streda 10. októbra 2012

One night and dreams come true.. (by *K)


Girls.
Jednodielovka s Haroldom.
Nič viac netreba dodať, iba hope u like and enjoy it. :)
WARNING! 15+ :)



PS: Pozor na slinky.
PSS: Nie som úchyl. Iba s ním. :D



Zobudila som sa na divo vyzváňací mobil na mojom stolíku vedľa mojej hlavy. Otvorila som oči a zhodila som zo seba knižku, z ktorej som sa učila. Ehm učila. Zdvihla som hlavu a vzala som mobil do rúk. Jess.
,,Áno Jess?" ospalo som sa ozvala, ale z druhej strany sa ozval šťastný výkrik.
,,Kate! Kate neuveríš, čo sa mi stalo pred pár sekundami!" vzrušene mi pišťala do telefónu a ja som ho musela odtiahnuť od ucha na 30 cm najmenej.
,,No trepni" zasmiala som sa po chvíľke, keď sa ukľudnila.
,,Stretla som Nialla Horana!" prerývane mi vravela do telefónu.
,,Jasné, rob si zo mňa srandu!" toto mi už smiešne nepripadalo. Určite si robí prdel.
,,Prisahám Kat! Ak neveríš prídem k tebe a ukážem ti darček čo mi dal!" vyťahovala sa a ja som fakt nemala chuť sa s ňou hádať.
,,A čo také ti dal?" opýtala som sa so sarkastickým nádychom po chvíľke.
,,Máme lístky na ich koncert zajtra večer! Bože Kate, ja som taká šťastná!" pišťala mi do telefónu a ja som prestala dýchať. Čo ak to je pravda?Ale nie. Nemôže to byť pravda.
,,Dobre dones to sem. Kým to neuvidím na vlastné oči neuverím!" znudene som sa ozvala a Jess pohasla.
,,Ty sviňa! Ty mi neveríš! Veď ty počkaj ty ma budeš bozkávať! O 5 minút som u teba a ak je to naozaj pravda čo ti vravím mám u teba kávu v Starbuckse!" hodila na mňa požiadavku a ja som sa rozosmiala.
,,Dobre beriem! Btw práve pijem čokoládu" zasmiala som sa a zložila som. Mobil som hodila na kraj postele a vstala som. Ponožy som mala dobre, že nie na druhej strane izby a tak som si ich vytiahla. Obula som si moje UGGs. Dobrá kombinácia. Sveter, šortky a hrubé ponožky. K tomu vlasy v drdole a šlofík pri učení. Zo stolíka som si vzala Starbucks čokoládu a vybrala som sa do kúpeľne, aby som ako tak skontroľovala môj stav. Keď som sa pozrela do zrkadla skoro som sa rozpučila od smiechu. Mierne roztečená a rúž asi po celej tvári. Fuck. Vzala som odličovač a vydrhla som si zvyšky po make-upe.
,,Katiéééééééé máš návštevu!" počula som zdola ako na mňa kričí oco. Jess je nejaká rýchla. Veď pred chvíľou som jej zložila.,
,Ak je to Jess, pošli ju hore prosím ťa!" zakričala som naspäť a už som počula len dupot po schodoch a následné trepnutie mojich dverí. Vyšla som z kúpeľne a pozrela som sa na Jess ako rozcuchane stojí v dverách. Usmiala som sa na ňu, ale ona nastavila ruku, aby ma zastavila a ja som ostala stáť na mieste. Zo zadného vrecka vytiahla nejaké papieriky a ukázala mi ich. Keď som si uvedomila, čo to drží pred mojimi očami vykríkla som radosťou. Síce mám 17 (skoro 18), ale One Direction žeriem najviac!
,,Oh my gooooooooooooooooooooooooooooood!" zvrieskla som na celý dom a ako sväté som zobrala lístky do rúk, pričom sa mi po tvári začali kotúľať slzy radosti. Radosti z toho, že aspoň raz v mojom živote sa na mňa usmialo šťastie a aspoň raz v živote moje oči uvidia naživo Harolda Stylesa.

Obrázkov je trošku viac tak ich pridám takýmto systémom.


,,Jessica kde toľko trčíš?! O hodinu sa to začína!!" kričala som na ňu, keď som sedela v Jessinej izbe na posteli a čakala som, kedy sa už konečne vytrepe z tej izby! Už len hodina ma delila od ..od splnenia môjho sna.
,,Už už idem!" počula som ako kričí, ale nejako nikto nevychádzal. Moje šaty som si stiahla nižšie a opravila som si topánky. Keďže je celkom letná noc a my s Jess sme na lístkoch objavili VIP označenie skoro sme skolabovali a tak som si povedala prečo neohúriť tých piatich dokonalých bohov? Stretnutie s nimi mám isté a tak. Náá . Som šťastná ako blcha.
,,No konečne!" vyšlo zo mňa, keď sa z kúpeľne vynorila Jess v celej svojej nádhere. Nemala som na ňu ani keby som ako chcela. Čierne šaty tesne do polovice stehien. Červené sako aj kabelka. Čierne štekle a červené vlasy natočené do jemných vĺn a prehodené cez plece. Stále som jej závidela jej bujnú a červenú hrivu, ale mňa obdarili len hnedou farbou.
,,Môžme ísť?" ozvala som sa po chvíľke hodnotenia jej outfitu. Jess sa len usmiala, chytila ma za lakeť a ťahala von z ich domu, pričom ma všupla do taxíka.

Outfit Jess
Outfit Kate 



,,Dievčatá najprv mi ukážte vaše lístky až potom Vás pustíme do zákulisia!" povedal jeden hrôzostrašne veľký bodyguard a ja som mu podala naše lístky. Celé spotené a vyspievané sme čakali kým sa nám otvoria dvere do raja. Koncert bol neskutočný a moje srdce ešte viac zatúžilo po Haroldovi. Ak som dnes presne 183-krát neumrela tak potom neviem. Bodyguard sa na nás usmial (?) a otvoril nám dvere do nejakej miestnosti, kde sedeli chalani na gaučoch. Síce až na Zayna, ktorý sa ako vždy očumoval v zrkadle. Všimla som si, ako do seba Niall pučí pizzu a ako sa Liam hrá s nejakou postavičkou. Nevidela som mu presne čo to drží, ale vyzeralo to na Woodyho z Toy Story. Louis mi sedel otočený chrbtom rovnako ako aj šišatá hlava, ktorá ma zaujala najviac a ja som nevedela, čo mám vravieť. Chlapci si nás všimli a milo sa usmiali. Niall odhodil krabicu s pizzou, čo by som od neho nečakala a postavil sa. Rozkošne sa oprášil a usmial sa na Jess, ktorá sa len začervenala.
,,Chalani vstávajte sú to dievčatá z VIP!" ohriakol ich Liam a Harry s Louisom sa otočili. Cez koncert sa mi s Hazzom nepodarilo nadviazať očný kontakt a teraz sa to stalo. Môj zrak sa stretol s tým jeho zeleným a ja som si myslela, že ma trafí. Nevydržala som jeho priamy pohľad a tak som sklonila zrak.
,,Ehm čaute" zasmiala sa Jess a nepatrne zdvihla ruku. Chalani sa rozosmiali a ja som na sebe stále cítila Harryho pohľad.
,,Vitajte!" usmial sa Louis a zdvihol sa, aby nás mohol objať. Jeho objatie bolo také príjemné. Také medvedíkovské a tak pekne voňal. Mhm. El má šťastie. Veľké šťastie. Pustil ma a prešiel ku mne Zayn, ktorý ma tiež objal.Jeho kolínska mi jemne udrela do nosa a mne sa až zahmlilo pred očami. Pustil ma a a jemne sa usmial. Ani si nevedeli predstaviť koľko veľa mi dali ich objatia. Naplnili ma šťastím a poznaním zo života. Pripadala som si akoby mi do hlavy cez nejaký lievik naliali poznanie života a nejaké tie zážitky. Ďaľší ma objal Niall, aby vystriedal Liama k Jess. Milo sa na mňa usmial tým jeho železničkovým úsmevom a ja som sa rozosmiala. Vyzeral ako veľké bezstarostné dieťatko s blonďavou hlavou. Pevne som ho objala a do ucha som mu zašepkala, že je veľkým prínosom pre tento svet a aj pre kapelu. Chcela som mu dokázať, že kapela bez neho by bola o ničom. Niall sa na mňa milo usmial a v oku som zazrela slzičku. Dala som mu pusu na líce a usmiala som sa.
,,Ďakujem" usmial sa a znova ma objal. Pustil ma a ku mne podišiel Harry. Bojazlivo ma hypnotizoval pohľadom a ja som pozerala do zeme. Konečne som sa odvážila a pozrela som sa do jeho zelených očí. Usmial sa na mňa tým jeho odzbrojujúcim úsmevom a mne sa skoro podlomili kolená. Ak by ma nechytil a neobjal tak by som pocítila chlad zeme. Keď sa ma dotkol prebehlo mnou najmenej 500 woltov a ostala som ako obarená. Pevne som sa ho chytila a objala som ho ako ešte nikoho na tomto svete. Jeho dlhými prstami mi zvieral driek pod sakom a zanechával horúcu cestičku. Nos som si zaryla do jeho pleca a vdychovala som jeho vôňu. Neuveriteľne voňal a mne sa znova podlomili kolená. Pomaly sa začal odťahovať a ja som mala chuť skočiť z nejakého mosta. Usmial sa na mňa a ja som pre istotu o krok odstúpila lebo by som..ehm. Harry odstúpil a kým sa slova ujal Liam, ktorý splietal o nejakých podpisoch, alebo neviem o čom on odbehol na druhú stranu izby k nejakému stolu a niečo tam začal hľadať.
,,Niall to je to dievča o ktorom si včera toľko mlel?" usmial sa Zayn na Jess a ona sa začervenala. Niall sa vražedne pozrel na Zayn a jeho líčka tiež zaplnila červeň
,,Dievčatá asi by ste už mali ísť. Aj ďalšie dievčatá čakajú na autogramy od chalanov!" povedal ten istý bodyguard, čo nás pustil dnu a ja som mala chuť skočiť na ňho a vyškriabať mu oči. Ničí mi môj dokonalý okamih.
,,Sekundu!" zahriakol ho Niall čím všetky pohľady padlo na bodyguarda až na ten môj a všimla som si ako Jess do ruky vložil malý papierik a žmurkol na ňu. Chalani sa otočili naspäť a Niall sa robil akoby nič. Znova sa vrhli na Jess a postupne ju objali až na Harryho, ktorý stále niečo robil vzadu pri stole.
,,Harold pre boha čo tam stváraš!" zahriakol ho Louis a Harry sa vystrel a očarujúco sa usmial
,,Už nič!" v ruke niečo držal a prechádzal znova k nám. Kým sa pri mne vystriedali Zayn, Lou a Liam objal Jess a čakal kým ma ešte objíme Niall. Ten ma objal a ja som sa na ňho zas usmiala. Ukázal koľajničky a ostúpil. Na rad znova pristúpil Harry a moje srdce prestalo byť. Čo ak ho vidím naposledy? Znova si ma pritiahol na telo a moja myseľ už prestala pracovať ako všetko v mojom tele. Opatrne chytil moju dlaň a do nej mi vložil malý papierik, alebo ani neviem čo to je. Moje srdce zaplesalo radosťou a ja som sa usmiala. Pevne som ho objala a moje vnútro explodovalo šťastím. Nakoniec sa odtiahol a my s Jess sme vyšli z dverí, pričom som sa na ňho narokom nepozrela. Vošli tam posledné dve dievčatá a ja som nevedela čo mám robiť. Zastavila som Jess a bez slova som ju objala!
,,Jess neskutočne ti ďakujem za všetko čo si pre mňa kedy spravila! Splnila si mi sen!" skoro som sa jej rozplakala v náručí.
,,Kate pššt! Bude to v poriadku! Proste to bude v poriadku a som šťastná, že som mohla splniť sen práve takej úžasnej osobe ako si, ale predsa...Bože Niall Horan ma objal!!" rozvrieskala sa a začala skákať ako pridrbaná. Nevšímala som si ju lebo som si prečítala text na papieriku, ktorý mi Harry vložil do ruky.

'Can we meet today at 10 p.m? Need to see u again! Wait me in front of arena! H. xx'

,,Áááááááááááááááá! O pol hodiny sa máme stretnúť! Mám ho čakať pred arénou" skríkla som na Jess a ona sa na mňa len nechápavo pozerala hodila som na ňu papierik a začala som skákať ako najatá po celej chodbe. Jess sa len s otvorenými ústami pozerala na papierik, čo som na ňu hodila a ja som skoro skolabovala. Všetci sa na mňa pozerali ako na retardovanú, ale nikto nevedel pochopiť radosť, čo sa mi rozlievala po tele.

že ehm..chalani :D




,,Harry?"ozvala som sa po chvíľke ticha, ktoré nastalo po dlhom čase. Sedela som na jeho mäkkej sedačke v obývačke, lebo ma pozval k nemu domov. Všimol si, že sa trasiem a tak mi ešte doniesol deku. Vďačne som sa na ňho usmiala, aj keď žilami mi pretekala nedočkavosť k tomu čo som chcela urobiť.
,,Počúvam Kate" sadol si vedľa mňa a rukou sa podoprel o operadlo a milo sa na mňa usmial.
,,Chcela by som spraviť jednu vec, ale neviem ako zareaguješ" začervenala som sa a sklopila som zrak. Harry sa ku mne prisunul bližšie a prstom mi nadvihol bradu.
,,Sprav to. Chcem to vedieť alebo vidieť. Neboj sa nezutekám ani nič podobné." usmial sa na mňa a ja som sa sprudka nadýchla. Vystrela som sa akoby do mňa niečo pichli a nežne som ho pobozkala. Trvalo to len zlomok sekundy, ale vo mne to zanechá spomienky do konca života.Rýchlo som sa odtiahla a vystrašene som sa na ňho pozrela.
,,To bolo to, čo si chcela spraviť?" zašepkal a uprel na mňa zelené oči. Nezmohla som sa na žiadne slová lebo mi v hrdle navrela guča a mala som chuť zutekať, ale len som jemne prikývla a pozrela som sa na moje dlane voľne položené v mojom lone. Harry sa ku mne natisol a prisal sa na moje pery. Spravil to tak rýchlo až som sa nestihla nazdať a už som ležala pod ním. Moje srdce zaplesalo radosťou a s chuťou a vášňou som spolupracovala. Naše jazyky sa láskali s takou vervou až som si myslela, že vybuchnem. Harry si ma za driek pritiahol k sebe a ja som si na ňho pre istotu sadla obkročmo. Nechcela som, aby ma seklo (:D) Dlaňami som ho držala za krk a prstami som sa hrala s jeho kučierkami. Harry sa pomaličky dostával k zipsu na mojich šatách a začal ho pomaly sťahovať. Potešilo ma, že po mne túži aspoň z časti tak, ako ja po ňom. Vyzliekla som mu sako a postupne aj tričko na čo on mi už preťahoval šaty cez hlavu a celý môj krk zasypával bozkami. Nakoniec pridal aj jazyk a zuby a postupne zanechával na mojom tele mokrú cestičku. Slastne som vzdychala a nevedela som sa ovládnuť. Každý a jeden nerv v mojom tele ožíval s každým a jedným jeho dotykom. Sedela som na ňom len v spodnom prádle a on sa perami presúval po celom mojom dekolte. V takom tesnom objatí sa postavil a presunuli sme sa do jeho spálne, kde ma položil na postel a ešte detailnejšie sa vybral skúmať moje telo. Krk, dekolt a okolie podprsenky boli v jednom ohni až dokým si ma nenadvihol a nerozopol mi ju pričom ju odhodil na dovolenku niekde do kúta. Vrhol sa na moje pery a ja som mu len nechty zarývala do chrbta. dlane a dlhé prsty blúdili po celom mojom tele a ja som si vychutnávala jeho dotyky. Nevedela som, čo so sebou, ale vedela som, že dnes prežijem najvášnivejšiu noc môjho života. Kašľala som na všetko a jazykom som hladila ten jeho. Jeho pery sa odtrhli od tých mojich a vybrali sa vymeniť ruky. Znova začal láskať môj krk aj dekolt a moje prsia zasypával bozkami. Dlaňou mi nadvihol stehno a zakvačil si ho o pás. Pritiahla som si ho ešte bližšie k sebe, ale nepáčil sa mi náš stav. On bol ešte v nohaviciach na čo ja som bola len v nohavičkách. Natiahla som sa po pracku na jeho nohaviciach a pretočila som ho pod seba. Vášnivo sa na mňa pozrel a ja som si zahryzla do pery. Prisala som sa na jeho pery, ale ostala som tam len krátko lebo som sa zohla k jehu hrudi. Jazykom som pohládzala jeho tehličky na bruchu a Harry len žiadostivo vzdychal. Už už som sa dostávala k nohaviciam a chcela som ich stiahnuť, ale Harry znova nabral iniciatívu a pretočil ma pod seba. Nesúhlasne som zamraučala, ale on sa len uchechtol a zohol sa k môjmu lonu. Najprv bozkával vnútornú stranu mojich stehien odkiaľ sa pomocou malých pusiniek dostal k lemu mojich nohavičiek. Ani som nestihla reagovať a už boli na druhom konci izby pri druhých veciach a Harry ma už láskal pomocou prstov. Nechty som zaryla do plachty na posteli a panvou som mu vychádzala v ústrety. V ústrety rozkoši, ktorá sa mi rozlievala po celom tele. Harry začal prirážať a k práci pripojil aj jazyk čo ma doviedlo k oslobodzujúcemu nebu. S radosťou som vykríkla jeho meno a Harry ma umlčal bozkom. Ani som nestihla rozdýchať toto, už sťahoval boxerky a ukázal sa mi tak, ako ho pán Boh stvoril. V celej svojej kráse.
,,Si pripravená?" neviem odkiaľ vytiahol ochranu a čakal na môj povel.
,,Ešte ako nikdy." usmiala som sa na ňho a čakala som .Nežne vkĺzol medzi moje nohy a Harry sa na mňa ešte raz bojazlivo a upotene pozrel.
,,Naozaj?"
,,Harry Styles ak teraz prestaneš prisahám, že ťa zabij..!" snažila som sa mu povedať, ale v tom som zhíkla lebo do mňa vnikol. Kým som si zvykla na jeho veľkosť opatrne sa na mňa pozeral.C hytila som ho za obe líca a pritiahla som ho na pery, aby som mu dokázala, že som pripravená. S úsmevom sa vo mne pomaličky začal pohybovať až kým nezrýchlil a neprirážal silnejšie. Už som ani nevnímala prírazy, ale nebo, ktoré sa ku mne približovalo. Nebo, ktoré sme o pár sekúnd na to, okúsili obaja. Od toľkej nádhery som až vykríkla a Harry so mnou.
,,Kate vieš o tom, že si bohyňa?!" povedal po chvíľke, keď sa zvalil na posteľ a ja som sa usmiala.
,,Bez takého boha, ako je Harold Styles to nejde.Bol si úžasný" usmiala som sa a spojila som naše pery v nežnom bozku. Bola som unavená ako pes a ani som si neuvedomila a už som zaspala vedľa neho.

Keď som sa ráno zobudila Harry ešte spal. Uvedomila som si, že musím ísť domov lebo ma otec zabije. A mama to ani nehovorím. Pomaličky som sa vyštverala z Harryho náruče a chcela som sa natiahnuť po šatách, ktoré ležali asi 2 metre odomňa. Keď som chcela vstať zacítila som tlak na záhybe lakťa
,,Chceš odísť len tak? Bez rozlúčky?" smutne sa ozval a ja som sa na ňho pozrela. Kučierky mu lietali všade kde mohli, ale predsa vyzeral stále neodolateľne.
,,Musím ísť a nechcela som ťa budiť" jemne som sa usmiala.
,,Ostaň tu so mnou..Prosím" hodil na mňa psie oči a stále ma držal za lakeť.
,,A mám tu ostať?" ľahla som si k nemu naspäť a oprela som sa na lakti.
,,Navždy. Chcem, aby si tu so mnou ostala navždy" povedal a spojil naše pery..


Pán čo ma VŽDY bez ohľadu na okolnosti zabije..

Kate ..


*K

12 komentárov:

  1. Krásne :DDDD zabila si ma takto na večer:DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. úžasné, krásne, nádherné ... proste to bolo zajebané .. nemôžem z toho .. ci pana moree :DD ty už prestaň také úžasné veci písať lebo ja v noci nespím :DD nene len píš :DD ale to bolo úžasné .. aj slzyčka mi vyšla keď Kate povedala Niallovy o tom že bez neho skupina nemôže byť .. fakt super :* (rožok :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to je nááádherá :OOOO toto je úžas ja nemám slov :) je to proste tá najdokonalejšia jednodielovka ktoru som kedy čitala :OO )))) :D :D úžas :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. že nemajú sliny tiecť? moja, tak som si mala mňa vidieť!!! skvelé, skvelé, úchylné a ešte raz skvelé, hmm :D si si trošku zaspomínala na SMH :D :D :*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moja, chceš zabít?!
    Ne neudělala bych to :D Kdo by pak psal výbojky tak, že tu musím vytírat až podlahu od slin? :P
    Bože zlatko, úplně že.. hm.. trochu zase zlobim tady :D Skvělýýýýýýýý ♥
    Love ya xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Úžasná :)...myslím, že nikto nedodržal príkaz "pokúste sa neslintať !! " :D...to sa proste nedá pri takýchto častiach :)...Love ya :* ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jáj ty si...:D Skvelé to bolo, asi som si poslintala klávesnicu :D Ale nie bolo to naozaj FANTASTICKÉ! :)
    Ak takto budeš pokračovat, budme potrebovať vymeňiť klávesnicu :DD
    Dúfám, že čoskoro bude dalšia! :P

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. úžasné ... fakt dokonalé ja asi umrem keby sa mi to stalo

    OdpovedaťOdstrániť
  10. že ehm ... chalani :-D tym si ma najviac rozosmiala.. alebo nechcela som aby ma seklo :-D perfektne to je.. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééééj ďakujem. :D :D Musím sa snažiť byť aj vtipná. :D :D :)

      Odstrániť