sobota 8. decembra 2012

God's wings 29th

prepáčte, že tak neskoro :) časť je ale dlhšia a dúfam, že si prídete na svoje :) Janii



„Toto bol najhoršie strávený večer v histórii najhoršie strávených večerov.“ vyrapotala Michelle, keď sme prišli do nášho bytu a hneď sa hodila na gauč.
„Zase až také hrozné to nebolo.“ snažila som sa zlepšiť situáciu, aj keď sa to asi nedalo.
„Robíš si srandu, že?“ pozrela na mňa. „Stráviť dve hodiny s nejakou Lolou, ktorá nerobí nič iné, len sa vtiera Niallovi, je akože nič?.“ fňukala. Je pravda, že sme môj úspech s prvou fotkou chceli osláviť len my štyria a Lola sa, takpovediac pozvala sama, ale mohlo to byť aj horšie.
„Ale veď Niall je len kamaráť, nie?“ zabrdla som do nej a sadla si do kresla oproti. Michelle sa zamračila a asi volila slová, ktoré použije. Aj tak viem, že to nie len kamarátstvo.

„No, a-ale to...aj tak sa po ňom nemusela tak zliepať, krava.“ odvrkla a sediac na gauči si založila ruky na prsiach a zamračila sa tak, ako vždy, keď sa jej niečo nepáči.
„Tak sa jej páčil, no čo už. Uznajme, že Niall je fešák a je to také veľké dieťa.“ zasmiala som sa. „Možno sa nechal obmäkčiť.“
„Obmäkčiť?“ vypúlila na mňa oči. Mám ju presne tam, kde chcem. „Veď sa mu tam doslova naložila na tanier. Keby sme tam neboli my, isto by mu predvádzala nejaký ten jej 'bájny tanček', o ktorom básnila celý večer.“ krútila hlavou. „Pochybujem však, že oblečená.“ odvrkla.
„Niekto tu žiarli.“ povedala som si akoby sama pre seba, ale s istotou, že ma bude počuť aj Michelle.
„Ja a žiarliť? Pche! Na toho blondiaka s drôtom v ústach. Prosím ťa.“ za herecký výkon by Oskara isto nevyhrala, pomyslela som si.
„Už by si si to mohla priznať.“ usmiala som sa. „Je viac než jasné, že sa ti páči.“ povedala som len to, čo si myslím. A keby len ja! Harry je toho istého názoru.
„Emma.“ hodila po mne vankúš. „Netrep, prosím ťa! Akoby sa mi mohol páčiť taký írsky škriatok, ktorý ani piť nevie, och...myslela som si, že ma poznáš.“ krútila hlavou.
„Michelle, táto hra ma už nebaví. Jednoducho to priznaj. Najprv sebe a potom aj jemu.“ posúrila som  ju.
„Nemám čo priznávať. Jednoducho...sme len kamaráti. On mi pomáha s hrou na gitare a ja mu s dievčatami.“ zopakovala to ich 'krytie'.
„Aha, tak prečo si mu nepomohla s Lolou, hm?“ nadvihla som obočie. „Nie je to náhodou tak, že ty si tá, ktorá sa k nemu hodí najviac, ale bojíš sa to priznať a preto si mu zatiaľ žiadne iné dievča nedohodila? Tá vaša dohoda už trvá dosť dlho a ako viem, tvoja hra na gitare je excelentná, ale Nialler je ešte stále sám a jediné dievča, ktoré má v blízkosti si TY.“ dopovedala som. „Tak už, prosím prestaň.“
„Och, ale ja...nechcem, nemôže sa mi páčiť. Jednoducho nie! Bude ďalší kto mi zlomí srdce a potom ma nechá. Je jedným z najžiadanejších chlapcov planéty a...čo ak si nájde inú, lepšiu, krajšiu a...“
„Nehovor hlúposti.“ musela som ju vyrušiť. „Myslíš si, že ja nemám myšlienky podobného druhu každý deň? Pamätaj, chodím s Harrym, ktorý je oveľa väčšie číslo, ale máme vzťah. Navzájom si dôverujeme. Verím mu ako nikomu, a tak som všetky takéto myšlienky nechala tak a užívam si len čas s ním.“ usmiala som sa.

„Ale ty si si aspoň istá, že ťa Harry ľúbi, ale...čo ak sa Niallovi ani nepáčim? Čo ak ma berie len ako kamarátku a nikdy nepomyslel na niečo viac? Čo ak sa mu páčia dievčatá ako Lola. Viem, vravel mi, že na dievčatách si všíma hlavne charizmu, ale nebudeme si klamať. Dlhé nohy a veľké prsia tiež nie sú na zahodenie.“ tvár si zložila do dlaní. Prešla som k nej a kľakla si na zem, aby som bola tesne pri nej.
„Michelle.“ chytila som ju za ruky. Zdvihla zrak a zapozerala sa mi do očí. „Ak budeš ticho nikdy sa nedozvieš čo cíti on. Možno cíti to isté ako ty, ale rovnako sa bojí tvojej reakcie.“ vysvetlila som je.
„Ale čo ak...“
„Žiadne ale.“ pokrútila som hlavou. „Zaslúžiš si byť šťastná alebo aspoň poznať pravdu. Si skvelá a som si istá, že to Niall vie. Je to taký mamľas tak mu daj čas.“ zasmiali sme sa. „Je to na tebe, ale chcem ti len dobre.“ pohladila som ju po vlasoch a nechala porozmýšľať. Prešla som do izby. Bola som taká unavená, že hneď ako som si ľahla do postele, zaspala som. To bol ale deň. Som modelka!

Na druhý deň

 „Ani len netuším kedy sa dnes vrátim a či vôbec.“ odkašľala som si, keď som sa v predsieni obúvala. Michelle sa len zasmiala. Ráno ma namiesto budíka zobudil poslíček s krásnymi šatami a odkazom od Harryho.

„For today's dinner. I'll pick up u at 7 p. m. Love u! H xx“ tak sa teda chystám.

 „Chápem, nemusíš zachádzať do detailov. Každopádne si to uži. Myslím, všetky časti večera a...všetko bude fajn.“ objala ma.
„Ty by si mala tiež využiť to, že tu budeš sama. Niallera máš na predvoľbe 2 ako viem. Obľúbené číslo.“ žmurkla som na ňu.
„Už padaj.“ doslova ma vyhnala. Keďže už bolo 7 hodín a Harry mi volal, že ma čaká pred bytovkou poponáhľala som sa. Vo vysokých čiernych lodičkách, ktoré mi Michelle nakázala a učila ma v tom chodiť, som zdolávala každý jeden schod a s pôvabom a úsmevom si to namierila k hlavným dverám. 
S vynaložením istej sily som ich otvorila a zdolala ešte posledné dva schody. Harryho som videla v jeho obľúbenej čakacej polohe. Opieral sa o ďalšie zo svojich áut, čo už, je to jeho slabosť, a z rádia mu hrala akási pesnička. Prešla som k nemu.

„Páni...pristanú ti ešte viac ako som si myslel.“ úsmevom odhalil žiarivo biele zuby a jamky v lícach.
 „Môžem len pochváliť tvoj vkus.“ chytila som ho za plece a hypnotizovala ho pohľadom.
„Nie si akási vyššia?“ premeral si ma a keď mu pohľad padol na vysoké ihličky, doslova som videla ako sa mu nad hlavou rozsvietila žiarovka poznania.
„Má to isté výhody.“ zodvihla som obočie a bez toho, aby som sa musela postaviť na špičky som ho pobozkala. Chcela som len letmo, ale ako náhle sa moje pery dotkli tých jeho, za pás si ma pritiahol bližšie k sebe a do bozku sa vložil oveľa viac.
„Toto len schvaľujem.“ usmial sa a pomohol mi nastúpiť.
„Tak, kam to máme namierené?“ opýtala som sa, keď sme sa vydali na cestu.
„Už som len čakal, kedy sa to opýtaš. Nechaj sa prekvapiť.“ žmurkol na mňa a zvyšok cesty sme sa rozprávali len o banalitách.

„Stôl pre dvoch, presne ako ste chceli pán Styles.“ milý čašník nás usadil v zadnej časti reštaurácie, kam nás Harry zobral. Bola som priam unesená. Všetko okolo voňalo drevom, čo bola základná stavebná jednotka v celej budove. Veľké okná so závesmi až po zem, útulná atmosféra a len pár ľudí, pár zaľúbených párikov, ale hlavne my dvaja. Sami!
„Páči sa ti tu?“ opýtal sa ma po niekoľkých minútach môjho mlčania Harry. Muselo mu byť nanajvýš divné, že som bola ticho až tak dlho.
„Je to tu krásne.“ usmiala som sa a do ruky zobrala jedálny lístok. Očami som prebehla celú ponuku, či už na mäsitej strane alebo vegetariánskej. Keďže sme si s Michelle na obed spravili pečené kura a večer nerada jem niečo ťažké, zvolila som šalát s mozarellou a pár kúskami grilovaného mäska pre chuť. Harry si objednal lososa, čo tiež nebola zlá voľba a objednal aj víno. Nebudeme piť veľa, keďže je šofér, len tak pre chuť. „Niečo oslavujeme?“ nedalo mi to.
„Predsa tvoj úspech, ty moja modelka.“ rukou prešiel po bledom obruse na stole a chytil ma za ruku.
„To sme predsa oslavovali včera, nie?“ čudovala som sa. Dve oslavy za sebou?
„Ale teraz sme sami a môžeme si to vychutnať.“ usmial sa. Urobila som presne to, čo hovoril. Užívala som si dnešný večer tak, ako nikdy. Ešte však skôr ako som sa mohla naplno venovať iba Harrymu  musela som si prečítať dve prijaté správy.

„U r a star! My classmate has brought a magazine with ur photo on the cover. I am so proud of my big sister.“ prvá bola od môjho bračeka.

„Maybe he likes me! M. xx“ a tá druhá od Michelle mi moju skvelú náladu ešte zväčšila.

„Chalani odišli, teda...možno som ich trochu vyhnal, takže dom máme pre seba.“ usmial sa na mňa Harry, keď zaparkoval v ich garáži. Vypol motor, odopol pás a otočil sa na mňa. „Mohli by sme byť ešte chvíľu spolu a potom ťa zaveziem domov, aby sa Michelle o teba nebála.“
„Myslím, že tá ma teraz na mysli iné veci ako báť sa o mňa. Dúfam, že Nialler sa dnes večer odváži.“ zasmiala som sa. Harry len sprisahanecky žmurkol a odopol mi pás. Ruka v ruke sme prešli do domu. Mohla som mať na mysli milión vecí, ale práve v tom okamihu to bola len jedna. DNES!
V Predsieni som sa rýchlo vyzula, v malej kabelke našla mobil a chcela urobiť to čo ja málo kedy. Romantiku! Použila som aplikáciu horiacej sviečky a otočila ju na Harryho, ktorý ma len zvedavo pozoroval.
„Chceš byť romantická?“ prekukol ma. „Ale veď nemáme výročie, ani nič také.“ pokrútila som hlavou.
„Zatiaľ nie, ale čo ak by sme si dnes jedno vytvorili.“ trvalo zlomok sekundy kým ma pochopil. S iskričkami v očiach mi z rúk zobral mobil, položil ho spolu s kabelkou na stolík hneď vedľa a jedným pohybom ma chytil za pás a oprel o vchodové dvere. Ani som sa nestihla nadýchnuť, už bol prisatý na mojich perách a s láskou ma bozkával. Prsty som si zaplietla do jeho curlz, ale v okamihu som bola v jeho náručí a nesúc ma na poschodie som mu bozkami obsypávala celú tvár. Najprv líca, potom bradu, ale nakoniec som predsa len skončila na perách, ktoré aj napriek slanosti toho lososa chutili sladko, ako ten najsladší zákusok.

Harry ma opatrne položil na posteľ, pričom mi ešte stihol dať dole sako a to svoje tiež. Na lakťoch som sa posunula o čosi vyššie, aby sme sa tam obaja zmestili. Jemne ma priľahol, ale pravou rukou sa stále podopieral, aby mi nebol príliš ťažký. Pohladil ma po líci a pozeral mi do očí. Usmievala som sa, ale len jeho blízkosť mi nestačila. Prstami som ulapila golier košele a potiahla si ho bližšie k sebe. Poslúchol a konečne opäť spojil naše pery. Nohy som si obmotala okolo jeho pása a tým mu dovolila byť pri mne ešte bližšie. Bozkával ma ako nikdy. S toľkou vášňou, ale zároveň láskou. Jazykom mi prechádzal po spodnej aj vrchnej pere a ja som sa neubránila tichým vzdychom. Druhou rukou mi z líca prešiel na stehno, ktoré pevne uchopil. Moje ruky ostávali stále na tom isto mieste. Zakvačené o jeho krk a prstami zapletenými v jeho vlasoch. Pery som pootvorila a Harry to hneď využil, jazykom vkĺzol dnu, vyhľadal si ten môj a začal ho láskať. Cítila som motýle v bruchu, spotené dlane, ale hlavne vášeň. Ruky som z krku presunula na jeho hruď a začala odopínať gombíky na bielej košeli. Jeden za druhým. Bruškami prstov som mu pohládzala odhalenú hruď, ale s odopínaním som neskončila pokiaľ nebola košeľa na zemi. Musela som prerušiť bozk a s úžasom som ho sledovala. Jeho telo, ktoré som mala na dosah. Harry ma pozoroval tiež, ale myslím, že svoju pozornosť venoval viac mojím šatám, ktoré som mala ešte stále na sebe. Potiahol ma za ruku a donútil posadiť sa. Lišiacky sa usmial a rukou mieril na môj chrbát, kde hľadal jeden jednoduchý mechanizmus – zips. Ako náhle ho našiel, uchopil ho a pomaly ním ťahal smerom nadol. O chvíľu som už pod ním ležala len v spodnom prádle a 'zálusk' si robila na jeho nohavice, ktoré mal ešte stále na sebe. Trasľavými prstami som prešla k opasku, ktorý som s Harryho pomocou rozopla a rovnako tak, dala dole aj celé nohavice. Obaja sme ostali už len v spodnom prádle, aj keď Harry mal ešte toho svojho 'kamaráta'. Len som nasucho preglgla. Harry si asi všimol môj zmätok v tvári.

„Ak nechceš, ja...“
„Nie...ja chcem. Je to správny čas, ale je predsa normálne, že mám strach, nie?“ šepla som. Harry len prikývol a ja som vedela čo má na mysli. Neurobí nič, čo sama nebudem chcieť. Bez bozkov sme boli dosť dlhú dobu a obaja sme to chceli napraviť. Nahol sa ku mne a opäť sa lačne prisal na moje pery. Ja som na tom nebola inak. Užívala som si každý jeho pohyb jazykom, každý jeden dotyk. Harry si však zmyslel, že s bozkami na mojej tvári je asi koniec. Zvedavým jazykom prechádzal po mojom krku, ktorý sal a kde zanechával červené fliačky lásky, ďalej na kľúčnu kosť, kde sa aj patrične zdržal. Prešiel aj na môj dekolt, ale tam sa mu nepáčila 'účasť' mojej podprsenky. Bez zbytočných vysvetľovaní som sa na lakťoch trošku nadvihla a sprístupnila mu cestu k zapínaniu. Jedným pohybom ma zbavil tohto 'zbytočného' kusa látky, ktorý putoval za ostatnými na zem. Toto som už zažila. Prisal sa mi na prsia a láskal najprv jedno a potom druhé. Jazykom mi skúmal citlivú pokožku a mne neostávalo nič iné len vzdychať slasťou a rozkošou. Hebkými dlaňami zachádzal na všetky zakázané miesta, bozkával bruško a zavadil aj o lem mojich nohavičiek. Nestiahol ich však hneď, rozhodol sa, že ma bude trápiť. Bozkami prešiel na moje stehná, kde sa zameral na ich vnútornú časť. Poviete si, kde je v tejto chvíli moja viera v Boha? Lásku k nemu nikto nikdy nepredčí, ale Harryho ľúbim najviac ako človek človeka môže a či dnes robím chybu, hriech alebo čokoľvek iné, ja som tá, ktorá bude za to pykať. Ale dnes nie...

Srdce mi bilo obrovskou rýchlosťou a krv, tá musela obsahovať len endorfíny. Harry mi opatrne stiahol nohavičky a odkryl miestečko, ktoré nikto pred ním ešte nevidel. Svojich boxeriek sa zbavil sám, pretože ja som v tej chvíli na to nemala odvahu. Jeho 'kamarát', teda podľa rozmerov by som povedala veľmi dobrý kamarát, aj keď to nemám s kým porovnať, už stál v pozore. Harry nič nechcel podceniť, a tak z poličky pri postele vybral kondóm a nasadil si ho. Prerývane som dýchala, srdce malo teraz časté výpadky, telo sa triaslo radosťou, vášňou, ale aj strachom z nepoznaného. Harry ma pohladil po vlasoch a pobozkal. Krátko, ale sladko a dokonalo.

„Ak by ťa to veľmi bolelo, povedz, ale budem nežný.“ vzdychol. Len som prikývla a zatvorila oči. Už som nič nechcela vidieť, len cítiť. Cítiť niečo, čo som doposiaľ ešte nezažila. O pár sekúnd som pocítila ako do mňa pomaly, ale hlavne opatrne vnikol. Ucítila som len hroznú bolesť. Do očí sa mi nahrnuli slzy. Čakala som, že to bude bolieť, ale toto bolo horšie. Bolesť však nebola konečná. Ucítila som ako mi niečo tečie po stehne. Typla som, že to bude asi krv.
„Neboj, to je normálne. Bude to lepšie.“ chlácholil ma Harry, ale akokoľvek som si myslela, že ma klame, mal pravdu. O pár sekúnd sa to naozaj zmenilo. Bolesť vystriedal iný pocit. Zatiaľ nepoznaný. Cítila som ho v sebe. Harry mi bozkom zotrel slzy, ktoré sa predrali na povrch a znovu prirazil. Tentoraz už hlbšie a rýchlejšie. S úžasom som vzdychla a prehla sa v páse. Pohyb opakoval, ale každý nový príraz bol tvrdší a o niečo strmší. Cítila som, že o chvíľu pocítim ten pocit. Ten raj, o ktorom každý hovorí. Vnímala som všetko. Harryho vzdychy, pohyby, dotyky, moje pulzujúce srdce a prerývané dýchanie.

„H-Harry...“ vzdychala som. On nič nehovoril, rovno ma pobozkal a tým zabránil môjmu výkriku z dosiahnutia orgazmu. O stotinu sekundy vyvrcholil aj on. Nechápala som, čo som práve zažila, ale bola som šťastná. Harry mi vreckovkou utrel kvapôčky krvi na stehne, potom si ľahol naspäť ku mne a oboch nás prikryl perinou. Otočil sa ku mne.
„Milujem ťa Emma! Prisahám, že ťa milujem najviac na svete.“ usmieval sa.
„Tak ako ja, isto nie.“ usmiala som sa a letmo ho pobozkala. Tento zážitok budem ešte dlho rozdýchavať a prehrávať v mysli, ale teraz som bola proste len šťastná. Chcela som ho ešte raz cítiť. Prstami som mu jemne olemovala pažu, hladila ho, bozkávala a ani neviem kedy, obaja sme v spoločnom objatí zaspali.

 chcete novú časť? prezradím len to, že na pohľad Niallera sa hrozne teším :)..14+..Janii

21 komentárov:

  1. momentálne vyvaľujem oči a snažím sa pochopiť.... prečo píšeš tak strašne dokonale? otázka, ktorú si kladiem už od prvej časti tohto príbehu... je to dokonalosť sama o sebe... máš veľký talent a ak sa posnažíš, dotiahneš to ešte veľmi ďaleko s tým písaním.. :) dokonalé ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. úžasne!!:) daj dalšiu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na toto som čakala 29 častíí :O perfektnééé :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Janii..:O
    to je moja reakcia, keď som toto čítala..:O

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Užasne ... dokonale ♥ rychlo dalšiu

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ooo .. krásne to je :) dokonalé :) ja .. nikdy som krajšiu časť nečítala :) dokonale si to opísala .. akože všetko :) SááŠ

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nemám slov :O D-O-K-O-N-A-L-É...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Woooooooooooooooow!! konečne! úžasné!! krásne si to napísala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. och.. nemám slov.. naozaj sa stratili.. cítila som sa ako v 3D kine.. normálne..zimomriavky po tele.. napísala si to úžasne ! krásne ! dokonalé ! suprovo ! rozkošne ! a ešte by som tu mohla dlho básniť o tom, ské je to dokonalé, naozaj !! Je to úúúžasné !! :* ♥ Love you :) xx

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja normálne nemám slov to je úplne geniálne !!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Megaaaaaaaa moc popiči dalšiu proisim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Perfect :) Těším sa velmo na dalšiu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. velmi sa mi to páčí teším sa na dalšiu .-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. aaaaaaaaaaaaaaaa, DOKONALE !!! píšeš naozaj užasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. to bolo také DOKONALÉ Jani, ešte si dokonca predčila moje očakávnia, čo som si myslela, že to sa už nedá :D aj ja chcem vedieť tak písať :) úplne nádherné to bolo :) ... a inak tým, že si napísala, že ďalšia časť bude z pohľadu Nialla si ma veeeľmi potešila, lebo ako sa o ňom na začiatku rozprávali, tak som sa ťa chcela aj spýtať, či tam dáš aj jeho alebo Michellin pohľad, lebo mi spolu prídu ako strašne zlatý pár, keď si nechceli priznať, že sú do seba zaľúbení :) tak sa teším na ďalšiu časť :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Perfektne .... :) davaj ďalšiu .... :)

    OdpovedaťOdstrániť