nedeľa 19. augusta 2012

Last friday night (by Janii)

ahojte :* tak námet na túto jednodielovku vznikol raz v noci, keď u mňa Luss (http://strangers-in-my-paradise.blogspot.sk/) spala a my sme svete nevedeli čo robiť :D spať a v noci? isto nie :D dohodli sme sa na nejakej dejovej línii a ostatok som domyslela ja :D a vzniklo toto :D

Hope u like it!!...yours Janii

my dve :)

„O 7 som u teba. Pá.“ zavesila mi moja najlepšia kamarátka Luss. Nebudem vám opisovať naše kamarátstvo, lebo by sme tu boli do rána. Môžem vám však potvrdiť, že je dosť divoké a bláznivé. Je piatok a my dnes vyrážame na lov. Je to možno aj tým, že mám narodeniny, ale von by sme šli tak či tak. Áno, to krásne, ale s pribúdaním rokov aj hrôzostrašné slovo narodeniny. Ja som však na tom ešte celkom dobre. Mám 19 a to je, myslím si, super vek. Dnešok je však výnimočný aj čo sa výberu klubu týka. S Luss sme sa rozhodli, teda rozhodla sa viac menej ona, že dnes navštívime nový klub The Street, ktorý je priamo v srdci Londýna. Nenamietala som, priam naopak. Možno tak niekoho spoznáme. Naveľa.

Keďže bol júl a Londýnske teplomery lámali rekorde v podobe dobrých 3O°C a večer to bolo tiež o inom ako je typické, môj outifit som tomu aj prispôsobila. Zvolila som tmavomodré rifle, biele tričko bez ramienok, vysoké biele botasky, farebné náušnice a malú kabelku. Všetko som doplnila aj make up-om. Na oči som si dala tenkú čiernu linku, trošku maskary, púder, ružové líčka a mohlo sa ísť. Netrpezlivo som hľadela na ručičky hodiniek a snažila sa ich hypnotizovať. Asi mi to išlo napodiv dobre, lebo o pár sekúnd sa na dverách môjho mini bytu ozvalo klopanie. Šľapcovala som otvoriť.
„Konečne.“ hlesla Luss namiesto pozdravu.
„To by som mala povedať ja, nie?“ zasmiala som sa a pozvala ju dnu.
„Všetko najlepšie, cukerlík.“ hodila sa mi okolo krku.
„Ehm, ďakujem.“ zhodila som ju zo seba a poriadne si ju obzrela. Mala na sebe rovnako ako ja tmavé rifle, ružový nariasený top, čierne čižmičky na opätku, striebornú kabelku a všetko doladila doplnila a make up-om. Pred každým výjazdom sme mali jednu tradíciu. Myslím, ale pred každým veľkým výjazdom, akým dnešok určite bol. Na úplnom spodku chladničky som mala zlatú tequilu. Nebola to jedna veľká fľaška, ale viacej malých, čo sa tu v Londýne dalo kúpiť bez problémov. Do ruky som zobrala jednu a rozliala ju do dvoch pohárikov.
„Tak na nás.“ ťukli sme si a prevrátili obsah pohárika na ex. Pred odchodom sme sa ešte skontrolovali v zrkadle a keď sme usúdili, že dnes to už lepšie nebude, veď sme boli viac než dokonalé, sme opustili môj byt. Pred bytovkou sme si odchytili typický čierny taxík a o pár minút sme už vystupovali pred nočným klubom.

„Janii, niečo pre teba mám.“ povedala mi Luss, keď sme mierili ku vchodu. Začala niečo šmátrať v malej kabelke a po chvíli vytiahla gýčovú korunku a akúsi ružovú šerpu s nápisom Birthday girl. Podala mi to a žmurkla.
„Toto si na seba nedám.“ zamračila som sa.
„Come on. Len dnes, budeš sexi.“ jej presviedčanie nemá chybu, pomyslela som si.
„Nebudem sexi. Budem vyzerať ako dievča za peniaze.“ zháčila som sa.
„Aspoň dostaneme drink zadara.“ začala sa rehotať moja, po tomto darčeku možno aj bývala, najlepšia kamarátka. Ale nie, robím si srandu.
„Ty si teľa, vieš o tom?“ obzerala som si v rukách jej jedinečný present.
„Viem.“ vyplazila mi jazyk, z ruky vytrhla bižutériu v podobe striebornej korunky a nacapila mi ju na hlavu. Šerpu som si dala už sama s myšlienkou, že ak si dám zo štyri panáky, ale urýchlene, už mi na mojom výzore nebude záležať. S úsmevom na perách sme zaplatili vstupné, vyslúžili si žiarivé zelené náramky na ruku, a už nám nič nebránilo tento večer odštartovať ako sa patrí.
„Tam je bar!“ Luss okamžite spozoroval alkohol, na toto má asi šiesty zmysel, alebo už ozaj neviem, schytila ma za ruku a už sme sa predierali davom ľudí s cieľom dostať alkohol za každú cenu. Bolo tam naozaj veľa ľudí, ale to Luss nerobí nikdy problém. Prebojovala sa až k úplnému okraju baru a či bola na rade alebo nie, barman sa musel venovať výlučne jej.

„Dve vodky s džúsom.“ žmurkla na vysokého fešáka s krátkymi hnedými vlasmi, ktoré mal vygélované nahor. Celkom jej typ, pomyslela som si. „A nešetri vodkou.“ dodala. O pár sekúnd sme už v ruke zvierali dva poháriky s dobrotou, ale to len na chvíľu.
„Na mňa!“ výsostne som predniesla egoistický prípitok a po obsahu sklenených pohárov nezostalo ani stopy. „Poďme to tu rozbiť!“ zvolala som, poháre sme položili na akýsi stolček a mierili sme na parket. Rovno na stred, pod obrovskú disco guľu. DJ zahral remix akejsi pesničky a my dve sme to poriadne rozbalili. Obe sme chodili na tanečnú školu, tu v Londýne a s pohybom sme problém nemali. Priam naopak. Tanec bol našou vášňou, koníčkom a možno raz aj prácou zároveň. Na parkete sme strávili asi hodinu, teda až na občasné návštevy baru. Pri poslednej takejto návšteve, keď sme už v sebe mali viac než dosť a na parkete si už aj čosi odžili, sme sa tak smiali, že sme si nevládali ani objednať. Teraz však bol rad na mne, veď Luss sa pučila viac ako ja, a zohnať pitie som mala na starosti ja. Snažila som sa predrať davom ľudí, ale klub bol tak zaplnený, že snaha bola márna. Keďže mi už bolo naozaj jedno kto si o mne čo myslí, začala som tam vrieskať.

„Dva panáky! Hallooo! Hej hochu, počuješ ma?! Dáma si chce obj...“ niekto ma však v mojom pláne prerušil.
„Hej Mike, obslúž túto kočku.“ pri mne sa objavil akýsi blondiak a barman ho poslúchol na slovo. Len som preglgla a s orlím zrakom snažila nájsť Luss a pochváliť sa jej, že som to zvládla aj „sama“. Otočila som sa, ale ako som zistila Luss už bola dostatočne zaneprázdnená niečím iným. Teda, niekým iným. Horlivo diskutovala, aj keď neviem či sa to v našom stave dalo, s akýmsi kučeravým chalanom. Premerala som si ho od hlavy až po..no dobre, stačila tá hlava a telo. Koho zaujímajú päty, no nie? Aj keď v klube bola tma, jeho jasný úsmev a žiarivé oči, podľa mňa už tiež mal niečo v sebe, si nebolo možné nevšimnúť.
„Tak na čo pijeme?“ ozval sa zase ten blondiak pri mne a do rúk mi podával pohár s akýmsi alkoholom, už ani neviem čo som to chcela.
„Mám narodeniny, tak svetový mier to asi nebude.“ zasmiala som sa na vlastnom žarte. On však bol asi aj vtipný, pretože ten blondiačik s jasnými modrými očami sa poriadne zasmial tiež.
„Tak na teba. Všetko naj!“ štrngli sme si a vypili naše percentuálne labúžo. „Pre koho je ten druhý?“ spýtal sa a pohol s plným pohárikom v druhej ruke.
„To je pre moju kamošku. Je to tamtá v tých..“ otočila som sa s cieľom ukázať mu Luss. Ona však už o pitie asi veľký záujem nemala. „Tá čo sa bozkáva s tým brčkavým chalanom.“ celá Luss, zasmiala som sa.
„Celý Harry.“ uchechtal sa ten týpo pri mne. „Ten brčkavý je môj kamoš a s tvojou kamoškou sa asi tiež chce kamarátiť.“ dodal tiež s úsmevom.
„Volá sa Luss.“ zamrmľala som.
„Čože?!“ opýtal sa a nahol sa ku mne.
„Že sa volá Luss a dnes oslavuje asi viac ako ja.“ zasmiala som sa a aj keď na mieste, už som znovu tancovala.
„A ty? Ako sa voláš? Ja som Niall.“ nastavil pravú ruku.
„Som Janii.“ podotkla som a mierne spotenú ruku som vložila do tej jeho. Jemne ju stisol a ja som to využila. „Poď!“ zvolala som a ťahala ho na parket. Išla som tesne popri Luss, to schválom, a pichla som ju do chrbta. Tá sa s namosúrenou tvárou odtiahla od tej Harryho a zazrela na mňa.
„Ehm!“ to jediné stačilo, aby sa rozosmiala a ja s ňou. Postupovala som ďalej a Nialla ťahala za sebou. DJ tam opäť hodil nejakú tú letnú vychytávku a ja som tancovala ako o život. Po prvej pesničke sa k nám pridala aj s Luss s Harrym, obaja vysmiati, veď kto by nebol, a spoločne sme to poriadne odštartovali. Bavili sme ako sa patrí. Občas jeden z chalanov odišiel k baru kúpiť palivo, ale ináč sme ani raz nepovolili v nasadenom tempe.

Tento večer si poriadne užijem! Nakázala som si a moje predsavzatie som hneď aj chcela uskutočniť. Niall bol naozaj zlatý, nevedela som síce o ňom dokopy nič, teda iba meno, ale dnešok je môj deň a stať sa môže všetko. S týmto presvedčením som sa ďalej zabávala, ale teraz už v tesnej Niallovej blízkosti. Rukami som ho objala okolo krku a on ma tými svojimi chytil pevne za boky. Užívala som si každý jeho dotyk, a aj keď taká zbrklá väčšinou, teda skoro nikdy nie som, tentoraz som bola tou iniciatívnejšou práve ja. Chytila som ho za blonďavé vlasy na krku a pritiahla si ho k sebe. Lačne som sa prisala na jeho pery a rovno použila aj jazyk. Niall sa chytil hneď v prvom momente a nenásytne ma bozkával. Jeho bozky boli dokonalé a pohyby jazykom mi úplne vyhovovali. Po pár sekundách sme však museli prestať, lebo pľúca potrebovali kyslík. Pozrela som sa do tých jasných očí, a keď som v nich videla vášeň a malé iskričky túžby, vedela som, že môj záujem je opätovaný. Tentoraz sa však on nahol ako prvý a rukami skĺzol z mojich bokov na zadok, ktorý následne stlačil. Krvou mi prešla vlna rozkoše a ešte rýchlejšie som pohybovala jazykom v Niallových ústach.

Takto sa niesla celá noc. Na Luss som už aj skoro zabudla. Len občas som ju zazrela ako tancuje alebo sa rovnako ako my, oddáva hormónmi s Harrym. Nohy ma už totálne boleli a ledva som na nich stála. Na parkete sa mi už veľmi nepáčilo, a tak som sa rozhodla, že tento priestor sme už odskúšali dostatočne. Potiahla som Nialla za ruku a sliedila po voľnom boxe. Našťastie bol jeden voľný. Trošku som sa poponáhľala, aby nám ho niekto neobsadil, ale nestalo sa tak. O chvíľu sme už sedeli v koženom boxe, kde bolo bozkávanie o niečo pohodlnejšie. Niall sa posadil a ja som sa obkročmo posadila na neho. Znovu sa odohral rovnaký scenár ako na parkete, ale teraz možno s väčšou intenzitou. Mali sme súkromie a Niall to aj využíval. Vyhrnul mi biely top a hladkal odhalenú pokožku. Ja som urobila to isté, ale na jeho hrudi. Už sa zdalo, že sa tam možno aj navzájom vyzlečieme, keď nás prerušilo kašľanie s dosť veľkým smiechom. Odtiahla som sa a videla Luss s Harrym ako sa na nás smejú.

„Vypadnime odtiaľto!“ zvolala Luss a už ma ťahala von. Ja som rovnako ťahala Nialla a všetci štyria sme sa nenápadne vytratili z klubu.
„Niečo by som zjedla.“ zamrnčala som. „Čo tak ísť do Nando´s?!“ zvolala som ako miliónový nápad.
„Ja ťa milujem!“ zvolal Niall a hodil sa mi okolo krku. Harry sa začal strašne smiať a my s Luss sme na seba len nechápavo pozreli.
„Zase si hladná?!“ vzdychla si Luss a ja som len pokrčila ramenami.
„Poznáš ma.“ hlesla som.
„Nechcem vám kaziť ilúzie, ale je pol 5 ráno. Pochybujem, že Nando´s bude tak skoro otvorené.“ zahral sa na pána múdreho Harry.
„Do prdele!“ zahundrala som a s Niallom sme si vymenili smutné pohľady.
„A čo tak ísť k nám a možno dotankovať.“ žmurkol na Luss Harry.
„Alebo sa naraňajkovať.“ dodal Niall. S Luss sme sa na seba pozreli a obe pokrčili ramenami.
„Nedbám chlapci.“ šepla som a nechala sa viesť. Chalani zavolali taxík a asi o 15 minút sme už vystupovali pred obrovským barákom.
„T-tu bývate?“ vykoktala som.
„Nie je to nič moc, viem, ale je to len dočasné.“ zasmial sa Harry a otvoril nám dvere. Dnu to bol ešte väčší luxus, ale ja som mala takú slinu, že mi to bolo úplne jedno. Pila som už aj na škaredších miestach a tu som. Prešli sme do obývačky a Harry otvoril nejaký chľast. Ani som už nedovidela na etiketu, ale pohár som v ruke zvierala statočne. Dali sme si asi za tri a ja som už bola hotová. Hodila som na Nialla a bez akejkoľvek hanby som ho tam začali vyzliekať. Pri mne ležali Harry s Luss a predvádzali niečo podobné.
„Poďme hore.“ šepol mi Niall a pomáhal mi na nohy. Tričko som už mala dávno dole a len tak v podprsenke som ho nasledovala hore. Za neustáleho bozkávania sme sa prebojovali do akejsi izby a keď sme obaja hupli na posteľ môžete si domyslieť čo sme asi robili....obaja sme zaspali. Úplne na dranc.

Ráno som sa zobudila s príšernou bolesťou hlavy, podotýkam v cudzej posteli, vedľa seba cudzí chalan a vlastne som ani len netušila kde som. Vyškriabala som sa z postele a na seba hodila akési tričko, ktoré bolo prehodené cez stoličku. Potichu som zišla na prízemie a riadená inštinktmi som našla kuchyňu. Ja jedlo nájdem všade. Za stolom sedela Luss a pila čistú vodu. S úsmevom som si k nej prisadla a do ruky zobrala fľašu akejsi minerálky.
„Včera sme to asi poriadne rozjeli.“ podotkla som. Luss len pokrčila ramenami a prekrútila očami.
„Tak na nás!“ zasmiala sa a pohárom ťukla o moju fľašu. Piatkové párty sú zabiják a s nami dvoma ešte dupľom. Som zvedavá kde sa zobudím najbližšie...
"môj" outfit

"Luss-in" outfit
my, keď sme netrpezlivo čakali na vystúpenie 1D pri Closing Ceremony na LOH 2012 :)

akože aj koment by ma potešil!!!

10 komentárov:

  1. Ja zomrieeeeem :D ty si to napísala??? :* no neskutočne som sa smiala pri čítaní... a pri tom zelenom náramku pri vstupe... ehm, jeden mám na ruke :D no a tequilla a vodka a neviem ešte čo... to zo mňa robíš takú... ehm? že hneď bozkávať? veď a? :D no riadne som to všetko predstavovala... :D bolo by to aj zrealizovať... no toto by chcelo aj pokračovanie :D alebo ani nie... aspoň sme si to užili v tom príbehu :D lóóóvam ťa!!!!!!!!!! :* :* :* :* :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak a :D čo by som nenapísala :D naše výmysly :D Ďakujem :*

      Odstrániť
  2. Krásné velmi, smiala som sa riadne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veselá jednodielovka to je nezvyk :D ale jednoducho bola úžasná :) ten koniec si teda zabila: Som zvedavá kde sa zobudím najbližšie... :D aké alkoholičky si tam z vás spravila :D ale tak narodeniny sú raz za rok treba si ich poriadne užiť ;) btw super, že si písala niečo o sebe a o kamoške :) inak zlaté ste na tých fotkách vydarili sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Janii tak táto jednodielovka..:D o.O
    čučím :D
    dokonale som si vás predstavila..obe..teba aj Luss a skoro som sa..:D ehm :D veď ty vieš :D
    Je to supííš :D nasmiala som sa a vylepšila si mi náladu :)
    ďakujem ti :* :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je to fakt super :)) Málo sa smejem :D
    -IrishGir123 :P

    OdpovedaťOdstrániť