrepali dnu. Tam mi s tebou pomohli ostatní chalani. Mysleli sme si, že si k. o., že ľahneš do postele a pokoj, ale ty si bol asi dosť nabudený. Stále si kecal o nejakej Baby a niečo aj o Emme. Stále si mi vysvetľoval, že chľast nevyrieši vždy všetko, no proste...trepal si 2 na 3 a ešte aj na 4, ale potom si sa nejako rozrečnil.“ Louis na mňa žmurkol a ja som čakal to najhoršie. Žeby som mu vykecal všetko? No, nečudoval by som sa.
„A?“ prežrel som.
„Začal si mi vyznávať lásku. Ako, na to som už aj zvyknutý, ale včera..no poviem ti Harry, bol si riadne perverzný. Rukou si nahmatal zadné vrecko, vytiahol si peňaženku a hodil si po mne kondóm, so slovami, že ma čakáš vo svojej izbe. Ešte si niečo bľabotal, ale to sme sa už všetci smiali a nedávali sme pozor. Potom si sa nejako odtrepal do izby, kde si zachrápal ako batoľa a toť vsô!“
„Takže ja som..ja som sa s ňou...ááá...ďakujem, ďakujem, ďakujem.“ zodvihol som sa zo stoličky, Tommovi vlepil na líce jednu sladkú pusu a bežal do izby za mobilom. Teraz, keď viem, že sa nič nestalo, teda je to už takmer isté, ale nie je nič čo by tomu dokazovalo, môžem bez nejakých výčitiek zavolať Emme, tešil som sa.

Vytočil som jej číslo a čakal na jej príjemný hlas. Vytáčanie náhle prestalo, takže som bol rád, že to zodvihla.
„Ahoj t..píp, píp..“ ona mi to zrušila? Nechce so mnou hovoriť? Čo som urobil?

„What did I do? Did I something wrong? Did I hurt u? xx H.“

Napísal som jej rýchlu správu a čakal na odpoveď. Nedočkavo som mobil doslova zvieral v pravej ruke a odpočítaval sekundy. Bol som si sám sebe smiešny. Jedno dievča dokáže tak poblázniť. Vlastne ani neviem či sa jej páčim. Je iná ako ostatné, a tým iná, myslím naozaj iná. Má iný charakter, vo všetkom vidím len Boha a nemyslím si, že by to chcela zmeniť. Možno som sa aj ja zbláznil. Už neviem čo od radosti robiť, tak som sa zameral na prvé dievča, ktoré sa okolo mňa obkrútilo. Nie! Ak by to totiž bola pravda, v noci by som sa s tou Baby isto vyspal, takže, to nie je pravda! Emma je iná a viem to. Pri nej sa cítim sám sebou a nie len tak akože, ale naozaj. Verím jej a viem, že jej môžem povedať všetko. Toto som pri žiadnej inej necítil, vlastne..nemám žiadneho človeka, ktorému by som takto dôveroval. Dobre, okrem Liama, ale ten sa neráta, je to brat a tí vedia o sebe všetko. Mobil však konečne zazvonil.

„Calm down! :D I have a lesson, can't pick up u, call u later. xx E“

Tešil som sa, ale zároveň spriadal nejaké plány ako zistiť ako je to medzi nami. Možno si poviete, veď sa predsa poznáte len pár dní, možno dokopy len pár hodín, ale ja nemám na čo čakať. Vlastne načo by to bolo dobré? Žijem výlučne prítomnosťou a a teraz chcem byť s Emmou.

„Všetko v poriadku?“ pýtal sa ma Liam, keď som umýval riad, samozrejme som aj uvaril, aj si riadim. Ach..
Harry :/
 „Hej..teda, už bolo aj lepšie.“ priznal som sa.
„Ja viem, že Daddy mám byť len..“
„Liam.“ prerušil som ho. „Súvisí to s Emmou. Viem, že som vravel, že sme iba priatelia..my vlastne sme, ale ja..cítim, že z mojej strany je to viac. Vždy som si však bol istý čo ku mne dievča cíti, vlastne väčšinou..veď to poznáš, sme žiadaní, ale pri Emme..nikdy neviem čo si myslí, čo cíti. Je taká tajuplná a to...to sa mi na nej páči. Nie je ako ostatné.“ pousmial som sa a ďalej čistil pekáč, ktorý by ani umývačka nedala do 'pucu'.
„Pozri.“ Liam sa 'rozbehol'. „Nemôžem ti povedať čo cítiš, viem ti iba poradiť. Je to klišé, ale..ale riaď sa svojím srdcom, pretože to ťa nikdy nesklame.“
„Ale..“ prerušil som ho s trpkou spomienkou na Savannah.
„Viem, čo chceš povedať, ale to bolo iné. Už zabudni a pohni sa ďalej. Emma sa zdá byť dobré dievča. Máš pravdu ak hovoríš, že je iná. Je silnejšia, vyrovnanejšia a hlavne vie, čo je pre ňu hlavné.“ usmial sa a bratsky ma pobúchal po chrbte.
„Chalani, chalani.“ do kuchyne nám zrazu vbehol Zayn. „Hádajte čo? Dnes budú padať hviezdy.“ zaujúkal a hneď bežal preč. Mne však v hlave skrsol plán.

Emma

„To ti nedá pokoj ani cez hodinu?“ smiala sa Michelle, keď sme prechádzali chodbou.
„Nebuď zlá, hej?“ obraňovala som sa.
„Takže...povieš mu to?“ vypytovala sa to už od rána.
„Myslíš to, že neviem čo cítim, a že som si nie istá, či priateľstvo je pre nás dobrá cesta?“ Michelle len prikývla. „Hm..nie.“ zasmiala som sa.
„Ale veď ste kamaráti, nie? A tí si majú hovoriť všetko!“ obrátila sa na moju obľúbenú frázu.
„Možno, ale nie sme dve klebetné baby, kto..“ vo výklade ma vyrušil zvoniaci telefón. Harry..

„Áno?“ ozvala som sa.
„Ahoj, to som ja, Harry.“ vážne?
„Viem, telefón mi ešte slúži.“ zasmiala som sa. „Deje sa niečo?“
„Nie..teda vlastne, na večer už mám prichystaný nejaký program.“ oboznámil ma.
„Dobre, tak sa bav.“ zaželala som mu.
„Nie, ty ma nechápeš.“ zasmial sa. Živo si viem predstaviť tie jeho jamky v lícach. „Aj ty v ňom hráš rolu a dosť veľkú, ale nič viac ti nepoviem. Ozvem sa, keď to budeš najmenej čakať. Ahoj večer.“ ani mi nedovolil niečo povedať zložil. Michelle sa ma pýtala čo chcel, ale ja som len pokrčila ramenami a bežala do učebne.

„Takže, ani len vôbec netušíš kam pôjdete?“ opäť raz tá Michellina zvedavosť.
„Nie, ani len netuším. Vlastne neviem ani to, či vlastne niekam pôjdeme. Vravel, že má nejaký program, ale ktohovie. Možno mi len o desiatej zavolá, popraje dobrú noc a to je všetko.“ nerobila som z toho nejakú vedu. Flegma!
„Ach ty.“ hodila do mňa vankúš. „Ja byť tebou tak.“
„Tak?“ zdvihla som obočie.
„Chodíš s..no dobre kamarátiš sa s najžiadanejším chlapcom na planéte a ty sa vôbec netešíš.“ hučala do mňa.
„Michelle, je to len obyčajný chlapec z mäsa a kostí. Nič výnimočné aj keď...on je možno trochu výnimočný.“ na sekundu som sa pristihla ako o ňom 'snívam'.
„Konečne si si to aj priznala. Už bolo aj načase. A..na.“ hodila po mne jej sveter. „Obleč si ho, vonku je už chladno.“ žmurkla na mňa a ja som ju poslúchla. Nevedela som kedy po mňa Harry príde. Už bolo pomaly 7 a on vedel, že mám vychádzky iba do 8.
Emma :)
 Čas sa prehupsol a bolo už presne 8 hodín a ja som strácala nádej, že by som niekam išla. Vedel, že mám určité pravidlá a aj keď som mu nehovorila o tom, ako nás sestra Margharet načapala, viac krát som mu vravela, že zbytočné problémy nepotrebujem. Mobil sa však náhle rozsvietil.
„Áno?“ s pokojným hlasom som zodvihla.
„Už som tu.“ cítila som, že sa usmieva.
„Kde tu?“ nechápala som.
„No predsa na...

 táákže ostaneme pri 11+ komentov, ok? ja viem, že to zvládnete :)

11 komentárov:

  1. krásne, parádne :*...úžasná časť :)...hlavne to zisťovanie Harryho, že či sa ňou vyspal :D...ale pozeranie hviezd to by som veru prijala :)...krásna :*...čím prv daj ďalšiu ;)..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. OMG! :D :D ci pána zabila si ma Janii..:D pri väčšine časti som sa rehotala ako najatá :D hlavne toto ma zabilo: „Louis! Ja nechcem počuť vaše drevorúbačské príhody!“ napomenul som ho.
    „Hej, veď vydrž dostávam sa k tomu.“
    „Mali sme ho nechať na ulici.“ zasmial sa Niall. Po ňom som tiež hodil jeden 'hrejivý' pohľad a ďalej sa sústredil na Tomma.
    „Bol to taxík, v ktorom si sedel. Keďže už z okna bolo vidieť tie tvoje kučery, keďže si bol hlavou prilepený na okno, išiel som po teba. Harry, poviem ti, už som ťa videl kadejako zrychtovaného z akcie, ale včerajšok..veď si mal na sebe len nohavice a ponožku!“ celá miestnosť sa začala ozývať hurónskym smiechom, pričom Niall, ten sa do toho oprel najviac. .. :D :D :D no proste rehot na plné kolo..tvoje časti sú také dokonalé, že ma dokážu rozrevať aj rozosmiať až mi je zle :D Janii ty si prípad :) čím najskôr chcem ďaľšiu zlatko! :D :)
    Ľúbim ťa pašo môj najkrajší :*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj:)) zlatééé :) šup šup ďalšiu časť .. D:

    OdpovedaťOdstrániť
  4. je to ´úplná bomba ! čakám na ďalšiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ešte teraz sa tu smejem :DDD
    No okej prejdeme k hodnoceniu..Vtipné, a privelmi krásné...MEGA TĚŠING na dalšiu..takže doporučujem si pohnúť!!..:D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zas trošku neskoro, ale v poslednej dobe nič nestíham :) ... no teraz k časti :) bola absolútne dokonalá :) to Harryho prebudenie nemalo chybu :D a potom Louis a Niall v kuchyni :D no Niall vedel ako to s Harrym chodí a že si toho moc pamätať nebude :D ale krásne prišiel v nohaviciach a ponožke :D :D a najviac si ma zabila, keď si napísala, že hodil po Louisovi kondóm :D :D tak všeličo som čakala, ale toto :D ale Lou má proste dokonalý spôsob ako porozpráva príbeh :D tak originálne :D ... a Liam bol, aký zlatý, keď mu tam radil :) Daddy :)a potom ako pozval Emmu von :) no som zvedavá kedy sa vrítia a hlavne ako, keďže tipujem, že do 8 to nestihnú ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ďakujem, je to super, napätie stúpa, prečo to ty vieš tak dobre spracovať ? áách jaj :)* Naozaj je to super časť, emma, je super, tvoje hlášky sú super, všetko je super, no proste úžasné.. a to venovanie :O ♥ To ma dostalo.. ostala som čudesne stáť, čo sa to so mnou deje.. nevedela som, čo mám robiť, Ďakujem s veľkým Ď :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. úžas !!čosi peckové !! :D uplne že geniaaalne ! :D:):)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super to je !! :) :) rýchlo ďalšiu ... :D

    OdpovedaťOdstrániť