utorok 21. augusta 2012

Skryté tajomstvá :) 4.kapitola



Pozrela som sa na hodiny na mobile. Je jedna hodina po obede ešte mi ostávajú dve hodiny. Za hodinu sa pripravím a tak okolo štvrť na tri pôjdem na metro. Podľa mojich výpočtov by som to mala stihnúť presne, a možno budem mať ešte aj čas nazvyš. Klop, klop ozvalo sa na dvere. 
„ Ďalej!“ Zvolala som 
„Tak čo už teraz sa chystáš na návštevu k Ali?“ opýtal sa ma John a sladko sa usmial. Ten veľmi dobre vedel čo chystám. 
„ Áno, cesta tam trvá vyše hodiny takže by som to mala presne stihnúť.“ Zasmiala som sa a na papierik som napísala: Harry Styles, Big Ben! a strčila som mu ho do ruky, ten iba obdivne zapískal a pokrútil hlavou. 
„Kam ten dnešný svet speje! Dostať sa na jeden koniec mesta na druhý za vyše hodinu, čosi hrozné.“ Zasmial sa, naša typická debata. Nech nikto netuší o čom sa rozprávame iba my to vieme a sami sa na tom smejeme. Potom si sadol na posteľ a začali sme sa rozprávať. Konečne! Dlho sme sa nevideli ,skoro mesiac mala som toho toľko na srdci ale nebol už čas. 
„Jemín veď ja nestihnem! Je pol druhej !“ zhíkla som. 
„Ja už pôjdem, ideme do Hyde Parku.“ Postavil sa a objal ma zašepkala som mu do ucha „Všetci ?“ on súhlasne prikývol. Dal mi pusu na čelo a odišiel. Vydýchla som si , aspoň nebudú žiadne otázky kam idem a prečo idem takto oblečená a nebudem si musieť zobrať učebnice. A teraz je to zase najväčšia otázka. ČO SI MÁM OBLIECŤ? Načo stresujem, veď sám povedal že to nie je rande. Vonku je konečne teplo a neprší tak prečo to nevyužiť? Milujem šaty. Zo skrine som si vybrala svetlomodré šaty s ružovými kvietkami zúžené v pase a vrch s rukávmi. K tomu si dám krátku svetloriflovú vestu na koncoch troška roztrambanú a hnedé cambelky aby som bola vyššia. Výškou nejako extra nevynikám a Harry je taký vysoký! Rýchlo som si na niesla jemný make-up , troška riasenky , lesk na pery a môžem ísť. Narýchlo som sa skontrolovala v zrkadle schmatla kabelku a vyrazila som do ulíc. Pozrela som sa na hodinky, hups , tak budem meškať , no a čo keď mu na tom stretnutí tak záleží tak si ma počká. Je 14:23 za päť minút som v metre.

Ale nie teraz už fakt nestíham ! Je 14:55 a k Big Ben je to dobrých 15 minút. Zrýchlila som krok ani som sa nenazdala a začala som bežať. V tom mi zazvonil mobil tak som sa zľakla až som takmer spadla. Na displeji mi svietilo meno Harry <3 doteraz sa čudujem prečo som si tam dala to srdiečko ale tatko sa mi to páčilo. 
„ Ahoj.. počuj , budem trošku meškať....ale za päť minút som tam.“ Vyhŕkla som zo seba zadychčane. 
„To je v pohode, nebež, ja počkám. Dávaj si pozor!“ a zložil on je fakt neskutočný vždy ma skôr zruší ako stihnem niečo povedať. Už pomalým krokom som sa blížila k Big Ben a zbadala som ho tam, teda vlastne som si iba myslela že je to on lebo niekto bol ukrytý za davom jačajúcich dievčat. Ako som bola stále bližšie bola som si tým istá tak som mu poslala sms-ku : Are you OK? :) a čakala som čo mi napíše nemusela som čakať dlho a už mi prišla správa : Yes, wait for me, please ;).Odzvonila so mu na znak súhlasu .O chvíľu na to sa to začalo ukľudňovať a fanynky sa začali vytrácať. Začal mi zvoniť mobil Harry zdvihla som mu to 
„ Chceš aby nás spolu videli alebo to necháme v tajnosti ?“ vybalil hneď na mňa 
„To mi musíš volať veď stojím od teba dvadsať metrov.“ Zakývala som mu a on sa na mňa usmial. 
„ Tak chceš aby nás videli spolu ?“ opýtal sa znova 
„ Nie nechcem.“ odvetila som mu 
„Tak potom internet coffee za desať minút. Smer ,ak sa otočíš doľava tak tam to nájdeš.“ „Ďakuje....“ zložil mi to. Zas ,to mu už musím vytknúť. Otočila som sa doľava do uličky a išla som tak päť minút a potom som to našla. Kaviareň bola malá ale útulná. Sadla som si do posledného boxu tak aby nebol na očiach a čakala na Harryho. Čašníčka prišla prvýkrát ja som jej povedala že na niekoho čakám ,čašníčka prišla po druhýkrát a ja som jej povedala to čo predtým čašníčka prišla znova no v tom som si všimla , že Harry vošiel a tak som jej povedala nech príde o chvíľu. 
„Meškáš!“ povedala som mu 
„Prepáč, menšie komplickácie. Koľko je hodín? Ešte si nájdeš na mňa aspoň hodinu?“ opýtal sa ma
„ Myslím , že áno. Ale musím sa pozrieť do svojho diára.“ Zasmiali sme sa. 
„Tak čo si dáš ? Dnes a zajtra a proste vždy platím ja !“ oznámil mi Harry 
„Tak potom nedbám! hm... Karamelové frapé.“ oznámila som svoj výber čašníčke 
„Ja to isté.“ Povedal Harry „Tak ... čo si robila dnes ?“ opýtal sa ma a nahodil ten svoj typický úsmev pri pohľade naň som sa tiež usmiala.

HARRY
Usmiala sa ! To je teda úspech, konečne sa na mňa usmiala. 
„ Nóó.... tak kde začať?“ zasmiala sa a začala hovoriť 
„ Ráno som sa zobudila o desiatej a tak som mala raňajky s mojím manažérom, prebrali sme spolu čo máme dnes na pláne ,a tak mi dal pokoj až do šiestej lebo potom máme veľmi dôležité stretnutie o ktorom ti nesmiem nič povedať !“ smiala sa ďalej 
„ Fakt? Tak to ti neverím! A teraz vážne.“ Usmial som sa na ňu 
„Úplne doslova ?“ opýtala sa ma. Prikývol som Znova začala hovoriť 
„Takže, vstala som okolo pol desiatej a zišla som do kuchyne , kde už všetci sedeli.“ 
„Kto sú všetci?“ opýtal som sa jej , vážne ma to zaujímalo ,chcel som ju bližšie spoznať , zdala sa mi byť až príliš zahalená tajomstvom. 
„ Sofi- moja polonevlastná sestra, Ema- moja nevlastná sestra , Elizabeth- moja macocha ale pre mňa je ako moja najlepšia kamarátka nie je ako tie hnusné nevlastné matky z rozprávok ,“ keď spomenula jej meno usmiala sa „a...Jack-môj nevlastný otec.“ Keď spomenula jeho meno celá sa otriasla a na tvári mala nečitateľný výraz , ktorý opäť hovoril nepribližuj sa ku mne! Chvíľu tam len sedela a myšlienkami bola úplne inde. Jemne som zakašľal a ona sa akoby prebrala z tranzu a pokračovala 
„ Na raňajky som mala cereálie s mliekom , mňam. Tak som vyšla do izby a začala sa učiť , dejepis. O chvíľu za mnou prišla Sofi , či som nezabudla na náš dnešok , mali sme ísť do kníhkupectva musela som sa jej ospravedlniť , že dnes mi to nevychádza.“ pozerala sa na mňa s veľavravným výrazom „tak sme mali obed keď prišiel Jack s Emou a keď sme obedovali tak zazvonil zvonček a vo dverách stál John! Nevlastný brat. A potom som umyla riad a tak si mi zavolal ty a začala som sa pripravovať, keď mi do izby v trhol John a začali sme sa rozprávať a to aj preto som meškala. Prepáč.“ ospravedlnila sa mi a pritom sa tak krásne usmiala , že som si myslel , že sa t vej chvíli roztopím. 
„A ty ?“ spýtala sa ma o odchlipla si zo frapé a jemne si oblizla pery. Porozprával som jej čo som zažil ja. 
„ Tak to je asi všetko , nič zaujímavé, stále dookola to isté.“ Dokončil som svoj monológ.


KATIE
Rozprávali sme sa nekonečne dlho. Rozprávali sme sa o ničom a o všetkom , už dlho som sa pri nikom tak dobre necítila , mala som pocit ,že mu môžem povedať všetko. Odkryť všetky svoje tajomstvá a už nič pred ním neskrývať. 
„Takže ty vlastne si jedináčik ktorý žije v cudzej rodine? Prečo?“ opýtal sa ma Harry. Až vtedy som si to uvedomila , že to nie je dobré. Toto sa musí skončiť , zašlo to až priďaleko. Nik sa už o mne nesmie dozvedieť tak veľa ako on. Nechcem sa znova popáliť, nie to nie je správne. Kde som sa podela , kde je to moje staré JA , ktoré sa pred každým snažilo všetko zakryť? Zmizlo? Nie ešte stále , tu z neho ostalo. Musím sa pred ním nejako ochrániť. A toto je jediný spôsob. Útek. Rýchlo som si pozbierala svoje veci 
„Prepáč , ale ja už musím ....musím už ísť.“ Rýchlo som zo seba vysukala a postavila som sa na odchod. Počula som ešte ako na mňa kričí. Musím sa odtiaľto dostať, do očí sa mi tlačili slzy. Preč, preč... hocikde len nie tu. PREČ!!

Oblečenie Katie :)

No, ženy máte tu štvorku Katkinho príbehu..:)
Musím Vám povedať, Katka mi veľmi prirástla k srdcu aj keď ju mocno nepoznám..:)
Kati si skvelé dievča :)
Dúfam, že sa Vám páči :)
Ak tu bude 8 komentárov pridám Vám ďaľšiu :)
Ľúbime Vás :)
Vaša *K :)


PS: Dnes pridám aj DTL, ktorá je už v polke :) Písala som ju do 1 rána takže si to vážte hej?! :D :D


9 komentárov: