streda 19. decembra 2012

God's wings 31st

ja vám nič nezazlievam :) niekedy nestíhate vy, niekedy ja :)..užite si časť, možno trošku 'múčnejšia' Janii

O mesiac neskôr
 Emma

Prešiel mesiac a koniec júla sa nezadržateľne blížil. Chalani dolaďovali posledné detaily na novom albume, Michelle bola šťastná s Niallom a zo mňa sa stala uznávaná fotomodelka. Bola som šťastná. Mama si Piškóta obľúbila a aj keď s mojou kariérou nebola spokojná, vravela, že sa predávam, už som si zvykla. Všetko dobré v mojom živote odcudzovali, počnúc Harrym. Nemala som už síl oponovať jej. Ocko, ten bol na mňa hrdý. S radosťou ukazoval v práci časopisy s mojim fotkami. A brat? Ten sa pýšil sestrou, fotomodelkou a zároveň priateľkou Harryho Stylesa. Do 'smotánky' ma prijali rýchlo, aj keď ja som tam patriť nechcela. Necítila som sa dobre medzi toľkými bohatými ľuďmi, ktorí mi len stále hovorili ako minúť peniaze, kde je najlepšie si kúpiť nový dom alebo jachtu.


Moja kariéra sa naozaj rozbiehala. Môj manažér Josh mi dohadzoval len tie najlepšie 'kšefty' a razom som sa stala známa. Moje billboardy svietili po celom Londýne a ako som sa neskôr dozvedela, aj v celom Anglicku a v iných štátoch Európy, Ameriky, Ázie a aj Austrálii. Ľudia na uliciach ma spoznávali. Chceli podpisy, fotky. Vždy som im s radosťou vyhovela, aj keď mi to prišlo čudné. Harry ma v mojej práci podporoval, aj keď nie vždy sme sa zhodli. Netvrdím, že sme sa hádali, skôr sme boli obaja smutní, že nemôžeme byť už tak často spolu a vtedy to medzi nami škrípalo. Raz som ja musela odletieť, inokedy on. Vždy som chcela, aby išiel so mnou, ale nie vždy to bolo možné. Stále som sa bála nového, stále som to bola ja. Bola som len fotomodelka, nepredvádzala som oblečenie ani nič iné, ale niektoré fotky sa fotili v exotických krajinách a vtedy som proste musela odletieť. Väčšinou som letela len s Charlottou, keďže Lola odišla niekam do Ameriky, a to na trvalo. Neprišlo mi to ani divné, keďže nám Niall dopodrobna objasnil ich poslednú noc v Londýne. Smiali sme sa ako malí.

„Dáš mi tam aj cukor, prosím?“ kričal na mňa Harry z obývačky, keď som varila čaj. Boli sme v byte sami. Michelle odišla niekam s Niallom, ehm.
„Že si to ty.“ zasmiala som sa a do hrnčeka hodila jednu kocku cukru. Voda sa zvarila a ja som aj s dvomi plnými hrnčekmi prešla za ním.
„Ďakujem.“ usmial sa a jemne ma pobozkal.
„Mali by sme sa porozprávať.“ povedala som. Harry sa zamračil, presne tak, ako to vedel len on a ďalej ma sledoval.
„Vlastne...aj ja by som niečo rád povedal.“ hlesol.
„Prvý?“ zdvihla som obočie.
„Nie, ty!“ vyzval ma.
„No dobre.“ nohy som si skrížila do tureckého sedu a otočila sa na Harryho. „Vo štvrtok, teda pozajtra mám niekam letieť. Josh mi vybavil ďalšie fotenie nejakej známej odevnej značky.“ vyrapotala som.
„Ale to je úžasné.“ usmieval sa Harry a chytil ma za ruku.
„Áno, ale...“ sklopila som zrak.

„Deje sa niečo?“ ukazovákom mi nadvihol bradu a donútil, aby som sa mu pozerala priamo do očí.
„Je to v Amerike.“ vydýchla som. Tak ďaleko som od neho ešte nebola. Vždy som fotila len v Európe a už fakt, že musím opustiť Londýn bol pre mňa na začiatku zdrvujúci. Ale oceán? To je veľa.
„J-ja...“ chcel niečo povedať, ale ja som ho prerušila.
„Môžem to kľudne odmietnuť. Sama mám strach. Je to naozaj ďaleko. Nechcem, aby si sa hneval, že ťa tu nechávam. Nechcem byť bez teba ja...“ chcela som mu dopovedať, ale tentoraz ma prerušil on.
„Pšššt.“ zakryl mi pery a pohladil ma po vlasoch. „Zajtra poobede odlietame s chalanmi na odovzdávanie cien MTV.“ usmial sa.
„Ale...to je predsa v..“ dochádzalo mi to.
„Amerike?“ zasmial sa. Vedela som na čo myslí. S radosťou som sa mu hodila okolo krku a stískala. Bozkávala som ho po celej tvári a aj keď od našej prvej a zároveň len jednej noci ubehol už mesiac stále som mala v bruchu motýliky, keď som si na to spomenula. Možno si poviete, že keď sme už spolu spali raz, prečo nespávame spolu častejšie? Pravdou je, že nechcem, aby sa náš vzťah premenil len na sex. Ľúbime sa a Harry to chápe. Veľmi ťažko sa to vysvetľuje tretej osobe, ale my v našom vzťahu máme jasno. Že Harry Styles sex potrebuje? Je jeho súčasťou? Spoznajte Harryho, ktoré poznám a ľúbim ja, a potom mi povedzte.

„Pripravená?“ pýtala sa ma už asi 1Ox Michelle.
„Hej, hej...“ odvrkla som. Bola som unavená, nemala som náladu, ale predsa som sa dala nahovoriť. Och Gosh!
„Nefrfli toľko. Vybavil to Liam a Nialler je tiež nadšený. No tááák. Bude to zábava, sľubujem.“ usmievala sa na mňa v odraze zrkadla, keď si na pery nanášala už x-tú vrstvu trblietavé lesku. Aj tak jej ich zotrie Niall skôr než si stihnú povedať 'Ahoj'. Že Harry je ten perverznejší? Spoznajte Niallera a potom sa ozvite!
„Párty v utorok? Nie je to zločin?“ krútila som hlavou.
„Žiješ v Londýne a vôbec...nie je to jedno? Ja som rada, že sa môžem odviazať a ty aspoň chytíš červeň do najbližšieho fotenia, pani modelka.“ vyplazila mi jazyk. Len som sa zasmiala a obúvala si vysoké ihličky, ktoré mi Michelle prikázala. Bola som celá v čiernom, ale bledými doplnkami som sa chcela aspoň trošku zvýrazniť.
 „No vidíš. Pristane ti to.“ objala ma zozadu, keď som sa pozerala do zrkadla.
„Ach, tieto plánovačky na poslednú chvíľu nemám rada.“ zafňukala som.
„Ja ten tvoj pesimizmus.“ podala mi lesk. „Nevieš, že najlepšie akcie sú práve tie neplánované?“ dodala.
„No hej.“ odvrkla som a natrela jemnú vrstvu lesku na pery. Harrold, dnes som za jahôdku.

„Princezné.“ vítal nás Niall stojaci aj s Hazzom pred autom. Michelle sa ihneď rozbehla za svojím blondiakom a ako som povedala, po lesku nebolo ani stopy. Len som prekrútila očami a s úsmevom prešla ku svojej 'Brčke'.
„Vyzeráš nádherné.“ usmial sa.
„Z tých opätkov ma bolia nohy už teraz.“ povedala som pravdu.
„Och zlatko, ja viem, že sa ti pri každej puse nechce dvíhať na špičky, ale nemusíš sa týrať.“ vytiahol sa.
„Tak ty...myslíš si, že je to pre teba?“ urazila som sa.
„A pre koho?“
„Tak pohyb hrdličky!“ zvolal na nás z auta Liam s usmievajúcou Dan pri sebe.
„MY sa ešte porozprávame.“ zazrela som na Harryho, ale on si ma v sekunde k sebe pritiahol a jemne ma pobozkal. Človek sa na neho nedokáže dlho hnevať.
„A to sa sem všetci pomestíme?“ opýtala sa Michelle, keď sa na sekundu odtrhla od Niallovych pier. Zázrak!
„Sadneš si mi do lona.“ žmurkol na ňu Niall.
„Radšej nie! Vy pôjdeme s Louisom a El.“ ukázal na tmavomodré auto hneď za Harryho. „Zayn s Pezz sú už v klube.“ dodal. Tešila som sa. Pezz som mala z dievčat asi najradšej. Zbožňovala som jej zmysel pre humor a ľutovala som fakt, že niektoré 'fanúšičky' jej dosť ublížili. Je to skvelá osoba a Zayn? Nepoznám nikoho kto by tak ľúbil ako on. K Perrie sa chová ako k princeznej a ona si to aj zaslúži.
„Už nastúpte.“ súril nás Liam. Radšej sme poslúchli. Michelle s Niallerom išli k Louisovi a ja som si sadla na miesto spolujazdca, pričom Harry šoféroval. Pozdravila som Dan a ešte raz Liama.
„Neboj, bude to v pohode.“ šepol mi Harry. Už ma naozaj pozná.

Harry

„Prinesiem niečo na pitie?“ pýtal som sa, keď sme sedeli v boxe vo 'Funky Buddhovi' a skvelo sa bavili. Emma sa práve rozprávala s Pezz a ja som niečo preberal so Zaynom. Podujal som sa, že pôjdem zobrať niečo na pitie. Nech sa tá párty už konečne rozbehne. Chalani mi nadiktovali všelijaké značky alkoholu, ktoré chcú dnes večer piť. Ani dievčatá sa nenechali zahanbiť.
„Sex on the beach.“ žmurkla na mňa Emma.
 „To znie ako výzva, Styles.“ neodpustil si Lou a všetci sa na mne náramne bavili.
„Harry, nevšímaj si ich.“ usmiala sa Emma.
„Ja viem, je to iba závisť, že Boo Bear?“ pozrel som na Louisa, ale pred odpoveďou a vlastne nejakou ďalšou poznámkou som ušiel radšej k baru. Keďže objednávka bola viac než veľká, požiadal som, aby nám do doniesli do boxu. Sám by som to neodniesol, nie som čašník, to ani omylom.

„Zatancuješ si?“ mrkol som na Emmu. Tá, ako veľmi by chcela, proste neodolala mojim Stylovským kúzlam a pozvanie prijala.
„S tebou vždy.“ usmiala sa a ťahala ma na parket. Poslušne som cupital za ňou, až do stredu parketa. Dnes bolo v klube fakt dosť ľudí, aj keď bol stred týždňa. V Londýne je to asi jedno. Teda, určite.
„Chýbala si mi.“ tvár som si zaboril do jej polodlhých vlasov a vdychoval ich sladkú vôňu. Moja modelka.
„Aj ty mne.“ šepla mi. Atmosféra na parkete bola neuveriteľná. Každý tancoval, bavil sa, ale ja s Emmou sme len stáli v strede parketu, navzájom sa hypnotizovali  a ledva sa hýbali.
„Ľúbim ťa.“ hlesol som a za žiary reflektorov a presne pod obrovskou disko-guľou som spojil naše pery.
 Zabávali sme sa až do rána. Klub sa však vôbec nevyprázdňoval, priam naopak. Po polnoci sa tak naplnil, že sme mali problém čo i len prejsť z parketu do boxu. Chalani sa riadne odviazali. Prispel k tomu aj alkohol, ale my sa bavíme vžd!. Ja som veľa piť nechcel, lebo vtedy robím s Louisom hovadiny, vlastne aj sám. Emma s dievčatami pili len tak decentne, aj keď Dan sa, na rozdiel od Liama, odviazala poriadne. Bolo to vidieť aj na jej tanci. Nebudem preháňať, keď poviem, že Liama tam skoro znásilnila priamo na parkete. Ako však poznáme Liama, ten sa len hanbil a preto s Dan odišli ako prví. Vraj už má dosť. S pribúdajúcimi rannými hodinami pribúdalo aj počet opitých v bare. A jeden taký bol aj dosť odvážny.

„Ahoj kočka.“ obšmietal sa okolo Emmy jeden chlípnik. „Teba poznám, si tá krásna tvárička z billboardu.“
„Hej, daj si odchod!“ postavil som sa pred ňu. Ruky som držal v pästiach a krčnú tepnu som mal poriadne navretú. Ten to dnes schytá.
„Nechaj to tak, Harry. Radšej poďme.“ otočila sa ku mne Emma a ťahala ma z tade preč. Ja som si však niečo neodpustil.
„Ak sa ešte raz pozrieš na moje dievča, neskončíš dobre!“ precedil som pomedzi zuby a nasledoval Emmu. Chlapík len zazrel, ale hneď sa vrátil ku svojím pochybným kamarátom, ktorých by som v prípade núdze dokázal nakopať všetkých!
„Tak, ako ideme domov?“ pýtala sa mierne podgurážená Michelle. Asi si s Niallom potajomky 'uhli'.
„Harry?“ otočila sa na mňa  Emma s otáznikmi v očiach.
„Ako vidím vy dvaja chcete byť ešte spolu a my dvaja tiež.“ pritiahol som si ju k sebe a pevnej objal okolo pása. Cítil som, že sa uvoľnila. „Zaveziem vás k nám a my pôjdeme k vám.“ povedal som komplikovane, začo som si vyslúžil len nechápavé pohľady dvoch opilcov. „Vy idete do hlavného stanu a ja k Emme, chápete?“ obaja prikývli, nastúpili sme do auta a ja, aj keď nie na 100% triezvy, ale kto by už dával pokutu Stylesovi, som šoféroval.

„Som unavená.“ vzdychla si Emma stojac pred dverami jej bytu, pričom v kabelke 'lovila' kľúče.
„Zaľahneme.“ zasmial som sa pobozkal ju na odhalený krk. Cítil som, že jej po tele naskákali zimomriavky a ja som sa tešil, že aj po toľkom čase má zo mňa stále husiu kožu. Emma konečne otvorila dvere a obaja sme vošli.
„Smer kúpeľ...čo to je?“ zo zeme zdvihla bielu obálku s jej menom. Len mnou zatriaslo. Nie! Nie teraz! Skôr ako som stihol zareagovať otvorila ju a prečítala nadpis.

„I will find you!“ prečítala to nahlas a zamračila sa. List som jej chcel vytrhnúť z rúk, ale ona mi to nedovolila. Prečítala ho úplne celý. Práve tohto som sa bál. Mesiac sme ju všetci klamali a nepovedali jej pravdu. Báli sme sa o ňu.
„Č-čo to...“ celá sa triasla. List jej z ruky vypadol a ja bez toho, aby som si ho prečítal, som vedel čo mám očakávať. Skryl som si ju do náručia, kde sa hneď rozvzlykala.
„Ja si ťa ochránim.“ chlácholil som ju.
„Kto to je? Prečo?“ typické otázky vyhovujúce tejto situácie.
„Nič ti nespraví. Už sme ho dali hľadať.“ povedal som pravdu.
„H-hľa..on už písal?“ pozerala sa na mňa so strachom, čo som nikdy nechcel.
„Pred mesiacom. Toto je druhý takýto list, ale neboj sa. Nikto ti neublíži.“ úplne sa mi triasla v náručí.
„Čo som mu urobila? Prečo sa mi vyhráža? Smrťou...“ vydýchla a mňa pri tom slove zamrazilo.
„Je to šialenec, nemôžeš sa báť. Nikdy nedovolím, aby sa ti niečo stalo Emma.Prisahám.“ hladil som ju po chrbte a šepkal jej. „Ľúbim ťa a budem ťa chrániť do konca života.“ povedal som predtým ako sa mi rozplakala v náručí. Našťastie bola taká unavená, že hneď zaspala. Bože, prosím, nikto jej nesmie ublížiť, jej nie!

novú časť? čo sa stane v Amerike? 15+ :)..Janii

17 komentárov:

  1. áááááá to je úplne supér! ďalšiu ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. taktiež sa pripájam :) Superr!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ano..jej nikto neublizi :)) uzasna cast :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nerooob.. toto .. áááá ..dokonalé to je ! ďalšiu :) hned teraz ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. čooo???, kto to je???? rýchlo dalšiu!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super :):) rýchlo ďalšiu !! ;)) ženušky kometáre !!;)*

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Aww..Krásné, ale ten koniec..:/

    Zdenča

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ááááááááááááá !!! :D rýchlo ďalšiu !! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. wow, no najlepšie akcie sú fakt tie neplánované :) ale Liamovi chudáčikovi si naložila :D no nevadí a neopitý Harry keď všetci ostatní opití boli no to je od neho fakt pekné :) a na konci ten list, no poteší, ale tak aspoň Harold ju podržal a snáď sa jej nič nestane :) a teším sa na ďalšiu časť :)

    OdpovedaťOdstrániť