štvrtok 12. júla 2012

England, London, Love 27th

ahojte praclíky a cukerlíky moje :* je tu nová časť, v poradí už 27., fúú, myslím, že je to už aj dosť :D chcem vám ešte pripomenúť moju novú jednodielovku s Liamom, klik sem, a vyhrážam sa vám :D ak tu nebudem mať min. 5 komentárov 28th si nechám pre seba, a vážne!, vážne! by ste o dosť prišli! je to na vás :P

Hope u like it!!..Janii


 Piatok, deň párty

Zayn

Dnes je tá párty. Moje prvé piatkové myšlienky. Nemám náladu na oslavy. Predvčerom sme boli v tom Birminghme, bola to riadna otrava. Samé kecy. Vypiť by som si dnes aj vypil, ale príde aj Sophia. Zase budem mať plnú hlavu nej a dúfam, teda ja som o tom presvedčený, že bude mať nejaké sexi šaty a mne môžu oči vypadnúť. Aby som nezabudol. Niall nás už oboznámil, že jeho plán na dvojmesačné výročie vyšiel. So Sophiou prežil vášnivú noc a mňa môže aj šľak trafiť! S nevôľou som sa vytackal z postele a zbehol dolu.
„Ahojte.“ pozdravil som všetkých.
„Zayn, čo chceš na raňajky?“ opýtal sa ma Liam. Niall ten už do seba niečo dusil a Larry sa o niečom rozprávali.
„Dám si len jogurt. Nie som veľmi hladný.“ Liam len prikývol a ja som sa pomaly blížil k chladničke.
„Bacha, ten malinkový je môj.“ vyhrážal sa mi Niall.
„Pokoj bro. Ja si dám biely.“ upokojil som ho a už som si môj úlovok niesol k stolu. Chalani mi popriali dobrú chuť a ja som sa pustil do jedenia.
„Zayn, mohol by si prosím ťa s Niallom presunúť nábytok v obývačke? Aby tam bolo viacej miesta.“
„Ale..“ nadýchol som sa.
„Neboj na vlasy dáme pozor.“ zakričal na mňa Niall. No, už ma poznajú nejaký ten piatok.
„Ok.“ jednoslovná odpoveď. Moja obľúbená. Odpratal som si lyžičku, pred Liamom som išiel opatrne a s Niallom sme sa dali do renovácie obývačky. Gauč sme presunuli na opačnú stranu izby, do rohu sme dali DJ-ovský pult a po bokoch veľké reprárky. Neviem, či budeme dnes aj spievať, ale dúfam že nie. Pred Sophiou by som mal takú trému, že by som prinajmenšom zabudol všetky slová. Pekne sme upratali celý dom, pripravili všetko potrebné a už o 1 sme nemali čo robiť. Večierok sa začne okolo 6 a ja sa už teraz nudím.
„Zahrajme si niečo.“ navrhol Lou, keď sme všetci spolu sedeli v kuchyni.
„A čo také?“ otočil som sa na neho.
„Ja neviem. Monopoly, twister..“ začal sypať.
„Mne sa nechce. Idem sa ľahnúť.“ postavil som sa a mieril do izby. Spadol som do perín a snažil sa na nič nemyslieť.

Louis

„Mne sa nechce. Idem sa ľahnúť.“ povedal Zayn a už ho nebolo. Je takýto už dlhšiu dobu. Ani neviem od kedy, ale nebol takýto. Akoby ho niečo zmenilo. Dúfam, že ho to opustí tak rýchlo ako ho to chytilo.
„Lou.“ drgol do mňa Harry. „Čo keby sme skočili do bazéna.“ mrkol po mne.
„Čo ja viem. Možno by som aj šiel. A čo ty Liam?“ pozrel som sa na nášho otecka.
„To je medzi vami.“ ruky dal do obrannej polohy a radšej tiež odišiel.
„Niall?“ pozrel som sa na blondiačika. Chrúmal oreo a nad niečím tvrdo uvažoval.
„Chalani? Je jedenie orea aj olympijská súťaž?“ pokrútil som hlavou a ťapol si po čele. Harry sa začal strašne smiať a ja som vážne nemal slov.
„Niall, vieš čo si sa teraz spýtal?“ niekedy pochybujem, že má naozaj 18 rokov.
„Hm, lebo ak by bola isto by som sa prihlásil.“ odhodlane sa postavil a tiež odišiel.
„No tak Harry, ostali sme len dvaja. Hoď na seba tie sexi pásikavé plavočky a šup do bazéna.“ pošuchoril som mu jeho curls a tiež bežal do izby. Odkedy má Nicol nie sme spolu až tak často, ale ja ho chápem. Naše bláznenie nevystačí dlho. Ja by som už tiež túžil po nejakej tej láske. Mať dievča je super pocit. Môcť sa o niekoho starať, pobozkať hocikedy a..viem, toto všetko môžem robiť aj s Hazzom, haha, ale s dievčaťom je to prirodzené a nie nezvyčajné. Pobrali sme sa teda do bazéna. Po pár minútach sa k nám pridal aj Niall a tak sme sa tam vyšantili do sýtosti. Okolo 4 sme sa už každý pripravoval na párty. O 5 prišla aj Nicol, takže Harold bol už totálne očarený a už nikoho nebral vážne. Ani mňa si už nevšímal, trochu som sa zdul, ale hneď ma to prešlo. Teším sa, keď je šťastný on. Viem, že na dievča ako je Nicol čakal dlho. Je perverzná a free rovnako ako on. No proste, hodia sa k sebe ako skladačka.
„Lou!“ vtrepal sa mi do izby Niall.
„Hmm?“
„Mám k tebe prosbu.“ vypúlil na mňa tie jeho puky.
„No daj.“ posadil sa ku mne na posteľ.
„Vieš, Sophia so sebou privedie aj jej staršiu sestru Mimi a no..“
„No? Pokračuj.“ posmelil som ho.
„Chcel by som ťa poprosiť, aby si s ňou občas aspoň prehodil pár slov. Je naozaj v pohode.  Ja som sa s ňou už zoznámil. Je vysoká, má toľko rokov ako ty a ehm..len medzi nami, je to riadna kosť.“
„Hej, Niall. Neľúbiš ty Sophiu?“ šťuchol som ho.
„Rodinné gény nepoprieš.“ zasmial sa. Dohodli sme sa, že sa jej občas povenujem. Ale ak sa mi nebude páčiť alebo bude čudná, nech so mnou neráta. O 6 začali chodiť prví hostia. Chalani z našej kapely, Josh dotrepal aj niečo tvrdé, ešte pár známych a okolo pol 7 zazvonil zvonček. Niall bol na nohách ako prvý a stepoval k dverám. Začul som len niečo ako „Ahoj zlatko!“ a už mi bolo jasné, že prišla Sophia. Podujal som sa teda preskúmať situáciu. Prešiel som k dverám a vtedy...
„Tak Lou, toto je Mimi.“ mal som pred očami priam bohyňu. Červené šaty jej obopínali dokonalé telo a lodičky s vysokými opätkami predlžovali už teraz dlhé nohy.
„Veľmi ma teší.“ usmiala sa a podala mi pravú ruku. S radosťou som ju prijal a potiahol ju smerom ku mne. Zoznámenie som podčiarkol dvomi bozkami na líca a žmurknutím na Nialla. Ten hneď pochopil čo sa deje a radšej so Sophiou odišiel do obývačky.
„Tak, aká bola cesta?“ otočil som sa na Mimi.
„Sem? No krátka.“ zasmiala sa.
„Nie. Myslel som do Londýna.“
„Aha. No, dosť dlhá. Bola som ako mŕtva, ale už je to fajn. Stihla som sa aklimatizovať.“ zoširoka sa usmiala.
„Čo tak, dať si drink?“ prikývla a nasledovala ma k provizórnemu baru v kuchyni. Párty sa naozaj rozbehla. Každý sa dobre bavil. Tancovali sme, alkohol tiekol potokom a všetci boli odviazaní. Venoval som sa hlavne Mimi a nie za to, že ma o to Niall požiadal. Bola priam úžasná a..cítil som sa ňou skvele. Rozprávali sme o rôznych veciach. Pýtala sa na našu kapelu aj na Nialla, predsa, staršia sestra. Smiali sme sa a užívali si spoločné chvíle. Zábava v celom dome sa naozaj rozbehla a každý už mal čo to v krvi. Smiešne sa zdalo aj cinknutie pohárov a rozliatie vodky bol už extrém. Rehotali sme sa ako sprostí, každý bol nalepení na niekom inom. Liam bol samozrejme triezvi a svojím spôsobom dával na nás pozor.
„Haha. Harry ty si číslo.“ povedala Mimi, keď sa Harry chválil svojimi náháčskymi úletmi.
„Tebe sa smeje. Ale jeho nahota je nákazlivá.“ prerušil ju Niall. Sophia po ňom hodila prekvapivý výraz, ale hneď sa všetci začali smiať.
„Idem po pitie.“ zodvihla sa Sophia a s Niallom za zadkom vyrazila do kuchne. Isto to bola len zámienka, aby sa mohli ocucávať. Pomyslel som si.
„Čo keby sme sa šli prejsť? Napríklad do záhrady.“ navrhol som Mimi.
„Vyzliecť?“ prerušil nás Harry.
„ Zle si počul Hazza. Nepovedal som vyzlie..Harry obleč si to tričko.“ zhúkol som na Harolda. Nicol pri ňom už bola viac než mimo. Iba podriemkávala a vôbec si nevšímala čo robil jej drahý.
„O čo, že sa prebehnem po ulici úplne nahý.“ navrhol už dosť podgurážený Harry.
„Ja viem, že to spravíš. Sa stavovať ani nemusím.“ zasmial som sa.

Zayn

Prišiel som do obývačky a videl som Harryho bez trička, Mimi s Louisom vo vrelom objatí, spiacu Nicol a ostatní buď tancovali alebo sa niekde potulovali. Počas celého večera sa snažím vyhnúť stretnutia sa so Sophiou. Však, nedarí sa mi to. Videl som ju a ostal som ako obarený. Má na sebe biele letné šatočky, v ktorých vyzeráš naozaj úžasne. Keby som len mohol..
„Ale ja sa stavím, podľa mňa na to nemáš gule.“ zrazu povedal Josh.
„Hej? O čom sa tu hádate?“ nedalo mi to.
„Harry sa chce prebehnúť po ulici úplne nahý. Teda chce sa staviť, že to spraví.“ haha.
„To sa ani stavovať nemusíš Josh. Jasné, že to spraví. Spravil by to aj v triezvom stave a teraz, jooj. Má väčšie gule ako inokedy.“
„Dobre.“ nadýchol sa Harry a postavil sa. Viac som to už neriešil. Odišiel som k DJ-ovskému pultu a rozpeckoval som nejakú dobrú skladbu. Periférne som videl ako sa Harold rozbehol k dverám a všetci bežali sa za ním, ale radšej som to neriešil. Jeho vec. Išiel som si naliať pohárik, keď...
 „Zayn prosím ťa, zober Sophiu do mojej izby. Ja musím ísť po Harryho. Zase behá holý po ulici.“ požiadal ma Niall.
„Dobre, jasné.“ pobral som sa teda do kuchyni, kde sa tackala Sophia s pohárom vodky v ruke. Dnes to trošku prehnala. Nevadí, stane sa.
„No poď kočka. Ideme si ľahnúť.“ chytil som ju za ruku. Prešli mnou zimomriavky. Snažil som sa, ako veľmi som sa snažil, aby som ju už neľúbil. Proste to nejde. V mojom srdci má až príliš veľa miesta, aby som to dokázal.
„Mne sa ešte nechce spať. Chcem tancováááááť. A kde híík je híík Niall híík?“ už sa jej začalo aj čkať.
„Naháňa Harolda, ktorý sa obnažuje pred susedmi.“
„Poďme híík za ním híík.“ začala si dvíhať nariasenú sukňu a odkrývala dokonalé nohy. Nebol by som proti ak by sa vyzliekla ale..Zayn čo to táraš, prestaň!
„Nie, Sophii. Ostaň pekne oblečená.“ z ruky som je zobral pohár a ťahal za sebou.
„Kam to híík ideme híík?“ bola zlatá. Taká neohrabaná a omámená.
„Neboj, bude to fajn.“ pomaly sme vyšli po schodoch a za jej neustáleho híkania a čkania sme sa konečne dostali do Niallovej, priamo írskej izby. Odhrnul som perinu a pomohol jej ľahnúť si. Vzpierala sa, ale ja som silnejší. Mierne som ju zatlačil, aby sa konečne zvalila do tej mäkkej posteli. Vôbec sa nezaťažovala dať si dole tie krásne biele šaty, z nôh si skopla len topánky. Stále sa ma držala ako kliešť a tak som skončil v podrepe pri jej hlave.
„To híík bola híík dobrá párty.“ usmievala sa od ucha k uchu.
„Len dúfam, že si z nej budeš zajtra aj niečo pam..“ nedovolila mi dokončiť myšlienku.

Chalani na párty

Sophia :)

Free.. :D
                                                           Janii, and coment!

15 komentárov:

  1. Niéééééé povedz, že Sophia nespravila to čo si myslím! :D parádna časť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D dozvieš sa :D možno to nie je to čo si myslíš :) ďakujem :)

      Odstrániť
  2. Doufám že myslíme to stejné ! :D Jinak super ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nechcem nič prezrádzať :D nechajte sa prekvapiť :D treba vás trošku natiahnuť :D

      Odstrániť
  3. super :D dobre som sa nasmiala najskôr na Larrym a potom aj na Haroldovi samotnom :D aach a potom ho tí chudáci museli ísť naháňať po ulici :D inak aj ja som zvedavá, či Sophia spravila to, čo si myslím aj keď myslím, že hej :D a to by si nám spravila, že by si sem nedala ďalšiu časť? ja to chápem, že chceš komentáre, tak len dúfam, že ľudia konečne budú komentovať :) a inak páčil sa mi Louisov pohľad-taká novinka to bolo, ale vystihla si to super, nemôžem sa doškať ďalšej časti :) snáď ju sem pridáš :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D no tak Larry, to je dvojka ako sa patrí :D teda aspoň si ich tak predstavujem :D no keď sa rád obnažuje tak :D ale byť tak jeho susedka ehm :D dobre, späť k téme :D no s tou ďalšou časťou, je to na vás! uvidíme čo sa stane :) veď aj zajtra je deň, no tak Lou a Mimi :) dvojka :D, ďakujem zlato :* dobre, tak sa teš :) :*

      Odstrániť
  4. Niéé niéé :D (dúfam že ho len nepobozkala):D TO je strašné tie tvoje konce :DD ja nevydržím :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D moje konce :D sú také preto, aby ste chceli ďalšiu časť! som ticho :D dozviete sa v 27th

      Odstrániť
  5. :-D Super! Len nech sa nestane...ehm...ehm... :-D Inak koľko plánuješ častí? Dúfam že sa táto story zachvíľu neskončí ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :D dozvieš sa už zajtra :) no časti, presne neviem, mám naplánované čo sa stane, myslím že do takých 40 častí celého ELL by som sa mala vmestiť :D uvidím ako to bude ešte s koncom tam som si nie istá čo všetko sa stane :)

      Odstrániť
  6. Tvoju story som začala čítať asi pred dvoma alebo troma dňami a hneď som si ju obľúbila... ;-) Je úplne dokonalá! :-) ♥ Veľmi sa mi zapáčila, možno aj preto, že je s Niallom! :D :3 ♥ Odo mňa máš jeden veľký obdiv. ;-) Prosííím, daj ďalšiu čaaasť už . :D :3 ♥

    BTW: Tento koment píšem už na tretíkrát, pretože mi to tu stále dosť blbne... :D Najprv bol dlhší, ale už som aj zabudla, čo som všetko písala, takže aspoň takto. :D ;-) Tak nakoniec to píšem ako anonym, ale inak som Ivana. ;-) :D Teším sa na ďalšie časti a dúfam, že ten príbeh tak skoro NEUKONČÍŠ! :-) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jééj ahoj Ivka :* som rada, že si ju našla :) a že si ju tak rýchlo zhltla :D ale viem, že keď ťa niečo baví čítaš :D ja som raz za večer a nasledujúce ráno zhltla 70 časťovú poviedku :D aha, takže Niall bude asi tvoj obľúbenec čo? :D no tak kuk aj jednodielovku :) áno, časť je už tu :)

      BTW: som rada, že si ho aj tak dala, škoda, že ti to blblo, niekedy to blbne aj mne a vyhadzuje hlúposti :D som rada, že sa tešíš, no ako som to včera tak počítala myslím, že do takých 40 by to malo byť, ale nič nesľubujem :)..ďakujem..Janii :*

      Odstrániť
    2. Aj ja som rada, že som ju našla... :-) Tiež to poznám, niekedy nájdem také poviedky/story, že to čítam stále dookola. :D Idem si prečítať novú časť, už sa teším... ;-) ♥ A potom kuknem aj jednodielovku. :-) A áno, Niall je môj obľúbenec! ;D ♥ Do 40 častí, to je ešte v pohode, niektoré baby to zabalia príliš skoro a prestanú písať, ale nevadí, teším sa! :-) ♥

      Odstrániť
  7. Na začiatok, keďže som tu nebola "kratšiu" dobu :), by som mala najskôr pozdraviť...čiže: Ahoj moja :) :*...
    ...Konečne som dočítala, už ani neviem koľko, myslím že 10 častí no a celkovo boli v skutku PARÁDNE, MEGA, ÚŽASNÉ, SUPROVÉ, DOKONALÉ a ešte neviem aké :)... a VÁŽNE !!!...po každej časti som si musela otvoriť ďalšiu, aj keď nebol čas :D, pretože som chcela vedieť aké bude pokračovanie :)..a tak je to aj teraz... prosím ťa daj rýchlo ďalšiu, lebo teraz si skončila úplne napínavo a myslím že každá z nás chce vedieť čo bude ďalej :) (len prosím nech ho nepobozká a nech ich nenačape Niall :P)...a ešte už je tu tuším aj tých 5 komentárov (s mojím ak dobre počítam 7 :D)...čiže z toho vyplýva že už by tu mala byť ďalšia :) :D....
    ...Oká to je asi odo mňa vše :)...

    BTW.prepáč že som pred týmto jeden komentár odstránila..ale to bol tento istý len sa zmazal :P :D

    Pááá :) ;) :*...
    *Veroo*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ahoj krásavica moja :* vari si aj dobehla :D ale nie robím si srandu, som rada, že konečne funguješ :D s novodobou technikou :D ďakujem, ďakujem, ďakujem..toľko pochvalných slov :D normálne mám červeň v líčiskách :D časť je už tu, stalo sa niečo, ale neboj až také nie ako si ty povedala, priznám sa nenapadla má táto varianta, ja chcem ešte s párikom Niall + Sophia niečo vykúzliť :) zlatko ďakujem :* enjoy new part ! :*..Janii

      Odstrániť