piatok 13. júla 2012

England, London, Love 28th

juuj žienky moje :* som šťastná, aj keď mám teraz taký dosť veľký problém, ale nebudem vás zaťažovať, včera a aj dnes ráno, keď som si čítala komentáre ste ma vééééľmi potešili, kiež by ste to robili stále :D no, ale už dosť, je ďalšia časť :)..P.S. pre teba Veroo :)

Hope u like it!!...Janii


Zayn

„Len dúfam, že si z nej budeš zajtra aj niečo pam..“ nedovolila mi dokončiť myšlienku. Ona ma..ona ma POBOZKALA! Jemnučké prsty si vplietla do mojich dokonale upravených ebenových vlasov a perami sa obtierala o tie moje. Toľko času som o tomto sníval. Toľko bezsenných nocí som si predstavoval túto chvíľu. Viem, že to bolo odo mňa podlé a nemal som v tom pokračovať, ale jej bozky boli také dokonalé. Dlhými prstami pravej ruky som je hladil odhalenú pokožku na krku a nežne kopíroval tenkú striebornú retiazku od..od Nialla. Nie je to správne, je opitá. Nevie čo robí. Dohováralo mi moje múdrejšie ja, ale ja som nechcel počuť nič. Jej bozky boli jemné, ale aj vášnivé. Užíval som si túto chvíľu ako najviac to šlo. Sophia ma objala okolo krku a stále silnejšie ťahala bližšie k sebe. Pravidelnými pohybmi pier mi nedovolila normálne rozmýšľať a bol som totálne mimo. V tele sa mi radoval každučký nerv a moje srdce plesalo radosťou.
„Ách, Niall, milujem ťa.“ zrazu sa všetko rozpadlo. Srdce rozbilo na milión kúskov, ktoré už nikto nikdy nenájde a nespojí do jedného. Odtiahol som sa a so slzami v očiach pozrel na jej rozvášnenú tvár. Pustila sa ma a skôr ako niečo stihla povedať, z toľkého alkoholu tvrdo zaspala. Postavil som sa a celý skrehnutý som cúvaním vyšiel na chodbu. Triasol som sa. Celý, úplne celý. Srdce mi bilo ako na poplach a v hlave sa mi stále opakovalo Niall, milujem ťa. Zavrel som za sebou dvere a oprel sa o ne. Tvár som si chytil do dlaní a slzám dal voľnosť. Zrazu som počul buchot, rýchlo som sa narovnal a utrel všetky pozostatky mojich emócií. Kráčal ku mne Niall.
„Je v poriadku?“ bol celý zadýchaný. Ktovie kam ten Hazza stihol zájsť.
„Áno. Zaspala. Najprv nechcela o posteli ani len počuť, ale nakoniec sa poddala.“
„Ďakujem ti braček. Máš to u mňa.“ pobúchal ma po pleci a tichúčko vošiel do izby za Sophiou. Ja som sa pobral do tej vlastnej. Zavrel som dvere a hodil sa na posteľ. Začal som plakať ako malé dievčatko. Slzy sa mi liali po tvári a nevedel som to zastaviť.
„O-ona ma pobozkala, ale..“ prstami som si prešiel po perách. Boli ešte vlhké a ostali mi tam aj stopy po jej malinovom lesku. Oblizol som si ich a snažil sa rozpamätať sa na ten pocit. Na pocit, keď ma pobozkala. Mohol som si to predstavovať neviem ako dlho, aj tak to bolo oveľa lepšie. Ja hlupák som si myslel, že by ma ľúbila. Keby nebola opitá nikdy by ma nepobozkala. Stále som si opakoval. V mysli som si všetko dookola prehrával a ani neviem kedy, celý uplakaný a zdrvený pravdou som zaspal.
                                        ....................................

Ráno som sa zobudil s obrovskou bolesťou hlavy. Dosť čudné, keďže som veľa nepil, ale..ou to ten plač. Vždy ma unaví, keď plačem. Prevrátil som sa z jednej strany postele na druhej a zrazu som zbadal niečo pod vankúšok. Ou..pomyslel som si. To je Sophiina fotka. Odfotil som ju raz z môjho okna. Chcel som jej dať tú fotku, len tak, bez bočných úmyslov. Páči sa mi prostredie tej fotky, jas, svetlo..ok, trepem. Sophia je na tej fotke nádherná. Zrazu sa mi vrátilo všetko zo včerajška. Každý moment z tej párty. Hlavne ten bozk a potom..nie, musím na to zabudnúť. Fotku som zobral do ruky, s hnevom a smútkom ju pokrčil a hodil do koša. Nevadí, aj tak ju mám v počítači. Ponaťahoval som všetky svaly v tele. Začul som klopanie. Dvere sa pomaly otvorili a v malej škáre sa objavila Sophiina hlava. Srdce mi zastalo.
„Môžem?“ prehovorila jemným hláskom. Prečo je tu? Žeby ju sem priviedli výčitky svedomia? Pamätá si udalosti včerajška? Náš bozk..
„Jasné.“ snažil som sa o neutrálny výraz.
„Vieš Zayn.“ posadila sa na posteľ a naznačila, aby som si sadol k nej. Poslúchol som. „Chcela som hovoriť o tom včerajšku.“ začala.
„Áno?“ zahľadel som sa jej priamo do tých nádherných očí.
„Niall mi povedal, že som to trochu prehnala a ty si mi pomohol do postele. Chcela som sa ti za to poďakovať a ešte sa ti aj ospravedlniť. Veď vieš za čo..“ preglgla. Ona si pamätá? Vie, že ma pobozkala? A ona sa mi za to ospravedlňuje? Jasné, ľutuje to..to nie je dobré.
„Čo tým myslíš?“ tváril som, že o ničom neviem.
„No vieš, je mi blbé o tom hovoriť. No proste za to, že som sa na teba kvačkala, a že si ma videl v takom hroznom stave.“
„Aha, takže ty si na všetko nepamätáš?“ ooou, to som asi povedal nahlas, že? Do prdele!!
„Počkať, na čo by som si mala povedať.“ v očiach som jej zbadal strach.
„Ale na nič.“ preglgol som.
„Zayn, poďme vyklop to! Nech je to čokoľvek.“
„Na to, že..“ že si ma vášnivo pobozkala, dala si mi cítiť tvoju úžasné dotyky a potom si mi povedala, že ma miluješ, teda nepovedala si to mne, ale Niallovi, a ináč nič, naozaj nič... „že si mi v izbe predviedla naozaj sexi tanec.“ pokúsil som sa o smiech a ona si buchla po čele. Nemohol som jej povedať pravdu. Nie teraz, nie takto. Zbytočne by si to vyčítala. Viem, že Nialla miluje a toto bol len úlet.

Sophia

„..sexi tanec.“ och preboha. To som si teda dala. Dosť, že som bola ožratá ako štupeľ, ale ešte som sa aj podivne vlnila. Buchla som si po čele a tvár hanbou skryla do dlaní.
„Prepáč.“ zdvihla som tvár a nahodila na neho kyslý výraz.
„To je v pohode. Aspoň máme spoločný zážitok.“ zasmial sa, ale akoby mi niečo našepkávalo, že to nebolo všetko. Zo včerajška si toho veľa nepamätám. Vážne som to trošku prehnala. Pamätám si ako sme sa v obývačke rozprávali o turné, potom si ešte spomínam ako som do seba kopla vodku a odvtedy okno. Zobudila som v Niallovej posteli s otrasnou bolesťou hlavy. Niall ležal vedľa mňa a spokojne odfukoval. Chvíľu som sa na neho pozerala, ale potom sa prebral. Pýtala som ho na včerajšok a on mi povedal, že Hazza behal nahý po vonku, tak poprosil Zayna, aby ma uložil spať. Že vraj som sa iba smiala a bola som mimo. Preto som sa prišla Zaynovi poďakovať a istým spôsobom aj ospravedlniť.
„Zayn, naozaj je to všetko? Nie, že si budú ostatní zo mňa uťahovať.“  žobrala som.
„Je to všetko, teda aspoň čo si ja pamätám. Nebol som s tebou celý večer, ale hádam si už nič nevyparatila. A neboj, nikto si z teba nebude robiť srandu. Myslím, že najhoršie dopadol Hazza a na ňom si dnes chalani poriadne zgustnú. Možno do teba len zabrdnú, ale nič si z nich nerob.“ usmial sa a podišiel ku stolíku. Sophii, tá fotka. Pripomenulo mi moje zvedavé ja. Otočila som sa za vankúšom. Celá posteľ bola rozhádzaná a po fotke ani stopy.
„Môžem?“ opýtal sa ma Zayn a s cigaretou v ruke mieril k oknu.
„Jasné, mne to nevadí. A Zayn..“ mám sa ho to spýtať? „...už pôjdem.“ radšej som sa postavila a odišla. Nemám pre tú fotku žiadne rozumné vysvetlenie, ale už to nechám tak. Možno..dobre, fakt neviem, ale ono sa to nejako vysvetlí. Spýtam sa ho to v pravý čas.
„No čo si vystrájala?“ objal ma Niall v strede chodby.
„Ehm, trošku som mu zatrsala, ale to je všetko.“ zahanbila som sa.
„Aha, takže Malikovi predvádzaš sexi tančeky, ale tuto romantickému Horanovi nič?“ odul spodnú peru a tváril sa mega urazene.
„Lenže, to čo s vami pán Horan robím v posteli nie je také nič, nie?“ zamračila som sa.
„Dobre som ticho.“ pobozkal ma. „Čo keby sme sa šli narajňajkovať?“ naplo ma. „Dobre, tak asi ešte počkáme.“ zasmial sa a ťahal ma naspäť do svojej izby. Doslova ma hodil do postele a vášnivo bozkával. Prešiel mi po kolene čo u mňa, ani neviem prečo, spôsobilo záchvat smiechu. Smiala som sa a on sa na mňa prekvapivo pozeral.
„P-prepáč.“ dostala som zo seba po chvíli. Zliezol zo mňa a ľahol si vedľa. Zaujala som moju obľúbenú polohu, moja hlava na jeho hrudi a oddychovali sme.
„Niall?“ prerušila som chvíľu ticha.
„Hm.“ zamrnčal.
„Dole je asi veľký bordel čo?“ normálne som sa bála čo i len pomyslieť.
„Ešte som tam nebol, ale myslím, že hej. Posledné čo si pamätám je ako holý Hazza behal po stole v kuchyni a zrážal všetky poháriky. Ešte viem, že Josh mu dopomohol s hádzaním koláčikov na spiacu Nicol. Takže vážne sa bojím zísť dolu.“ vzdychla som si.
„A kde je vlastne Nicol? A Mimi?“ spýtala som sa.
„Nicol bude asi v Hazzovej izbe a Mimi, no ako ti to..“
„Horan? Čo ste spravili s mojou sestrou?“ povedala som vážnym tónom. Samozrejme podčiarknutým sarkazmom.
„Myslím, že ti postačí meno Louis. Akosi sa dali do reči a myslím, že aj viac ako do reči.“ vysvetlil mi.
„Počkať. Ty mi chceš povedať, že Tommo zbalil moju sestru.“
„No..ehm, áno.“ povedal s dušičkou, akoby sa ma bál.
„Hahááá.“ začala som sa smiať. „Tak to bude teda pekná dvojka. Jeden bláznivejší ako druhý. Vážne, to sa máme na čo tešiť.“ varovala som.
„Dobre, prestaňme sa teraz prosím rozprávať o tvojej sestre.“ žmurkol na mňa a už sa pomaly blížil k mojím perám. Vyštveral sa na mňa a šikovná ľavá ruka už šmátrala pod jeho zelené tričko, ktoré som si stihla ráno ukradnúť. Ja som mierila k lemu jeho košele. Pretiahla som mu ju cez hlavu a zvodne zaklipkala dlhými mihalnicami. Niall mi dal rovnako dole tričko a už mi bozkami zasypával celý hrudník, krk aj pery. Pravou rukou som mierila ku gombíku na nohaviciach a rozopla som aj zips. Nohavice už boli dole a posledné zvyšky oblečenia boli moje nohavičky a Niallove boxerky. Jemnými prstami mieril k čipkovanému okraju mojich bielych nohavičiek...začula som klopanie. Och nie.
„Sophii?“ hlas mojej sestry. Niall skamenel, rýchlo si ľahol vedľa mňa a rýchlosťou svetla nás zakryl perinou až po uši.
„Áno? Ešte spíme.“ chcela som ako tak zachrániť situáciu.
„Spr..Louis nešťuhaj..raňajky sú už spravené. Príďte sa najesť. A zavolaj aj Nicol.“ oznámila nám aj s Louisovým smiechom v pozadí.
„Dobre, dajte nám minútku a sme tam.“ počuli sme stále sa vzďaľujúce kroky.
„Ach..“ zahundral Niall. Čože?
„Niall, raňajky sú hotové a ty ešte frfleš? Nemáš horúčku?“ dlaňou som mu chytila čelo. Bolo v normále. Takže horúčku môžem vylúčiť. Žeby otras mozgu? Ešte je naliaty?
„Ja som chcel robiť niečo lepšie ako jesť raňajky.“ znovu sa vrhol na moje pery.
„Niall..mali by...sme..už ísť. Zavolám..Nicol.“ snažila som sa hovoriť pomedzi bozky.
„Ale no ták. Bude to rýchlovka.“ rukou mi zašiel za nohavičky čo u mňa vyvolalo zimomriavky po celom tele.
„N-Niall.“ vzdychla som si. „Máš na to minútu.“ prísne som sa na neho pozrela a čakala na príval endorfínov. Rýchlo si vyzliekol boxerky a začali sa ohňostroje.
Po rannej rýchlovke, normálne sa hanbím za to aká som nadržaná, som si umyla zuby a opláchla tvár v kúpelni. Nialla som poslala dole a išla som zavolať Nicol. Na klopanie som akosi zabudla a vošla rovno do izby. Videla som čo som naozaj nemusela. Nicol skláňajúcu sa nad rozvášneným polonahým Harrym.
„Ou!“ skríkla som a zakryla si oči.
„Sophii. Padaj preč.“ skríkla po mne Nicol a hodila mi vankúš priamo do hlavy. Začala som sa smiať.
„P-prepáčte. Raňajky sú hotové.“  otočila som sa, ale nedala mi uštipačná poznámka. „A Hazza, sexi spodky.“ zasmiala som a odišla. Schádzala som dole schodmi, keď...

Zayn :(

Nicol s Hazzom, všímajte ešte aj tie vlasy majú podobné :D som proste čarovná :D

táákže trošičku som to zamotala, ale nie až tak veľmi :) všetko v pravý čas :) ešte mám plány :)..zákerná Janii :D :D

23 komentárov:

  1. Ja som si to myslela.. Chudák Zayn :/
    ááááách znova tie konce :DDD ja horím nedočkavosťou :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tak dobre si si myslela :D veru chudák :/ ale neboj bude fajn, hádam ehm :D no ten koniec, však vás treba trošku napnúť :D :D bacha, aby si nezhorela! :D

      Odstrániť
  2. Preboha! stalo sa presne to čo som si myslela, že sa stane! :D ale zachránila to tá ranná rýchlovka :D Ale aj tak najviac zbožnujem keď sa časť skončí uprostred vety :D RESPEKT :) zbožnujem tvoju poviedku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pre Boha :D áno stalo sa :D to tak rýchlovka ehm :D mi to tam proste padlo, reku odľahčíme ťažkú časť :D som rada, že to zbožňuješ, pretože to bude robiť asi častejšie ako doteraz, aby ste mali nad čím rozmýšľať :D ďakujem, že ju zbožňuješ, ja zbožňujem vaše samozrejme aj tvoje komentáre :)..ďakujem :)

      Odstrániť
    2. Nemáš začo :D a len tak pre informáciu, že ku komentom sa budem podpisovať Dominika :) ja len aby si vedela rozlišovať tie anonymné komenty :)Dominika

      Odstrániť
    3. dobre, to mi vážne pomôže, ahoj dominika :) máš krásne meno :) ďakujem :)

      Odstrániť
  3. nenávidím tvoje konce :D aghŕŕ ! :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oh! Zasa ten napínavý koniec :-D Ďalšiu časť! :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak teraz mi bolo Zayna hrozne ľúto, aj keď mám radšej Nialla :) ale Zayn sa podľa mňa zachoval úžasne, je vidno, že aj on ju ľúbi no som ja zvedavá s kým nakoniec skončí a či sa dozvie, že ho bozkávala, ale podľa mňa bolo super, že povedala Niallovo meno, aspoň viem, že jeho má radšej :) no a Mimi a Louis pár ako sa patrí aspoň že im nevtrhli do izby :D to sa už nedá povedať o Sophii, ktorá prišla za Hazzom a Nicol :D ale zasmiala som sa dobre na tom :D inak krásne obrázky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne ho trošku bolo, ale čo už, nemôže byť všetko také dokonalé a asi ani nebude..no o tom potom :) áno zachoval sa super, na to ako ju ľúbi tak to zvládol, myslím, že na jeho mieste by som po Sophii začala asi kričať :D áno, povedala Niall, pretože..proste asi ľúbi len jeho, no neviem..no tak Mimi a Lou :D to je pohroma :D Hazza a Nicol načali niečo :D čo už :D ranná rýchlovka je asi super vec :D..ďakujem :*

      Odstrániť
  6. Zase dokonalá časť! :O ♥ Krásna. :-) Teším sa na ďalšiu. ;-) Strašne napínavé, keď to skončí v strede vety a potom si človek domýšľa, čo sa všetko môže stať... :D
    Ivana (Ivka) ;D :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) no ďalšia bude asi až zajtra, nejako dnes nestíham mám fofry doma, ale ja sa posnažím :), no veru aspoň potrápite mozgové bunky :D..ďakujem Ivi :*

      Odstrániť
  7. Mega parádna, dokonalá časť :* :)...ty to inak nevieš tuším :D :D...
    ..."ranná rychlovka" :D :D :D :D z toho som sa najviac šúľala a ako tak čítam zbežne komentáre aj druhých, tuším nie som jediná :P :D...ale je mi aj veľmi ľúto chudáčika Zayna :(...už by si mu mala niekoho prihodiť nech nie je taký osamotený :)...a ja sa hlásim :D :D :D :D...no nič končím už radšej lebo by to zle dopadlo...
    ...maj sa pekne tam u vás :)
    Pááá :* ;)..
    *Veroo*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ti moja :D no snažím sa :D no tak bolo to ráno a bola to rýchlovka :D tak to spoj :D no tak Zayn, je to taká moja obeť celého ELL, nebudem nič prezrádzať, ale neboj všetko bude nakoniec fajn :)ale ak budem vyberať meno tej šťastnej :D neboj si v rebríčku :D napr. ako Veroo, alebo Vera :D možno aj Verona :) ale nie akože škaredo, ale ako tak taliansky :D ďakujem :) budem sa snažiť mať pekne tu u nás :*..Janii :*

      Odstrániť
  8. kedy bude dalšia ?? hmm ? neviem sa dočkat xx...super pišeš, prepáč, ja som ti to nikdy neokomentovala ale ja som proste bola zažraná do poviedky, pretože to čítam iba od včera:D páči sa mi to :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tak ďalšiu dám teraz :) takže nejaké 2-3 minútky :D ďakujem pekne, fúha tak si dobrá, keď si za necelé 2 dni zhltla toľko častí :)..wau, cením si to :* ďakujem Miši :*

      Odstrániť
    2. keď sa človek celé dni nudí :D sedím pri tom aj hodiny :D

      Odstrániť