utorok 7. augusta 2012

Dance to love :) 2.kapitola



,,Domii?"opýtala som sa jej, keď mi konečne zdvihla telefón
,,Nicol, dlho si ma nevidela či čo?"so smiechom sa ma spýtala a ja som sa prevalila na chrbát
,,Prepáč nie..Už mi je smutno za tebou"povedala som sarkasticky a zasmiala som sa
,,No zlatíčko, aj mne je smutno za tebou"počula som sarkasticky smutnú odozvu
,,No dobre vážne"znova som sa zasmiala ,,Noo, čo keby si prišla ku mne spať?Som sama doma a zajtra by sme mohli spoločne ísť tam, kam chceme..Vieš kde? Vieš..isto vieš"smiala som sa ako sprostá a prevalila som sa na druhý bok.Nikdy neviem kľudne telefonovať.
,,Dobre tak za pol hodinky som u teba"zasmiala sa Domii
,,Jasné..pol hodiny!Ty a pol hodiny? To nejde"smiala som s a pre zmenu som sa hrala s pramienkom mojich blond vlasov. Moje vlasy milujem. Je to to najlepšie na mne!
,,Dobre tak za hodinu som tam"rehotala sa
,,Jasné..takže mám ešte 2 hodiny čas. Idem do sprchy"pozviechala som sa z postele a chystala som si vyzliecť tričko, ale nejako sa nedalo s jednou rukou (:D)
,,Bože (e)N!Ako chceš..keď prídem tak ti prezvoním dobre?"stále sa smiala ako neviem čo
,,Dobre..Tak ťa čakám..a pohni!Pá!"poslala som jej telefonickú pusu a zložila som. Konečne, už s dvoma rukami som sa vyzliekla a vošla som do sprchy...

,,Halóó.. Zem volá Nicol! Zem volá Nicol!"hučala mi do ucha Domii, na čo som sa zobudila. Myslela som si, že ju roztrieskam!
,,Bože Domii! Daj mi pokoj!"zamraučala som a otočila som sa na druhý bok. Domii na mňa skočila, nohami mi ruky zakvačila k telu a ja som sa nemohla ani pohnúť. Rozrehotala som sa a snažila som sa ju zhodiť zo seba, ale nedalo sa
,,Zem volá Nicol! Ihneď vstávaj lebo nestihneme skúšku, čo by som ti neradila lebo inak by som ťa zabila!"kričala na mňa a ja som bola už celkom prebudená. Síce sa mi to ťažko priznáva, ale v noci sme to riáádne prehnali a teraz to je wá..
,,Bože Domii. Si hrozná!"smiala som sa a konečne sa mi podarilo striasť ju zo mňa
,,No pohni..ideme!Možno stretneme nejakého cute chalana takže pohni si!"kričala na mňa a ja som sa pre istotu zdvihla a odkráčala som do kúpeľne, lebo som sa bála, že budem nejako fyzicky trpieť. Poriadne som si vyčistila zuby a namaľovala som sa pričom som stále vrieskala už idem na nedočkavú Domii.
,,No konečne si sa vytrepala von!“zazrela na mňa Domii, keď som vyšla von z kúpeľne a škrabala som sa na chrbte
,,Vyzeráš dobre Domii. Skoro som ťa nespoznala“zasmiala som sa, keď som videla ako si na krk nasádza ružové slúchadlá. Na sebe mala tričko s potlačou 'PARIS' a ružové kraťasy na zadku. Šlohla si moje ružové Wayfajerky a na nohách si viazala šnúrky na tiež ružových converskách. Vyzerala naozaj veľmi dobre. Normálne začínam dostávať komplexy. Prešla som do šatníka a prečesávala som ho, ako sa patrí,ale nejako mi to nešlo. Nakoniec som sa rozhodla pre tmavé obopínavé rifle, tričko s potlačou. Na krk som si hodila moje obľúbené modré srdiečko a na uši tiež srdiečkové náušnice. Neviem prečo, ale tie srdiečka vidím v poslednej dobe všade. Na prst som nastokla modrého motýlika a na ruku hodinky a nejaké tie náramky. Na nohy som si dala sivé botasky a už to šlo.
,,Môžme ísť?“opýtala som sa Domii, keď som si do tašky nahádzala všetky potrebné veci na tancovanie a Domii sa obzerala v zrkadle.
,,Jasné..Ideme“Domii sa na mňa pozrela, schmatla svoju tašku, zapla si hudbu a mohli sme vyraziť..

,,Páni tak toto je riadne!“užasnuto povedala Domii, keď sme vystúpili pred veľkou budovou štúdia. Ja som nevravela nič, len som tam tak stála a pozerala som sa pred seba. Stáli sme pred veľkou budovou a dobre, že sme sa z toho ehm (:D).Spojili sme ruky a spoločne sme vošli dnu do budovy. Mali sme pekne vyznačenú cestu (mysleli na nováčikov!!) až sme došli do jednej veľkej zrkadlovej siene. Bolo tam už dosť ľudí a tak sme sa len ticho presunuli k skupinke a boli sme ticho aj keď sme mali čo robiť, aby sme sa z toho ticha nerozrehotali. Stáli sme tam asi 15 minút a stále sme sa chuchúňali, až sme nakoniec počuli vreskot. Vyzeralo to tak, akoby tu videli nejakú svetoznámu hviezdu a my s Domii sme sa na seba len začudovane pozreli. Nakoniec vreskot skončil a počuli sme dosť brutálne trepnutie vchodových dverí.
,,Už by si mohli pohnúť“zašepkala som Domii do ucha, keď ma už naozaj nudilo stáť len tak v strede siene, keď v tom do dverí vošiel tmavý anjel. Jeho hnedé oči a vyčesané vlasy pôsobili ako zaklínadlo a ja by som tu s ním stála aj hodiny.Nič iné som si nevšímala len jeho tmavý, ale za to smutný pohľad.'HEJ!Nicol čo si si povedala o chalanoch?Prestaň..Aj na Stefa si takto reagovala a čo z neho vyšlo!'vrieskalo na mňa moje vnútorné JA, ale ja som ho zahnala do kúta mojej mysle a nechala som sa oblafnúť omámením. Ale vtedy naša 'trénerka' alebo neviem ako to mám nazvať zahlásila to, čo mi zničilo všetky moje 'sny', ktoré trvali naozaj dosť krátko.On je svetoznáma hviezda, a ja len obyčajné dievča z Londýna.
,,Zayn postav sa tamto vedľa tých dievčat“ozvala sa a ukázala na mňa a Domii keďže sme stáli na kraji ,,Všetkých Vás vítam tu v našej tanečnej skupine 'Ice Wings' vieme, že ste robili nejaké tie talentové konkurzy na začiatku, ale prvý mesiac bude skôr skúška, či tancovať viete a, že či zvládnete každodenný nátlak. Komu sa nebude dariť, bude ho doučovať ten najlepší alebo tí najlepší z Vás. Začneme s prvým nácvikom, ale hlavne by som chcela privítať hviezdu medzi nami, Zayna Malika zo skupiny One Direction. Každý z piatich chalanov je v jednej skupine s ktorou budú skúšať a potom sa rozhodne, ktorá zo skupín bude tancovať aj na ich koncertoch. Dúfam, že sa Vám tu bude páčiť a, že si tu nájdete mnoho priateľov. Mimochodom ja som Betty a som vaša trénerka. Teraz sa choďte prezliecť a bude sa tancovať.“zasmiala sa Betty a všetci sme sa pobrali do šatní...

,,Nicole? Prosím ťa poď sem“počula som Bettyn hlas, keď som s Domii vychádzala zo šatne po 'tréningu'. Betty sa na mňa pozerala z dverí do neviem čoho. Pochybovačne som sa pozrela na Domii a ona len pokrčila ramenami a perami naznačila, že ma počká pred budovou. Usmiala som sa na ňu a vošla som za Betty do miestnosti. Miesto, kde som vošla bolo celkom úchvatné a vyzerala ako nejaké výstavisko. Došlo mi, že je to asi jej pracovňa. V strede bol veľký stôl a pred ním boli dve kreslá. Na jednom sedel Zayn a ja som bola ohromená ešte viac. Nie, žeby som sa do ňho buchla, to nie..ale bol fakt cute!
,,No tak Nicol sadni si..Potrebujem s tebou niečo vyriešiť..“prísne povedala Betty a ja som zamrzla. Pomoc.Čo som spravila? Sadla som si na kreslo vedľa Zayna, ale on sa na mňa ani nepozrel.
,,Spravila som niečo?“vystrašene som sa na ňu pozrela a ruky som si skrčila do pästí...




Zayn :)

Oblečenie Domii :)

Oblečenie Nicol :)

Nó takže baby je tu 2-jka :D Dúfam, že sa páčila..
Prepáčte, že som ju nedala včera ale moja drahá mamina si zmyslela, že mi vezme notebook na dvojdňovku..:/
Takže je až dnes..
Prepáčte, mi ten twitcam, neviem čo to bolo..:/
Za to, je náhrada..Janii bude robiť Twitcam pozrite si anketu :D :D
a ešte kuk toto TWITCAM! *K
No takže dúfam, že sa Vám páči :)
Ľúbim Vás :)
Vaša *K :)
PS:DO ZAJTRA 7 KOMENTOV :) :*


22 komentárov:

  1. Ochh to je fajné♥ :D :D čakám kedy sa tam objaví Harold :D -_- :DDD tvoj melon :D :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Domi, ty jsi ta "Domii" z příběhu? :DD

      Odstrániť
    2. Domii tebe sa podaril prvý koment! to čo to? :D
      A Nickie áno je to čiastočne ona :D
      Ďakujem :*

      Odstrániť
  2. zlato :* je to úplne super :) strašne sa teším na novú časť :) neviem sa dočkať :) :* a Zayn ehm <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pašánku můj zlatý! :) Ta část je úplně suprová ! :) Umím si přesně vybavit pohled na Zayna :D A ty věci jsou fakt pěkný! :) Už se strašně těšim an další část! :*
    Love ya :* xxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pašmontíík :*
      ďakujem ti! a som rada, že si to všetko vieš dokonalo predstaviť!
      Luv ya more! :* xoxo

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. áá :D mám tu menovkiňu :D
      Klaudika moja zlatá už je tam :D
      ďakujem :)

      Odstrániť
  5. Zabijem ťa Klaudi vieš to šak? :D Kks takto napínavé konce dokážeš urobiť len ty v tom najlepšom to sekneš!..Ty budeš mrtvá..Já sa těším čo povie a ono nič!..Vrr..Ale inak ako vždy perfektoš čásť :) Zajtra by si mohla dať dve..:P Ale inak je to geniálné, moj zajác :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. niéé :D prosííím nezabííjaj ma! :D až 1.9. môžeš! :D
      No veď takto vás chcem prinútiť aby ste sa tešili na ďaľšiu časť :D náá :D šakujem ti zlatko :*
      A ty si čo myslíš? :D že som stroj? :D
      ďakujem ešte raz zajačicá! :D :*

      Odstrániť
  6. Je to riadne super..nemohla by si dať ešte jednu dnes? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. JEzisi to je uplne uzasny zaciatok tento blog poznam dokopy tri dni a mam oblubene vsetky poviedky pre krista daj este dnes jednu takuto uzasnu cast :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áá :D
      nová čitateľka!
      Wuáá :D :*
      ďakujem ti :) aj keď nepoznám tvoje meno :) :*

      Odstrániť
  8. jednoducho je to úúúúžasné :) :D prosím prosím pprosím daj ďalšiu časť prosím prosím prosím :) :DD je to fantastické :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úúúúú :D
      Uvidíme ako budete poslúchať :D :D
      ďakujem :*

      Odstrániť
  9. parááda :) next part, please :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. najlepsie co si kedy vedela vymysliet :))) dalsiu dalsiu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to fakt? :O
      Ja viem, že mám šikovnú gebuľu :D
      ale nie :D a ďakujem :* :D

      Odstrániť
  11. No k tomuto nemám slov... Proste Zayn! :*

    OdpovedaťOdstrániť