piatok 20. júla 2012

And they live forever..or not? (by *K)


Emma
,,Emma!Vstávaj!Určite nechceš zmeškať vlastnú svadbu!"počula som ako na mňa kričí moja najlepšia kamarátka Kim
,,To už dnes?"prudko som sa posadila a prešúchala som si unavené oči.Do jednej som nevedela oka zažmúriť a keď som konečne zaspala už ma budia.Porazí s nervozitou.
,,No nie zajtra!"zrúkla na mňa.Vlasy mala pekne vyčesané do drdola a po okrajoch jej ho lemovali maličké vrkôčiky.Bola krásna.
,,Kim aká si len krásna"zaplakala som pri pohľade na ňu.Pohoršene sa na mňa pozrela a poťukala ma po čele s nalakovaným čiernym nechtom
,,Netrep a vstávaj.Pre boha veď sa pozri na svoje oči.Máš tam kruhy ako od mimozemšťanov!Koľko si spala?"
,,Neviem.3 hodiny?"bojazlivo som na ňu zakukla
,,Si ty normálna?"
,,Kim choď im oznámiť, že sa žiadna svadba nekoná pre nepriaznivý vzhľad nevesty!"zachmúrila som sa a cez hlavu som si pretiahla perinu
,,Wrr.Emma! Spomeň si na Liama.Vieš aký bude sklamaný ak by si to spravila?Tak dlho čaká na tento deň a nič by z toho nebolo?"
,,Máš pravdu.Tak..Dávam sa do tvojích rúk"usmiala som sa na ňu a vyskočila som z postele
,,Tak najprv bež do sprchy.Umy si vlasy a poriadne sa vydrhni."usmiala sa na mňa a ja som vbehla do kúpeľne.Rýchlo som kuk do zrkadla, ale radšej som sa odvrátila, lebo inak by ma asi šlohlo o zem.Vošla som dnu a umyla som si vlasy.Voda ma jemne vymasírovala a ukľudnila stuhnuté svalstvo po nepokojnej noci.Keď som vyšla vonku do izby Kim už sedela na posteli a za ňou som videla na skrini obal so šatami.
,,Tak Kim..spolieham na teba, že zo mňa spravíš človeka!"usmiala som sa na ňu a sadla som si pred zrkadlo, kde som mala nachystanú stoličku a predomnou ležalo vééľa šminiek.Kim sa rozžiarili očká a hneď sa do toho pustila.Naša príležitostná vizážistka.Drhla ma, masírovala, nanášala všakovaké hovadinky a keď ani po hodine neprestávala myslela som,že sa so mnou nedá už nič robiť.
,,Hotovo"počula som Kim a otvorila som oči.
,,To naozaj?Podarilo sa ti ma dať trošku dokopy?"prekvapene som sa na ňu pozrela
,,Naozaj.Veď sama posúď"zasmiala sa na mňa a pred nos mi strčila zrkadlo.
,,Kim tvoje ruky sú zo zlata!"prekvapene som čučala na krásku v zrkadle.Pleť sa črtala v perleťovom svetle a jemne sa vykľukaťovala spolu s linkou, ktorá mi rámovala oči.Kim sa naozaj podaril zázrak
,,Teraz ešte vlasy.Tak ako si chcela?Alebo si zmenila výber?"pozerala sa na mňa a usmiala sa
,,Tak tak "zasmiala som sa a znova som sa poddala jej rukám.Počúvala som na pokyny a podávala som jej sponky a všetky čačky mačky, ktoré boli potrebné.Po ďaľšej hodine mi znova podávala zrkadlo.
,,Kim ty si anjel!"usmiala som sa na ňu
,,Pššt.Ticho!"zasmiala sa a zrkadlo mi vytrhla z rúk.Za ruky ma vytiahla a postavila ma.
,,Si pripravená na šaty?"lišiacky sa na mňa pozrela a ja som netrpezlivo prikývla.Rozzipsovala zips a vytiahla nádheru von.Upnutý korzet na ktorom boli povyšívané maličké ružičky, jednoduchá zvonová sukňa bez vlečky a vzadu krásna mašľa.
,,Pre boha.Sú ešte krajšie než som si pamätala.Pohni chcem ich mať na sebe"smiala som sa a pricupitala som k nej a šatám.Kim sa rozosmiala a navliekla na mňa šaty.Zvonová sukňa mi krásne odstávala od tela a ja som sa cítila ako princezná.Satén mi jemne pohládzal pokožku a keď mi zašnurovala korzet bola som naozaj ako v raji...

Liam

,,Ďakujem Vám chalani.Som rád, že ste tu"usmial som sa na chalanov keď ma obliekli do obleku a Harold mi dolaďoval motýlika na krku.
,,Liam.Nieje zač..My sme len radi, že si šťastný"usmial sa na mňa Zayn a potľapkal ma po ramene
,,Ďalej"zakričal som keď som počul jemné klopkanie na dvere.Dvere sa otvorili a z nich vykukla Kimina miniatúrna hlavička
,,Chalani.Princezná je už nachystaná.Práve je so svojím ocom a čakajú na povel.Tak sa zterigľajte dole aby sme mohli začať jasné?!"milo sa usmiala a vošla do izby.Okolo tela mala obtočený župan a videl som, aký je Harry nervózny, že ju takto vidíme.Najradšej by si ju niekam osamote odvliekol a vyzliekol..Ehm..
,,Dobre idem"usmial som sa na ňu a hodil som posledný kuk do zrkadla.Okay.Ide sa.
,,Harry prosím ťa poď so mnou do izby, že mi pomôžeš so šatami ak chceš."hodila na ňho zvodný kukuč a Harry ako raketa vyrazil za ňou.Ach pane bože.
,,Že to stihnete!"zakričal som za nimi.Chalani ma vzali okolo pliec a ťahali ma von z izby.

Ozval sa svadobný pochod a ja som si od nervozity povytiahol motýlika aby ma toľko nedusil.Videl som ako sa dvere otvorili a všetky zraky vrátane môjho, sa upriamili na prichádzajúcu princeznú.Vpredu šla malá Lux.No nie malá, už má predsa 5 rokov.Mala oblečené dlhé šatky a rozhadzovala malé lupienky ruží.Bola rozkošná.Nehypnotizoval som ju dlho, lebo môj zrak upútala iná kráska.Emma.Láska môjho života.Moja sľúbenica.Kráska, ktorú som spoznal pred 4 rokmi na našej autogramiáde.Nebola naša nejaká extra fanúšička ale môj a podpis chalanov si nenechala ujsť a tak som sa do nej zahľadel hneď na prvý šup.O mesiac na to, sme spolu začali randiť a pred pol rokom som ju požiadal o ruku.Chcel som ju mať pri sebe ako najviac to šlo.Miloval som ju tak, že ak by bolo treba dal by som za ňu život.Naše pohľady sa stretli a Em sa na mňa očarujúco usmiala.Šaty jej krásne obopínali postavu a ja som vedel, že o pár minút bude navždy moja.Navždy.Pomaly sa ku mne približovala a ja som až skackal nedočkavosťou od tohto všetkého.Chcel som ju konečne zovrieť v náručí a nie len tak čučať.Konečne ju John priviedol až k oltáru a ja som ju chytil za ruku.Obrad prebehol rýchlo ako neviem čo a keď sme si povedali naše áno, bol som najšťastnejším chlapom na svete.Zatiaľ som nevedel, čo ma čaká.Ako sa môj život v pár sekundách zmení od základov a už nikdy nebude taký aký bol.
Keď sme sa po prvom manželskom bozku otočili k tlieskajúcim hosťom ozval sa výstrel.Bol to najhorší zvuk, čo som kedy počul.Každý sa zľakol a chalani bránili vlastnými telami svoje krásky.Najhoršie však bolo, že tej mojej sa na hrudi zjavila červená škvrna
,,Em nie!"vykríkol som keď sa pomaly rútila k zemi.Dýchala z posledného a ja som zvrieskol na ochranku nech rýchlo zavolajú sanitku.Nie.Nie.Nie.Nesmie zomrieť.
,,Liam.."sťažka zo seba vytiahla moje meno
,,Em nie nesmieš ma opustiť!Nesmieš!Môj život bez teba nemá cenu.Zomriem ak tu nebudeš!Nie neopúšťaj ma prosím"kľačal som pri nej a stískal som ju.Ťažko zdvihla ruku a priložila si ju ku krvácajúcej rane
,,Em..Bojuj prosím.PROSÍM"prosil som ju a po tvári sa mi začali liať slzy
,,Liam..Neopováž sa..ublížiť si.Budem na teba dávať pozor..Som tvoja.Navždy!Prisahám ti to"sťažka mi povedala a ešte ako tak sa držala pri živote
,,Nie nebudem ti to prisahať, lebo ty budeš žiť!Počuješ?Budeš!"plakal som.Natiahla krvavú ruku a pohladila ma po lící
,,Milujem ťa!Navždy ťa budem milovať Liam"povedala a jej ruka jej bezvládne padla k telu spoločne s jej posledným výdychom
,,NIE!"zvrieskol som a pritískal som si ju k hrudi.Kim ku mne podišla a so slzami lejúcimi sa po tvári sa zrútila k telu jej najlepšiej kamarátky.Plakala ako jej oči dovolili, ale na mňa nemala.Harry priskočil ku mne a aj Kim si pritískol k sebe.Viac si už nepamätám..

O pol roka neskôr

Zobudil som sa do môjho prázdneho života v prázdnom byte.Mal to byť Emmin a môj byt ale..Emma je..preč..Do očí sa mi znova nahrnuli slzy a zrak som obrátil na našu spoločnú fotku na nočnom stolíku.Vzal som ju do ruky a pritískol som si ju k srdcu čo vo mne vyvolalo ďaľší nával vzlykov.Utieral som si mokré oči aj líca ale slzy sa mi stále liali po tvári.Spomínal som na všetky tie krásne časy s ňou..Na našu prvú spoločnú večeru, našu prvú spoločnú noc, dovolenku..všetko čo sme spolu zažili.Nedokázal som prestať plakať až som nakoniec znova zaspal v agónii bolesti.
Z nepokojného spánku ma prebudil rinčiaci telefón...Rozlepil som oči a pozrel som sa na mobil, ktorý zúrivo vibroval na mojom nočnom stolíku.Paul.
,,Počúvam ťa Paul"ozval som sa bez duše do telefónu
,,Liam..si pripravený na dnešný koncert?"opýtal sa ma starostlivým hlasom
,,Pripravený či nepripravený dnešný koncert bude.Kedy a kde?"môj prvý koncer po pol roku
,,Dobre Liam.Ak si to rozmyslíš povedz.O 2 hodiny v O2 aréne"nie nerozmyslím.Tento koncert budem venovať všetkým fanúšičkám, ktoré ma chápu.Dúfam, že ma budú chápať aj po mojom dnešnom pláne.
,,Dobre budem tam"povedal som a zložil som.Mobil som hodil vedľa seba na stolík a pozrel som sa na fotku, ktorú som si stále pritískal k hrudi.Položil som ju naspäť na stolík a vybral som sa do kúpeľne aby som sa dal trochu do poriadku.Vošiel som do sprchy a poriadne som sa vyrdhol.Obliekol som si károvanú košeľu a rifle.Vydrhol som si zuby a učesal vlasy.Prešiel som do mojej 'pracovne' a vybral som si pero a papier.
Začal som
'Deti moje..
Viem, možno si budete o mne myslieť, že som blázon ale..nevládzem už..nedokážem žiť bez nej..Proste to nedokážem..
Skupinu sa neopovážte zrušiť! Budete spievať aj bezo mňa..pretože viem, že milujete spev a hudbu..tak ako ju milujem ja..ale ju milujem viac..
Zayn - drž sa môj zlatý.Stráž sám seba a hlavne stráž Lenu pretože vy ste si súdení.Milujte sa a nesmúťte za mnou..Budem na Vás dávať pozor.Na všetkých
Niall - ty môj bromance partner.Jedz veľa a staraj sa o Miu...Milujem ťa!
Louis - decko naše veľké.Buď taký aký si.Bláznivý a plný života.Užívaj si to plnými dúškami a už konečne pokroč vo vzťahu s El!
Harold - ty perverzák jeden.Vieš, že ťa mám rád ako brata.Aj všetkých ostatných chalanov.Držte sa s Kim.Odkáž jej, že Em by nechcela, aby sa trápila, ale aby začala žiť.Spolu s tebou!
Directioners - ani neviete ako si vážim, že ste mohli byť práve našimi fanúšičkami.Dúfam. že na One Direction nezanevriete aj keď bezo mňa.Nehnevajte sa na mňa prosím.Ale už to nedokážem.Tento posledný koncert bol pre Vás tak, ako som spomenul.Milujem Vás..Prosím snažte sa ma pochopiť..
Milujem Vás chalani.Neopovážte sa za mnou smútiť.Proste život ide ďalej.Ja budem šťastný aj vy budete šťastný.
Milujem všetkých..mama,otec,sestričky,Paul s rodinou,chalani z kapely..všetkých..
Ešte aby som nezabudol.Prosím.Nájdite toho vraha alebo vrahyňu a nech zhorí v horúcich peklách za to, že mi ukradla lásku.Nenávidím ho/ju!Najviac ako sa len dá!
Ešte raz..Milujem Vás..všetkých do jedného..
A Em..o chvíľku sa vidíme láska...Milujem ťa..
Zbohom všetci..
Váš Liam'
so slzami v očiach som papier poskladal a položil som ho na vankúš.Určite ho nájdu.
Vzal som kľúče,posledný krát som pobozkal fotku a vyšiel som von.Nasadol som do auta a vyrazil som do O2 arény kde sme mali koncert.Spieval som ako sa dalo.Spieval som z celého srdca a počas koncertu som povedal, ako veľmi milujem fanúšičky a fanúšikov a venoval som im ho celý.Po koncerte vládla dusná atmosféra.Videl som, že každý niečo tuší ale nikto nevedel, že kto a čo.Každého som poriadne vyobjímal a povedal som im ako veľmi ich milujem.Nech pozdravia svoje lásky.Nasadol som do auta a vybral som sa na cestu domov.Prešiel som cez nočný Londýn a zamieril som si to smerom cez les.Prechádzal som kľukatou cestou a keď som bol skoro pri mojom a Emminom obľúbenom miestečku, dupol som na plyn.Chcem aby sa to stalo tu.Pedál som pritlačil až na zem a hladko som prešiel cez zvodidlá dole do priekopy.Cítil som ako lietam.Cítil som, že o chvíľku budem s ňou a už budem konečne šťastný.Keď som dopadol na tvrdé skaly konečne ma obklopila oslobudzujúca temnota..



Tak baby..dnes Vám nepridám časť alebo možno áno..podľa ohlasov..dám Vám ju sem až vtedy, ak si budem sto pro istá, že ju tu chcete..a ak nie..tak končím..
Toto je moja asi prvá a zároveň posledná smutná jednodielovka, lebo tie depky okolo toho sú nehorázne..nechápem ako to Janii dokáže písať..všetko to smutné..ale Janii je predsa PANI!
ani neviete, ako som sa modlila, keď som to dopísala, aby sa nič také nestalo..nikomu..naozaj nikomu..ani najhoršiemu nepriateľovi..
Ak si ju prečítate prosím..naozaj prosím..aby ste mi dole napísali komentár a vyjadrili svoj názor..ja viem, že sem nepridávam toľko koľko Janka a ani, že to nieje také dobré, ale prosím potešte ma..prosím..
napíšte svoj názor..prosím..
A ešte..začínam ako mi Janii povedala..začínam s vyhrážaním..hnevajte sa na mňa..ak chcete..
Takže ak tu bude najmenej 5 komentárov od 5tich rôznych osôb ešte dnes pridám 73. ktorá je fakt..dobre nechcem znieť namyslene ale mne sa páči..takže šup šup..
*K




19 komentárov:

  1. Je to nádherné a prosííím neprestávaj písať tvoje poviedky milujem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no vidíte, že to ide..ak by sa to tak rýchlo rozbehlo pri všetkom..kuk kecy adminiek..tam to je rozpísané..
      a vlastne ďakujem aj keď toto je asi moja prvá a posledná takáto smutná jednodielovka..:) alebo možno sa prekonám a napíšem ich viac..všetko ukáže čas a Váš záujem :)
      Ďakujem :*

      Odstrániť
  2. Plačem ako malá :) píše úžasne hlavne neprestávaj !!! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vika..
      ďakujem a neplač..nemáš prečo..
      ďakujem..
      môžem ti sľúbiť, že neprestanem..ale uvidím či si to nechám pre seba alebo to budem pridávať sem..:)
      ešte raz ďakujem :)

      Odstrániť
  3. Jednotlivka je skvela ;)a hlavne neprestavej psaaat!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No čo ti poviem .. neubránila som sa slzám :( úplne dokonale píšeš :) A vy baby čo toto čítate tak sa už spamätajte a začnite komentovať! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neplač..aj keď sama som revala..nevadí..:)
      ďakujem veľmi pekne..
      Luv :)

      Odstrániť
  5. zlatko, je to úžasné, fakt wau!!!, veľká pochvala zlatko, to už nenapíše nikto lepšie, wau! toľko citu a všetkého, ja sa len chytám za hlavu z kade to berieš wau!! a neopováž sa skončiť!!! :* :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pašmont...:*
      ja..ďakujem ti :* citu..skôr sĺz..
      už som ti napísala do chatu čo si myslím o tvojom chytaní sa za hlavu! :D
      dobre dobre..
      ja neskončím písať..ale budem sa rozhodovať či to sem budem dávať ak nikto nebude mať záujem..:) :* :*

      Odstrániť
  6. Nesnaším smutný konce, ale musím říct že je to moc hezky napsané. A příště prosím veselejší.:)) Jinak jak už bylo řečeno :D Wááuu ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Leni..:)
      ty tiež? ja som mala z tohto depky asi 3 dni..:)
      neboj už budú asi iba veselé..:D
      uvidí sa..:)
      wáu ďakujem :*

      Odstrániť
  7. Klaudie se mi vrátila! Zlatko! Tolik si mi chyběla! (Ne, že bych s Janii nebyla spokojená, je skvělá :) , ale není to tu bez tebe ono! Jak bylo ve Vídni? :)
    P.S.: Tahleta jednodílovka mě dostala do nějakýho tranzu a mám z toho depku..už nikdy smutný příběhy! :)
    P.P.S.: A na tu část se těšim, ani nevíš jak ;)
    Love ya <3 xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nickie mi konečne niečo komentovala ! :D
      Moja aj ty mne..tie tvoje perfektné komentáre..:*
      Vo Viedni? zdĺhavo a trošku nudne ale mala si pravdu, že je to krásne mesto..hlavne Stephanplatz..vieš..ehm..obchody a tak :D možno sem hodím aj nejaké fotky aj keď neviem ..uvidí sa..:D
      PS: moja sme na tom rovnako..ja som bola v tranze a depkách až 3 dni takže..aww
      idem ju pridať..o chvíľku bude :)
      Love ya more more!:*

      Odstrániť
  8. aj keď som stále neprečítala tvoju kapitolovku, tak chcem aby si ju dopísala :) ja si ju jedného dňa isto prečítam :) len teraz moc nestíham, stále... ale teraz k jednodielovke :) bola vážne super :) ako som písala Janii, tak ja mám smutné príbehy rada, aj keď mám z nich potom depky...jednoducho to bolo krásne napísané a keď budeš chcieť kľudne píš aj smutné príbehy, ja si ich prečítam :) vôbec som nečakala, že Emmu niekto zastrelí a už vôbec nie, že Liam spácha samovraždu, ale napísala si to skvele a dobre sa to čítalo :) za to máš môj veľký obdiv :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wáu ďakujem ti Moni :) budem rada ak si ju prečítaš..kľudne aj okomentuj :D
      ako nevravím, že smutné príbehy nemám rada lebo tie Jankine sú..brutálne..ale radšej si prečítam niečo veselé :D ďakujem..veľmi pekne ti ďakujem :)
      Ani si neviete predstaviť koľko veľa to pre nás znamená..takéto komentáre ..:)
      ĎAKUJEME! :)

      Odstrániť
  9. Našla som to síce až teraz ale nevadí :).....Nádherné to je síce plačem ako malá ale nevadí :)*Kate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kate..nevadí..
      Neplač..to len ja môžem..:)
      ďakujem ti :*

      Odstrániť
  10. Klaudi, já ťa zaškrtím, ani nevieš, ako mi vyhrkli slzy..:') Je to prenádherná jednodielovka a taktiež dojímavá..Milujem tvôj príbeh a tvoje jednodielovky, tak hlavne neprestávaj písať..Jasné?..♥ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zdeni..neškrť ma prosím :D :D a neplač..idem pridať ďaľšiu..teraz veselú :)
      Ja milujem teba a ďakujem ti :* :*
      dobre neprestanem..! :*

      Odstrániť