sobota 8. decembra 2012

Každý deň + Haylor by Janii



Každý deň....
 
Tak, najprv sa vyjadrím k tejto novej a podľa mňa, úplne úžasnej pesničke. Každé slovo, každý jeden rým je čistá pravda a Ego s Tomim to opísali dokonale. Dievčatá, prosím dávajte si pozor. Myslím, že väčšina z vás nemá ešte vodičák, ani ja ani *K ho ešte tiež nemáme, aj keď ja by som už aj mohla, (na 17) ale nejako sa na to ešte necítim. Viem, že Moni (týmto ťa zlato pozdravujem) už  je šoférka, takže si dávaj na seba BACHA!!, jasné?!

Vlastne všetky, dievčatká moje, si dávajte na seba pozor, dobre? Jedna sekunda, jeden zlomový okamih vám môže zmeniť život, ale v tom zlom. Mohla by som sama písať ako môže byť jeden pád osudným, ale to nechcem. Nechcem vás zbytočne strašiť zlými vecami, ja len chcem, aby ste si život užívali, ale hlavne si dávala na seba pozor. Užívajte si, bavte sa, rovnako sa budem aj ja, ale majte na pamäti, že toho ešte môžete zažiť veľa, tak dbajte na svoje zdravie :)..toť vsô k tejto téme :)

Haylor!

och, to jediné ma napadlo
S *K sme to už preberali z rôznych hľadísk, ale stále nám to nejako nesedelo.

Poviem vám pravdu, Tay som nikdy nemala v láske, nepáči sa mi jej štýl hudby (nie som veľmi na 'Kantry' vidíte, ani napísať to neviem :D ), ani jej štýl obliekania a vizáže mi nie je sympatický. Viem o nej možno len to, že sa zaujíma o charitu, ak si dobre pamätám. Za to ju uznávam, ale aj tak mi príde preafektovaná a v konečnom dôsledku ničím nezaujímavá. Je to len môj názor, tak ma neukameňujte. Nechcem ju urážať, pretože ju môžete považovať za svoj idol alebo ju máte veľmi radi, tak ja sa vyjadrím len tak mierne.

Harry sa dávnejšie vyjadril, že nie je jeho typ a teraz zrazu, keď sú v Amerike je to jeho 'anjelik', nechápem. Vlastne, nepoznám z nich nikoho osobne, ani jedna z nás nevie čo sa tam naozaj deje, ale príde mi to viac než čudné. Je to len preto, aby si Harry užil aj za oceánom a nebol počas 'výpravy' v USA taký sám? Strávil s ňou predsa 3 noci a nemyslím, že hrali piškvôrky. Podľa toho, čo som sa dočítala o jej minulosti, o tom ako striedala frajerov ako ponožky, väčšinou len tých známych a v tej chvíli žiadaných, som si viac než istá.

Alebo sa chce ona len spopularizovať? Že vraj ho ona chytila za ruku prvá, keď videla paparazzov a Harry ju potom pustil. Kukala som video, skoro nič som tam nevidela. Môžeme sa len domnievať čo je pravda, ale...nechcem byť sebecká, ale myslím, že ona si ho nezaslúži. On si zaslúži dievča, ktoré bude ľúbiť toho chlapca, ktorý pracoval v pekárni, toho brčkavého chlapca s jamkami v lícach, ktorý mal len sen...nie Harryho z 1D, ktorý je slávny. (z chatu s *K) Už sa k tomu nebudem vyjadrovať, ak chcete urobte tak vy do komentára, ale ja im veľkú perspektívu do budúcnosti nedávam. Vzťah na diaľku nie je ideálny a hlavne keď sú obaja speváci a obom začína o chvíľu turné, ale čo ja viem. Ich vec!

(nechcem, aby boli spolu! nemôžem to ovplyvniť, ale mám taký pocit, že ona nie je pre neho tá pravá a s ňou nebude šťastný :/)

Prepáčte, neodpustila som si :D
Jdeš po ulici v New Yorku, když najednou uvidíš Taylor Swift.
Já: http://media.tumblr.com/tumblr_lque54LORT1qiwvco.gif .
Sw: Ohhhhh .
Já: Sorry uklouzla mi noha

Ešte jednou vetičkou k téme Payzer: Juchúúúúú!!!! Aj keď mi to príde všetko trošku čudné, som šťastná, že sú moje hrdličky opäť spolu :)

A Pezz a Zayn: nemala som Pezz v láske, ale je dokonalá :) zo všetkých ohľadoch a uhloch sa k Zaynovi hodí a držím im palčeky :)

El a Lou? k tomu niet čo dodať :)

A teraz všetky tri krásky :)

Niall? Ja viem, ty čakáš na mňa :) a potom sa s tým hambáčom pekne krásne podelíš, jasné?!

Janii

5 komentárov:

  1. To si napísala krásne.. Nialler :D Tak..čaká na nejakú.. ktorá ho bude ľúbiť.. a..Tay..nuž..nechcem aby boli spolu :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemám proti Taylor nič,ale príde mi to na hlavu postavené..len dúfam že mu nezlomí to kučeravé srdiečko ♥ xxxx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja nemam rada Taylor..pride mi namyslena, spomalena a ako taka zlatokopka :( ani ja nechcem aby boli spolu ale my nic s tym uz nespravime :((

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vďaka za pozdrav :) ale skôr by si mali dávať všetci okolo mňa pozor, keď už idem na aute :D poprípade radšej nevychádzať z domu :D ale ďakujem, budem si dávať bacha :) a na Haylor mám v podstate rovnaký názor ako ty (až na to, že pár pesničiek sa mi od nej páči :) ) ale ju ako osobu nejak nemusím, ale zas jej nebudem vypisovať nejaké nenávistné správy alebo čo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ako .. ani ja nemám Taylor v láske .. podla mna to je jedna afektovaná hviezdička .. a o Miley Cyrus povedali že je štetka pričom chodila s jedným chalanom 2 roky a Taylor za dva roky vystriedala 16 .. akože .. kto je tu teraz tá štetka ? .. neodsudzujem ju ani nič .. ako .. nemusím ju .. nepoznám ju takže ju tu nejdem súdiť.. ale Harry .. ma trochu sklamal .. ako .. dobre .. prajem im to aj ked.. ale ked ju ľúbi .. to je hlavné .. a Niallko .. :) on je najzlatší :) ostal sám moj zlatý .. :( mám taký pocit že kebyže sa opýta kto by prišiel k nemu aby nebol taký sám ,.. tak sa tam objaví každá pravá fanúšička .. :) a osobne si myslím že Louis a El , Zayn a Perrie, Liam a Danielle a Niall a hambáč :).. sú najkrajšie páry aké poznám :) a tá pesnička je dokonalá :) prvýkrát ju počujem a už sa mi ľuuubi :) SááŠ

    OdpovedaťOdstrániť