sobota 7. júla 2012

England, London, Love 24th/2


ahojte :* prepáčte, že tak neskoro, ale bola som preč :) na detvianskych slávnostiach :D túto časť, rovnako akú tú minulú venujem Moni-ke, no tak užite si to :) a poprosím koment, ďakujem :) vaša Janii :*

Sophia
„Poď.“ chytil ma za ruku a ťahal do kuchyne. Stôl bol dokonalé prestretý a ladil do fialkastej farby. Pár sviečok a v strede krásna rozpuknutá ružička. Všetko k sebe pasovalo a vytváralo dokonalý dojem. Niall mi odsunul stoličku a naznačil mi, aby som si sadla. Poslúchla som a odbremenila svoje nohy od ťarchy celého tela.
„Ty si aj varil?“ hodila som prekvapený výraz, keď otvoril hrniec s dobre vyzerajúci cestovinami.
„Nó..tak dobre. Varil Hazza, ale ja som pomáhal. Teda ochutnával a radil čo a kde ešte chýba.“ usmial sa a ukázal mi tú svoju koľajničku. Už si ho bez nej ani neviem predstaviť. Strojček mu dodáva ten detský šmrnc a istú bezstarostnosť.
„No tak, keď si pomáhal.“ oblizla som sa. „Šup sem s tým.“ do ruky som si vzala vidličku, na znak nedočkavosti. S hrncom v ruke sa presunul ku mne a naložil mi poriadnu várku cestovín.
„Dobrú chuť.“ poprial mi a na naozaj dobrú chuť ma ešte jemne pobozkal. „Ak by si nevládala neboj, ja to dojem.“
„Ja viem zlatko, že to doješ.“ zasmiala som sa a ochutnala prvé sústo.
„Hmmm,, mňa to je výborné. Potom povedz Harrymu, že je to vskutku úžasné.“ prikývol a tiež sa pustil do jedenia. Po cestovinách nasledoval ešte ovocný koláčik. Recept Niallovej babičky. Bol naozaj chutný a osviežujúci. Po večeri sme sa aj so šampanským presunuli do obývačky. S plným bruškom som sa spokojná posadila na gauč a vyložila si nohy.
„Napapaná?“ vyzvedal Niall, ktorý ešte pučil Oreo keksy.
„Som plná.“ pohladila som sa po brušku. „Ale nechápem, ako môžeš ešte ty niečo do seba dať. Veď si zjedol toho raz tak veľa ako ja.“ krútila som hlavou a pohladila ho po kontúre líca. Slastne zavrel oči a usmial sa. Svojou rukou pohladil tú moju a jemne ma pobozkal na palec. Zasmiala som sa a hlavu zložila na jeho hruď. Rukou ma objal okolo pliec a spoločne sme si užívali túto chvíľu.
„Počkať.“ znenazdajky sa postavil. Hodila som na neho pohľad a lá WTF, ale on si ma nevšímal a ťukal niečo do CD prehrávača. Vrátil sa ku mne a pomohol mi na nohy. „Je tu ešte jedna vec.“ na bielom ovládači stlačil play a chytil si ma do náruče. Začali hrať prvé tóny, ale ja som hneď vedela o akú pesničku ide..

a teraz všetci povinne pustiť!!! a nie, že nie!! :D

...Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
There'll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds, my eyes will do the same
If you walk away, everyday it'll rain, rain, rain-ai-ai-ain...“
potíšku mi svojím nádherným hlasom šepkal do ucha. Tancovali sme pomaly. Ja s rukami okolo jeho krku a on s jeho okolo mojich bokov. Čelami sme sa opierali a pozerali si do očí. Prechádzali mnou zimomriavky. Nič krajšie som doteraz nezažila. V pozadí hrá moja obľúbená pesnička od obľúbeného speváka, som v náručí najkrajšieho chlapca na svete, s ktorým už zajtra oslávime dvojmesačné výročie. Nič mi nechýba. Som dokonale šťastná..
„Ľúbim ťa.“ prerušil Niall to ticho medzi nami.
„Ľúbim ťa.“ povedala som najúprimnejšie ako som len mohla. Nahol sa a pobozkal ma. V tej chvíli mi hlavou preblesklo iba jedno. Je čas. Dnes je ten deň. Prsty som si zaplietla do jeho vlasov a pritiahla bližšie k sebe. Niall sa hneď chytil a za boky si ma pritiahol ešte pevnejšie.

Niall

Prsty si zaplietla do mojich vlasov a náš bozk zintenzívnila. Silnejšie som ju chytil za boky a užíval túto chvíľu. Už mi nestačilo len tak tam stáť, v strede obývačky, chcel som a viem, že aj Sophia, viac. Zodvihol som jej dokonalé telo zo zeme a vložil si ho do náručia.
„Á Niall nie že ma niekde vysypeš.“ zasmiala sa.
„Neboj, nikde ťa nepustím.“ znovu si ma pritiahla a začala bozkávať. Pomaly, tak aby som nikde nezakopol, som prešiel z obývačky do chodbičky. Nechcel som prerušiť náš bozk, ale musel som sa na chvíľu obzrieť, aby som náhodou nestrčil nejakú sviečku. Ani ja sám neverím ako romanticky náš dom dnes pôsobí. Vlastne to všetko chalani. Ja som prišiel len s tým, že zajtra máme so Sophiou výročie a chcem ju pozvať na večeru. Pre to sa u chalanov strhla veľká vrava. Začali sa dohadovať, že to je také neosobné, múčne a neviem ešte aké. Proste môj návrh hneď a zaraz zamietli pod koberec. Harry navrhol, že by nám uvaril a už to šlo. Liam je silný romantik a tie sviečky a všetko bol jeho nápad. Ja som do toho dal trochu Nialla, haha, a vzniklo toto. Je však jedno koho nápad bol to a koho tam to, láska k Sophii je len moja a je skutočne čistá a úprimná. Dnes jej to chcem všetko dokázať. Pomaličky som ju niesol hore schodiskom, cez chodbu až do mojej izby. Možno by ste tipovali minimálne lupene ruží na zemi a labuť z prestierania na posteli, ale mýlite sa. Moja izba nemala nijakú zvláštnosť. Chalani chceli zobrať do parády aj ju, ale ja som nechcel. Nevedel som, kam až to dnes zájde a aj keď som v niečo dúfal, nechcel som to nijako uponáhľať. Sophia by sa možno aj zľakla, že som tento večer pripravil len preto, aby som ju dostal do postele, ale to vôbec nebolo tak. Nohou som zavrel dvere a prešiel až k posteli. Sophii som položil na zem, ale s bozkami som neprestával. Rukami mi z môjho krku prešla nižšie a krúživými pohybmi mi hladila hruď. Bruškami prstov mi začala rozpínať gombíky na čiernej polkošeli. Ja som rukami zašiel na jej chrbát a snažil sa nájsť zips na jej šatách. Podarilo sa. Opatrne som ho uchopil a ťahal smerom dolu. Sophia sa usmievala od ucha k uchu a s iskričkami v očiach pozorovala moje pohyby. Zips sa mi podarilo rozopnúť a po jemnom pohybe už šaty ležali na zemi. Pohľad som upriamil na Sophiino dokonalé telo. Lačne som pozeral na odhalenú pokožku a hormóny vo mne sa už búrili nedočkavosťou. Všimla si to aj Sophia, naznačila mi, aby som nadvihol ruky a vyzliekla mi tričko. Zahryzla si do pery a znovu sa ku mne naklonila. Bruškami prstov mi dráždila odhalenú pokožku na hrudi a pravou rukou mierila nižšie. Trasľavou rukou mi rozopla gombík na nohaviciach, ktoré som už po chvíľke nemal vôbec. Vzal som si ju na ruky, tak aby si nohy obtočila okolo môjho pása a v takomto objatí som ju jemne položil na posteľ. Priľahol som ju a bozkával jej krk. Užíval som si to najviac ako to šlo. Retiazku odo mňa mala stále na krku a to mi len pripomenulo, že ma skutočne miluje. Jazykom som prechádzal od jej hrude, cez ucho, líce až na pery. Sophia si to zjavne užívala. Slastne vzdychala čím mi dovolila vkĺznuť jazykom aj do jej úst. Prevrátili sme sa a Sophia začala bozkávať celé moje telo. Bol to super pocit, ktorý som si patrične užíval.
„Ľúbim ťa.“ musel som jej to povedať. Zopakovať.
„Ja tebe viac.“ vyplazila mi jazyk.
„Tak to sa ešte uvidí.“  spojil som všetky svoje sily, chytil som ju za úzky driek a prehodil pod seba. Zoširoka sa usmiala a opäť spojila naše pery. Rukami som vkĺzol pod jej dokonalé telo a jemným pohybom rozopol bielu čipkovanú podprsenku. Bozkával som jej medzierku medzi prsiami a bozkami postupoval stále nižšie. Moje hormóny už boli v takom roztržití, že tenká látka na mojich boxerkách bola dostatočne napätá. Sophiu som pobozkal na vnútornú strachu stehien a jemne jej stiahol nohavičky.
„Si krásna.“ trošku sa zahanbila, ale rukami mierila k mojim boxerkám. Pomohol som jej s nimi. Zo zásuvky pri posteli som vytiahol ochranu, predsa nič nechcem zanedbať, a nasadil som si ju. Prstami pravej ruky som ju pohladil po jemnom líčku a neskôr som sa už oboma rukami zaprel o opierku postele. Pomaly som do nej vnikol a spojil tým naše telá. Sophia si obkrútila nohy okolo môjho pása a vychádzala mi v ústrety. Náš tance trval niekoľko minút. Naše telá sa o seba treli v pravidelných intervaloch a srdce mi išlo vyskočiť z hrude. Bol som dokonale šťastný. Konečne som jej mohol dokázať ako strašne ju ľúbim, a to všetkými spôsobmi. Prirážal som jemne, niekedy vášnivejšie a presne som vedel, kedy sa to skončí. Sophia sa citeľne prehla v páse a na znak svojho vrcholu jej  z krku vyšiel hlučný ston. Rovnako som to pocítil aj ja a o niekoľko sekúnd sme už ležali vedľa seba, celí spotení a udýchaní.
„Sophii.“ pohladil som ju po líci a ona upriamila svoje nádherné modrozelené okále priamo na mňa. „Milujem ťa.“
„Niall, milujem ťa a túto noc si zapamätám navždy.“ sladko ma pobozkala na pery a schúlila sa v mojom náručí. Nič viac mi k životu netreba. Ja a Sophia. Ona v mojom náručí. Vždy ju bude chrániť a nikdy, nikdy jej nesmiem ublížiť! Nikdy! 

Niall :)


P.S. mám napísanú jednodielovku s Niallom, neviem či je dobrá, asi ju ešte prerobím, ale chcete??..Janii :)

10 komentárov:

  1. ja som vedela že sa to stane :D krááááásne :D nemam slov :D ty si talent od prirody :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. haha :D no tak bolo to také okaté :D tak už sa to muselo stať :D odkladala som to asi dosť dlho :D ďakujem krásne :) som rada, že sa ti to páčilo :)

      Odstrániť
  2. No napíšem ti jeden koment za celú 24 časť :D aj keď to bolo rozdelené baby čítajú od 1 časti lebo tomu veľmi nechápu a ňuňu sľúbila že tvoje časti bude čítať aj naďalej aj keď už nebudeme na Maríne tak sa uvidí :D poviem jej že nech hádže komenty potom :D A Macík ti odkazuje že si zabudla spomenúť autora slovíčka labúžo ...inak čítal tvoj obkec čo si písala dali sme mu to prečítať :D tak ale teraz išiel na detvianske slávnosti my zajtra ideme oslavovať Matesove narodky a tak ... a inak máš už napísanú 25 časť ? nenormálne sa začnem tešiť keď vidím že si pridala novú časť juchuuu pašo :*** mimi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dobre moja :) som rada, že bude Didka čítať :) aha, jasné zabudla som, no ale čo ma po ľuďoch, ja iem kto to povedal :D labúžo môj :D zlato 25 ehm, ťažko ide :D :D bye :*

      Odstrániť
  3. to, že to bude venované zase mne som vôbec nečakala :) ďakujem Jani :) teším sa jak na Vianoce, keď sa dostávaju darčeky :) aach Sophia a Niall už sa tu nad tým rozplývam :) krásni, zlatí, dokonalí :) a za to vďačíme tebe lebo si ich tak opísala :) a samozrejme, že som si musela pustiť aj pesničku, ty vždy vyberieš dobré a čo sa dokonale hodia k tej situácii :) a Hazza je aký talentovaný kuchár :) ale najlepšia bola veta:Á Niall nie že ma niekde vysypeš :D :D ale úplne sa to tam hodilo :)už si ich predstavujem :D ... a ako som písala už minule please daj sem aj tú jednodielovku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale venovala som, ja rada :) Vianoce, haha :D no tak oni sú zlatí, dokonalí..atď. veď vieš, no tak snažím sa to podať čo najlepšie :) no tak Brums môj :* ten je vždy dokonalý :D :D Harold chefkuchar :D tak hádam ju nevysypal :D ale nie, on dával bacha :D jednodielovka je už :) ďakujem :*

      Odstrániť
  4. Super časť :-D Kedy dáš prosím ďalšiu ? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, no neviem asi najskôr len zajtra :) nejako nestíham, ale je tu nová jednodielovka, tiež z mojej tvorby tak kuk :)

      Odstrániť
  5. JANI!
    Ja ťa zabijem..
    :O o.O ja som tu..mimo..proste mimo..tak dokonale si to opísala akoby si to prežila alebo ja neviem čo..proste..ležím v posteli a čučím čo toto je?..ako..ja..Wrr!
    Zbožňujem ťa za toto
    a za veľa iných vecí :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hmm? :D no tak treba to trošku rozbehnúť no nie? :D ďakujem zlato :* aww :D aj ja ťa zbožňujem ojooooj :D *

      Odstrániť