streda 15. augusta 2012

Skryté tajomstvá :) 2.kapitola


Čože ?! To akože fakt! Ja s ním nikam nechcem ísť! Pomyslela som si. 
„Katie pôjdeš na rande s Harrym ?“ opýtal sa ma moderátor.Vyvalila som naňho oči ,že: Are you kidding? No ten mal na tvári výraz, že: Ja to myslím vážne.Rýchlo som sa pozrela na Emu a tá na mňa vrhla pohľad: Ak s ním nepôjdeš zadusím ťa !Čo mi iné ostávalo ako povedať 
„Áno.“ Horko ťažko som vysúkala zo seba. 
„Tak po skončení nech ťa vidím v zákulisí!“ povedal mi moderátor.A ja som iba prikývla .Musela som vyzerať ako vyoraná myš lebo Harry povedal 
„Neboj sa , ja nehryziem !“ zasmial sa a všetci s ním a ja som sa naňho usmiala.
Po skončení som chcela nenápadne zmiznúť, ale Ema mi hneď na to povedala
„Kam ideš?!“
„No predsa preč! Čo tu chceš ešte robiť?“ opýtala som ja jej. 
„Ale veď máš ísť do zákulisia! JA tam chcem ísť!“ zafňukala a tak som sa k nej zohla, chytila jej ruky a povedala
„Pozri,...bolo to len tak ,zo srandy.Oni to nemysleli vážne.“ Snažila som sa jej to nejako vysvetliť. Zrazu sa za mnou ozvalo zakašľanie a ja som sa otočila a tam stál muž so slúchadlami na ušiach a čiernou doskou v rukách
„Katie Brown?“ opýtal sa ma 
„Áno?“ začudovala som sa 
„Poďte prosím za mnou.“ otočil sa. Chytila som Emu za ruku a vykročila za ním. 
„Vidíš, vravela som ti.“ Stiahla ma k sebe Ema.Došli sme do dlhej rovnej chodby. 
„ Počkajte tu prosím.“ Povedal a vošiel za čierne dvere, kde bol nadpis Manager
„Neviem sa dočkať kedy ich stretneme!“ zapišťala Ema
„Ehmm...“ vzdychla som si .Odrazu sa z poza dverí ozvala hádka. Počuli sme iba útržky 
„..Ale Paul.Veď nič hrozné sa nemôže stať!“ prvý hlas
„Harry.Už som povedal, že NIE!“ asi Paul 
„Idem tam a poviem jej, že sa zajtra stretneme! So svojím voľným časom si môžem robiť čo JA chcem a nie čo mi TY povieš!“ prudko sa otvorili dvere a tam stál Harry, milo sa na nás usmial.Eme od nadšenia spadla sánka.
„A-a-ahoj, ja....som E-ema.“ Podala mu ruku, no on ju objal.
„A ty budeš...Katie, ak sa dobre pamätám.“ Otočila sa už na mňa
„Áno, dobre si pamätáš.“ Odvetila som mu a on otvoril náruč.Ja som mu podala ruku, on sa na ňu pozrel a potom pochopil 
„Veľmi ma teší. Ale v našej brandži sa objímame.“ pritiahol si ma a objal veľkými rukami. Po chvíli ma pustil a usmial sa na mňa. 
„Môžem sa s tebou porozprávať?“ opýtal sa ma ja som súhlasne prikývla 
„Nechceš sa zoznámiť aj s ostatnými chalanmi, Ema?“ milo sa jej opýtal 
„Áno, veľmi rada.“ 
„Tak poďte za mnou.“ Vošli sme do miestnosti, kde už všetci sedeli a niečo ťukali do mobilov.
„Čautéé!“ pozdravil ich Harry „ takže toto je Ema, na chvíľu ju vám tu nechám ja sa idem zatiaľ porozprávať s jej ...?“ pozrel sa na mňa 
„Sestrou.“ Dokončila som 
„Tak za desať minút sme späť!“ povedal a Louis mu povedal 
„Len nebuďte príliš dlho. Lebo už teraz mi chýbaš ,láska.“ Poslal vzdušnú pusu Harrymu a ten si ju prilepil na líčko. 
„Tak ideme?“ otvoril dvere ako pravý gentleman a ja som prešla. Na chvíľu som zastala lebo som nevedela km mám ísť ,on ma obišiel a išla som za ním. Kráčali sme mlčky, keď zrazu zabočil , otvoril dvere a ocitli sme sa v malej miestnosti s gaučom , dvoma kreslami a malým stolíkom. Posadil sa na gauč
„Posaď sa.“ Ukázal na voľné miesto vedľa seba. Sadla som si na voľné kreslo. 
„Ani tam to nie je zlé. Takže... to je tvoja mladšia sestra?“ opýtal sa ma. Zdvihla som jedno obočie a povedala som 
„Nevlastná.“
„Aha...“ povedal potichu 
„To sa fakt chceš baviť o mojej sestre?“ opýtala som sa ho.
„Nie, nie. Chcel som vedieť len, že čo robíš zajtra.Či by si si zajtra niekam nevyrazila, čisto ako kamaráti.“ povedal po chvíli
„Pozri ja nie som tvoja fanynka ani nič také. Musela som sem ísť lebo sestra nemohla tu byť sama. A ak chceš ísť so mnou len preto, aby sa malo o čom rozprávať ,tak to mi je ľúto ale nemám záujem sa stať slávnou.“ Vysvetlila som mu.

HARRY
Ona si vážne myslí, že s ňou chcem ísť von iba kvôli novinárom? Je úplne iná ako všetky ostatné dievčatá. Nezostala mnou očarená tak ako všetky. Dosť ma to prekvapilo. 
„Nie. Nie, tak to fakt nie je. Už dlho som nespoznal nikoho nového. A ...bolo by fajn si niekam len tak vyraziť úplne nezáväzne. Ale ak nechceš ísť tak to pochopím. Fakt , bude to v pohode.“ Povedal som, chvíľu váhala , nadvihla jedno obočie , pozerala sa niekde za mňa až som mal chuť sa otočiť, a pozrieť sa, že čo tam je. 
„Tak dobre. Môžeme zajtra. Niekedy poobede. Dám ti svoje číslo a ty mi zavoláš, kde ,kedy. Jasné?!“ povedala na koniec a nadiktovala mi svoje číslo. 
„A poprosím nevoď so sebou nikoho a ani nikomu to nevrav.“ Povedal som jej, nechcel som aby na nás všade striehli paparazzi. 
„Neboj.Nemám tu túžbu nikomu to povedať. O mňa sa nikto nezaujíma tak ako o teba. Ja tu nie som celebrita. To ty!“ usmiala sa. Mala krásny úsmev, pri pohľade naň som sa musel usmiať tiež. 
„Myslím, že by som už mala ísť.“ Zdvihla sa na odchod. 
„Pôjdem ťa odprevadiť.“ Zdvihol som sa tiež. Cestou naspäť sme kráčali v tichosti tak ako aj tu. Otvoril som jej dvere aby vošla. 
„Ema, už musíme ísť. Jack a Elizabeth nás už budú čakať.“ Povedala svojej sestre. Kto je Jack? Nejaký chlap? Možno jej brat a jeho priateľka. 
„No tak dobre, som veľmi rada, že som vás mohla spoznať osobne.“ povedala a usmiala sa malá Ema, typujem že túto frázu musela doma nacvičovať hodiny. 
„Aj my sme veľmi radi , že sme vás mohli spoznať.“ Povedal Zayn a usmial sa na ňu. „Dovidenia.“ Pozdravili sa a ja som ich ešte posledný krát objal. Voňala úžasne. Tak orgovánovo a nejaká tajuplná prísada. Hodilo sa to k nej ona bola celá zakrytá tajomstvom, veľmi sa mi to na nej páčilo.

KATIE
Ocíí , tomu neuveríš! Stretla som sa s nimi !“zvýskla Ema a hodila sa Jackovi do náručia a hneď mu všetko vyrozprávala „....a potom išiel Harry niekde preč s Katie a ja som s nimi ostala sama. 
„Kam preč išiel Harry s Katie?“ opýtal sa jej Jack. 
„To neviem, Katie kam si išla s Harrym?!“ opýtala sa ma trošku podráždená Ema 
„Nikde, len sme sa trošku rozprávali a potom sme sa vrátili. Neboli sme dlhšie ako desať minút.“ Vysvetlila som im
„Ona sa s ním zajtra stretne! Aj ja chcem ísť!“ kričala Ema, chytila som sa za hlavu a už je to tu zas 
„Ja sa s ním zajtra nestretnem musím sa veľa učiť a ísť za Aly, aby mi vysvetlila poslednú látku keďže som bola chorá.“ Klamala som aj keď neviem prečo, ale celkom som sa tešila, že sa zajtra stretnem s Harrym aj keď mi bol ten chlapec úplne ukradnutý. Vtedy ako som sa s ním rozprávala , očaril ma ,ale nechcela som aby to vedel, aby si o sebe niečo nezačal myslieť ,tak som mu to nedala na javo. 
„Neboj sa určite s ním nikam nepôjde. Myslíš, že pôjde s niekým ako je naša Katie. Nie určite on je predsa super hviezda a ona nikto.“ Povedal celkom pokojne Jack. Milý Jack veľmi sa mýliš ,Harry ide so mnou von . myslela som si . 
„Má úplnú pravdu, Ema. Harry by nikdy nezačal randiť s NIKÝM z našej vrsty.“ Naschvál som zdôraznila slovo nikým , začo som si vyslúžila zabijacký pohľad od Jacka.
„A teraz ak dovolíte pôjdem už spať. Dobrú noc.“ Zívla som si, po dnešnom dni už mám dosť.Nakukla som do Sofiinej izby a zistila som, že spí. Tak aj ja som si rýchlo umyla zuby , prezliekla do pyžama a zaspala som..

Náá, ženy..keďže ste sa k DTL nedokopali k 10 komentárom pridám aspoň Skryté tajomstvá..
Keď musím pravdu povedať, táto poviedka ma dosť očarila pretože takýto nápad nedostane hocikto..ale naša Katka :D
Prepáčte, že Vás tak veľmi zanedbávam, ale proste chcem si ešte užiť tých pár týždňov prázdnin lebo škola je nekontrolovateľne za dverami :'(
Ak tu dáte ďaľších 5 komentov pridám vám v nedeľu novú kapitolu..keďže zajtra a v piatok som sa chate a víkend na svadbe..ja viem..zabijak :D asi zomrem :D :D
No takže dúfam, že sa o Vás Janii skvelo postará a v to ani dúfať nemusím lebo viem, že sa postará :D trošku polepeto je zo mňa ale nevadí :D
No ženy tak si to tu užite :)
Ľúbim Vás! :)
Vaša *K :) :*


7 komentárov: