štvrtok 20. decembra 2012

Secrets 1.kapitola


Začíname? Začíname.
_______________________________________________________________________

,,Čo? Zas ma chceš udrieť Rob? Zasa? Ak to takto bude pokračova.." vrieskala som na chlapa, ktorý bol mesiacmi mojim priateľom a vedela som, že ak sa nestíšim, tak ostanem ako zbitý pes. Prúd mojich slov prerušilo
prudké zaucho, omnoho silnejšie ako všetky ostatné, čo som za posledné mesiace dostala a položilo ma to k zemi. Dlaňou som si našla udreté miesto a za pomoci slaných sĺz som si ho šúchala, aby bolesť pomaly ustúpila, no namiesto toho som pocítila niečo teplé s hrdzavým zápachom pri mojom nose. Facka bola taká silná, až mi roztrhala obočie a po mojom líci sa valili kvapky krvi. Rozplakala som sa, ale snažila som sa, aby som bola ticho, pretože to by ho vyprovokovalo ešte väčšmi.
,,Ešte budeš drzá?" povedal drsne, s predstieranou jemnosťou si predo mňa kľakol a pozrel sa mi do očí, pričom mnou prešlo najmenej 200 woltov a mala som chuť zabiť ho. Už s ním nevládzem žiť.
,,Pretože som žena automaticky to znamená, že si silnejší? Možno fyzicky, ale psychicky si úbohý, pretože biješ sebe nerovného!" vyslovila som vetu, ktorá sužovala moje vnútro už dosť dlhú dobu a sama som bola prekvapená odvahou, ktorá ma napĺňala. 4 mesiace neustálych bitiek a ponižovania pre malichernosti sa stali neporušiteľnými pravidlami a môj život nabral nepríjemný spád.
,,Takže budeš!" zvrieskol a na moje druhé líce dopadla ďalšia facka. V krku mi ruplo a ja som mala pocit, že vidím všetkých svätých naokolo, prinajhoršom som napoly mŕtva.
,,Podvádzaš ma?" ignorovala som ho a zvrieskla na oplátku ja a on zamrzol. Trafila som sa. ,,Rob! Podvádzaš ma?!" hrubo som na neho zazrela a pozrela som sa do jeho čiernych očí, ktoré blčali zúrivosťou.
,,Na túto tému sa s tebou baviť nebudem! Teraz idem do baru, dám si pivko a potom, že ma budeš čakať v postieľke, alebo nie vezmem si ťa teraz!!" zúrivosť v jeho očiach sa zmenila na túžbu, pričom si jedna ruka pritiahla moje telo k tomu jeho.
,,Nie! Daj mi pokoj! Nechcem ťa! Už nikdy viac!" vrieskala som, ale moje slová ho len rozvášnili. Lačne sa ma dotýkal na mojich doteraz len ním preskúmaných miestach a ja som cítila, ako sa ma zmocňuje odpor. Rukami zašiel pod moje tričko, kde mi rozopol podprsenku a rukami začal drsne stískať moje prsia. Bolo mu absolútne jedno, že ležíme na podlahe a po mojej tvári tečie krv. Hlavne, že ide uhasiť svoj smäd po žene, nech je to aj na dlážke.Vzpierala som sa, kopala, trhala, hrýzla, ale nič nepomáhalo ba motivovalo ho k ešte väčšej nerozvážnosti. O pár sekúnd, po skúmaní môjho tela perami, zašiel s rukou k mojim stehnám, ktoré od seba odtiahol a rukou zašiel k môjmu najcitlivejšiemu miestu. Aj cez rifle sa ho tvrdo dotýkal a ja som už nemala silu sa brániť. Kolenom mi zabránil spojiť nohy naspäť, pričom ma jednou rukou držal prikovanú zmietajúc sa k dlážke a druhou si rozopínal rifle, ktoré boli o pár dlhých sekúnd dole aj s jeho boxerkami.Všimla som si jeho mužnosť, ale radšej som nemyslela na to, že ma o pár minút znásilní vlastný frajer. Prstami našiel zips aj gombík na mojich rifliach a pomaly ho rozopol. Dlaňou zašiel pod moje nohavičky a začal ma dráždiť, no namiesto toho, aby som bola vzrušená som cítila taký neznesiteľný odpor až som mala chuť napľuť mu do tváre, ktorá sa teraz skláňala nad mojimi prsiami. Ruky mi jednou dlaňou držal spojené nad hlavou a nohou ma držal prikovanú k zemi. Kričala som, trepala som sa, vrieskala, ale nič nepomáhalo. Zrazu mi stiahol nohavice aj s nohavičkami a sprudka mi roztiahol nohy odkiaľ sa prstami vtlačil až k môjmu miestu. O pár sekúnd na to som pocítila, ako do mňa sprudka vnikol s nasledujúcou hrôzostrašnou bolesťou, ktorá ma úplne ochromila. Myslela som, že zošaliem, no neostávalo mi nič iné, len počkať kým sa urobí a odíde za kamarátmi a štetkami do baru. Vzal si čo chcel a ja som ostala poškvrnená do konca môjho života. Mali sme spolu sex, ale o znásilnení hovoriť nemôžem. Po pár minútach bol hotový a tak sa postavil nado mňa a pohoršene sa na mňa pozeral ako plačem. Boli to slzy poníženia a bolesti, ktorá sa mi rozlievali po tele.
,,V noci sa vrátim a zopakujeme si to!" stihol ešte zavrčať, otočil sa na päte a odišiel za silného trepnutia dverí.
,,Z kurvy syn!" zvrieskla som za ním a do dverí som hodila prvú vec, ktorá mi prišla pod ruku. Rýchlo som si roztrasenými rukami obliekla naspäť svoje veci a postavila som sa zo studenej a tvrdej dlážky. Rozhodným krokom, no aj so slzami lejúcimi sa po tvári, som prešla do kúpeľne, kde som sa na seba pozrela v zrkadle. Moje hnedé vlasy prilepené na čelo pomocou krvi vypadli z drdola na mojej hlave, z obočia mi tiekol pramienok krvi, ktorá už stihla aj zaschnúť, malý a bledý nos bol celý červený od rozmazanej krvi a modré oči na mňa upierali zdesený a uplakaný pohľad. Nevedela som, čo mám robiť a tak som sa znova rozplakala. Hrdlom sa mi vonku drel vzlyk za vzlykom a ja som sa popri stene zviezla na zem, kde som sa objala rukami okolo celého tela a kývala som sa zo strany na stranu, len aby som sa zbavila toho hnusného pocitu, ktorý vo mne vládol. Ešte nikdy som sa necítila tak špinavá a škaredá, ako v tejto chvíli aj keď som na sebe mala čisté veci a sprchovala som sa naposledy ráno. Vstala som a začala som zo seba zhadzovať všetko oblečenie a vkĺzla som do sprchy. Rob bude preč najmenej 4 alebo 5 hodín ako vždy, keď je v bare a jebe tam všetko, čo dýcha. Pustila som na seba silný prúd horúcej vody a začala som sa drhnúť od hlavy až po päty. Keď som sa už asi po piatykrát drhla rozhodla som sa, že toto sa musí skončiť. Viem, že skoro. Vypla som vodu aj keď som sa necítila najčistejšie a zabalila som sa do môjho župana, pričom som si vlasy dala do turbanu. Prešla som k lekárničke odkiaľ som vzala leukoplast a jemne som si ošetrila ranku na obočí. Ak by sa ma niekto pýtal poviem, že som sa udrela. V kuchyni som si zapla notebook a kým sa mi štartoval, postavila som si vodu na kávu a začala som vyberať tašku spod postele a veci zo skrine. Vybrala som si len tie najnevyhnutnejšie veci. Ostatné si kúpim z peňazí z kreditky, ktorých je tam po nebohej mame a otcovi dosť veľa. Asi preto som Roba doteraz neopustila. Cítila by som sa sama, ale radšej sama než neustále bitá a znásilňovaná. Mám len 18 rokov a život pred sebou, pričom rozhodne nedovolím, aby bol ten život takýto hrôzostrašný.Vybrala som všetky kreditky z neobjavených zákutí a nahádzala som ich do tašky k mikine a rifliam, ktoré si prezlečiem, ak by mi bola zima. Vzdávam sa takéhoto života. Cez notebook som si zabookovala letenku rovno do Londýna a notebook zbalila k mojim ostatným veciam do tašky. Vzala som si aj veci, s ktorými som sa nedokázala rozlúčiť a nakoniec som odtrhla papierik, na ktorý som napísala odkaz pre Roba.

Rob,
tento život sa mi vonkoncom nepáči a ja nikomu, ani tebe, nedovolím, aby sa takto ku mne správal. Ak ti to nedošlo, opustila som ťa, ale dám ti jednu dobrú radu. Spamätaj sa, pretože takto skončíš niekde za mrežami!! Neboj sa, nikomu nepoviem, čo si mi spôsoboval celý ten čas, pretože by to bola hanba aj pre mňa. 
Zbohom
Laura

Papierik s textom som položila na nočný stolík vedľa jeho strany postele a nechala som mu aj zopár libier, aby vyžil aspoň na deň. Peniaze, to bol jeho dôvod na existenciu so mnou. Obliekla som si rifle, tielko, prvú bundu čo mi prišla pod ruku, čierne conversky a mokré vlasy som si znova zaplietla do drdola, ktorý zdobil vrch mojej hlavy. Zo stola som vzala okuliare a z postele tašku, ktorá mi mala slúžiť ako batožina. Dopila som kávu a vybehla som z bytu, ktorý mi bude do konca života naháňať strach.




Dúfam, že som nesklamala. 

17 komentárov:

  1. nie nesklamala si :) je to skvelá časť :* a to je len prvá O.o čo budem písať pri 20?? to si tu budem asi srdce vylievať :D ale nevadí :) skvelý začiatok :) <3 -Jane ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nedýchám, já normálně nedýchám! To je jakože.. nečekaný, ale wau! Hustý prostě! A tenhle příběh bude monstrózní jako všechny a asi hodně můj oblíbenej, protože Niall je hned po Liamovi miláček ♥
    Bože, já se tak těším na pokračování, že snad ani neusnu normálně! Úžasný .. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je to krásne !! ;) úžasne ! jemín už sa teším na ďalšiu !! šup šup píš ;)*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super napad noveho pribehu... oblubila som si ho a to je len 1.cast :)) uzasneee :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. áááá ... je to super ! :) a ak mám povedať pravdu, je to práv poviedka ktoru od teba čítam ale asi to zmenim :D Užasne !! :) píšeš dokonalé ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skveléé mojkáá ! :) Těšuuun na dalšiu :*

    -Zdenča

    OdpovedaťOdstrániť
  7. super to je ♥ teším sa na ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. super! a ešte viac super, že je s Niallom :) už sa teším na pokračovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krane úžanse nemám slov :O

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ojojojo :) jasné že si nesklamala...je to dokonale :) supito ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Laura <3 och !!! Je to úžasné a prepáč že pridávam komentár až dneska, ale mobil je mobil a je taký invalidný, že nechce pridať ten koemntár.. takže teraz k veci: Úžasne krásne skonbinované, Laura...och..Rob..debil..-_- Ale úúžasné ! proste : http://staywithmeforever03.tumblr.com/post/20574690759/i-love-you-too-3

    OdpovedaťOdstrániť
  12. juuj zlato moje, je to len prvá časť a už som sa do toho priam zamilovala, obrázok ehm :D páči sa mi, dobre budem narcis, LOVE IT! som na seba hrdá :D ale na teba oveľa viac, pretože aj keď je to už tvoj 3. príbeh stále tam máš čo dať, a mne sa to stále páči, či už Claudia, Nicole a teraz aj Laura, každá jedna je dokonalá a to preto, pretože je v nich kúsok teba :) neviem ani povedať ako sa teším na Secrets a som presvedčená, že celá poviedka bude dokonalá :) lov u!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. jeeej:-) dokonala je;-)

    OdpovedaťOdstrániť