utorok 10. júla 2012

England, London, Love 25th

zlatíčka moje :* prepáčte, že časť je tak neskoro, ale tie, ktoré píšete ma asi chápete a tie, ktoré čítate ma prosím pochopte, keď múza nechodí, ťažko sa píše :) no, ale dosť mojich obkecov :) vlastne ešte nie :D venovanie? ani neviem, dlho som rozmýšľala, túto časť venujem holke  menom Lena :) ak to čítaš, tak je to tebe :) pamätám si ťa z komentov a možno ti spravím radosť :)

Hope u like it!!..Janii :* :* coment!!!

Zobudila som na šteklenie slnečnými lúči. Otvorila som najprv jedno oko a za ním hneď aj to druhé. Obhliadla som sa okolo seba a keď som po svojej pravej ruke zbadala spiaceho Nialla zoširoka som sa usmiala. Spal tak sladko a pokojne. Vlasy mu nestáli tak dokonale ako vždy. Mal ich pricapené na čele a každý vlas bol niekde inde, neboli perfektne nagélované. Vyzeral prirodzenejšie a tak..krajšie. Nechcela som ho zobudiť, ale strašne sa mi chcelo cikať. Pomaly so sa vymotala z jeho pevného objatia. Snažila som sa postaviť, ale..hups, som holá. Trošku som to nedomyslela. Keďže moje šaty boli asi v Narnii alebo niekde tam, rozhodla som sa teda pátrať po Niallovej košeli.

„Dobré ránko.“ otočila som sa a pozeral na mňa tými svojimi pukmi. Hneď som zamrzla. Zdrapla som mu perinu a zabalila sa do nej. Pozeral na mňa skôr pohoršene ako vydesene. „P-prečo si to spravila?“ postavil sa ku mne. O, aby som nezabudla, tak ako ho Boh stvoril a dlhými prstami mieril k okraju periny.

„Ja sa hanbím.“ zasmiala som sa.

„Sophii, veď som ťa už predsa nahú videl.“

„Áno, ale to bola tma.“ som trápna? Moja vec!

„Zlatko, si to najkrajšie dievča s tým najdokonalejším telom na celom svete a ja ťa milujem takú aká si.“ priblížil sa ku mne a sladko ma pobozkal. Ruky som si obkrútila okolo jeho krku a čelo oprela o to jeho. „Krásne výročie.“

„Ty si nezabudol? Milujem ťa.“ postrapatila som mu ulízané vlásky a vybrala sa konečne na záchod.

„Hej, kam si sa vybrala?“

„Niall, dosť romantiky! Musím ísť urýchlene cikať a potom do sprchy.“ pustil perinu a naznačil, aby som si švihla. Chytila som perinu a utekala na toaletu. Rovnako som aj pustila teplú vodu v sprche a za okamih som už stála pod ňou a nechala všetky svaly v tele uvoľniť.  Dnes do práce ísť nemusím. Uisťovala som sa. Jeremy si potreboval niečo vybaviť mimo mesta a reštaurácia je dnes zavretá. Zrazu som ucítila dotyk.

„Šetríme vodou! Sprchujeme sa spoločne.“  zasmiala som sa a otočila na neho. Zobral sprchový gél a celú ma namydlil. Rovnako som to spravila aj ja. Našampónovala som mu jemné vlásky, zmyla z nich bublinky a užívala si jeho tesnú blízkosť. Nič sa nestalo, len sme sa maznali. Vychutnávali vzájomnú spoločnosť. Po dosť dlhej sprche sme sa navzájom osušili. Niall mi požičal svoju bielu košeľu a keďže mi bolo teplo, natiahla som na seba len nohavičky a bolo. Pokukoval po mne s iskričkami v očiach a zvádzal ma zvodnými pohľadmi, ale ja som sa nedala obmäkčiť. Ako správne poriadkumilovné dievča som mu poriadila izbu. Hlavne upratala posteľ, ktorá bola po našom nočnom nálete dosť zdevastovaná. Sledoval každý môj pohyb a bol mi doslova v pätách. Stále ma len stískal, vravel mi aká som krásna. Ako ma miluje, zbožňuje. Vyčítal mi, že keby som s ním bývala, nemusím nikam chodiť. Môžeme byť stále spolu a bla, bla.

„A ty sa nemáš náhodou chystať? Kedy odchádzate do toho Birminghamu? A btw kde sú chalani?“ nejako som si zrazu na všetko rozpamätala.

„Aha.“ poškriabal sa po hlave. „Ja som ti to asi tak trochu zabudol povedať. Chalani šli do toho Birminghamu už včera a Paul ma ospravedlnil, že som chorý alebo niečo také. Aj tak ma tam nepotrebujú a ja viem využiť čas inak ako s nejakými týpcami.“ podišiel ku mne. Dlhými prstami ma chytil za boky a perami mieril k tým mojim. Spojil ich do sladkého bozku a..čo si budeme hovoriť. Môžem sa premáhať koľko len chcem. Znovu som mu neodolala a podľahla. Svoje prsty som mu zaplietla do ešte vlhkých vlasov a pritiahla si ho ešte bližšie. Takto, bozkávajúc sa v strede jeho írskej izby sme strávili dosť dlho. Možno by to prešlo aj do niečo ako bolo v noci, keby mi nezaškvŕkalo v brušku.

„Asi to necháme na neskôr.“ odtiahla som sa.

„Poď.“ chytil ma za ruku. „Spravíme si raňajky.“

Ruka v ruke sme prešli do kuchyne. Z chladničky som vytiahla salámu a nejakú tú šunku. Rovnako som aj ponachádzala rôznu zeleninu. Začala som krájať  uhorka. Ucítila som teplý dych a za okamih aj jemný dotyk na mojich odhalených nohách. Niall ma silno objal zozadu, ako som to zbožňovala a pobozkal ma na krk. Telom mi prešli zimomriavky. Nadýchla som sa jeho vône, nechala uhorku uhorkou a otočila sa k nemu. Rýchlym pohybom som spojila naše pery. Jazykom mi brázdil dolnú peru a stále mi hladkal odhalené stehno. Ústa som na okamih otvorila, čo hneď využil a jazykom šikovne vkĺzol dnu. Zvádzali sme drsný súboj a ja som si Niallove dokonalé telo stále priťahovala bližšie k tomu môjmu krehkému a pred jeho čarom bezbrannému. Pevne ma chytil za boky a zodvihol. Posadila som sa na kuchynskú linku a nohy si obtočila okolo jeho pásu. Scéna ako vystrihnutá z časopisu. Vášnivý bozk v kuchyni. Hlad sme obaja potlačili a venovali sa len jeden druhému. Asi si nikdy nezvyknem na jeho dokonalosť a nikdy sa nenabažím jeho bozkov a dotykov. Nohami som ho uväznila v mojom náruči a odmietala pustiť. Niall nezaháľal. Chladnými prstami šikovnej ľavej ruky zašiel pod jeho košeľu na mojom rozpálenom tele a hladil mi pokožku na bedrách. Postupoval vyššie a keďže som na seba nemala podprsenku mal voľnú cestu. Ako náhle sa dotkol môjho prsníka, vedela som, že on je naladený na inú nôtu ako ja. Odtiahla som sa od neho.

„Horan okamžite vytiahni tú ruku z pod tej košeli!“ zazrela som na neho a on poslúchol.

„Ale Sophii. Vieš, ja som myslel, že by sme..“

„Nie sme predsa králiky.“ vyplazila som mu jazyk a postrapatila vlasy. Nohy som uvoľnila a pustila pozdĺž drevenej zásuvky a Nialla od seba odstrčila. „Takto tie raňajky nespravíme ani do Vianoc.“ zoskočila som z linky a pustila sa do dokrájania už načatej uhorky. Nachystala som obložený tanier pozostávajúci z rôznych salám, šuniek a všakovakej zeleniny. Spoločne sme sa presunuli do obývačky a zapli si telku. Zaželali si dobrú chuť a pustili sa do raňajok.

„Kedy príde Mimi?“ prerušil naše mľaskanie Niall.

„Lietadlo má prísť okolo 5. Rada by som ešte predtým zašla domov. Trochu poupratovala a tak. Vieš nečakala som, že tu strávim noc. Bola som pripravená, že keď vojdem do vášho domu uvidím vás ako sa pechoríte s nejakou skriňou a Zayn je niekde zdutý, že on to nosiť nemôže lebo si zničí vlasy. Ďalej som už v mysli kombinovala všetky farby, ktoré by sa hodili do tejto miestnosti a zase som si spomenula na Zayna, že on predsa nemôže maľovať. Čo ak by sa mu farbou poškodili vlasy? A na..“

„Počkať. Nemyslíš ty na toho Zayna nejako často?“ šťuchol ma medzi rebrá.

„Zlatko.“ pohladila som ho po líci. „Častejšie ako na teba isto nie. No, ale nakoniec som našla teba so šampanským v ruke.“ dokončila som moju včerpávajúcu odpoveď.

„Aha, takže ty by si radšej maľovala a potom šla na večeru?“ prižmúril oči.

„Netrep. Včerajší večer už krajší ani nemohol byť. A tá noc..“ pri spomienke na udalosti poslednej noci som si zahryzla do pery. Zoširoka som sa usmiala na moju lásku a sladko ho pobozkala. Ďalej sme zošrotovali všetko vopred pripravené. Neskôr sme to poodkladali, umyli riad a znovu sa vrátili pred telku. Niall zapol MTV a ako na požiadavku začalo hrať WMYB.

„Daj hlas.“ rýchlo som zo seba vypotila. Niall sa uškrnul, ale poslúchol. Po celom dome sa zrazu rozozvučal refrén ich megahitu WMYB.

„Baby you light up my world like nobody else
The way that to flip your hair gets me overwhelmed
But when you smile at the ground it ain't hard to tell
You don't know, oh oh
You don't know you're beautiful
If only you saw what I can see
You'll understand why I want you so desperately
Right now I'm looking at you and I can't believe
You don't know oh oh
You don't know you're beautiful, Oh oh
That's what makes you beautiful.“
začala som si spievať. Viem, môj spev je viac než falošný, ale skutočne ma to netrápilo. Postavila som sa do stredu obývačky, do ruky zobrala ovládač a hrala som, že je to mikrofón. Zaynove výšky som ťahala s obzvlášť veľkým nasadením a Niall od smiechu už nevedel o svete. Chytila som ho za ruku a vytiahla k sebe na pódium. Keď začal spievať on, stíchla som. Pri takom anjelskom speve sa ani nič iné robiť nedá. Všimol si, že som onemela a zvýšil otáčky. Začal sa tam točiť ako kolotoč a vyskakovať do obrovským výšok. Fuck gravity, l am Niall Horan :D Smiala som sa, ale bola som šťastná. Teda hrdá a poctená, že tento talentovaný chlapec je môj. Len môj a nikoho iného. Nijakej inej! Pesnička skončila a my sme unavení padli na gauč.

„Nechcela by si nám na koncertoch robiť vokály?“ šťuchol do mňa.

„Nooo, akože dobre. Ale neviem či neprídete o fanúšičky. Vieš, budú zbožňovať mňa a na vás zabudnú.“ vytiahla som sa. Niall sa zasmial a privalil ma svojím telom. Neprotestovala som. Pohrúžila som sa do preskúmania jeho pier. Jeho zvedavá ruka opäť zašla pod košeľu, ale teraz som to nechala tak. Páčilo sa mi to a veľmi nažhavilo. Odrazu začal odopínať gombíky. Prestala som ho bozkávať a sledovala jeho potulné pršteky. Odopínal pomaly a pri každom odkrytí väčšej časti môjho tela sa usmieval ako mesiačik na hnoji. Začali ma akosi tlačiť jeho nohavice. Prečo asi? Posledný gombík si Niall patrične užil a po chvíli už bola košeľa na zemi. Niall sa nado mnou skláňal a bozkával celé moje telo. Pomohla som mu s tričkom a rovnako aj s nohavicami. Navzájom sme sa zbavili posledných kúskov oblečenia a oddali sa rytmu vášni. Bolo to iné ako v noci. Viac vášnivé a uvoľnenejšie.

„Niall.“ prehovorila som, keď sme obaja, celí spotení a šťastní,  ležali na gauči. „A-ako to, že si taký dokonalý hm? Podľa mňa si zo skúmavky.“ doberala som si ho.

„Híí, prišla si na to.“ pohoršene sa na mňa pozrel a začal do mňa šťuchať, štekliť ma a robiť zle nedobre. S hurónskym smiechom som sa mu vymotala z jeho náručia, hodila na seba košeľu a zabehla do kuchyne. Potrebovala som poriadny glg vody, uhasiť ten smäd. Po chvíli sa ku mne dotackal aj Niall, ehm nahý a doslova mi vytrhol fľašu minerálky z rúk. Pousmiala som sa nad jeho božským telom a uštipla ho do zadku. Pred strachom, že mi to vráti som sa rýchlo rozbehla na poschodie. Počula som jeho kroky a tak som sa „schovala“ v Zaynovej izbe.  Ukryla som sa pod jeho paplón a čakala čo sa bude diať. Pod vankúšom som však zbadala akýsi papier. Zvedavosť bola obrovská, tak som ho zobrala. Pod perinou bola tma, tak som sa odkryla a s úžasom skúmala kúsok papiera.

„T-to som ja.“ vykoktala som sa. Na fotke som bola skutočne ja. Fotka ako sedím na lavičke v záhrade ich domu. Pozerám sa do diaľky. Mám na seba rifle a zapnuté vlasy do copu..počkať pamätám sa kedy to bolo. Minulý týždeň. Áno. Prišla som za Niallom, ale niečo riešil s chalanmi tak som sa išla posadiť do záhrady. Musel ma odfotiť z okna. Ale prečo? Prečo by mal Zayn pod vankúšom moju fotku? Je to divné. Naozaj divné. Zayn sa ku mne správa inak ako ostatní chalani.

„Sophii, ja si ťa nájdem blška.“ počula som Niallov hlas za dverami. Fotku som rýchlo vrátila naspäť pod vankúš a v pravý moment sa postavila.

„Tak tu si.“

„Našiel si ma.“ zasmiala som sa.

„Poďme radšej preč. Zayn neznáša, keď sme v jeho izbe a tobôž, keď sa dotýkame jeho vecí. Je na to priam alergický.“ poslúchla som ho, ale stále som myslela na tú fotku. Nedalo mi to pokoj, ale Nialla som s tým otravovať nechcela. Isto to má normálne vysvetlenie. Normálne? Také, ako vtedy, keď bol Lou na policajnej stanici a Zayn ťa skoro pobozkal? Pripomenulo mi moje zvedavé ja. Radšej som to zahnala preč z mojej mysle a šla sa obliecť. Je už dosť hodín a potrebujem ísť ešte domov a potom pre sestru na letisko. Všetko som si pobrala, hodila na seba šaty a dala sa na odchod.

„Vážne ešte nechceš ostať?“ dobiedzal Niall, keď sme pred jeho domom čakali na taxík. Možno si poviete, že mám akosi veľa peňazí na taxíky. Pravdou je, že v poslednom období som si dosť privyrobila. Hlavne nadčasy a víkendy v reštaurácii mi dosť pomohli.

„Už som ti hovorila, že chcem zbehnúť ešte domov. Poriadiť a pripraviť sa na príchod Mimi.“ pohladila som ho po líci a privinula sa k nemu.

„Budeš mi chýbať.“ pobozkal ma do vlasov.

„Ale netrep. Vo štvrtok budeme spolu. Prídeš mi pomôcť s výberom outfitu na párty a v piatok sa to všetko odštartuje.“ zasmiala som sa pred predstavou piatkového žúru. Taxík mi už aj medzitým prišiel. „Dobre Niall. Musím už ísť. Pá.“ sladko som ho pobozkala.

„Ľúbim ťa kráska.“

„Aj ja teba.“ posledný bozk a už som nastupovala. Domov som prišla v rekordný čas. Pustila som do upratovania ako drak. Tamto dať na poriadok, tamto vyhodiť, upratať.. veď to poznáte. Prezliekla som sa a o pol štvrtej som už sedela znovu v taxíku tentoraz smer letisko. Vystúpila som a rýchlo utekala do letiskovej haly. Cítila som na sebe aj nejaké pohľady, predsa len pozná ma už viac ľudí. Sadla som si na stoličku a rovnako ako pred dvomi týždňami, keď som čakala na Nialla, nervózne a s nedočkavosťou som hypnotizovala veľké dvere. Konečne sa otvorili. Vyšlo niekoľko pánov v oblekoch a za nimi sa tackala moja sestra. V okamihu som bola na nohách a bežala som k nej.

„Welcome....“ zostala som zaskočená...


Fuck gravity, l am Niall Horan :D 


6 komentárov:

  1. Možná? Ty jsi snad spadla né?! :D Uplně obrovská radost ! :D A jak jinak než neskutečně užasnej díl :)) !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, že ťa to potešilo :) ďakujem krásne :)

      Odstrániť
  2. wow krása :) toto si nazvala, že keď múza nechodí? tak to potom aj ja tak chcem nech ku mne nechodí :D páčilo sa mi ako "šetrili vodu" :D a to, že našla tú svoju fotku u Zana kks no tak to som zvedavá ako to dopadne keď sa s ním bude rozprávať :) inak zas si tam dala ten krásny koniec, čo vždy potom rozmýšlam, čo bude ďalej :D som zvedavá prečo zostala zaskočená, tak dúfam, že nová časť bude čo najskôr ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tvoje komenty proste zbožňuje, fakt I love it!! no tak nechodila :D ale potom prišla a vzniklo toto a len medzi nami ehm aj ďalšie tri časti a dve jednodielovky :D ale to až v pravý čas :D ale pššt nevieš o tom :D no tak šetriť treba :D v Anglicku drahá voda :D veď tam majú iba more :D :D áá vlastne oceán :D zmrdi :D no s tou fotkou, ani som to neplánovala, ale ma to napadlo áá reku dám to, trošku vzrúša, ale vzrúšo ešte bude neboj nič :) mám pláán :D huááá :D no tak koniec, to preto, aby si čítala aj ďalej, neprezradím čo sa stane :) musíš si počkať na ELL 26th :D no tak bude zajtra :) teda dúfam :) a ďakujem krásne za komentár :D btw na tej mojej fotke som ja tá na pravo s tým odhaleným ramenom wrr :D ja len aby si vedela :* :* ďakujem :)

      Odstrániť
    2. vážne? :D tak to som rada :) aj keď ja by som ti radšej písala niečo krajšie, ale tak neviem to :D ... dobre budem ticho a nikomu nič neprezradím aj keby ma mali mučiť :D ... presne to my tu dokopy máme pár jazier :D ... tak to ťa super napadlo s tou fotkou :) ja si s radosťou počkám na ďalšiu časť :) zajtra ma tu máš aj s komentom :)... aj som rozmýšlala, ktorá si ty :) krásnu foto máš, zlatá si tam :) :*

      Odstrániť
  3. Júj úžasné to je...a tá fotka :)
    ja len dúfam že bude nakoniec so Zaynom...ako nič proti Niallovi ale ostatných mám radšej :)
    PS:Už sa neviem dočkať ďalšej časti :)

    OdpovedaťOdstrániť